HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2352322
HOMO NATURALIS
Γράφει ο/η paris   
18.06.09

επικοινωνία στο email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  

                  ΕΙΣΟΔΟΣ  ΣΤΟ ΝΕΟ SITE  ΑΠΟ :

                     |New Site| (πάνω αριστερά)

      

                                      ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

΄Οσοι για πρώτη φορά επισκέπτονται το σάιτ, θα διαπιστώσουν πως  στο  "ΑΡΧΕΙΟ",  αλλά καμιά φορά και στη νέα βέρσιον, σε πολλές σελίδες, παρατηρείται μια "ακαταστασία" και ελλιπής τεχνική υποστήριξη, που υποβαθμίζουν την ποιότητα της εμφάνισής των κειμένων. Παράλληλα, διαπιστώνεται ενίοτε  και κακή δια-μόρφωση των άρθρων (μορφολογία, λεξιλόγιο κ.α), που οφείλονται σε τρεις  κυρίως λόγους: 1. Στις κατά καιρούς επελάσεις, όπως έχουμε άπειρες φορές καταγγείλει, των βάνδαλων χάκερ στο σάιτ β. στην  κακή... χειρουργική επέμβαση παλιότερα των συνεργατών, που είχαν αναλάβει  την  αποκατάσταση του τονικού συστήματος των κειμένων μας,αφού πολλά είχαν δημοσιευτεί σε ατονικό σύστημα γραφής.  ΄Ετσι, μαζί με τους τόνους, που έβαλαν, πήραν "σβάρνα" και πολλές λέξεις και σειρές στις  παραγράφους των θεμάτων με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ουκ ολίγα "τυπογραφικά ημαρτημένα". 3.Την έλλειψη οικονομικών πόρων, που καθιστά δύσκολη την πρόσβασή μας σε καλύτερης ποιότητας τεχνική υποστήριξη του σάιτ.

Για όλα αυτά, ζητάμε την κατανόηση και την ανοχή των επισκεπτών μας.

                

 

 

                                           1 ΜΑΗ 2014

                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

Από τις  7-7-2007 που λειτούργησε για πρώτη φορά το   HOMO-NATURALIS μέχρι σήμερα, 1-5-2014, κάναμε ελάχιστες   τεχνικές παρεμβάσεις στη μορφή του σάιτ  και επιφέραμε κατά καιρούς κάποιες μικροαλλαγές (π.χ προσθήκες κατηγοριών) στο μενού του. 

 Εδώ, όμως,  εξαντλήθηκε τεχνολιγικά  η υποστήριξη αυτής της  "βέρσιον" και έτσι   προχωρήσαμε στην ανακατασκευή της και την αντικατάστασή της με  νέα, σύγχρονη έκδοση.  Στο εξής, ΟΛΑ τα θέματά μας θα ανεβαίνουν με την υποστήριξη της νέας  βέρσιον. Η πρώτη θα παραμείνει ως έχει και θα λειτουργεί πλέον  ως ΑΡΧΕΙΟ. Η πρόσβαση στο  ΑΡΧΕΙΟ  θα γίνεται από το νέο μενού. Για ευκολότερη είσοδο στο νέο σάιτ ,πατήστε στην ένδειξη new site (πάνω αριστερά).

Διαλέξαμε να ξεκινήσει η λειτουργία του καινούριου  "HOMO" (με ό,τι αυτό σημαίνει "μεταφορικά") σήμερα ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, η ημέρα που συμβολίζει στη ΦΥΣΗ  τη "νιότη"  του χρόνου και στην ΙΣΤΟΡΙΑ τη σημασία των αγώνων του συνειδητοποιημένου Πολίτη  για κατακτήσεις καλύτερων συνθηκών και ποιότητας  ζωής.    

                                      Καλή αρχή

 

 

 

 

 

I ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMADAS    27/4/- 1/5/2014

 

                                                       9-1-2014

                                     1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                            

 ΔΕ ΜΑΣ "ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ" ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ " ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ"  Η ΚΡΙΣΗ                                                                                                                   

 Πολλές φορές στο παρελθόν αναγκαστήκαμε, λόγω προσωπικών απειλών ή επιθέσεων χάκερ κατά του σάιτ, να αναστείλουμε τη λειτουργία του  Homo-Naturalis.

Σήμερα πάλι, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως, ναι, μεν, δε θα διακόψουμε εντελώς την παρουσία μας στο διαδίκτυο, αλλά θα την περιορίσουμε αισθητά, λόγω προβλημάτων που έχουν ανακύψει και έχουν να κάνουν με τους ρυθμούς, που αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε πια, εξαιτίας της φοβερής οικονομικής κρίσης, που έπληξε     τους περισσότερους από μας.

Η ενασχόλησή μας με τον οικογενειακό  "βιοπορισμό" είναι εξοντωτική. Καταναλώνουμε ώρες ατελείωτες για την εξοικονόμηση των "προς το ζην", σε σημείο που αδυνατούμε πια να ανταποκριθούμε ικανοποιητικά στις απαιτήσεις του σάιτ, που έχει κι αυτό το δικό του  τεράστιο μόχθο και τις...ανικανοποίητες πολλές φορές   απαιτήσεις του. 

Για το λόγο αυτό  θα περιορίσουμε πλέον τον αριθμό των θεμάτων που ανεβάζουμε και θα μείνουμε στην ανάλυση των πιο σοβαρών , όταν οι υποχρεώσεις της δουλειάς μάς το  επιτρέπουν. Δε γίνεται διαφορετικά. Αν συνεχίσουμε με τέτοιους ρυθμούς, σίγουρα στο τέλος, θα... "πέσουμε από τα πόδια" μας.

Ζητάμε για άλλη μια φορά συγγνώμη από τους φίλους και τους συνεργάτες μας και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για όλους μας.

                                               ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! 

 

 

                                         2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 

                                      ΑΠΟ 7/1/12 (ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ)

                                        ΠΡΟΣ

ΤΟΥΣ "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ" ΤΟΥ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ"

 

 

Σε λίγους μήνες πρόκειται να κυκλοφορήσει η Ιστορία της Σύγχρονης Ελλάδας ( 2007-2014) του Δρ.Ιστορικού Νίκου Αδαμόπουλου στηριγμένη στο υλικό της Ιστορικής Δημοσιογραφίας από τον ιστότοπο Homo-Naturalis.gr

 

Ο ιστορικός θεωρεί πως έχει επιστημονική- “ηθική” υποχρέωση, στην  έκδοση του παραπάνω πονήματος, να παραθέσει και τη δική σας άποψη-αντίκρουση στην ιστορική  κριτική που σας ασκεί.

Να σημειώσουμε πως αυτή η ιστορική κριτική σε πρόσωπα που “χτες ή σήμερα” διαμόρφωσαν-διαμορφώνουν το ιστορικό “γίγνεσθαι” είναι επιστημονικά επιβεβλημένη και αναπόφευκτη στον ιστορικό. Για το λόγο αυτό, ακόμα και η “σκληρότερη” κριτική που ασκείται, έστω και σε “υψηλούς τόνους”, δεν αφορά την προσωπική ζωή του κρινόμενου, αλλά το μέρος της προσωπικότητάς του που άπτεται του πρωταγωνιστικού του ρόλο στη διαμόρφωση του σύγχρονου ιστορικού μας "γίγνεσθαι".

Σας παρακαλεί, λοιπόν,να μελετήσετε από τις σελίδες του εν λόγω ιστότοπου τα κείμενα που σας αφορούν και να αποστείλετε την ανταπάντησή σας το αργότερο, έως τα μέσα Απριλίου του 2014.

Η άρνηση απάντησης εκ μέρους σας, θα εκληφθεί ως συνομολογία ότι, όσα αναφέρονται στο βιβλίο  και αφορούν το πρόσωπό σας ως “δημόσιο” πρόσωπο και “πρωταγωνιστή” του ιστορικού γίγνεσθαι, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Περιμένουμε την απάντησή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διάθεση συνεργασίας σε ένα επιστημονικό εγχείρημα που αφορά την αντικειμενική ιστορική ενημέρωση των Ελλήνων.

 

Homo-Naturalis.gr

 

Διευκρινίση: Για τον ευκολότερο εντοπισμό των κειμένων που σας αφορούν, πληκτρολογήστε στο Google: Homo-Naturalis.gr , όνομα,επώνυμο και  ιδιότητα (π.χ Homo-Naturalis.gr ,Κάρολος Παπούλιας ,πρόεδρος δημοκρατίας).

 

 

 

 

 

 

 

                                        3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ -ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ KAI TΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ,OTAN ANEBAZOYN ΄Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥ KEIMENA,  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ PC ΤΟY HOMO-NATURALIS ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.                              ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ    

                           

 

 

 

                                                18-10-2013

                                       ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ!

Οι διαπλεκόμενες ,ανήθικες δυνάμεις τις αντίδρασης και της καταπίεσης , των εκβιασμών και των απειλών  δε θα μπορέσουν να καταστείλουν τη φωνή του HOMO-NATURALIS.

 

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους.

 

 

 

                                                                     

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ  ΝΑ  ΕΧΟΥΝ “ΦΩΝΗ” ΕΚΕΙΝΟΙ  ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ  “ΒΗΜΑ” ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ,΄Η ΛΕΝΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΄Η ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ" ΤΟΥΣ

 

                               ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΤΑ ΜΑΣ .

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ, ΟΣΟΙ  ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

                                             

                    

* ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΩΤΑ "ΕΣΕΝΑ," ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο "ΚΟΣΜΟΣ"

*Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΑN

* Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ" ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΤΟΥΣ

 

The only man who cannot change his mind is the one who hasn't got one=Ο μόνος που δεν μπορεί να αλλάξει το μυαλό του, είναι εκείνος που δεν έχει! (Edward Noyees Wescott).

*Θα “χαθούμε μαζί σαν ηλίθιοι” αν δεν μπορέσουμε να αποφύγουμε την παγίδα της αυτοκαταστροφής που προκαλείται από τον διχασμό που δημιουργούμε με βάση χαρακτηριστικά όπως η φυλή, το φύλο, η θρησκεία, η ηλικία, κλπ.(Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ (1929-1968)

 

* "Πλησιάζουμε στο τέλος των περισσοτέρων Επιστημών, όπως τις γνωρίζαμε. Σε λίγο, θα είναι εντελώς πεπαλαιωμένες με "πρώτη και καλύτερη" τη ΦΥΣIΚΗ.

Αλλάζει ο κόσμος παντού. Και ο άθρωπος εξελίσσεται σε ΄Aθρωπο, σε Homo-Naturalis. Τίποτα δε θα είναι, όπως στις ημέρες μας .Δεν είναι ούτε διαίσθηση ούτε ευχή. Είναι η ίδια η ΖΩΗ που θα το επιβάλει".(ΗΟΜΟ-ΝΑTURALIS.GR/ "ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMADAS"/12-12-2011).

 

1. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ

2. ΤΑ ΜΜΕ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ) ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ

3.  ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ  ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ,ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΕΧΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

 επικοινωνία στο email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και twitter Adamopoulos Nikos, Δρ Ιστορίας.

*****

...΄Οταν η δημοσιογραφία δεν είναι  δουλεί-ά,αλλά ΕΥΘΥΝΗ!

ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ " ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ  ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ"

" ΘΕ(Α)ΜΑ, ΑΙΜΑ, ΣΠΕΡΜΑ"

 

 

HOMO-NATURALIS.GR

TO SITE TIS EVROPIS

***

NA AGONISTOUME NA GENITHI

TO

UNITED STATES OF EUROPE

(   I HORA TON PEDION MAS )

                                                           ***

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ! 

 

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ "ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ". ΄ΑΛΛΩΣΤΕ," ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ"!

 

 

 

 

                                            ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

1.Οι "γνωστοί άγνωστοι χάκερ", όπως άπειρες φορές καταγγείλαμε, συνεχίζουν την καταστροφική τους τακτική στο site. Μπαίνουν ανενόχλητοι, αλλοιώνουν τα κείμενά μας, προσθέτουν χυδαιολογίες, αλλάζουν φράσεις και λέξεις με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις το αρχικό μας κείμενο να μην έχει καμιά σχέση με εκείνο που κατασκευάζουν*. ΄Οσο και αν είμαστε σε επιφυλακή, δεν μπορούμε πάντα να εντοπίζουμε αμέσως τις κακοποιήσεις τους. Γι΄αυτό, παρακαλούμε,όταν διαπιστώνετε τέτοιες παραποιήσεις,χυδαιολογίες και ύβρεις, να μας ενημερώνετε .

2. Σε καθημερινή επίσης βάση, μπαίνουν στο email του site και στις άλλες προσωπικές μας ηλεκτρονικές θυρίδες (emails)  και... αλωνίζουν. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τί κάνουν εκεί μέσα.Διαγράφουν, τροποποιούν, αλλοιώνουν, καταστρέφουν. Ακόμα και επιστολές στέλνουν,ως προερχόμενες τάχα από μας  σε γνωστούς και αγνώστους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σύγχυση και παρεξηγήσεις. Δεινοπαθεί η αλληλογραφία  μας. Μια "κόλαση" είναι εκεί μέσα.

                                                     Α.

Να, ένα ενδεικτικό κείμενο,που δημοσιεύτηκε στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (28/8-3/9/2011,ΕΤΣΙ ΤΑ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΑΛΛΟΙ). Το παραθέτουμε...αυτούσιο και αυθεντικό, όπως το κατάντησε η "εμβόλιμος χείρ": 

"Να ρωτήσει εμάς τους "παθόντες" ο κύριος Τσόμσκι για το τί σόι είναι οι δικοί μας εδώ πανεπιστημιακοί. ΄Εχει ακούσει τίποτα για τις επιδοτήσεις, τα κονδύλια των ερευνών που ρωκανίζουν παράνομα, τις "αλλαξοκωλιές" στις εκλογές (επιλογές) πανεπιτημικών,την οικογενειοκρατία  και τα άλλα φοβερά και τρομερά που συνέβαιναν και συμβαίνουν στα ελληνικά ΑΕΙ.

Είναι πολλά πράγματα που με κάνουν να νιώθω υπερήφανος στα 29 συμναπτά έτη που υπηρέτισα  στην Εκπαίδευση. ΄Ενα απ΄αυτά είναι πως είχα την τύχη να μείνω μακριά απ΄αυτόν τον "οχετό",που ακούει στο όνομα "πανεπιστημιακοί". Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, πριν κάνω την ΄"ηρωική έξοδο" από την Εκαπαίδευηση, δίδαξα σε δύο πανεπιστήμια,αλλά (ευτυχώς) ήταν ξένα. ΄Ετσι, δεν κουβαλάω καμιά από τις αμαρτίες των άθλιων τροφίμν των ελληνικών Α.Ε.Ι.

Τώρα, ο κύριος Τσόμσκι από την "ασφάλεια" του ΜΙΤ, μιλάει συνήθως "επί παντός επιστητού" και το παίζει και...αιρετικός. Βέβαια, δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν καθεστωτικό πανεπιστημακό, που υπηρέτησε το σύστημα με συνέπεια και το "γίριζε", όταν τον έπαιρνε και σε επαναστάτη με το...αζημιώτο.

Γι αυτό δε μας εκπλήσει που υπέγραψε το κατάπτυστο κείμενο των Ελλήνων συναδέλφων του.

"Κόρακας Κοκόρου μάτι δε βγάζει".

                                             Β΄

Στις 22-2-2012 ,στην ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMADAS , σχολιάσαμε την είδηση της σύλληψης ενός Κούρδου στη Θεσσαλονίκη για κατασκευή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών με το εξής κείμενο: “Είχαμε ξαναθίξει το θέμα της παρουσίας Κούρδων στην Ελλάδα και της εκπαίδευσής τους σε μυστικά (κρυφά) στρατόπεδα από τον ελληνικό στρατό. Είχαμε υποσχεθεί πως θα παραθέταμε και τα στοιχεία,που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας τη συμμετοχή (ως ηθικός αυτουργός) της   χώρας μας  σε τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος ξένης χώρας. Αν δεν  προχωρήσαμε  σε δημοσίευση των στοιχείων είναι  γιατί συμμεριζόμαστε τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η χώρα αυτή την ώρα και δε θέλουμε να  τη φορτώσουμε με νέα βάρη, ανακινώντας  τέτοια άκρως επικίνδυνα “εθνικά” ζητήματα. Ζητάμε συγγνώμη".

Αυτό λοιπόν, ήταν το πλήρες κείμενο που ανέβηκε στα “DROMENA” EDO KE PARAPERA στις 22 Φλεβάρη 2012 .΄Αγνωστο,όμως, πότε, από τη σειρά  “...τη συμμετοχή (ως ηθικός αυτουργός) της χώρας μας σε τρομοκρατικές ενέργειες..."  η παρένθεση “(ως ηθικός αυτουργός)” εξαφανίστηκε ...ως δια μαγείας . Δράστες, φυσικά  οι γνωστές... εμβόλιμοι  χείρες (διάβαζε σιχαμένοι ακροδεξιοί  αρουραίοι του διαδικτύου), που επί πέντε σχεδόν χρόνια μας έχουν... αλλάξει (στην κυριολεξία) τα φώτα (και τα κείμενα). ΄Ετσι , με την αφαίρεση της επίμαχης αυτής παρένθεσης, το νόημα  αλλοιώνεται-διαστρέφεται εντελώς και φαίνεται σαν εμείς να υποστηρίζουμε πως η χώρα μας συμμετέχει άμεσα  σε τρομοκρατικές ενέργειες!  Αυτό και μόνο, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αγανάκτηση-θυμό και επιθετικότητα στον οποιοδήποτε  αναγνώστη, αλλά και αφορμή να μας κατηγορήσουν (πάλι)  για...ανθελληνισμό και αρνησιπατρία.

΄Αθλιοι,εμείς  αγαπάμε αυτό τον τόπο πραγματικά. Σεις ευκαιριακά, τη βολή σας κοιτάζετε.Τίποτα δεν αγαπάτε πέρα από τον εαυτούλη σας.  Σας τα έχουμε ξαναψάλλει.

Τελευταία ανανέωση ( 22.02.19 )
 
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS