HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2288972
ΘΡΑΚΗ: Η ΟΣΕΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΤΟΠΑ
Γράφει ο/η paris   
22.08.08

 

  ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΗΣ " ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ. 

  Τις ημέρες,που  η ναζιστική πολεμική μηχανή του Πούτιν ισοπέδωνε την Οσετία και 2.500 συνάνθρωποί μας πλήρωναν με τη ζωή τους την παράνοια του Ρωσου Χίτλερ και τις εγκληματικούς-διερευνητικούς ακροβατισμούς του ΝΑΤΟ και του  Σαακασβίλι,  πολεμικός ανταποκριτής της ΝΕΤ στην περιοχή ενημέρωνε το ελληνικό κοινό για τα διαδραματιζόμενα με...απόλυτη αντικειμενικότητα και προπαντός... έμπλεος αγχίνοιας και ιστορικής εμπειρίας.Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ανιστόρητος αυτός δημοσιογράφος (διάβαζε καλοπληρωμένο  κρατικό μικρόφωνο) μας διαβεβεβαίωνε  σε υψηλά, υστερικά ντεσιμπέλ  ότι για την αιματοχυσία και της εκατόμβες των αθώων πολιτών ευθύνονται οι Γεωργιανοί με τον Σαακασβίλι και πως ο Ρώσος δικτάτορας ( ο  επικεφαλής παλιότερα της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ και νυν ο κατ΄ουσίαν πρόεδρος της Ρωσίας)  ούτε λίγο ούτε πολύ  εκμεταλλεύτηκε την...αφέλεια του Γεωργιανού προέδρου και μπήκε απλά στη χώρα ως σωτήρας της  Ν.Οσετίας.


 Εν τάξει, ο εν λόγω ΝΕΤικός φωστήρας στερείται εντελώς ακόμα και στοιχειώδους ιστορικής γνώσης.Ομως,δεν μπορεί. Κάποιος στη ΝΕΤ (κρατικό κανάλι και ραδιόφωνο!),που άκουγε  αυτές τις απίστευτα απλοϊκές απόψεις,θα διέθετε τον ελαχιστότατο ιστορικό εξοπλισμό ,για να αντιληφθεί ότι " στου κρεμασμένου του σπίτι δε μιλάνε για σκοινί" και να του κόψει τη μετάδοση.

 Γιατί, πανηλήθιοι της ΝΕΤ, όταν έχεις μια ελληνική Οσετία στο σπίτι σου,τη Θράκη, με τους 150.000 μουσουλμάνους,που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι, (όπως οι Νότιοι Οσέτιοι αυτοπροσδιρίζονται ως Ρώσοι και είναι μόλις 50.000 περίπου) πρέπει εκτός από ανιστόρητος να είσαι και αφελής,για να εκθειάζεις το ...σωτηριακό χαρακτήρα της εισβολής του Πούτιν στη Γεωργία. Γιατί, αν αύριο οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως Τούρκοι κάτοικοι της Θράκης ανακήρυσσαν αυτόνομους τους νομούς  Ξάνθης και Κομοτηνής και ζητούσαν την επέμβαση της  Τουρκίας,για να τους σώσουν από υπαρκτό ,ανύπαρκτο ή επινοημένο κίνδυνο και  η μητέρα πατρίδα τους ανταποκρινόταν στο αίτημά τους,μου λέει κανείς τι πρόκειται να επακολουθήσει?Και μην πείτε πως οι Λωζάνες και οι συναφείς συνθήκες θα εμποδίσουν τους  στρατοκράτες της ΄Αγκυρας να δράσουν.΄Αλλωστε, οι Τούρκοι έχουν ήδη στο παρελθόν δοκιμάσει με επιτυχία αυτό το σενάριο στην Κύπρο.Σενάριο που πέτυχε απόλυτα ."Παλιά τους τέχνη,κόσκινο",δηλαδή.

  Άν σήμερα η χώρα, αντί να πρωτοστατεί στην Ευρώπη στην υπόθεση της ειρήνης και της ευημερίας των ατόμων και των λαών,έφτασε στο σημείο να θεωρείται ως μια από τις πιο  εθνικιστικές χώρες της υφηλίου, την απόλυτη ευθύνη δεν την έχουν μόνο οι στρατευμένοι...εθνικοί  ιστορικοί,αλλά πρωτίστως  ο κομματικός κόσμος της χώρας σε όλο το κοινοβουλευτικό του εύρος και οι κατά καιρούς  Ελληνάρες (διάβαζε τους σύγχρονους ΄Ανθιμους,Ψωμιάδηδες,Ζουράριδες και λοιπούς θεοπάλαβους εθνικιστές),που καθημερινά με τα ανιστόρητους δεκάρικους,που εκφωνούν σε άμβωνες,μπαλκόνια και μικρόφωνα, διασύρουν και δυσφημούν τη χώρα.

 ΄Οσοι φρονούμε καθαρά και πλατιά,ας συσπειρωθούμε, όσο ακόμα είναι καιρός. Ο εχθρός ειναι δίπλα μας.Είναι αυτοί που έχουμε την ατυχία να πρέπει, σώνει και καλά, να τους αποκαλούμε...συνέλληνες (και μη χειρότερα!).Ας πάψουμε συνέχεια να αναζητάμε τις αιτίες της κακοδαιμονίας της χώρας στις ίντρικες,τα μυστικά σχέδια και το δάχτυλο  του ξένου παράγοντα.Κανέναν σοβαρό πολίτη δεν πείθουν πια αυτές οι ανοησίες 

 

Τελευταία ανανέωση ( 22.08.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS