HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2320418
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Γράφει ο/η paris   
27.08.08

 

 ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ,ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ,ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ,ΠΟΥ (ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ )ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΝ ΔΕΝ  ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ  ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  Μόνο αν είναι κανείς ιστορικά εξοπλισμένος και  διαθέτει αντικειμενική ενόραση των πραγμάτων, μπορεί να αντιληφθεί τη μεγάλη ζημιά, που προξένησαν στη χώρα, αφ ενός η στάση της κυβέρνησης στο θέμα της πολεμικής σύρραξης Ρωσίας-Γεωργίας και αφ ετέρου οι δηλώσεις όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου για το ίδιο θέμα.

    Η Ελλάδα, λίγες δεκαετίες πριν, είδε την Κύπρο να καταλαμβάνεται σχεδόν κατά το ήμισυ από τους Τούρκους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που η  Ρωσία κατέλαβε εδάφη της Γεωργίας και τα ανακήρυξε ανεξάρτητα (Τουρκία εγγυήτρια δύναμη, ανόητος Ιωαννίδης στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο με ΕΛΔΥΚ, αφορμή για εισβολή Τούρκων στη Β.Κύπρο. Ρωσία εγγυήτρια δύναμη, καιροσκόπος-χειραγωγούμενος από Δυτικούς  Σαασκασβίλι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Οσετία, εισβολή Ρωσίας στη Γεωργία).

    Από την άλλη, η χώρα έχει σήμερα  150.000 Τούρκους στη Θράκη, οι οποίοι, άλλοτε, με αφορμή την όντως καταπιεστική τακτική των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στις μειονότητες και άλλοτε, παίζοντας το παιχνίδι των εθνικιστών στρατοκρατών της Τουρκίας, ζητούν,   πότε φανερά ,πότε υποχθόνια, την επέμβαση της "μητέρας πατρίδας" )τους.

 ΄Εχοντας τέτοια μέτωπα ανοιχτά η ανιστόρητη σημερινή δεξιά ελληνική κυβέρνηση (επικεφαλής της οποίας είναι ένας ανεψιός και τίποτα παραπάνω και αρμόδια για την εξωτερική πολιτική της χώρας μια κόρη και ουδέν περισσότερο), τις πρώτες ημέρες της φασιστικής εισβολής των δυνάμεων κατοχής του Πούτιν στη μικρή χώρα του Καυκάσου κράτησε ουδέτερη, υποτίθεται στάση, ενώ έπρεπε, να καταδικάσει εξ αρχής και αυστηρά την εισβολή των κατοχικών ρωσικών δυνάμεων στη Γεωργία. Την ίδια στιγμή, τα τρία κρατικά μέσα ενημέρωσης με επικεφαλής τη ΝΕΤ και απεσταλμένο έναν ανεγκέφαλο  δημοσιογράφο -ανταποκριτή, που ακούει στο όνομα Θ.Αυγερινός, έδωσαν ρεσιτάλ φιλοσοβιετισμού με τον εν λόγω Αυγερινό να υπερβάλει σε υστερία και τύφλα ακόμα και τον ίδιο τον μέντορά του νεοναζί Πούτιν.

    Την ίδια στιγμή, χώρες, όπως η Ρουμανία και η Ουκρανία, που έχουν κι αυτές ανοιχτά μέτωπα, όπως η Ελλάδα, με Ουγγαρία και Ρωσία ( Τρανσυλβάνια-Μολδαβία-Μαύρη θάλασσα και βόρεια Ουκρανία),όχι μόνο καταδίκασαν από την πρώτη στιγμή και μάλιστα με πρωτοφανή σκληρότητα τις πολεμικές επιχειρήσεις του Πούτιν, αλλά και πρωτοστατούν στους διεθνείς οργανισμούς σε κατά μέτωπον, διπλωματικά,  επίθεση κατά  Ρώσικων  δυνάμεων κατοχής στη Γεωργία.

    Τα υπόλοιπα τρία  κόμματα, το καθένα για διαφορετικούς λόγους, τήρησαν την ίδια με την ανιστόρητη κυβέρνηση στάση, συνεχίζοντας έτσι την  παράδοση που θέλει τα ελληνικά κόμματα να είναι παλιότερα και σήμερα οι νεκροθάφτες των συμφερόντων της χώρας, αφού το μόνο για το οποίο ουσιαστικά ενδιαφέρονται, είναι το μικροκομματικό τους όφελος.

 

΄Οσο οι πολίτες αυτής της χώρας  θα συνεχίζουν αποχαυνωμένοι να κλείνουν τα αυτιά στις καμπάνες τις ιστορίας και να τα ανοίγουν μόνο, όταν πρόκειται να ακούσουν πράγματα, που τους βολεύουν  και θέλουν να ακούσουν,  θα ζήσουν ακόμα χειρότερες μέρες απ΄ αυτές που ήδη βιώνουν. Κι αυτές οι ημέρες δεν είναι και πολύ μακριά.

Τελευταία ανανέωση ( 27.08.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS