HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2247063
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Γράφει ο/η paris   
06.04.09

 

  

 ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΙΣΟΥ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΟΣΤΡΑΒΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟ ΤΥΠΟ,ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.

 

 Επανειλημμένα από τις σελίδες του HOMO NATURALIS  καταγγείλαμε τη λογοκρισία που έχουν επιβάλει εδώ και πολύ καιρό στο  site μας  οι «γνωστοί-άγνωστοι»,που έχουν λόγους να προβαίνουν σε τέτοιου είδους φασιστικές ενέργειες και θέλουν πάση θυσία να σιωπήσουμε. Εισβάλλοντας αυτές οι αισχρές «εμβόλιμοι χείρες»,  σε καθημερινή σχεδόν βάση, στις λειτουργίες και τα  κείμενα του site, άλλα διαγράφουν, άλλα τροποποιούν, ή νοθεύουν και αλλοιώνουν στοιχεία. Παρά τις καταγγελίες μας, ούτε ο τύπος ούτε η δικαιοσύνη ασχολήθηκαν ποτέ με το θέμα που τους καταγγέλλουμε.

 

  Θέματα Ιστορίας από την ενότητα "Παραδόσεις μαθημάτων", σχολιασμοί επικαιρότητας, κριτικά και άλλα κείμενα,διαγράφτηκαν εν ψυχρώ και εμείς, ανήμποροι να αντιδράσουμε, προσπαθούμε, όσο μπορούμε, να... αυτολογοκρινόμαστε, για να μην προκαλούμε τις "ύαινες".Τουλάχιστον, με αυτό τον τρόπο, καταφέρνουμε και επιβιώνουμε ακόμα (παλιότερα,όπως είχαμε καταγγείλει, είχαν δαιμονιστει περισσότερο και μας είχαν κλείσει εντελώς για ένα διάστημα).

  Σήμερα, είχε την… τιμή της διαγραφής ένα κείμενο, που υπογράφει το μέλος ΝΕΜΕΣΙΣ  (δημοσιεύτηκε στις 20-12-08,16.00,36) με τίτλο ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙΣΤΑ. Αν επιχειρήσει κανείς να ανοίξει το εν λόγω θέμα, θα διαπιστώσει πως δεν μπορεί, γιατί είναι, όπως και άλλα κείμενα του site,διαγραμμένα.

 

  Εμείς θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε αυτές τις αθλιότητες, έστω και αν η…θεότυφλη δικαιοσύνη και  ο αργυρώνητος ελληνικός τύπος  (στο σύνολό του)  συνεχίζουν  να μας αγνοούν και να «τυρβάζουν»  «περί άλλων» (πιασάρικων θεμάτων). (Για την κυβέρνηση-κράτος και τους λοιπούς παρατρεχάμενούς της, βέβαια δεν είχαμε ουδεμία αμφιβολία πως θα «εποιούντο την νήσσαν», αφού οι δικές της υπηρεσίες διαπράττουν αυτό το έγκλημα της φίμωσής μας).

 

  Αυτή η καταγγελία μας θα είναι η τελευταία που θα κοινοποιήσουμε στον ελληνικό τύπο. Κι αυτό το κάνουμε περισσότερο, για να τους ξεβρακώνουμε στο μέλλον, οσάκις θα το παίζουν αγωνιστές  της…ελευθεροτυπίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Αλίμονο! Πώς δεν είναι!

 

 

Δημοσιεύουμε παρακάτω το κείμενο που διέγραψαν οι θρασείς και ανόητοι, όπως ακριβώς πρωτοανέβηκε στη σελίδα μας).

  

                                               HOMO

  

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙΣΤΑ

  

 Το φασιστοειδές  Επαμεινώνδας Κορκονέας , που σκότωσε το 15χρονο παλικαράκι, είναι ο αυτουργός. ΄Αλλοι όμως του όπλισαν το χέρι!

 

 Στην πρώτη δίκη ο Αθανάσιος Μελίστας που δολοφόνησε εν ψυχρώ το Μιχάλη Καλτεζά το 1985,δικάστηκε 2μιση χρόνια .Στη δεύτερη αθωώθηκε!

 Οι δικαστές και οι ένορκοι που τον αθώωσαν, είναι αυτοί που όπλισαν το χέρι του άλλου νεοναζί ειδικού φρουρού, να φυτέψει μια σφαίρα στην καρδιά ενός εφήβου. Η αφοβία που του εξασφάλισαν εκείνοι  που αθώωσαν το φονιά του Μιχάλη, αποθράσυναν το άλλο ανθρωπόμορφο τέρας να δολοφονήσει τον Αλέξη.

 

 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΑΝ  ΤΟ ΜΕΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ.

 ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.

                                            ΝΕΜΕΣΙΣ

Τελευταία ανανέωση ( 06.04.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS