HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2246993
ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Γράφει ο/η paris   
09.06.09

  

  "ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ" ΠΙΑ!  ΞΕΡΝΟΥΝ, ΚΟΙΝΩΣ,ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

 

   'Οπως ήδη γράψαμε, άγγιξε το 65% το  ποσοστό ΑΠΟΧΗΣ-ΑΚΥΡΩΝ-ΛΕΥΚΩΝ στις ελληνικές ευροεκλογές και  γύρω στο 67%  πανευρωπαϊκά. Χτες, Κυριακή, 7-6-09, προσήλθαν στις κάλπες  περίπου 5 εκατομμύρια ΄Ελληνες ψηφοφόροι, (γνωστά κομματόσκυλα,"εργολάβοι", οπαδοί
 -λιγούρια του "ξεροκάματου και λοιποί ανεγκέφαλοι). Το ποσοστό αυτό, όπως  είναι ορατό "δια γυμνού οφθαλμού",ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό  της  χώρας και κατεδαφίζει το μέχρι χτες  υφιστάμενο κοινοβουλευτό, λεγόμενο, δημοκρατικό πολίτευμα, αφού η αναντιστοιχία αποτελέσματος και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, όπως και ο "νικητής" των εκλογών παραδέχτηκε, είναι αναμφισβήτητη. Το γεγονός αυτό, υποχρεώνει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες, όπως το Σύνταγμα της χώρας  απαιτεί. Αν δεν  το κάνει, είναι, όπως  ξαναγράψαμε, ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
 

  Με πρωτοπόρους πολιτικούς και δημοσιογράφους, όλες οι καθεστωτικές δυνάμεις μετά  την απόλυτη  συντριβή  τους , και μέσα  σε ένα  κλίμα παραφροσύνης  και φόβου, ψελίζουν σωρό ανοησίες, ψεύδη,...επιστημονικές θεωρίες και "επιχειρήματα",για να δικαιολογήσουν τη συντριβή. Όλοι οι αρχηγοί  κομμάτων  και οι παρατρεχάμενοι, με περισπούδαστο ύφος μπροστά  στο "γυαλί" αραδιάζουν τέτοιες  και  τόσες κουταμάρες, που ούτε μικρά παιδιά  κάνουν πια να γελούν.

   Από  κοντά δημοσιογράφοι, "επιστήμονες" και εκλογολόγοι, δίνουν ρεσιτάλ εξάρτησης, ανευθυνότητας και αλητείας.΄ Ολοι,μα  όλοι ,με ένα και μοναδικό στόχο: ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ! Και αποπροσανατολίζουν, ρίχνουν "στάχτη στα μάτια" πασκίζουν να περάσουν το μήνυμα, πώς όλα είναι στη θέση  τους και πως η ΑΠΟΧΗ δεν ήταν δα, ούτε  μη αναμενόμενη  ,αλλά ούτε  και  η καταστροφή. Απλά  πρέπει να μας  προβληματίσει  και να δούμε πως  την επόμενη  φορά θα την αποτρέψουμε!
   Ο τύπος, έντυπος και ηλεκτρονικός, επιστράτευσε τους...ειδικούς  εκλογολόγους-σπερμολόγους-κοτσανοναλόγους, μεταξύ των  οποίων διαπρέπουν οι  κ.κ  Νικολακόπουλος, Παναγόπουλος, Γεράκης, Μαύρος (και άλλοι πολλοί, βέβαια), που τρυπούν αυτιά και βγάζουν μάτια με όσα λεν και γράφουν. Τηλεοράσεις και εφημερίδες, με επικεφαλής τα  γνωστά "μικρόφωνα" και "στυλό", κανοναρχούν τον  αποπροσανατολισμό και πρωταγωνιστούν σε ψεύδη και δήθεν...βαθυστόχαστες αναλύσεις. Να περιοριστούμε στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, που  από όλα τα  άλλα  ΜΜ,είναι η μόνη με τις  πιο συντηρητικές "κραυγές". Δεν απέφυγε όμως και  αυτή τα "στραβά".Διαλέγουμε μερικά:

  Κύριος τίτλος:Μπρος ΠΑΣΟΚ και πίσω ΛΑΟΣ. Δηλαδή οι 1.655.636 ψήφοι του δεύτερου (πίσω) κόμματος ισούνται-εξισούνται με τις 366.615 του ΛΑΟΣ; Εμφανής, αλλά άστοχη,  η πρόθεση της  εφημερίδας  να τονίσει την άνοδο της  ακροδεξιάς στην Ελλαδα. Και ... λοιπόν, 367.000 ανεγκέφαλοι τι  μπορούν να αλλάξουν  στην  πολιτική  πραγματικότητα  της χώρας; Μην τρελαθούμε!  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: ΠΗΡΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΨΗΦΟ ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ". Η εφημερίδα , αντί να σχολιάσει  αυτή την ανόητη και θρασύτατη άποψη των  όψιμων και γραφικών επαναστατών ενάντια στο... πλαστικό ,παραθέτει απλά αυτή την άποψη και προχωράει σε μια, άνευ ουσίας, ψευτοανάλυση  για τους οκολόγους στην Ευρώπη .Ο Γ.ΚΑΡ στα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ μας "κουφαίνει" με τη ...βαρυσήμαντη ανάλυση σε ένα μιρό "ξυλοπόδαρο":  Και καλά, η αποχή δεν προσφέρει τίποτα, μην τρέμετε, σεις οι νοικοκυραίοι,βρε. Για να καταλήξει στην... εμβριθή διαπίστωση ότι αποχή-άκυρα-λευκά δεν υπολογίζονται πουθενά.(Πω πω ανάλυση και διαπίστωση ο τύπος!) Την 12η σελίδα της, η εφημερίδα τη διαθέτει στους καθεστωτικούς καθηγητές Πανταζόπουλο, Σπουρδαλάκη, Δεμερτζή, που μπουρδολογούν ασυστόλως σε...ακαδημαϊκό λόγο ,για να εξηγήσουν το φαινόμενο της αποχής κι τι σημαίνει αυτό. (΄'Ελεος",βρε καθηγητάδες,που λέει και η ΓΑΤΟΥΛΑ17 στο   chat  του net, όταν τη βομβαρδίζουν οι επίδοξοι εραστές της με ανείπωτες σεξιστικές κουβέντες). Στην τελευταία σελίδα της η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ , δίνει την ευκαιρία στο... γνωστό μας Χρήστο Μιχαηλίδη (δεν του λέμε ποιοί είμαστε  για να σκάσει), να τυρβάζει, ως συνήθως, περί άλλων, όπως εν προκειμένω, να μνημονεύει ξένα blogs και κανένα  ελληνικό, γιατί κάνουν τζιζ τα δικά μας εδώ και θα του κόψουν το ψωμί τα άτιμα μια μέρα.
 

  Κι αν η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κρατάει το ίσον στα καθεστωτικά απολιθώματα, φανταστείτε τι γίνεται στα λοιπά ΜΜΕ.Αυτό που λέγαμε με τον τίτλο, δηλαδή: ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ
ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Δεν έχουν πού να κρυφτούν  τα...παλουκάρια.  "Και εις  άλλά με υγεία"!

                                                           HOMO

Τελευταία ανανέωση ( 11.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS