HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2174927
ΓΙΝΑΜΕ 3 ΧΡΟΝΩΝ.
07.07.10

Σήμερα έχουμε γενέθλια. Κλείσαμε τα 3. ΄Ηταν 7-7-07,που ξεκινήσμε τη λειτουργία του ΗΟΜΟ NATURALIS. Τότε δεν  ξέραμε ακόμα τις δυσκολίες που θα συναντούσαμε, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.

 Η καραμανλική ΕΥΠ (η πάλαι ποτέ ΚΥΠ) από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να μας φιμώσει. Ειδικά μετά την ολοσχερή καταστροφή της Ηλείας από τις πυρκαγιές και το θάνατο ακόμα και παιδιών, όταν καταγγείλαμε επανειλημμένα την κυβένηση ως αποκλειστικά υπεύθυνη για το κακό εκείνο, εξαιτίας  της έλλειψης εξοπλισμού της πυροσβεστικής, της ολιγωρίας, του αλαλούμ στο συντονισμό της κατάσβεσης, το κράτος της εγκληματικής ελληνικής δεξιάς "άφρισε".΄Πέσανε επάνω μας να μας κλείσουν.Οι επιθέσεις των παρακρατικών χάκερς έγιναν λυσσασμένες και σε 24άωρη βάση.

Επί μέρες, ειδκά τον πρώτο καιρό, το site σερνόταν και δεν μπορούσαμε να ανεβάσουμε ούτε 2 σειρές κείμενο. Το ξεκλείδωναν ως...κύριοι (administrators) και έκαναν ό,τι ήθελαν. Διέγραφαν θέματα,έσβηναν εγγραφές μελών, αλλοίωναν στοιχεία επισκέψεων. Επέλαση πραγματική . Εμείς εκεί,όμως. Δε σταματήσαμε να τους καταγγέλλουμε και στα ελληνικά ΜΜΕ και στους διεθνείς αρμόδιους οργανισμούς.

Τα ελληνικά ΜΜΕ έβλεπαν, ήξεραν και δε μιλούσαν. Οι άνθρωποί τους, μικροπεπείς, ιδιοτελείς και σφόδρα διαπλεκόμενοι, μας αντιμετώπιζαν ανταγωνιστικά. Και δεν ήταν μόνο στις καταγγελίες για τη δική μας λογοκρισία και τη φίμωση. Καταγγείλαμε επίσης σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες τη δολοφονία του καθηγητή Γιώργου Τριάρχη στην Τασκένδη, γιατί  αποκάλυψε το φαγοπότι του δημόσιου χρήματος από "ομογενείς"- κεντρική υπηρεσία και κατονομάσμαμε ως ηθικό αυτουργό την τότε ΥΠΕΠΘ Μαριάννα Γιαννάκου. Το έθαψαν κι αυτό το θέμα,για να μην αναγκαστούν να αναφέρουν την πηγή της καταγγελίας, αν το δημοσίευαν.Το ίδιο έκαναν με τις καταγγελίες μας και για τη νόθευση των εκλογικών αποτελεσμάτων και τη αποσιώπηση του πραγματικού ποσοστού της ΑΠΟΧΗΣ, η οποία τουλάχιστον  στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, ύπήρξε η πρώτη και ουσιαστική πολιτική δύναμη της χώρας. Τόσο μικροί άνθρωποι,τόσο ιδιοτελείς και φαύλοι.

Τον Οκτώβριο του 2008, σε άρθρο μας με τίτλο ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ  ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΥΜΕΙΣ ΑΔΕΤΕ, επισημαίναμε τον επικείμενο κίνδυνο της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας και καλούσαμε τα ΜΜΕ να αφήσουν την κερδοφόρα σκανδαλολογία των Ζαχόπουλων, Εφραίμ, να ξεκινήσουν "σταυροφορία" και να προλάβουν το κακό . Αλλά, οι Τεγόπουλοι, Λαμπράκηδες , Μπόμπολοι, Κυριακού, Κουρήδες και οι υποτακτικοί τους  προέταξαν, ως συνήθως, το ατομικό τους συμφέρον ένατι εκείνου της χώρας  και διέπραξαν για άλλη μια φορά έγκλημα ΚΑΘΟΣΙΩΣΗΣ. Από τη  απώλεια, έστω και στο ελάχιστο,του εισπρακτικού κέρδους των βιομηχανιών τους, επέλεξαν το "γαία πυρί μιχθήτω". Απεσιώπησαν την επερχόμενη καταστροφή.  ΄Αφησαν να ξεφύγφει η κατάσταση από τον έλεγχο.΄Ισως και αυτό να επιδίωκαν. Θα δικαστούν ,πάντως, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ για το μεγάλο έγκλημα που διέπραξαν μια μέρα.

Στην Ελλάδα δεν είναι οι πολιτικοί εκείνοι που ευθύνονται κυρίως  για το κατάντημα της χώρας (και όχι μόνο το οικονομικό). Μην ξεχνάμε πως κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Βασικός υπεύθυνος γι΄αυτό το κατάντημα δεν είναι άλλος από τον ίδιο το λαό. Ο νεότερος Ελληνας, "οπαδός" κατά κανόνα στις περισσότερες  συμπεριφορές του (κόμματος, ποδοσφαιρικών σωματείων κ.λπ), αδιαφορεί παγερά για ο,τιδήποτε κοινό.Το ατομικό μικροσυμφέρον είναι υπεράνω όλων.Γι΄αυτό άλλωστε και η σχέση του με τα κόμματα, ειδικά τα λεγόμενα μεγάλα, είναι πρωτίστως πελατειακή, "δούναι και λαβείν".

Συμφεροντολόγος, αναξιόπιστος, αδούλευτος, καλοπερασάκιας, παρασιτικός, επί σειρά ετών, δε διστάζει να απεμπολήσει τις δικές του ευθύνες και να κατηγορήσει ως υπεύθυνους τους άλλους και μάλιστα εκείνους που κατάκλεβε και εκμεταλλευόταν συνεχώς, τουλάχιστον τα τελευταία τριάντα χρόνια. Για να ξεμπερδεύει μάλιστα μια και καλή με τις εξηγήσεις, ανήγαγε   τα ελαττώματά του σε αρετές. ΄Ετσι, το κυνηγητό, για παράδειγμα, του εύκολου κέρδους και της αρπαχτής,  τα βάπτισε  εξυπνάδα και την αμπελοφιλοσοφία της φραπεδιάς και του κομπολογιού σε αντρισμό και μαγκιά. Αντίθετα, τη στάση ευθύνης απέναντι στη ζωή, που διακρίνει τους... Κουτόφραγκους  τη θεωρεί χαμαλίκι, κοροϊδιλίκι.

Από την άλλη,τα ελληνικά ΜΜΕ,  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπός των οποίων είναι το κέρδος, λειτουργούν ακριβώς, όπως οι επιχειρήσεις στην αγορά γι΄αυτό και αντιμετωπίζουν τον ΄Ελληνα ως πελάτη. Και ως γνωστόν  στον πελάτη δε λες ποτέ όχι. Του δίνεις και μάλιστα σε επίχρυσο περιτύλιγμα το προϊόν που σου ζητάει. Εν προκειμένω,  τα ΜΜΕ του εξασφαλίζουν άφεση αμαρτιών για τις ανείπωτες μικρότητες και τα χονδροειδή ελαττώμά του, του καλλιεργούν την έπαρση, την αλαζονία, τον εθνικισμό και αποφεύγουν πάση θυσία να τον εθίσουν σε αυτοκριτική και να του εμφυσήσουν συμπεριφορά και νοοτροπία σοβαρού πολίτη .Τέτοιος μόνο πελάτης μπορεί να διαβάζει τα έντυπά τους, να ακούει τα δελτία ειδήσεών τους,να αγοράζει τα δίκιλα κιριακάτικα έντυπά τους με τα cd, τα καθρεπτάκια και και τις εγκυκλοπαίδειες.

Επιβιώσαμε 3 ολόκληρα χρόνια τώρα, εν μέσω φοβερής δίνης και θα συνεχίσουμε να είμαστε ζωντανοί για ένα και μοναδικό λόγο: Γιατί "λαλούμε" την αλήθεια και μάλιστα εκείνη που είναι καρπός της Φύσης και των νόμων της. Αυτό είναι και το μυστικό που κρατηθήκαμε όρθιοι. Συνεχίζουμε με πείσμα τη δύσβατη πορεία μας,η οποία στο τέλος είναι σίγουρο πως θα οδηγήσει στον τελικό μας προορισμό:Στον κόσμο,που θα  γεννήσει το HOMO NATURALIS, το φυσικό άνθρωπο. Αυτός είναι το ΜΕΛΛΟΝ και η ΕΛΠΙΔΑ.

 

Τελευταία ανανέωση ( 03.08.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2023 HOMO NATURALIS