HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2247126
19/9
22.09.10
                                                               19-9-2010

      

                                      

Δεν έχουν το θεό τους τα σημερινά ΜΜΕ .Μετά από χρόνια, όταν ο κόσμος θα έχει γίνει πια ΦΥΣΙΚΟΣ,θα μαθαίνουν οι άνθρωποι πόσο αισχροί και α-φύσικοι ήταν οι περισσότεροι σήμερα που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ΜΜΕκαι θα τρίβουν τα μάτια τους.Θα είναι αδύνατο να το χωρέσει ο νους τους. Να σας περιγράψουμε τη σκηνή αυτή, που διαδραματίζεται το έτος 2χχχ.

Σήμερα είναι 19 Σεπτέμβρη και όπως κάθε ημέρα σχολιάζουμε τα γεγονότα ,όπως τα παρουσίαζαν τα ΜΜΕ σε άλλες εποχές”,λέει ο παρουσιαστής μιας εκπομπής,που αναμεταδίδεται τηλεοπτικά σε όλη τη γη και την παρακολουθούν οι περισσότεροι άνθρωποι του πλανήτη. Ο Ιστορικός-Δημοσιογράφος,που μιλάει, έχει μπροστά του το μικροσκοπικό ΠΙΣΙ του και σε μια τεράστια οθόνη απέναντι, παρουσιάζει καμιά 100στή εφημερίδες από όλες τις σημερινές χώρες (ο κόσμος τότε είναι ενιαίος,δεν υπάρχουν έθνη, φυλές, γλώσσες,όλα όσα χωρίζουν τους ανθρώπους σήμερα). Κάπου στη μέση της παρουσίασης, να και η ΚΥΡΙΑΚΑΤΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με ημερομηνία 19 Σεπτέμβρη 2010 και ο παρουσιαστής επικεντρώνει το ενδιαφέρον του σε μια πληροφορία-ενημέρωση που υπάρχει στην πρώτη σελίδα της ελληνικής αυτής εφημερίδας με εκτενή αναφορά-ανάλυση στη σελίδα 17: “Στην Ελλάδα”,εξηγεί ο παρουσιατής “ αυτή την εποχή προετοιμάζονται για  περιφερειακές εκλογές και μια εταιρία δημοσκόπησης, ονόματι ΑLCO, παρουσιάζει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που λένε πως "το 17% των Ελλήνων ψηφοφόρων λένε ΔΕΝ ΦΗΦΙΖΩ.” Η εφημερίδα γράφει συγκεκριμένα:”Μια νέα τάση με ποσοστό μάλιστα 17,3% καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στις δημοσκοπήσεις. Είναι οι πολίτες που δε θα πάνε να ψηφίσουν” .

Ο παρουσιαστής την ίδια στιγμή, ζητάει από το ρομπότ -ανθρωποειδές που παρακολουθεί την εκπομπή να σχολιάσει την παραπάνω δημοσκόπηση.Ο ρομποτάνθρωπος σοβαρός, πρόθυμος και ευγενικός,αφού κάνει μια σχετική, γρήγορη εισαγωγή καταλήγει πως το βασικό συμπέρασμα απ΄αυτή την πληροφορία που δίνει η εφημερίδα, είναι ότι οι ΄Ελληνες το 2010 είχαν απαυδήσει από τη συμπεριφορά ,το  " βίο και την πολιτεία” των κομμάτων και σε ένα μεγάλο ποσοστό,17%,δήλωναν πως δε θα φήφιζαν κανένα κόμμα. Το οριστικό συμπέρασμα ,συνεχίζει ,ο τεχνητός άνθρωπος, είναι πως το έτος 2010 σηματοδοτεί για την Ελλάδα την απαρχή της καταδίκης των κομμάτων και της αποχής των Ελλήνων ψηφοφόρων από τις εκλογές.

Την ίδια στιγμή,όμως, ένα άλλο παρακείμενο Μηχάνημα διακόπτει το ρομπότ και αρχίζει να ουρλιάζει,δείγμα πως το συμπέρασμα είναι λάθος. Ο παρουσιαστής ζητάει από τη “Μηχανή” να του παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει και αποδεικνύουν πως το συμπέρασμα του ρομποτάνθρωπου είναι ψευδές και εκείνο, σε κλάσματα δευτερολέπτου, παρουσιάζει στη μεγάλη οθόνη το site του HOMO NATURALIS και το ένα μετά το άλλο,ανεβαίνουν από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2010 όλα τα άρθρα του συγκεκριμένου site,που είναι πάρα πολλά και στα οποία επισημαίνονται τα ακόλουθα 1.Η αποστροφή των Ελλήνων για τα κόμματα είναι μεγάλη και  πολύ πριν το 2010. 2. Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές το το 60% περίπου των Ελλήνων ψηφοφοόρων απείχε απ΄αυτές και πως επίσης στις τελευταίες εθνικές εκλογές το ποσοστό αποχής (άκυρο-λευκό) ξεπέρασε το 30%, 3.Αυτό σημαίνει ότι πρώτο κόμμα είναι στην ουσία το κόμμα της ΑΠΟΧΗΣ.

Ο ρομποτάνθρωπος τα χάνει προς στιγμή και ζητάει επιβεβαίωση των πληροφοριών του HOMO NATURALIS από επίσημες πηγές. Το Μηχάνημα-ανιχνευτής της αλήθειας με αστραπιαία κίνηση παρουσιάζει στην οθόνη τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα του ελληνικού κρατικού υπουργείου Εσωτερικών και μάλιστα συγκριτικά από το 1974 μέχρι το 2009,όπου κΑΘΑΡΑ και πέραν πάσης αμφιβολίας αποδεικνύεται πως τα συμπεράσματα περί δυσφορίας των φηφοφόρων και ΑΠΟΧΗΣ είναι όπως τα παρουσίαζε το HOMO NATURALIS και όχι όπως τα ήθελαν μαγειρευμένα τα ΜΜΕ της εποχής.

Την ίδια στιγμή το Μηχάνημα, χωρίς να ζητήσει άδεια,αφού δικαιούται να κάνει ό,τι θέλει μέχρι να αποκλαυφθεί η αλήθεια, παρουσιάζει στην οθόνη τα ελληνικά κανάλια τη νύχτα κάποιων εθνικών εκλογών, όπου σε εκπομπή-στρογγυλό τραπέζι, συμμετέχουν πολιτικοί,αναλυτές, "έγκυροι” διευθυντές εταιριών δημοσκοπήσεων, με συντονιστές της εκπομπής το δημοσιογράφο Ν.Χατζηνικολάου και τον εκλογολόγο Η.Νικολακόπουλο,οι οποίοι κάποια στιγμή με φωνή πάλλουσα από συγκίνηση και σοβαροφάνεια, ανακοινώνουν  πως το Α΄ κόμμα κατήγαγε περιφανή νίκη με ποσστό 40τόσο% , το Β' ήρθε δεύτερο με ποσοστο 30 τόσο % κ.ο.κ. Το ίδιο αποτέλεσμα, επισημαίνει το Μηχάνημα, έδωσαν την επομένη των εκλογών και οι εφημερίδες, που παρουσίασαν τα εκλογικά αποτελέσματα κατά τον ίδιο ομοιόμορφο με τα κανάλια τρόπο.

Εκείνη την ώρα,το Μηχάνημα αποκαλύπτει στην Οθόνη με τα στοιχεία που αντλεί απο τα επίσημα αρχεία του υπουργείου Εσωτερικών πως το 40τόσο% που πήρε το Α΄ κόμμα- νικητής, είναι ποσοστό επί των ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ και όχι των ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. Ο "αριθμομνήμων" του Μηχανήματος,κάνει αμέσως τους υπλογισμούς και καταλήγει πως παραγματικός ΝΙΚΗΤΗΣ και ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ στις εκλογές εκείνες δεν ήταν τελικά το Α΄κόμμα, αλλά η ΑΠΟΧΗ, η οποία είναι και η πραγματική πλειοψηφία στην πολιτική δύναμη της χώρας.΄Ομως, το ΣΥΣΤΗΜΑ με τους εκλογικούς του νόμους,"έκοβε και έρραβε" όπως ήθελε τα αποτελέσματα έτσι που, έστω και 100 στα 10 εκατομμύρια, να πήγαιναν να φηφίσουν, οι στυλοβάτες θα έβγαζαν πρώτο κόμμα-νικητή,άρα κυβέρνηση, κάποιο που πήρε,ας πούμε, έστω  και 53 ψήφους.

Ο παρουσιαστής ξεροβήχει,ο ρομποτοειδής με το τετράγωνο κεφάλι (δείγμα της τετράγωνης λογικής του) παθαίνει για χιλιοστά του δευτερολέπτου μικρό έμφραγμα-μπλακάουτ,σύντομα, όμως, συνέρχεται και αφού μελετάει για λίγα δευτερόλεπτα τα αρχεία του ζητάει από τον παρουσιαστή της εκπομπής το λόγο και λέει:

Αγαπητοί μου,είναι γεγονός πως παρασυρθήκαμε από τα πρώτα στοιχεία του αρχείου και δώσαμε λάθος πληροφόρηση.Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους: 1.Το ρομποτικό μου “DNA” δε μου επιτρέπει να παρεκκλίνω από την αλήθεια και να θέλω, ας πούμε. Είμαι κατασκευασμένο να λέω πάντα την αληθεια,όπως και το Μηχάνημα από δω.Η διαφορά μας είναι πως εγώ έχω και κάποιον ανθρώπινο συναισθηματισμό,τον οποίο δεν έχει το ΜΗΧΑΜΗΜΑ. Γι΄αυτό  υπάρχει η πιθανότητα να πέσω "έξω".Εξηγώ:Η παραπλάνηση είναι άγνωστη λέξη για τη δικιά μας γενιά των ρομπότ. Προς στιγμή,λοιπόν πίστεψα,ίσως λόγω αφηρημάδας από ελλιπή παροχή “ενέργειας”, πως τα στοιχεία που είχα ανα χείρας και επεξεργαζόμουνα ήταν από τα ΜΜΕ της δικής μας εποχής,που δεν έχουν παρά ελάχιστη σχέση με τα ΜΜΕ του 2010. Γι΄αυτό και τα εμπιστεύτηκα.΄Ομως,εκείνη την εποχή,το 2010, τα ΜΜΕ ήταν κατευθυνόμενα,ελεγχόμενα απολύτως από επιτηδείους,παρουσίαζαν τη “μέρα νύχτα” και αντίστροφα.Δεν υπήρχε καμιά φυσική ηθική στους ανθρώπους που ήταν φορείς τότε των ΜΜΕ.Εκείνο που κυριαρχούσε στο μυαλό τους και διείπε το είναι τους, ήταν το συμφέρον τους και ειδικά το οικονομικό.Αυτό που σήμερα για μας είναι αυτονόητο και αφύσικο να μη συμβαίνει,να δίνουμε δηλαδή την πραγματική εικόνα της είδησης-πληροφορίας,χωρίς καμιά παραποίηση, την εποχή του 2010 ήταν ο κανόνας, το σύνηθες, να συμβαίνει, δηλαδή,ακριβώς το αντίθετο από τώρα.Δείτε για παράδειγμα κάποια πρόσωπα και μέσα ενημέρωσης της εποχής εκείνης”.

Στη μεγάλη οθόνη παρουσιάζονται οι δημοσιογράφοι Κακαουνάκης,Τράγκας,Χατζηνικολάου,Ευαγγελάτος,Τρίμη,Στάη,Αυτιάς ο διευθυντής της ALCO Παναγόπουλος,ο πανεπιστημιακός εκλογολόγος Νικολακόπουλος και σε άλλο πλάνο μια λίστα με τα ονόματα των καναλιών,όπως Μέγκα,Αντένα,Σταρ,Αλτερ κ.α. Σε μια τρίτη, λίστα υπήρχαν τα ονόματα των ιδιοκτητών τους, όπως:Λαμπράκης, Μπόμπολας,Κουρής, Κυριακού,Τεγόπουλος,Κοντομηνάς κ.α. Στην ίδια πλευρά,γραμμική παράσταση,έδειχνε την κλίμακα (από 1-10) της ανηθικότητας, με φυσικά κριτήρια, της ομάδας ΟΛΩΝ των προσώπων στις λίστες της οθόνης. Ο υδράργυρος είχε κτυπήσει “κόκινο” και ο παρουσιαστής σχολίασε πως "δεν υπάρχει δυνατότητα μέτρησης του μεγέθους της ανηθικότητας αυτών των ατόμων με βάση το δικό μας κώδικα ηθικής".

Αυτά τα πρόσωπα, λοιπόν,”,σχολίασε, ο τετραπέρατος Ρομπτοτάς, “ με τα ΜΜΕ που ήταν συγκεντρωμένα στα χέρια τους,τη νύχτα των εκλογών,που λέγαμε,εν γνώσει τους,άρα από ΔΟΛΟ, παραποιούσαν τα στοιχεία,δεν έδιναν τα πραγματικά ποσοστά της ΑΠΟΧΗΣ,επειδή το ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (κράτος,δκαιοσύνη,ΜΜΕ κ.λπ), δέχονταν αλλεπάλληλους ραπισμούς από αυτό το αποτέλεσμα,ήταν,δηλαδή, η ένδειξη της αρχής του τέλους της ύπαρξης αυτού του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και δεν ήθελαν με τίποτα να βγει προς τα “έξω",να ενημερωθεί ο “λαός” για την αλήθεια.Απέκρυβαν, λοιπόν, την αλήθεια και όχι μόνο για τα εκλογικά αποτελέσματα. Για όλα σχεδόν τα θέματα και τα καυτά ζητήματα της ζωής τότε.

Την ίδια εποχή,όμως,κάποιοι πρόγονοί μας,είχαν αρχίσει να συνειδητοποιούν την ΑΛΗΘΕΙΑ, να αποστασιοποιούνται από τα ΔΡΩΜΕΝΑ της εποχής,να ανακαλύπτουν την απάτη του συστήματος,την απομάκρυνση του ανθρώπου από τη ΦΥΣΗ ,τους φυσικούς νόμους και τη φυσική ηθική και να τα καταγγέλλουν.Παράλληλα, άρχισαν να δημιουργούν ένα δικό τους κόσμο,μια δική τους θεώρηση και φιλοσοφία της ζωής και έστησαν μικρά “βήματα”,για να ακούγεται η φωνή τους, να ενημερώνονται οι άνθρωποι που είχαν πέσει στην παγίδα τους συστήματος και ζούσαν μια αφύσικη πραγματικότητα .Από εκεί, υπεδείκνυαν την ανάγκη επανάστασης και στροφής στην πραγματική ζωή,που είναι η φυσική ζωή και προανήγγειλαν την έλευση του HOMO NATURALIS. Υπήρχαν πολλές τέτοιες φωνές τότε, αλλά διασκορπισμένες, κατακερματισμένες, ασυντόνσιτες και ως εκ τούτου άτονες.

΄Ενα τέτοιο μικρό “βήμα” ήταν και το προαναφερόμενο site HOMO NATURALIS,που διάλεξε αυτό το όνομα,επειδή σημαίνει και υπονοεί το ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. Βέβαια, δεν έφταιγε μόνο που η δύναμη της φωνής αυτών των ΜΕΣΩΝ ήταν ισχνή και τα μεγάλα ΜΜΕ κατάφερναν να τη σκεπάζουν,να τη διασύρουν,να την πολεμούν με λύσσα.΄Ηταν ακόμα πως οι φορείς τους, του στυλ του HOMO NATURALIS,γεννημένοι κι αυτοί στο ίδιο σύστημα και μεγαλωμένοι με τις “αξίες” και τα στερεότυπα εκείνου του κόσμου,υπέστησαν μεγάλες φθορές απο αυτές τις αιτίες,σε σημείο που χρειαζόταν ΑΓΩΝΑΣ πραγματικός για να κατανικήσουν και να απαλλαγούν από τις μικρότητες και τα αρρωστήματα του συστήματος. Γι αυτό, άλλοι τα παρατούσαν στη μέση και γύριζαν πίσω στον ΄"πραγματικό κόσμο", άλλοι διαμόρφωναν “ελλειμματική” φυσική υπόσταση ("λανθάνων" HOMO NATURALIS),είχαν με άλλα λόγια στοιχεία μόνο του φυσικού ανθρώπου. Κανείς τους, βέβαια, δεν μπόρεσε να μεταλλαγεί απόλυτα και να εξελιχθεί σε HOMO NATURALIS,όπως είμαστε εμείς σήμερα.Αυτά που είναι καταγραμμένα, ως ΝΟΜΟΣ, μέσα μας και έχουμε αυτή τη στερεότυπη φυσική συμπεριφορά, η οποια μοιάζει να είναι αυτονόητη και “εκ των ων ουκ άνευ”,τότε ακόμα και για τον“υποψιασμένο”,τον κατ΄ευφημισμό HOMO NATURALIS ήταν ένας μύθος,ένα όνειρο και μόνο μέσα από αυτά μπορούσαν να βιώσουν την υπόσταση του φυσικού ανθρώπου.Αλλά, τη ζούσαν πραγματικά;΄Οχι,βέβαι,κανείς δεν μπορεί να ζει μέσα από ένα όνειρο!

Επομένως,αγαπητοί,και να με συγχωρήσετε για την πολυλογία μου”,κατέληξε ο τετραγωνάνθρωπος, "η παραπλάνησή μας είναι κατανοητή τώρα από σας και το συμπέρασμά μας,για να επανέλθουμε στο ζήτημα που εξετάσαμε στην αρχή, δηλ, για τα στοιχεία που παρουσίασε το συγκεκριμένο έντυπο-ΜΜΕ,που ονομάζεται ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στις 19-9-2010,είναι όντως παραποιημένα και ψευδή για τους λόγους που προαναφέραμε.

Τελικό συμπέρασμα:Και αυτό το ανήθικο έντυπο της εποχής εκείνης, γνώριζε πως η απέχθεια για τα κόμματα ,η ΑΠΟΧΗ από εκλογικές αναμετρήσει δεν ήταν 17%,αλλά, ίσως, είχε εκτιναχθεί και στο 60% και όμως ΑΠΕΚΡΥΠΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ”.

Ο χρόνος όμως της εκπομπής είχε τελειώσει και το μόνο που μπόρεσε για λίγα δευτερόλεπτα να κάνει ο κάμεραμαν, ήταν να ζουμάρει με την “τελευταίας γενιάς” κάμερά του, πάνω σε κάποιες χιλιάδες ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- ΠΟΛΙΤΕΣ της μακρινής αυτής εποχής, σε όλη τη γη και να δείξει τα έκπληκτα πρόσωπά τους,που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια και στα αυτιά τους πως κάποτε συνέβαιναν τέτοια πράγματα στον κόσμο.

Ναι, αγαπητοί,συνέβαιναν.Και ακόμα χειρότερα πράγματα γίνονταν.΄Ενας μακρινός, και κατ΄ανάγκη...ελλειμματικός, HOMO NATURALIS, σας το επιβεβαιώνει από την εποχή που το ημερολόγιο δείχνει 19 Σεπτέμβρη 2010.

  

Τελευταία ανανέωση ( 22.09.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS