HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2332100
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (1-10-10)
01.10.10

                             ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ( 1-10-2010)

 

Επιτέλους! Ο πρόεδρος της Κύπρου Χριστόφιας ξεστόμισε τη μεγαλύτερη ιστορική αλήθεια, των τελευταίων χρόνων,  που οι καθεστωτικοί ιστορικοί με εντολή της εξουσίας ,κρατούν τόσα χρόνια στα βρωμερά, μουχλιασμένα σεντούκια τους.Είπε ο πρόεδρος: «Οι δύο λεγόμενες πατρίδες (σ.σ Ελλάδα-Τουρκία) εισέβαλαν το 1974 στην Κύπρο».

Την ιστορική αυτή αλήθεια εμείς την έχουμε καιρό τώρα δημοσιεύσει εδώ  και κάποια σάιτ κατά καιρούς την αναδημοσίευσαν.

Ο  παρανοϊκός δικτάτορας Ιωαννίδης, είχε σκοπό να κάνει «εθνοκάθαρση» στην Κύπρο, αντίστοιχη του Σέρβου Μιλόσεβιτς τελευταία. Το σχέδιο προέβλεπε εκτεταμένες σφαγές Τουρκοκυπρίων, για να «καθαρίσει»,όπως έλεγε το νησί. Για να συντονίσει το έργο της γενοκτονίας ,ο παράφρων «αόρατος δικτάτωρ», έστειλε στις αρχές του Ιουνίου 1974 τον αντισυνταγματάρχη ("επιτελή') Γ.Παπαδόπουλο (καμιά σχέση με το δικτάτορα) από το τότε ΑΕΔ (Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων) στην Κύπρο. (Στη «Βιωματική Ιστορία της Σύγχρονης Ελλάδας» καταγράφουμε το γεγονός αναλυτικά).

Ευτυχώς, που διέρρευσε το «μυστικό» και οι Τούρκοι λίγο μετά, έκαναν απόβαση στο νησί και έσωσαν τον κοσμάκη. Αλλιώς, εκτός των άλλων δεινών (το έγκλημα πρωτίστως), σήμερα η Ελλάδα θα σερνόταν σε ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστήρια για το «έσχατο έγκλημα» της εθνοκάθαρσης.

_______________________________________________________________________________________________

 

 1. 1,5 δισ. ευρώ, στοίχισε στην κατεστραμμένη οικονομία της χώρας  η …επανάσταση των νταλικέρηδων-φορτηγατζήδων. Τα «Παπαδοπουλάκια»,  εδώ και 20 μέρες, έβγαλαν τα «τανκς» στους δρόμους και όποιος δε συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις…τρώει το ξύλο της αρκούδας.

Τα κακομαθημένα παιδιά της Χούντας (οι ίδιοι ή οι πατεράδες τους) που σήμερα, όπως ξαναγράψαμε, ζεσταίνουν την επανάσταση κάτω από τις φουστάνες της Αλέκας, αφού έγιναν κάτοχοι αδειών φορτηγών Δ.Χ και  ΤΑΧΙ από την εποχή  εκείνη, μονοπώλησαν τις μεταφορές επί σειρά ετών και σήμερα θεωρούνται από τις πιο ευνοημένες οικονομικά συντεχνίες.

Η πολιτεία από την άλλη, αντί να τους κόψει από την αρχή τη φόρα,συνεχίζει με τη γνωστή μέθοδο «διαίρει και βασίλευε»,να επιτείνει την οικονομική (και όχι μόνο) ανωμαλία, προσπαθώντας  να διασπάσει το μέτωπο των απεργών. Αλλά, αυτό δεν είναι μόνο ανήθικο (ο «σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα"),αλλά είναι και αδιέξοδο, αφού ποτέ δε δίνουν οριστικές λύσεις τέτοιες μέθοδοι.

Αλλά, πώς λένε "κατά μάνα κατά κύρη…",κατά το κράτος και οι φορτηγατζήδες του.

 

2.Στο μεταξύ, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο καθαρότερος καθρέφτης του ΄Ελληνα (γλείφτης,  παλιανθρωπάκος,  συμφεροντολόγος, ημιμαθής, παρλαπίπας, κουρκουσούρας), έδωσε στην τελευταία του εκπομπή ρεσιτάλ θεατρινισμού-κρετινισμού, καλώντας στο…πάνελο τους επαναστατημένους νταλικέρηδες, για να διατρανώσουν ομού «το δίκιο του εργάτη ,του αδικημένου», του… εκείνου που δεν «έχει να χάσει παρά μόνο τις αλυσίδες του».

Η Ελλάδα κατατρύχεται από πολλά και αισχρά σύνδρομα που την κατάντησαν εδώ που βρίσκεται σήμερα. Ένα απ΄αυτά ,είναι το Λαζοπούλειο σύνδρομο, από τα χειρότερα των τελευταίων χρόνων. ΄Οσο δεν υπάρχουν περιθώρια ομαδικής των Ελλήνων απο-Λαζοπουλοποίησης, η χώρα θα συνεχίζει να έχει το κεφάλι μέσα στη λίμνη με τα αποπατήματα.

 

3.Πολύ σωστά τους τα έχωσαν στην προκαταρκτική της Βουλής οι Νεοδημοκράτες. Στην αρχή, όταν μαγείρευαν την υπόθεση Βατοπεδίου οι πασόκοι  και άφησαν να διαρρεύσει το «σκάνδαλο» στους…  Χατζηνικολάκηδες ,μιλούσαν για ζημιά 10 δις. ευρώ! Προχτές η Επιτροπή των βουλευτών δια στόματος πασόκου, περιόρισε τη ζημιά σε 110 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από ένα χρόνο, το σκάνδαλο "Βατοπέδι" θα έχει ξεχαστεί. Είχε συγκεκριμένη χρήση και άρα ημερομηνία λήξης.

«Ελλάς, της φαιδράς πορτοκαλέας».

 

4.Για όσους δε γνωρίζουν ή καμώνονται πως δεν, η Τυποεκδοτική Α.Ε, που ανήκει στο ΚΚΕ είχε πελάτες εδώ και χρόνια (οι καλύτεροι) τα κίτρινα έντυπα  «Ελεύθερος Τύπος, «Χώρα», «Ελεύθερος» και άλλες κυρίως αθλητικές φυλλάδες.

Οι γνωρίζοντες την ηθική του Περισσού, όπως, ειδικά τελευταία και εντελώς ξεδιάντροπα, τη διαμόρφωσε- επισημοποίησε ο μακαρίτης Φλωράκης (ο "αν χρειαστεί θα συνεργαστούμε και με το διάβολο"),ισχύει μια επιγραμματική φράση: «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Τα λέει όλα.

 

5.Οι Ιρλανδοί ξεκίνησαν το… πανηγύρι. Ο πρώην πρωθυπουργός Γκέιρ Χάαρντε (ο αντίστοιχος Καραμανλής),που απέτυχε να αποτρέψει την οικονομική κατάρρευση της χώρας του το 2008, θα «καθίσει στο σκαμνί" ειδικού δικαστηρίου με την παραπάνω κατηγορία.΄Ερχεται και η σειρά του δικού μας Χάαρντε.

Βλέπετε, ό,τι δεν μπορούν να πετύχουν οι ιδεολογίες (με ή χωρίς παρένθεση),οι κομματικές συσπειρώσεις, οι «παλλαϊκές» συγκεντρώσεις, οι «επαναστάσεις» των διαδηλώσεων, οι  άλλοι «πολιορκητικοί κριοί»» τα τακτοποιεί όλα η ΑΔΗΡΙΤΟΣ ΑΝΑΓΚΗ.

Μπροστά στο ένστικτο της αυτοσυντήρησης, ΟΛΑ τα άλλα  είναι απλά…οδοντόπαστες.

Η ιστορία δικαιώνεται (μαζί και ο Μαρξ)  και εκδικείται.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 10.10.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS