HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2247043
αρχειο AΠO 28-11 MEXΡI 4-12-2010
04.12.10

 OI AMEΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ WIKILEAKS.ORG ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

                               “Έπεσε” το Wikileaks

Το WikiLeaks.org βγήκε «εκτός δικτύου», γιατί η εταιρεία everydns.net αποφάσισε να τερματίσει το λογαριασμό της ιστοσελίδας για παροχή domain name, χωρίς να δώσει καμιά εξήγηση.

 Η Amazon.com χθες επίσης ανακοίνωσε ότι δε θα φιλοξενεί πλέον το WikiLeaks .

 

                           O ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

                   ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ.

                             ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ.

 

 ____________________________________________________________________________________3-12-2010_____________

 

           ΚΡΑΤΟΣ:ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ 

                                                (Δημοσιεύτηκε στο HOMO NATURALIS  στις 12-3-2009)

 

                                      Το αναδημοσιεύουμε και το αφιερώνουμε στους ακτιβιστές :

1.Μπράντλεϊ Μάνινγκ, τον 22χρονο αµερικανό στρατιώτη που υπηρετούσε στη Βαγδάτη και τον οποίον βαρύνουν υποψίες για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων στο Wikileaks .Το καταδίκασαν σε 52 χρόνια φυλακή και θέλουν να του επιβάλουν ισόβια.

 

2. Τζούλιαν Ασάνζ,τον ιδρυτή και εκπρόσωπο του Wikileaks.Καταζητείται.

 

 Επεξεργασία

Εκτύπωση

 

 

 

 

 Ο μακιαβελλισμός κυρίαρχη αντίληψη εξουσίας-διοίκησης των σύγχρονων κρατών-κυβερνήσεων.

 

 

  Όλα τα  έθνη-κράτη απανταχού της γης στη συμπεριφορά τους προς «τρίτους» είναι  ανήθικα. Στην οποιαδήποτε συναλλαγή τους με εκείνους, αυτό που προέχει είναι το  εθνικό-κρατικό τους συμφέρον. Στους «τρίτους» μπορεί να συμπεριληφθεί   o,τιδήποτε ένα έθνος-κράτος δε συγκαταλέγει στην οντότητά του: Δηλαδή, «τρίτος» θα μπορούσε να είναι ένα άλλο έθνος-κράτος,  ένας πολίτης, η φύση , το περιβάλλον.

  Διαφορά μεταξύ των κρατών ως προς την ανηθικότητα*, υφίσταται μόνο στη διαβάθμισή της. Το ένα, ας πούμε, είναι απίστευτα ανήθικο, το άλλο λιγότερο... απίστευτα και ένα τρίτο απλά ανήθικο. Αυτή η διαβάθμιση,  μάλιστα, δεν έχει να κάνει με την προσήλωση-πίστη του σε κάποιους ηθικούς κανόνες. Δεν έχει να κάνει επίσης σε μεγάλο βαθμό, παρά σε ελάχιστο, και με το ποιος ασκεί την εξουσία. Αν είναι, δηλαδή, δημοκρατική, συντηρητική, δικτατορική, Η διαβάθμιση αυτή οφείλεται σε πολλούς λόγους, με βασικότερο το μέγεθος της ισχύος που διαθέτει το καθένα. «Πόσο το παίρνει», δηλαδή, να συμπεριφέρεται έτσι ή αλλιώς. Ένα αδύναμο στρατιωτικά ,και επομένως φτωχό κράτος,  αποφεύγει κατά κανόνα να επιδεικνύει ανήθικη συμπεριφορά προς ένα άλλο ισχυρότερο.

 

   Αλλά, επειδή, το καλό και το κακό, το ηθικό και το ανήθικο είναι έννοιες ασαφείς και απροσδιόριστες (όπως και άλλες τέτοιες παρεμφερείς), με καθόλου, μα καθόλου εξακριβωμένο-καθορισμένο περιεχόμενο,  οφείλουμε να εξηγήσουμε τι εννοούμε, εμείς τουλάχιστον, όταν χρησιμοποιούμε αυτές τις έννοιες. Στη δική μας φιλοσοφική θεώρηση, ηθικό είναι το φυσικό και ανήθικο αυτό που δεν είναι φυσικό.  ΄Ο,τι υπακούει στη φύση, στους νόμους της ,δηλαδή, είναι ηθικό. ΄Ο,τι τους αρνείται ή τους παραβαίνει, είναι ανήθικο. Να βοηθηθούμε στην κατανόηση αυτού που λέμε με κάποια ενδεικτικά παραδείγματα:

   Το να μολύνεις το φυσικό περιβάλλον με οποιοδήποτε τρόπο, δεν είναι απλά παράνομο, επειδή  το ορίζουν οι νόμοι των περισσοτέρων κρατών. Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό ούτε και το παράνομο ανήθικο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ρύπανση του περιβάλλοντος είναι ανήθικη πράξη, διότι ο παραβάτης δε σέβεται και παραβαίνει φυσικό νόμο, αρχέγονα απαράβατο και απαρασάλευτο, που ορίζει ότι τα περιεχόμενα της φύσης, μόνο η ίδια η φύση μπορεί να τα αλλοιώσει.

   Αυτή την αντίληψη περί καλού και κακού, ηθικού και ανήθικου, φυσικά και δεν την έχουν τα κράτη. Ούτε θα απαιτούσαμε, βέβαια, από εκείνα  να διαθέτουν μια τέτοια υψηλής «αποτίμησης» ηθική. Δεν τα χαρακτηρίσαμε προηγουμένως ανήθικα γιατί στερούνται αυτής της συγκεκριμένης αντίληψης περί φυσικής ηθικής, αλλά γιατί παραβαίνουν την ίδια τη δική τους «ηθική» . Ούτε αυτή, με άλλα λόγια, είναι ικανά ή έχουν διάθεση να την ακολουθήσουν.

  Τα έθνη- κράτη, με άλλα λόγια, παραβαίνουν ακόμα και τους κανόνες που εκείνα όρισαν ή αποδέχτηκαν ως ηθικούς. Τους νομικούς τους κανόνες, το γραπτό τους δίκαιο, εν ολίγοις, δε σέβονται. Και όχι μόνο σε επίπεδο εσωτερικό, αλλά και σε διεθνές. Παραβαίνουν, όταν μπορούν  και «πρέπει» , ΚΑΙ τους δικούς τους εσωτερικούς ηθικούς ή νομικούς κανονισμούς  ΚΑΙ τους διεθνείς.  Μόνη τους έγνοια , αυτές οι παραβάσεις να μην είναι ορατές, να μένουν μυστικές, στα άδυτα των, γι αυτό αποκαλουμένων έτσι, μυστικών υπηρεσιών τους. ΄Η τουλάχιστον να τηρούνται τα προσχήματα και να μην  τραυματίζεται η «έξωθεν καλή μαρτυρία».τους. Άλλο ενδοιασμό ή φόβο δεν έχουν τα κράτη για την ανήθικη-παράνομη (και με τα δύο περιεχόμενα του ηθικού-ανήθικου που δώσαμε) συμπεριφορά τους. Την αποκάλυψη  τρέμουν μόνο.

  Να φέρουμε και άλλα διευκρινιστικά παραδείγματα  γι΄αυτό που μόλις είπαμε: Το Σύνταγμα της Ελλάδας , στο μέρος που διαπραγματεύεται τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα  (άρθρα 4 έως 25) ορίζει όλοι οι ΄Ελληνες πολίτες να συνεισφέρουν στο κράτος ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες (άρθρο 4, παρ.2 και 5).Το Σύνταγμα είναι, ως γνωστόν, ο καταστατικός χάρτης μιας χώρας, ο υπέρτατος νόμος του κράτους και ως τέτοιος υποτίθεται πως είναι απόλυτα σεβαστός. Κάθε παρέκκλιση από εκείνα που ορίζει το Σύνταγμα, κάθε παράβαση, έστω και ενός απλού άρθρου από τους φορείς τους κράτους,  είναι (πρέπει να είναι) μαχαιριά στην καρδιά της ίδιας της πολιτείας.

  Το παραπάνω άρθρο, περιττό να πούμε, βέβαια, πως στη χώρα μας καταπατείται ασύστολα και προκλητικά απ΄όλους. Πρώτα από τα ίδια τα κόμματα εξουσίας, που λειτουργούν με απόλυτη τακτική πελατειακών σχέσεων, μετά  από τους εντεταλμένους φορείς για την επιβολή και είσπραξη των φόρων και τέλος από τους ίδιους τους φορολογουμένους.΄Ολα  τα "επίπεδα της πυραμίδας" σε αγαστή ομοιομορφία παραβατικότητας: Η ίδια η κυβέρνηση,  που  φτιάχνει και ψηφίζει τους φορολογικούς νόμους. Ο τελευταίος φοροεισπράκτορας, που του αρκεί μια εντολή ανωτέρου του, για να εισπράξει το φόρο από έναν οικονομικά ασθενή ή να μην εισπράξει από άλλον οικονομικά ευρωστότερο,  γιατί αυτό προβλέπει κάποια συγκεκριμένη φορολογική απαλλαγή. Το φορολογούμενο, που όταν και όπου "τον παίρνει" δε διστάζει να παραβεί ,αν είναι δυνατόν και όλο το φορολογικό κώδικα.   Ποσώς τους ενδιαφέρει (κυβέρνηση-φοροεισπράκτορα-φορολογούμενο) η ηθική αξία ή απαξία της πράξης τους. Γι΄αυτούς το νόμιμο  είναι και ηθικό.

    Αν, τώρα, αντιτείνεις στους κρατικιστές   πως η συγκεκριμένη παραβατικότητα,όσον αφορά την κυβέρνηση, δεν έχει να κάνει μόνο με την ηθική ,αλλά είναι θέμα παρανομίας  ,αφού παραβαίνει το συγκεκριμένο άρθρο του Συντάγματος, (άρα η παράβαση εδώ είναι ακόμα πιο βαριά) ,σου ανταπαντούν πως, αν αυτό  απαιτεί το συμφέρον του κράτους, το οποίο είναι απείρως σοβαρότερο από εκείνο των πολιτών, η παράβαση είναι επιτρεπτή και επομένως δικαιολογημένη .(Βέβαια, το κράτος εν προκειμένω είναι η ίδια η κυβέρνηση και το συμφέρον που αναφέρουν είναι το κομματικά δικό τους. Και φυσικά δε σου δίνουν καμιά, έστω λογικοφανή εξήγηση, για τα κριτήρια που επιλέγουν να φορολογήσουν σκληρότερα έναν οικονομικά ασθενή από έναν άλλον που δεν είναι ). Με αυτή τη «λογική» και την…ηθική, επομένως, η πολιτεία μπορεί να παραβεί όλους τους κανόνες που η ίδια έχει ορίσει και όλα τα άρθρα που συγκροτούν το σώμα του Συντάγματος, στο οποίο ορκίζεται η ίδια και   οι φορείς της  να… « φυλάττουν πίστη».

  Με αυτή την επισήμανση  εξηγείται και η…εμμονή των κρατών να παραβιάζουν ασταμάτητα και σε βάθος όλες τις  ευαίσθητες αυτές  διατάξεις των Συνταγμάτων τους** περί των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Ατομικές ελευθερίες ,αρχέγονα και αναφαίρετα δικαιώματα πάνε τελικά περίπατο, αφού καταπατούνται εύκολα, συστηματικά, ανενδοίαστα και εν ριπή οφθαλμού, όταν, τάχα,  αυτό απαιτεί το…συμφέρον του κράτους-κυβέρνησης. Αν σε  κάτι παραμένουν εντελώς απαράλλαχτες οι συμπεριφορές  ηγεμόνων, αυτοκρατοριών, κρατών ,συντεταγμένων πολιτειών ή όπως αλλιώς αποκαλούν διαχρονικά την εξουσία,  είναι το μεγαλείο της αντίφασης ανάμεσα στην ηθική που με πάθος προασπίζουν-επιβάλουν στους υπηκόους τους, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι την καταπατούν  ασύστολα.

 

*Η ανηθικότητα και η διαφθορά ενός κράτους, όσο και αν ακούγονται στα  αυτιά κάποιων ως ταυτόσημες έννοιες «παραβατικότητας», στην ουσία δεν είναι. Μια χώρα μπορεί να είναι εντελώς ανήθικη σε όλες τις συμπεριφορές  της εσωτερικά και διεθνώς, αλλά να είναι από ελάχιστα, μέχρι λίγο διεφθαρμένη. Η διαφθορά έχει να κάνει περισσότερο με τα πρόσωπα, με την εξουσία ,με τους φορείς. Μια κυβέρνηση μπορεί να είναι διεφθαρμένη, μια άλλη όχι, ή λιγότερο. Η διαφθορά έχει να κάνει περισσότερο με χρήμα.

 

**Βασικά ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα στο ελληνικό Σύνταγμα (λίγο πολύ είναι ίδια σε όλα τα  Συντάγματα όλων των σύγχρονων κρατών) θεωρούνται:

-     Η απαγόρευση των βασανιστηρίων (7/2)

-         Το άσυλο της  κατοικίας (9/1)

-         Η προστασία των προσωπικών δεδομένων(9Α)

-         Η ελευθεροτυπία(14/1,2)

-         Η ελευθερία στην τέχνη, την επιστήμη, την έρευνα, τη διδασκαλία(16/1)

-         Η παροχή δωρεάν παιδείας, ως βασική αποστολή του Κράτους (16/2,4)

-         Το απόρρητο των επιστολών και γενικότερα η διασφάλιση της ελεύθερης επικοινωνίας (19/1).

-         Το δικαίωμα στην εργασία (22/1)

-         Η προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος(24/1)

-         Η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου  (25/1)

  

                                Ν.Α, Ιστορικός

                                                                                                          2-12-2010

 

 

 

___________________________________________________________________________________________________

      

                   

 

 

_

                                           κ. ΠΑΓΚΑΛΕ,

                         ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ "ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"

                                                ΑΛΛΑ  

                                   ΤΟ 2005 ΑΠΟΛΥΣΑΝ

                                             

                                                     ΚΑΙ

                             

                                   ΤΟ   2006  ΣΚΟΤΩΣΑΝ

 

                                   ΔΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ  


                                           ΕΠΕΙΔΗ

 ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ (EΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ)

ΠΩΣ "ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΜΕ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΡΧΗΣ

27-9-2003: Καταγγέλει για πρώτη φορά πως κινδυνεύει η ζωή του. 

16-9-2006: Δολοφονείται.
 
6-10-07: Στο Homo-naturalis.gr δημοσιεύεται η ακόλουθη  καταγγελία για τη δολοφονία και ακολουθούν στο site μπαράζ δημοσιευμάτων για το ίδιο θέμα από τότε μέχρι σήμερα. To θέμα αναδημοσιεύουν και άλλα sites. Παράλληλα, ενημερώνονται τα ΜΜΕ, η ελληνική δικαιοσύνη και αρμόδιοι υπουργοί.

                                                                06.10.07

 

 

ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΡΧΗ  ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΚΑΙ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤO ΣΤΥΓΕΡΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

   

  

 

 

     Συμπληρωνονται σε λιγες ημερες 13 μηνες απο τη δολοφονια του καθηγητη Γιωργου Τριαρχη στην Τασκενδη . Ο αποσπασμενος απο το ΥΠΕΠΘ στο Ουζμπεκισταν φιλολογος καθηγητης για τη διδασκαλια της ελληνικης γλωσσας και ιστοριας  στους  εκει ελληνογλωσσους φοιτητες, βρεθηκε στο κεντρο της πολης με σπασμενο το κεφαλι, την Κυριακη, 17 Σεπτεμβρη 2006.

    Ο τραγικος καθηγητης ειχε καταγγειλει με αλλεπαλληλες αναφορες του στους αρμοδιους οτι συγκεκριμενα προσωπα της ελληνικης μειονοτητας  εκμεταλλευονται τους πολιτικους προσφυγες, τα ελληνικα σχολεια και τους ελληνογλωσσους δασκαλους και φοιτητες και λυμαινονται  τα χρηματα που τους στελενει ως βοηθεια το ελληνικο κρατος.  Για τις μεγαλες αυτες καταχρησεις ειχε υποβληθει  μηνυση και ο Τριαρχης θα ηταν ο βασικος μαρτυρας κατηγοριας στη δικη. Λιγες μερες πριν την εκδικαση, ο ατυχος καθηγητης δολοφονηθηκε στην Τασκενδη.

       Δραματικες ηταν οι αναφορες του Τριαρχη προς τις ελληνικες αρχες και οι εκκλησεις του για βοηθεια. Πολλα ηταν  επισης τα γραμματα που εστειλε ο Τριαρχης στις ελληνικες εφημεριδες και σε φιλους του. Συγκεκριμενα, εγραφε  στο «Εθνος της Κυριακης»: «Καταγγελω τις παντος ειδους απειλες και αθλιοτητες σε βαρος μου…Ζητω την αμεση επεμβαση σας… Ειμαι σε τρομερα δυσκολη θεση. Κινδυνευω!Απειλουν τη ζωη μου. Ειναι αδισταχτοι. Ο μονος τροπος να σωθω ειναι να ενδιαφερθουν από την Ελλαδα.Τοτε δεν θα τολμησουν…».Σ αυτα τα γραμματα και τις αναφορες,  κατονομαζει τους καταχραστες και μελλοντικους δολοφονους του και ζηταει  αμεση βοηθεια και προστασια απο την Ελλαδα. Κανεις, ομως, δεν τον βοηθησε ουτε τον προστατευσε. Στις 17/9/06, οι Ρωσσοι μαφιοζοι τον εκτελεσαν στη μεση της Τασκενδης με αποτροπαιο τροπο. Του συνετριψαν το κρανιο!

      13 μηνες μετα, οπως ειπαμε, κανενας εισαγγελεας δε νοιαστηκε στην Ελλαδα να ασχοληθει με τη βδελυρη αυτη δολοφονια ,να καλεσει τους υψηλα υσταμενους απο το ΥΠΕΠΘ και ΥΠΕΞ σε απολογια και  να τους απαγγειλει κατηγορια για ηθικη αυτουργια στη δολοφονια του καθηγητη Γιωργου Τριαρχη, αφου αγνοησαν τις εκκλησεις του για βοηθεια και τον αφησαν να τον εκτελεσουν οι μαφιοζοι.

 

 

 

                                                                                      ***

 -ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  9.300 ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΤ  και τα ΜΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. 

-ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ, ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

                                          ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ!       

                                           ***            

"ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ!


 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ (6-10-07) ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ  ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΡΧΗ. ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΣΚΕΝΔΗ   ΡΩΣΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ…ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ  ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    13 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ (ΣΤΟ «ΚΑΝΕΙΣ» ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΘΝΟΣ» ,ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ) ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ".

     (Δημοσιεύτηκε στο Homo-naturalis.gr στις ΑΠΟΨΕΙΣ-BLOGS, 20-10-2007)

 

 

                                                                                                                                                    29,30-11-2010

                                                                                                                                                      1-12-2010

__________________________________________________________________________________________________

Eνώ συνεχίζεται ο σάλος από τη μαζική δημοσιοποίηση απόρρητων διπλωματικών τηλεγραφημάτων των ΗΠΑ


                                  Η ΑΜΕΡΙΚΗ «ΕΞΕΔΩΣΕ»

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ιδρυτή του WikiLeaks, ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΤΖ.

Ο ανυπότακτος μπλόγκερ καταζητείται και από τις αρχές της Σουηδίας, κατηγορούμενος για το... βιασμό μιας γυναίκας και την παρενόχληση μιας δεύτερης!

Η Ιντερπόλ, ανακοίνωσε ότι ειδοποίησε όλα τα κράτη-μέλη της να συλλάβουν ΑΜΕΣΩΣ τον Ασάντζ όπου τον εντοπίσουν.

 

 Ο ιδρυτής του WikiLeaks, λένε πως ζει  στη Βρετανία και στη Σουηδία σαν φυγάς και σπάνια κοιμάται δυο φορές στο ίδιο σημείο.

 

ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ,ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

___________________________________________________________________________________1-12-2010______________

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ;

Κατασπατάληση δηµοσίου χρήµατος στην ΕΡΤ World την τετραετία 2006-2010 (επί διοίκησης Χρήστου Παναγόπουλου δηλαδή, που εικονίζεται στη φωτό) προέκυψε από το πόρισµα των επιθεωρητών και ελεγκτών ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης. Η έκθεση διαβιβάστηκε επίσης στα αρµόδια όργανα της ΕΡΤ για την άσκηση πειθαρχικών διώξεων κατά τεσσάρων υπεύθυνων υπαλλήλων, οι οποίοι εξακολουθούν να υπηρετούν
"Χρυσή «κάνουλα» για την αποµύζηση δηµοσίου χρήµατος αποδείχθηκε η δορυφορική τηλεόραση για την τετραετία 2006-2010 (επί διοίκησης ΧρήστουΠαναγόπουλου), σύµφωνα µε το πόρισµα των επιθεωρητών και ελεγκτών ∆ηµόσιαs Διοίκησης". (ΤΑ ΝΕΑ,30-11-2010)

______________________________________30-11-2010___________

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________

 

 


OI ΕΝΟΧΟΙ έχουν «ονοματεπώνυμο και διεύθυνση». Τους ξαναθυμίζουμε συνοπτικά:

 

1.Οι οπαδοί των κομμάτων, που ως «πρόβατα» κάποιοι και καιροσκόποι οι περισσότεροι, προσέρχονται κάθε φορά στις κάλπες για να εκλέξουν την…αξιότερη κυβέρνηση και αντιπολίτευση της χώρας τους. Φανατικοί-φονταμενταλιστές, " κολλημένοι", ιδεολογικά διαταραγμένοι, συμφεροντολόγοι, ατομιστές, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, το σύνολο αυτών των Ελλήνων οπαδών, είναι οι κατ΄εξοχήν «πελάτες» των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, που ταλανίζουν μεταπολεμικά  την πολιτική ζωή της χώρας, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση και την οδήγησαν  τελικά στην καταστροφή. Οι ψηφοφόροι αυτοί πελάτες, είναι οι ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΕΝΟΧΟΙ, γιατί  προέταξαν για πολλά χρόνια το ατομικό ή μικροκομματικό τους συμφέρον έναντι του κοινού.

2.ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ από τους ιδιοκτήτες  τους ως και ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους σ΄αυτά (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, φύλακες και υπόλοιπος συρφετός που αμείβονται, για να προσφέρουν υπηρεσίες, σε μηχανισμούς αποχαύνωσης, αποπροσανατολισμού και εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων,κυρίως οικονομικών.

3.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, οι οποίοι βέβαια, με εντολή των πελατών τους ενήργησαν, όπως ενήργησαν, και οδήγησαν τη χώρα στο «μη παρέκει». Κάθε λαός έχει την πολιτική, και όχι μόνο, εξουσία που του αξίζει. Και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, δε διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα των πολιτικών του. Είναι «σαρξ εκ της σαρκός του», γι΄αυτό και οι πολιτικοί δεν είναι καθόλου διαφορετικοί από τους «γεννήτορές» τους.

4.ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη της Ελλάδας στα ανώτατα κλιμάκια είναι ανύπαρκτη, όπως ακόμα και τα παιδιά γνωρίζουν. Από τους  Κόλλιες  και τους Κόκκινους, ως τους Κεδίκογλου και τους Σανιδάδες, ανέκαθεν η ηγεσία της ελληνικής δικαιοσύνης κατελάμβανε τα ύπατα  αυτά αξιώματα, ελέω κομματικής ταυτότητας και με εντολή να υπηρετήσει τους «προστάτες»,που την ανέδειξαν σε αυτές τις θέσεις. Δυστυχώς, στη χώρα μας δεν υπήρξαν και ούτε φαίνεται πως θα υπάρξουν Ιταλοί Αντόνιο ντι Πιέτρο. Οι ΄Ελληνες δικαστές δε διαφέρουν στη νοοτροπία και την παθογενή συμπεριφορά από την πλειοψηφία των συμπατριωτών τους.

 __________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 


"Nα εγκαταλείψουμε την ασφάλεια της σιωπής και να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στην αδικία, όπου τη συναντάμε". (Χάουαρντ Ζιν)

___________________________________________________________

***    

"Γι΄ αυτό επιμένουμε πως  μαζί με τους βασικούς υπεύθυνους της οικονομικής καταστροφής της προηγούμενης κυβέρνησης (Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου),το εδώλιο των κατηγορουμένων πρέπει να μοιραστούν ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι εκείνοι που έχουν αναλάβει "κατ΄αποκλειστικότητα" (δάβαζε "εργολαβικά) την ενημέρωση του κόσμου και για λόγους συμφέροντος  απέκρυψαν την αλήθεια".

(Απόσπασμα από κείμενο στα ΔΡΩΜΕΝΑ:ΜΜΕ:ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ).


      

 

 

 

_____

 

Τελευταία ανανέωση ( 04.12.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS