HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2214175
ΕΚΛΟΓΕΣ 6-5-2012..ΑΠΟΧΗ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
08.05.12

                              

   (ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ   ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMADAS  ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7/5/2012

                                                                        A'

                                         ΕΚΛΟΓΕΣ 6-5-2012

 

                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΡΑ 22.45

 
  ΑΠΟΧΗ : ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 50%. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 40 %.
             ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

 

 *  ΙΣΧΥΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ν.Δ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ

 * ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΩΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ

 

 ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ " ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ"    

 

"ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ" ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ.

 

ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

 

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ -ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.      

 

                                                                           B'

 

                                                 7-5-2012

 

Στη χτεσινή ανακoίνωσή μας επισημάναμε πως εμείς δε δεχόμαστε ως πραγματικό αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα που δίνουν επίσημα. Για λόγους που έχουμε αναπτύξει σε παλιότερο κείμενό μας, το κομματικό Σύστημα  με την ανοχή και τη συνεργασία  των ΜΜΕ παρουσιάζουν αλλοιωμένα-νοθευμένα  τα ποσοστά του αριθμού των Πολιτών που περιφρονούν και έχουν απαξιώσει το “πολιτικό” σύστημα της Ελλάδας (ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ). ΄Ομως, σ΄αυτή την ανάλυση θα δεχτούμε το αποτέλεσμα που δώσανε επίσημα, για να μπορέσουμε να βρούμε μια βάση συζήτησης. ΄Εχουμε λοιπόν και λέμε:

 

Η Αποχή-Λευκά-΄Ακυρα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου και της εταιρίας που...μαγειρεύει τα εκλογικά αποτελέσματα έφτασε το 40% (επαναλαμβάνουμε είναι ψευδέστατο,αλλά ας είναι 40%). Οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχονται σε 9.800.000 χιλιάδες (στρογγυλά). Σύμφωνα ,λοιπόν, με τη δικιά μας και ΑΠΟΛΥΤΑ εξακριβωμένη πληροφόρηση σχεδόν 5.000.000 πολίτες (50%) προφρόνησαν το Σύστημα που εκπροσωπούν όλοι οι εμπλεκόμενοι κομματικοί και δεν πήγαν να ψηφίσουν ή έρριξαν άκυρο-λευκό. ΄Ομως, δεσμευτήκαμε πριν, πως για να αποφύγουμε τις “λογομαχίες” και τις άκαρπες οξύτητες, θα δεχτούμε το ποσοστό ΑΠΟΧΗΣ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ που ανακοίνωσαν οι "μάγειροι” του Συστήματος,το οποίο καθορίζουν αυτή τη στιγμή σε ποσοστό από 39-41%. (Να δούμε πότε θα συμφωνήσουν με τον...εαυτό τους).Αυτό με απλούς υπολογισμούς σημαίνει πως στους 9.800.000 εγγεγραμμένους σχεδόν 4.000.000 (!) Πολίτες περιφρόνησαν το κομματικό θέατρο, έκλεισαν τ΄αυτιά τους στις... κοκορομαχίες ,τους τσαμπουκάδες και τις ελληνάδικες “μαγκιές” των Τσίπρα-Καμμένου--Μιχαλιολάκου και "γύρισαν την πλάτη" στις ...ευρωπαϊκές αβρότητες (που υπέκρυπταν καθαρά απειλές) του Σαμαρά και του ...Ευάγγελου.

 

Στη συνέχεια,λοιπόν, των υπολογισμών μας βρίσκουμε πως πήγαν τελικά να ψηφίσουν περίπου 5.800.000 κομματικοί “Ταλιμπάν”,οι οποίοι μοίρασαν την “τύφλα” τους ποικιλοτρόπως. Η στρατευμένη “βιομηχανία” ενημέρωσης ” ,όμως, με τους Φαναράδες και τους Νικολακόπουλους, επί ένα σχεδόν εικοσιτετράωρο αγνοούσε επιδεικτικά και απέκρυπτε την αναμφισβήτητη αλήθεια πως ένα τεράστιο πληθυσμιακό κομμάτι (σχεδόν 4 εκατομμύρια,όπως είπαμε) απαξίωσε τους Σαμαράδες,τους Βενιζέλους,τους Τσίπρες, τους Καμμένους, τους Νεοναζί και τους άφησε στο εξευτελισμό της ...απόλαυσης των ιαχών και των αλυκτισμάτων των οπαδών τους...νικητών (τελικά ΟΛΟΙ,λένε, νίκησαν). Πανηγυρίζει ο Καμμένος γιατί ...670.000 τυφλωμένοι εθνικιστές Ελληνάρες ή 440.000 Νεοναζί θα εκπροσωπούνται τώρα στη Βουλή από καμιά 50αριά "Κατσαπλιάδες" που θα βρίζουν,θα ωρύονται,θα ασχημονούν, θα βγάζουν στη φόρα ό,τι ζωώδες και υποκρύπτει ένας,...βουλευτικός χαρακτήρας που θεωρεί τον Πακιστανό, ας πούμε, δεύτερης κατηγορίας άνθρωπο.

 

Ο φανατισμός και η κακότητα,όμως, που τους διακρίνουν δεν τους επιτρέπουν να αντιληφθούν ούτε καν την αυτονόητη αλήθεια: Εμείς, οι “άλλοι”, οι “διαφορετικοί”, που τους περιφρονήσαμε (σχεδόν ,λίγο πολύ, όλοι για τους ίδιους λόγους), είμαστε δέκα φορές περισσότεροι από τους “Καμμένους” και τέσσερις από τους Τσίπρες και σύμφωνα με την κομματική τους αντίληψη περί “κοινοβουλευτικής δημοκρατίας" και της "εξουσίας των πλειοψηφιών”,εμείς είμαστε “κανονικά” Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ στη χώρα με τεράστια διαφορά. (Υποθετικά λέμε πως, αν όλος αυτός ο κόσμος της  ψήφιζε με μοναδικό στοιχείο συνοχής του την περιφρόνησή του στο Σύστημα ,θα μπορούσαμε να έχουμε και τους ...300 βουλευτές στη Βουλή! ).

 

Οι άθλιοι, όμως, κομματικοί όλων των πλευρών και των παρατάξεων δε θέλουν ούτε μπορούν να δουν αυτή την αλήθεια και την ποδοπατούν με παιδαριώδη και απλοϊκά ,καθαρά φασιστικής νοοτροπίας "μπλα μπλα" ,της μορφής “αυτό λεει το Σύστημα και αν σας αρέσει” ή “ τα 4 εκατομμύρια ήταν... άρρωστοι, ανήμποροι γέροι, καφενόβιοι γι΄αυτό δεν ψήφισαν” και άλλα τέτοια αφελή και “άρρωστα”. ΄Οτι φιμώνουν τη φωνή τόσων εκατομμυρίων πολιτών, δεν τους ενδιαφέρει και δεν τους απασχολεί. (Εν τάξει,είναι γνωστό.΄Ολες  οι δικατορίες (όπως είναι η σημερινή ελληνική κοινοβουλευτική δημοκρατία) απ΄αυτή την αντίληψη εμφορούνται:

 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!).

 

Αυτή είναι η πραγματικότητα,. Οποιαδήποτε άλλη ανάλυση,προσπάθεια συγκάλυψης,απεμπλοκής, απόκρυψης της αλήθειας, είναι... αφέλειες για μωρά παιδιά. Αν δεν απαντηθεί με βάση τη λογική, το δίκαιο, την "ισονομία και την ισοπολιτεία" το ερώτημα πώς γίνεται να αναδεικνύεται και να “περνάει” η βούληση 440.000 Νεοναζί και όχι η βούληση 4.000.000 ΠΟΛΙΤΩΝ στη χώρα μας με μοναδικό επιχείρημα “αυτοί είναι οι όροι του παιχνιδιού και αν γουστάρετε”,τότε το μόνο που απομένει ως αλήθεια και πραγματικότητα είναι αυτό ακριβώς που προαναφάραμε: ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤAΡΕΙ.

Εν τάξει, κομματικοί “Μουτζαχεντίν” .  ΄Ο,τι πείτε, λοιπόν.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 08.05.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2023 HOMO NATURALIS