HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2247099
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ,ΖΑΡΟΥΛΙΑ
24.07.13

 ΠΛΗΡΗΣ ΤΙΤΛΟΣ:  " ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ "  ΣΥΛΛΗΨΗΣ  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΝΟ"ΙΚΩΝ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ. "ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ" !
                         

 

 

" Εκστρατεία για τον εντοπισμό των τελευταίων Ναζί της Γερμανίας

«Επιχείρηση τελευταία ευκαιρία» ονομάζεται η καμπάνια που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό στην Γερμανία με στόχο τον εντοπισμό των εναπομείναντων Ναζί προκειμένου να τους φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης για εγκλήματα πολέμου.

Περίπου 2.000 αφίσες που απεικονίζουν την είσοδο του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς και ζητούν από τους πολίτες να παράσχουν πληροφορίες, έχουν αναρτηθεί στο Βερολίνο, το Αμβούργο και την Κολονία.

Η αφίσα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αργά, αλλά όχι υπερβολικά αργά. Εκατομμύρια αθώοι δολοφονήθηκαν από τους Ναζί εγκληματίες πολέμου. Μερικοί από τους δράστες είναι ελεύθεροι και ζωντανοί. Βοηθήστε μας να τους πάμε στο δικαστήριο».

Μάλιστα το κέντρο Simon Wiesenthal με έδρα τις ΗΠΑ προσφέρει αμοιβή για κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη.

Υπολογίζεται ότι περίπου 60 Ναζί ζουν σήμερα στη Γερμανία, οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγηθούν σε δίκη. Κάποιοι από αυτούς εκτιμάται ότι υπηρέτησαν ως φρουροί στα φονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης ή ήταν μέλη φονικών ομάδων, υπεύθυνων για μαζικές δολοφονίες, ειδικά στην αρχή του πολέμου.

«Δυστυχώς, ελάχιστοι από αυτούς που διέπραξαν αυτά τα εγκλήματα, πλήρωσαν γι' αυτά», λέει ο Εφραίμ Ζουρόφ, κυνηγός Ναζί και διευθυντής του παραρτήματος του κέντρου στην Ιερουσαλήμ. «Το πέρασμα του χρόνου σε καμία περίπτωση δεν εξαλείφει αυτά τα εγκλήματα».

Ως μέρος του «Επιχείρηση Τελευταία Ευκαιρία II», το κέντρο προσφέρει ανταμοιβή ως και 25.000 ευρώ σε κάθε πληροφορία που θα βοηθήσει στην δίωξη εκληματιών πολέμου στη Γερμανία.

Η εκστρατεία έρχεται δύο χρόνια μετά την καταδίκη του γεννημένου στη Ουκρανία Τζον Ντέμιανιουκ, ο οποίος εργαζόταν ως φρουράς στο στρατόπεδο θανάτου Σόμπιμπορ.

Ο Ντέμιανιουκ καταδικάστηκε το Μάιο του 2011 σε ηλικία 90 ετών για τη συμμετοχή του στην εκτέλεση 28.060 ανθρώπων -κυρίως Εβραίων- στο ναζιστικό στρατόπεδο Σόμπιμπορ στην κατεχόμενη Πολωνία το 1943. Πέθανε τον Μάρτιο του 2012

Η ποινή ήταν κάθειρξη πέντε ετών για συνέργεια σε μαζική δολοφονία αλλά αφέθηκε ελεύθερος ενώ εκκρεμούσε η απόφαση για την έφεση που είχε ασκήσει. Πέθανε το Μάρτιο του 2012 σε οίκο ευγηρίας στη νότια Γερμανία.

Ωστόσο οι Γερμανοί εμφανίζονται διχασμένοι. Κάποιοι από αυτούς πιστεύουν ότι οι εγκληματίες πολέμου πρέπει να διωχθούν μέχρι τον τάφο και άλλοι, συχνά νέοι άνθρωποι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η σημερινή Γερμανία έχει αφήσει προ καιρού πίσω της αυτά τα εγκλήματα.

Τον περασμένο Μάιο, ένας 93χρονος πρώην φρουρός στο Άουσβιτς συνελήφθη στην νότια Γερμανία, κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε μαζικές δολοφονίες και διώξεις αθώων πολιτών, κυρίως Εβραίων, από τον Οκτώβριο του 1941 ως το 1945.

 

Κανείς  εχέφρων και σώφρων δεν έχει αντίρρηση (αυτό δα έλειπε) να  συλληφθούν και να τιμωρηθούν τα κτήνη Ναζί ,που δολοφόνησαν στα διάφορα  "στρατόπεδα συγκέντρωσης"  , αφού πριν βασάνισαν ανηλεώς,  εκατομμύρια αθώα θύματα και μεταξύ αυτών παιδιά. Η αρχαία τραγωδία θεωρούσε κορυφαία πράξη την "Κάθαρση" που αποκαθιστούσε την ηθική τάξη στον κόσμο με την τιμωρία του παραβάτη, ο οποίος δεν ήταν απλά "παραβατικός",αλλά η αφροσύνη και η αλαζονεία του τον οδηγούσαν στο πιο ασυγχώρητο " αμάρτημα" ,στη σύγκρουση με τη Φύση και τους απαράβατους νόμους της.   Ακριβώς ,όπως οι Ναζί. Τα απάνθρωπα αυτά κτήνη απέδειξαν πως όταν ο ανθρωπος αποβάλει τις βασικές ιδιότητες που του δώρισε απλόχερα  η Φύση ,με πρώτη και βασική "προίκα" το ΝΟΥ   (ΕΛΛΟΓΟΣ-ΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ)  αποσυντίθεται  σε μόρια έσχατης εξαθλίωσης και υποβιβάζεται σε επίπεδο χαμηλότερο του ζώου.  Καλώς, κάλλιστα, λοιπόν,  αναζητούνται οι  επιζώντες βασανιστές και εκτελεστές  των αθώων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, για να οδηγηθεί επιτέλους  το "δράμα"  στην "Κάθαρση". Αλλά δε φτάνει αυτό.

Σήμερα, ειδικά στην Ελλάδα,τη χώρα που το ανθρώπινο πνεύμα κατάφερε να εκτοξευθεί σε ύψη δυσπρόσιτα ,να συλλάβει υψηλές ιδέες  που  σημάδεψαν σχεδόν αποκλειστικά  κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας, στον τόπο που γεννήθηκε  μια από τις σημαντικότερες κατακτήσεις της ανθρώπινης κοινωνικής συμπεριφοράς και  της πολιτικής, η  ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, έλαχε ο κλήρος στη χαραυγή του 21ου αιώνα να μολυνθεί από το ιό της Νέας Ναζιστικής, παραφορσύνης. Μια ομάδα παρανοϊκών και ανήθικων ατόμων συνέστησαν εγκληματική οργάνωση στην οποία άφρονες δικαστές παρείχαν νομική κάλυψη για την αναγνώρισής της  σε κόμμα της Ελληνικής Δημοκρατίας(!) και ελέω  τετρακοσίων χιλιάδων (στα 11 εκατομμύρια ΄Ελλήνων) τρελαμένων οπαδών,  ο  Νεο-Ναζιστικός αυτός  συρφετός   "κατέλαβε"   το κοινοβούλιο και κατάφερε να  εξευτελίσει ,εκτός των άλλων,τη χώρα στην παγκόσμια κοινότητα , αλλά  και  κάθε έννοια πολιτικής και συνταγματικής κατάκτησης αυτού του λαού και ολόκληρου του πολιτισμένου κόσμου. Απίστευτο ιστορικά φαινόμενο, που   το βιώνουμε, όμως, καθημερινά εμείς  οι ΄Ελληνες.

Η  Νέα Ναζιστική αυτή ομάδα υπό την...επωνυμία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με επικεφαλής έναν παλιό ,γνώριμο τρομοκράτη-βομβιστή των διωκτικών και δικαστικών αρχών, την επίσης  απολίτικη, αστοιχείωτη, παρανοϊκή σύζυγό του και κάποιους αλλόφρρονες   με επίπεδο κοινωνικής -πολιτικής συμπεριφοράς και μόρφωσης  "φουσκωτών και πορτιέρηδων"   ,ανέλαβε  "εργολαβικά" να ασελγεί σε κάθε ελληνική, ευρωπαϊκή και πανανθρώπινη  Αξία και Αρχή. Μια από τις χειρότερες εκτροπές αυτής της εγκληματικής ομάδας είναι η παροχή ηθικής ασυλίας και κάλυψης στους φονιάδες δυστυχισμένων μεταναστών,που το μόνο τους "παράπτωμα"  είναι η φτώχεια και η μιζέρια που  τους οδήγησαν ξενιτεμένους στη χώρα μας. Εκατοντάδες  δολοφονίες και κακοποιήσεις "ξένων" αλλά και Ελλήνων πολιτών έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια. Ελάχιστοι από τους δράστες (φυσικοί αυτουργοί)  έχουν συλληφθεί. ΄Ομως, είναι γνωστοί και οι αρχές μπορούν να τους αναζητήσουν εύκολα και αποτελεσματικά  ανάμεσα στους  τυφλωμένους  οπαδούς αυτής της απάνθρωπης  οργάνωσης των Νεο-Ναζί.

Πρώτα απ΄όλα, όμως,  το κοινοβούλιο, η δικαστική εξουσία  και οι διωκτικές αρχές οφείλουν (και μάλιστα άμεσα)  να δρομολογήσουν τις διαδικασίες για την παραπομπή στη δικαιοσύνη (ελληνική και ευρωπαϊκή) των ηθικών αυτουργών αυτών των εγκλημάτων που αναφέραμε. Τους μετανάστες τους σκοτώνουν και τους κακοποιούν  συγκεκριμένα άτομα : Παράνοες Νεο-Ναζί εγκληματίες με την ΗΘΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ,ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,ΤΟΥ ΚΑΙΑΔΑ.   Αυτοί και άλλοι όμοιοι τους με τις παραληρηματικές κραυγές τους ,την πλύση εγκεφάλου που επιχειρούν, την προκλητική  έλλειψη ανακοινώσεων καταδίκης αυτών των ανοσιουργημάτων, στην ουσία είναι  σαν να   έχουν καταρτίσει  "συμβόλαια θανάτου"  κάποιων συνανθρώπων μας και ανάθεσαν σε τρελαμένους, δολοφόνους οπαδούς τους  να τα εκτελέσουν.Αυτό στη νομική γλώσσα, λέμε και το υπογράφουμε "μετά λόγου γνώσεως" πως  ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ  ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ.

Αν οι δικαστές,το κοινοβούλιο, οι άλλες διωκτικές  αρχές, τα ΜΜΕ συνεχίζουν να παίζουν το ρόλο του Πιλάτου και να  χρησιμοποιούν κι αυτοί   ως  άλλοθι την απλοϊκή φράση που χρησιμοποιούν κατά κόρον  και οι ίδιοι οι δράστες και οι ηθικοί αυτουργοί  "εμείς δε γνωρίζουμε τίποτα για...το φόνο", είναι και αυτοί ένοχοι και υπόδικοι και ήδη μάλιστα  έχουν λογοδοτήσει στο δικαστήριο της αδέκαστης Ιστορίας.  Δε φτάνει όμως αυτό. Πρέπει ΟΛΟΙ, ΟΣΟΙ με οποιονδήποτε  τρόπο συντελούν στη δημιουργία συνθηκών που ευνοούν την εμφάνιση   του απαίσιου προσώπου του Ναζισμού και την εκδήλωση των   αιμοσταγών συμπεριφορών τους,  να οδηγηθούν πάραυτα  και στο ανθρώπινο  δικαστήριο,όπως ορίζουν οι καταστικοί χάρτες, οι νόμοι και ο δικαιικός πολιτισμός των σύγχρονων κρατών.
 
 ΄Ετσι μόνο θα επέλθη η "Κάθαρση"  της "τραγωδίας" που οι Ναζί και οι Νεο-Ναζί  "ανέβασαν"  στην ανθρώπινες κοινωνίες. Δε φτάνει να κυνηγούν οι Γερμανοί τους εναπομείναντες Ναζί του τελευταίου μεγάλου εγκλήματος του Ολοκαυτώματος. Είναι καιρός να ασχοληθούμε ΟΛΟΙ με τους πλέον επικίνδυνους και πολυπληθέστερους εν ζωή Νεο-Ναζί.  Ειδκά της Ελλάδας.  ΚΑΙ (ευτυχώς) ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΑΤΟΙ,  ΜΕ...ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ!

Ας σοβαρευτούν οι υπεύθυνοι. Οι Ναζιστές  υπερέβησαν προ πολλού  τα "εσκαμμένα" στη χώρα. ΠΑΙΖΟΥΝ  ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.  ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.  

 

Τελευταία ανανέωση ( 24.07.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS