HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2320346
ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ,ΟΣΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ
29.11.13

 

                     ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

                                                                   29-11-2013

Είχαμε την υπομονή (με τη βοήθεια της μηχανής αναζήτησης ), να μετρήσουμε στο αρχείο του  Homo-Naturalis.gr 346 αναφορές μας στη Χ.Α,  ως εγκληματικής οργάνωσης. Σε ΟΛΕΣ εγκαλούσαμε την ελληνική δικαιοσύνη για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας κόμματος στη Χ.Α (έγκριση καταστατικού) και καλούσαμε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να κάνει αυτό που έκαναν στις  28-9-2013, όταν συνέλαβαν τον αδίστακτο Νεο-Ναζί-βομβιστή  Μιχαλολιάκο με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής ομάδας.

 

Πέρασε τόσος καιρός για να το κάνουν. Κι αυτό, με την πίεση ξένων κυβερνήσεων. Και όχι μόνο. Το κατηγορητήριο είναι λειψό. Λείπει το κεφάλαιο  της "ηθικής αυτουργίας" σε 3.500 επιθέσεις -κακοποιήσεις μεταναστών και Ελλήνων πολιτών και 50 δολοφονιών! Μιλάνε συνέχεια για τη δολοφονία Φύσσα και 1-2 Πακιστανών και αποσιωπούν (σκόπιμα;) άλλες σχεδόν 50 δολοφονίες! Πενήντα (50) εγκλήματα, που διέπραξαν Νεο-Ναζί στη χώρα μας και μάλιστα καλυμμένοι πίσω από τη μάσκα του ΄Ελληνα αστυνομικού!  Τα θύματα περιμένουν,  "βοά το αίμα" τους. Πότε θα δικαιωθούν;  Ακόμα η εγκληματική ομάδα δεν φορτώθηκε  αυτές τις κατηγορίες, όπως επιβάλει ο γραπτός και ο άγραφος νόμος και το παγκόσμιο δικαιικό σύστημα. (Βέβαια, κι αυτό θα γίνει, αλλά, μάλλον ΠΑΛΙ με την πίεση ξένων. Κι αυτό καθιστά ακόμα πιο υπεύθυνη και υπόλογη την ελληνική δικαοσύνη).

 

Από την άλλη, η ελληνική Βουλή  αργοπορεί να θέσει εκτός νομιμότητας την οργάνωση των  Νεο-Ναζί. ΄Οταν στη Γαλλία, για παράδειγμα, αν τολμήσεις να ξεστομίσεις, έστω και υπονοούμενο ρατσισμού, σε κλείνουν μέσα με βαριές ποινές, στην Ελλάδα  υπάρχουν ακόμα και λειτουργούν ιστότοποι και έντυπα από τα οποία άρρωστοι, εντελώς τρελαμένοι Νεο-Ναζί, συνεχίζουν να  παραληρούν, μιλούν για... πολιτικούς φυλακισμένους, βρίζουν χυδαιότατα με ύβρεις του εντελώς λούμπεν  υπόκοσμου, απειλούν δικαστές ,πολιτικούς και σύμπαντα τον αντι-Ναζι ελληνικό  πληθυσμό ως προδότες(!), συμπεριφέρονται  σαν να μην έγινε τίποτα.

Κι ακόμα. Οι "βουλευτές" της συμμορίας που έχει κατηγορηθεί ως εγκληματική, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ συνεχίζουν να ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ εισπράττουν! Μεταξύ αυτών και η συμμετέχουσα στη σύσταση της εγκληματικής Οργάνωσης σύζυγος του έγκλειστου στις φυλακές Νεο-Ναζί. Ντροπή! Αυτά μόνο στη χώρα μας θα μπορούσαν να συμβαίνουν.

 

΄Οπως σύντομα θα πούμε σε κείμενό μας που θα συνοδεύει τη δημοσκόπηση έρευνα που είχαμε προαναγγείλει, οι Νεο-Ναζί στη χώρα αποτελούν μια μικρή μειοψηφία, που δεν υπερβαίνει τους 40.000, άντρες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, κυρίως παραβατικοί, λούμπεν,αντικοινωνικοί, ανεπάγγελτοι, άεργοι,ανίκανοι να διαχειριστούν το 'θυμικό" τους γι΄αυτό και  με σοβαρές ενδείξεις ψυχοπάθειας. Τέτοιοι είναι στο σύνολό τους οι  οπαδοί  του Μιχαλολιάκου. Οι υπόλοιποι ,που έγιναν ευκαιριακοί  ψηφοφόροι του Μιχαλολιάκου, είναι ακροδεξιοί, ΟΧΙ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ, από κόμματα-"συνιστώσες" του Ακροδεξιού-χΧυντικού  χώρου.

Και η δικαιοσύνη, η βουλή (με τη νομοθετική της εξουσία) δεν τολμούν  να "χώσουν" μέσα 40.000 αδίστακτους  εγκληματίες και να διαλύσουν επιτόπου την εγκληματική τους οργάνωση. ΄Οχι να της επιτρέπουν να έχει εκπροσώπους στη Βουλή, οι οποίοι λαμβάνουν κιόλας παχυλούς  βουλευτικούς μισθούς, για να την υβρίζουν, να ασελγούν επί του πολιτεύματος της χώρας και να απειλούν έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 11.000.000 της χώρας. Παράνοια! Το Σύνταγμα ρητά και κατηγορηματικά ορίζει   πως ουδείς  δύναται με τις πράξεις και τη συμπεριφορά του να προσβάλει και να ασεβεί στο πολίτευμα. Γιατί επετρέπεται  με το άλλοθι των εκλεγμένων βουλευτών! να αποπατούν οι Νεο-Ναζί στη Βουλή των Ελλήνων, που θεωρείται ως ο "ναος της δημοκρατίας"; Αν τους 20 Νεο-Ναζί τους εξέλεξαν στη Βουλή  300-380.000 ("λούμπεν" στοιχεία) της ελληνικής κοινωνίας σε σύνολο 9.800.000 ψηφοφόρων  εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους και συμπεριφέρονται σαν η Βουλή των Ελλήνων σαν  να διαθέτουν 300 βουλευτές, πώς μια τέτοια συμπεριφορά δεν αποτελεί    ντροπή, στη Ελλάδα, και όνειδος στο πολίτευμα της ελληνικής δημοκρατίας;  Απίστευτο  γεγονός στη νεότερη Ιστορία της!

 

Στις 3.500 επιθέσεις-κακοποιήσεις και τις 50 δολφονίες προσθέτουμε και τα παρακάτω περιστατικά (ETSI TA "VLEPOUN" ALLI) ,όπως τα παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.

                                            ΚΑΛΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ στις αρμόδιες δικαστικές  αρχές της χώρας να απαγγείλουν νέο κατηγορητήριο ,που θα αφορά το κομμάτι "ηθική αυτουργία" της εγκληματικής οργάνωσης στο σύνολο των  παραπάνω εγκλημάτων.Παράλληλα, με το νέο αντιρατσιστικό νόμο να συλλαμβάνονται  με συνοπτικές διαδικασίες, όποιοι τολμήσουν, έστω και ρατσιστικό υπονοούμενο να γράψουν ή να ξεστομίσουν. Εδώ και τώρα ,επίσης, να καταργήσουν όλα τα  νεο-Ναζιστικά σάιτ και τα μπλόγκ  και να αποαγορεύσουν  όλα τα έντυπα που προπαγανδίζουν τη δραστηριότητα της εγκληματικής αυτής οργάνωσης.

 

Αν συνεχίσει η ελληνική πολιτεία με τους θεσμούς της να παίζει το ρόλο του "Πιλάτου",εμείς δηλώνουμε, στο μέτρο που μπορούμε να επηρεάσουμε τα πράγματα, πως θα αρνηθούμε να καταβάλλουμε φόρους στο ελληνικό κράτος, αφού από τα δικά μας χρήματα , ως φορολογούμενοι πολίτες, μισθοδοτούνται  μέλη εγκληματικής συμμορίας-οργάνωσης. Αλλιώς, αν συνεχίσουμε να τους μισθοδοτούμε,  καθιστάμεθα  συνένοχοι στα εγκλήματα για τα οποία τους καταγγέλλουμε.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 29.11.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS