HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2334069
"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΡΝΕΣ
10.12.13

 

                         ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ( 9-12-2013)

 

" Στην πυρά το αρχαιότερο επάγγελμα - Σβήνουν τα «κόκκινα φανάρια»


Πρωταρχικός στόχος Γαλλίας και Γερμανίας είναι να μειώσουν στο ελάχιστο τα «κόκκινα φώτα» στους δρόμους των μεγαλουπόλεων.

Το σύνθημα δόθηκε.

Την αρχή έκανε η σοσιαλιστική κυβέρνηση Ολάντ στη Γαλλία που ενέκρινε το αμφιλεγόμενο νόμο κατά της σεξουαλικής εμπορίας ανθρώπων με βάση το σουηδικό μοντέλο. Σήμερα, στη Γαλλία δεν αποτελεί αδίκημα η πώληση σεξουαλικών υπηρεσιών αλλά η αγορά τους, ενώ παραμένει παράνομη η μαστροπεία. Την ευθύνη για το έγκλημα της πορνείας φέρει ο πελάτης, ο οποίος στην περίπτωση που συλληφθεί, υποχρεούται να πληρώσει πρόστιμο ύψος 1.500 ευρώ.

Μάλιστα, αν βρεθεί για δεύτερη φορά στα χέρια των Αρχών, το πρόστιμο εκτοξεύεται στα 3.750 ευρώ.

Ο νόμος θα οδηγήσει τις ιερόδουλες να εργάζονται κρυφά

Θύελλα αντιδράσεων, τόσο από τις ιερόδουλες, όσο και από διάσημους γάλλους πολίτες έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις θα οδηγήσει τις ιερόδουλες να εργάζονται στη σκιά. Η Νταλίλα από την Αργεντινή, η οποία εργάζεται στις ροζ πιάτσες της Γαλλίας εδώ και οχτώ χρόνια υποστηρίζει στο Euronews πως η μόνη λύση είναι να εγκαταλείψει τη χώρα, αφού οι πελάτες πλέον θα μειωθούν υπό το φόβο των προστίμων. Μάλιστα, όπως αναφέρει είναι κάτι που σκέφτονται πολλές ιερόδουλες στη Γαλλία.

«Ηλίθιο» χαρακτηρίζει το νέο νόμο ο Τιέρι, ο οποίος ήταν για χρόνια πελάτης ιερόδουλων.

Σύμφωνα με τον Τιέρι, η πορνεία μπορεί να αποτρέψει το βιασμό και τους φόνους. «Υπάρχει ένα ολόκληρο κομμάτι του πληθυσμού που δεν έχει καθόλου σεξουαλική ζωή. Τι θα κάνουν χωρίς ιερόδουλες» αναρωτιέται."(ΜΜΕ)

 

Αστείοι άνθρωποι ,αστείες κουβέντες και  αποφάσεις. Αλλά και σφόδρα επικίνδυνα όλα αυτά.  Η πορνεία, λοιπόν,  υπό διωγμόν!Το θέμα, βέβαια, είναι τεράστιο  κα θα ανεβάσουμε αργότερα ένα πιο αναλυτικό, σχετικό κείμενο. Εδώ θα περιοριστούμε σε μια γρήγορη, περιεκτική  ματιά.

 

 Γελοία, λοιπόν, και η "φιλοσοφία"   και το περιεχόμενο αυτών των νόμων, όπως τα αντιλαμβάνονται οι Σουηδοί, οι Γερμανοί και οι Γάλλοι. ΄Αλλοθι επίσης είναι  και  εντελώς αποτυχημένο και ανύπαρκτο το "μοντέλο" της σημερινής κακοποιημένης  πόρνης, της αδύναμης γυναίκας που την εκμεταλλεύεται ο   "κακός" άντρας (συνήθως εραστής), ενώ ή ίδια δε...  συναινεί να κάνει αυτή τη δουλειά, που της παίρνει  τα λεφτά ο "νταβατζής" , τη  "σιδερώνει"  με καυτό σίδερο και τέτοιες "ιστορίες για αγρίους".

 

Αυτά μπορεί να γίνονταν παλιότερα στις "Τρούμπες" όλων των χωρών. Σήμερα είναι οι εξαιρέσεις. Οι περισσότερες πόρνες, ειδικά οι "κρυφές" , είναι κορίτσια της "διπλανής πόρτας".  Η συμμετοχή στην ευθύνη της γυναίκας  και του άνδρα που  συνεταιρίζονται ,για  να κάνουν το σεξ "μπίζνα", είναι ίδια. Και βγάζουν αμφότεροι λεφτά, κάποτε καλά λεφτά (αν δεν είναι πρεζόνια για να τα τρώνε στην πρέζα)  και φυσικά εύκολα, που ο μέσος εργαζόμενος ποτέ δε θα δει στα μάτια του με την  "τίμια" και σκληρή δουλειά του.

 

Με το νέο νόμο, λοιπόν,  στη Γαλλία,όπως διαβάζουμε παραπάνω, θα βάζουν πρόστιμα στους πελάτες, αλλά όχι στις ίδιες τις πόρνες! Αυτός που συνέλαβε την ιδέα ή είναι απίστευτα ανεγκέφαλος ή εντελώς ανοργασμικός. Με τέτοια οικονομικά μέτρα  καταστολής του "εγκλήματος"  της πορνείας,  ελάχιστα φυσικά θα μειωθεί το επάγγελμα. Απλά, πάλι ευνοημένοι θα είναι οι "έχοντες και κατέχοντες" ,οι πόρνες "πολυτελείας"  και, όπως πάντα, τη "νύφη θα πληρώσουν"  το φτωχό βαλάντιο και η ταλαίπωρη (πλην "αγία")  πόρνη του πεζοδρομίου .

 

"Ουκ επ΄ άρτον μόνο ζήσεται άνθρωπος", φωστήρες νομοθέτες και χαρτογιακάδες. Θέλει και το σεξ του και τη διασκέδασή του και τη χαλάρωσή του. Οι άνθρωποι λέμε, άνδρες-γυναίκες.  ΄Ετσι όρισε η φύση και κανένας αφύσικος-διεστραμμένος (σαν τα μέλη της γαλλικής κυβέρνησης παραπάνω) δεν μπορεί να τα βάλει με τη φύση και να βγει κερδισμένος.

 

 Λοιπόν,  για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, να   καταθέσουμε εδώ  αυτές τις "πικρές" αλήθειες, που πολλοί  τις έχουν στα "δόντια",αλλά φοβούνται να τις ξεστομίσουν:

 

1.Το φαινόμενο της πορνείας δεν πρόκειται να εξαλειφθεί, όσο τουλάχιστον η φτώχεια δέρνει, ακόμα και σήμερα, το μισό και παραπάνω πληθυσμό του πλανήτη. Κι ακόμα,όσο οι κοινωνίες των ανθρώπων δεν απενοχοποιούν το σεξ ,δεν παύουν να καλλιεργούν το σεξισμό και δεν απομυθοποιούν τον έρωτα και την "αγάπη", αλλά αντίθετα αποχαυνώνουν τις μάζες προς... δόξαν και (αμύθητον) κέρδος της "ροζ" και της σεξιστικής βιομηχανίας θεάματος, βιβλίου, μουσικής κ.α).

 

2. Η ελεύθερη και "ποιοτική"   σεξουαλική ικανοποίηση παραμένει, όπως πάντα, αποκλειστικό προνόμιο των πλουσίων και των  μεσαίων εισοδημάτων, Ο ανδρικός κα ο γυναικείος πληθυσμός που στερείται μιας στοιχειώδους οικονομικής άνεσης, στερείται   και το φυσικό και αναφαίρετο δικαίωμα στο σεξ.  Χειρότερα, μάλιστα, είναι τα πράγματα  στις γυναίκες, στις οποίες επί αιώνες (και σήμερα) έχει απαγορευτεί δια ροπάλου η ελεύθερη ικανοποίση της σεξουαλικής τους επιθυμίας ,πολύ περισσότερο μέσω του σεξ, ως "προϊον ααγοράς".  Ακόμα παραμένει ένα σοβαρό ταμπού  ο οίκος ανοχής  για γυναίκες και ένα μεγάλο πληθυσμιακό κομμάτι παραμένει σεξουαλικά ανενεργό (ειδικά των μεγαλύτερων σε ηλικία γυναικών) ή προσφεύγει σε "τεχνητές " λύσεις της σεξουαλικής του ικανοποίησης.

 

 3.Το αμείλικτο κυνηγητό ,ειδικά "ηθικά" (στιγματισμός), συνεχίζεται ακόμα και σήμερα και η αποποινικοποίηση της ενήλικης πορνείας έχει καταστεί πλέον όνειρο απατηλό. Αντιθετα , όπως είδαμε , ανεγκέφαλες κυβερνήσεις χωρών με την υποκίνηση και την απειλή μεγάλων  μαζών συντηρητικών  ψηφοφόρων τους ,το "ξορκίζουν”, όπως ο Μεσαίωνας το Διάβολο και την καταδιώκουν απηνώς.

 

Εδώ,βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε πως η μόνη αυστηρή (αλλά πραγματικά αυστηρή) ποινή που πρέπει να επιβάλεται στην άσκηση αυτού του επαγγέλματος είναι εναντίον εκείνων που αναγκάζουν άτομα να εκδίδονται παρά τη θέλησή τους ή εκμεταλλεύονται ανήλικα). Ειδκά,η λεγόμενη  "παιδική πορνεία"  είναι έγκλημα "καθοσίωσης"   κατά της φύσης, ΄Υβρις της έννοιας΄Ανθρωπος και πρέπει να εκλείψει από τις πολιτισμένες κοινωνίες  ακόμα και ως όρος.

 

 Τέλος,  αυστηρός οικονομικός έλεγχος  πρέπει να διεξάγεται και να καθορίζεται ανάλογη φορολόγηση στις  πόρνες "πολυτελέιας"  με υψηλές αποδοχές, που διαφεύγουν σήμερα προκλητικά τη φορολόγηση εισοδημάτων από το επάγγελμά τους.  Πέρα απ΄αυτό, αισχρή είναι, ως εκμετάλλευση και  οι  απαγορευτικές τιμές ,που καθορίζουν αυτού τους  είδους οι πόρνες. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, η οικονομική εκμετάλλευση  "ανθρώπου από άνθρωπο"  είναι από τις χειρότερες, αφού ο πελάτης, ειδικά ο  οικονομικά ασθενής, αναγκάζεται να καταβάλει  απαγορευτικό αντίτιμο προσφοράς υπηρεσιών , δυσανάλογο και με την (εύκολη,άκοπη) προσφορά εργασίας ,αλλά και  αναντίστοιχο με  τις τιμές των "προϊόντων"  της υπόλοιπης αγοράς και το μέσο μισθό - μεροκάματο εργαζόμενου  μιας χώρας.

 

Περαίνοντας, να θυμίσουμε πως  το "κυνήγι μαγισσών"  πέρα από μάταιο, δείχνει και απόγνωση και η υποκρισία  μιας κοινωνίας που δεν μπορεί να εξαφανίσει τα "σκουπίδια" της και τα βάζει κάτω από το "χαλί".  Η πορνεία ούτε εξαφανίζεται "εν μια νυκτί" ούτε περιορίζεται με την καταστολή. Χτυπήστε τη φτώχεια, εξαφανίστε τον σεξισμό, αλλά και τις θρησκευτικές και άλλες  ενοχές σας και απαγορεύσεις σε ό,τι έχει σχέση με το σεξ, αφήστε τους ανθρώπους ελεύθερους να απολαμβάνουν ό,τι η μάνα Φύση τους έδωσε "προίκα" και δώρο και θα δείτε για πότε θα εξαφανιστεί το φαινόμενο της πορνείας.

 

Ως τότε, κάτω τα χέρια από τις "λαϊκές"  πόρνες  και τους  πελάτες τους. Δεν έχετε το ηθικό ανάστημα, ως εξουσία (όλων τω μορφών) να τις προσβάλετε, ειδικά αυτές που βγάζουν τη μεγάλη “λάτζα”  του πεζοδρομίου και του "μπουρδέλου", πολύ περισσότερο να τις τιμωρείτε. Αλλιώς, " σπέρνετε ανέμους, θα θερίσετε θύελες". Σεξουαλικά νοσήματα, επιθέσεις,  βιασμοί, φόνοι,θα δείτε να εκτοξεύονται στα ύψη.

 

Ανόητοι, αφιλοσόφητοι και αφύσικοι,όπως πάντα, οι άνθρωπο της εξουσίας.

Τελευταία ανανέωση ( 10.12.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS