HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2320348
ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
29.12.13

Φεύγει σε λίγο ο παλιός ο χρόνος. ΄Ομως, ο νέος που έρχεται, θα παραλάβει από τον αναχωρούντα το βαρύ φορτίο της ατιμωρησίας των Ναζιστών ,που  βαρύνονται πια  με  σοβαρότατες  κατηγορίες ,ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν, κατά την άποψή μας εκείνες που αφορούν τις δολοφονίες και τις επιθέσεις  τους εναντίον δυστυχισμένων μεταναστών.(Στη συνέχεια δημοσιεύουμε έναν κατάλογο τέτοιων "τυφλών" επιθέσεων).


3.500 επιθέσεις και 50 δολοφονίες έχουν στο ενεργητικό τους οι Ναζιστές στη χώρα μας! Πολλές απ΄αυτές, όπως  αυτές στο σημερινό  καταλογο, η ναζιστοκρατούμενη ΕΛ.ΑΣ δεν τις έχει ακόμα ταυτοποιήσει.  Ούτε πρόκειται. Και το πλέον ανήκουστο είναι πως όχι μόνο οι εγκληματίες κυκλοφορούν ανάμεσά μας ατιμώρητοι, αλλά και προκαλούν κιόλας με την προσφιλή τους τακτική να αποποιούνται (ως οργάνωση)  των ευθυνών τους  και όταν τυχαία συλλαμβάνονται να αποκηρύσσονται από την εγκληματική ομάδα και τους επικεφαλής της  και οι ίδιοι να αρνούνται τη ναζιστική τους ιδιότητα. Τόσο άνανδροι, τόσο ανήθικοι!


 Σε καμιά χώρα του κόσμου με στοιχειώδη νομικό πολτισμό δε θα συνέβαινε αυτό. Η εγκληματική συμμορία Μιχαλολιάκου ούτε  βρίσκεται στη φυλακή σύσσωμη και εν απαρτία ,όπως ό νομικός μας πολιτισμός απαιτεί (πλην τριων),ούτε στα μέλη της απαγγέλθηκαν ακόμα  οι σοβαρότερες  κατηγορίες (επακόλουθες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης), που είναι η ηθική αυτουργία στις δολοφονίες και τις επιθέσεις των μεταναστών  και  οι προπαρασκευαστικές  πράξεις  ανατροπής του πολιτεύματος.


Αλλά, ακόμα πιο εγκληματικό είναι  είναι το γεγονός πως ως αυτή τη στιγμή η χώρα μας δεν έχει θέσει εκτός νομιμμότητας τη δράση των Ναζιστών. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η Ελλάδα με την Ιταλία είναι  οι μόνες χώρες στις Ε.Ε στις οποίες δεν προβλέπεται ως παράνομη  η  ναζιστική δράση και επιτρέπεται (ευτυχώς μόνο στην Ελλάδα) η ελεύθερη είσοδος των  θαυμαστών  του Χίτλερ και των στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Βουλή και τα κοινοβουλευτικά σώματα.  Απίστευτο και όμως αληθινό!


Πάντως, εμείς προειδοποιούμε πως  αν η κυβέρνηση τολμήσει και επιτρέψει στην εγκληματική οργάνωση των Ναζιστών είτε με επικεφαλής  τον ίδιο   το Μιχαλολιάκο είτε με κάποιον αχυράνθρωπό του να συμμετάσχει στις προσεχείς     Δημοτικές εκλογές και τις Ευροεκλογές, θα μας βρει  απένατί της με πολύ σκληρό τρόπο και μέσα από τις σελίδες του Homo-Naturalis.gr, αλλά και με προσφυγή μας στα αρμόδια δικαστικά όργανα και στους υπεύθυνους  οργανισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη.


Καλούμε τον πρωθυπουργό να μην επιτρέψει να συνεχιστεί ο παγκόσμιος εξευτελισμός της χώρας και να εξαλείψει πάραυτα το στίγμα, που δέχτηκε η πατρίδα μας, να χαρακτηριζεται,δηλαδή,  παγκόσμια ως  η  χώρα των Ναζί και του σκληρού ρατσισμού!  Ντροπή, κύριε Πρωθυπουργέ. Αίσχος, κύριοι βουλευτές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ  που συνεχίζετε να συγκατοικείτε με Ναζιστές ,να συνδιαλέγεσθε  μαζί τους, να ανέχεσθε την παρουσία τους στη Βουλή και να τους αναθέτετε μάλιστα και...κοινοβουλευτικό έργο σε επιτροπές και ομάδες. ΝΤΡΟΠΗ!!


Ο σκληρός πυρήνας των  Ναζιστών στην Ελλάδα, όπως θα δείξουμε στην έρευνά μας, που θα ανεβάσουμε σύντομα εδώ ,αποτελείται από περίπου  2.500-3.000.τρελαμένα αποβράσματα. Σαφώς ,όμως, λιγότεροι  από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.  Οι υπόλοιποι,  που ψήφισαν στις  τελευταίες εθνικές εκλογές του 2012 την εγκληματική οργάνωση  Χ.Α,  δεν είναι περισσότεροι από 350.000, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ  ακροδεξιοί, χουντικοί και εθνικιστές,που η ταυτότητά τους είναι πλέον σταθερά   καταγραμμένη στις διάφορες  εκλογικές ανανετρήσεις από τη Μεταπολίτευση και μετά και  συγκέντρωναν  μόνιμα στις  εκλογές, από το 1974 και  ύστερα,   ένα ποσοστό 6-7% ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ. (π.χ 1977 Η "ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ"  έλαβε σχεδόν το  7% των ψήφων και εισήλθε με αρκετούς βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο. Το ίδιο ποσοστό κρατούσε και ο ΛΑ.ΟΣ του Καρατζαφέρη μέχρι τις τελευταίες εκλογές που οι ψηφοφόροι του προσχώρησαν στ Μιχαλολιάκο).


Αυτή είναι,λοιπόν, η  δύναμή τους. Απελπιστικά γι΄αυτούς ελάχιστη και αυτή ήταν πάντα. Τη Χ.Α την έκαναν "κόμμα"  οι "Τριανταφυλλόπουλοι"  της ελληνικής  βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Δεν έγιναν ξαφνικά Ναζιστές οι ΄Ελληνες. Δεν υπήρξαν ποτέ Ναζιστές, ως λαός. Το αντίθετο.  Στα 10.000.000  σχεδόν των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους, το γεγονός ότι βρίσκονται και 350.000 ακροδεξιοί και εθνικιστές ανάμεσα  στους οποίους κυκλοφορούν και οι ελάχιστοι Ναζιστές του Μιχαλολιάκου, δεν είναι δα και κάτι τρομερό!


΄Ομως, ο εξευτελισμός της χώρας είναι τεράστιος   από το γεγονός  πως α.  καμιά ελληνική  κυβερνηση δεν  έθεσε με νόμο εκτός νομιμότητας τους Ναζιστές και β.  τα ελληνικά ΜΜΕ πρόσφεραν (και προσφέρουν) ελεύθερο και προκλητικό   βήμα στα τέρατα του Ναζισμού να διαφημίζονται και να προπαγανδίζουν την εγκληματική τους παράνοια. Τραγικά φαινόμενα και τα δύο σε μια χώρα, που φαίνεται να γέννησε το πολίτευμα της δημοκρατίας και έθεσε γενικότερα τις βάσεις του παγκόσμιου πολιτισμού.


Ας τα σκεφτούν σοβαρά τα παραπάνω οι  ένοικοι της Βουλής των Ελλήνων  και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής των Ευροεκλογών .Ας μην ζήσουμε, ως λαός, τη ντροπή να δούμε την Ευρωπαϊκή Βουλή να πετάει έξω κλωτσηδόν τους Ναζιστές από την Ελλάδα ,που πιθανόν να εκλεγούν. Αν δεν προφτάσει να κάνει η κυβέρνηση το αυτονόητο ,είναι απολύτως σιγουρο πως θα το κάνουν οι Ευρωπαίοι και τότε..." έσονται τα έσχατα χείρονα των πρώτων".       
                                        
                                    ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
     Επιθέσεων της νεοναζιστικής τρομοκρατίας εναντίον μεταναστών, οι δράστες των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.


  3/1/13: Τρία άτομα που επέβαιναν σε μηχανές επιτίθενται σε Αιγύπτιο. Το θύμα, αιμόφυρτο, διακομίστηκε στο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαγνώστηκαν κατάγματα.

  25/12/2012: Ανήμερα των Χριστουγέννων δύο άγνωστοι επιτέθηκαν με σιδηρολοστό εναντίον τριών Μπαγκλαντεσιανών.Οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και κινούνταν στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, όπου και σημειώθηκαν οι επιθέσεις. Δύο από τα θύματα μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό».
  Μία μέρα μετά η ΕΛΜΕ Λασιθίου καταγγέλλει την επίθεση σε μετανάστη πακιστανικής υπηκοότητας έξω από το σχολικό συγκρότημα στον Ξηρόκαμπο Αγ. Νικολάου, σημειώνοντας ότι αρκετοί από τους συμμετέχοντες στην επίθεση είναι μαθητές των σχολείων της περιοχής. Οι γιατροί δηλώνουν ότι τα τραύματα καταδεικνύουν δολοφονική επίθεση.
 
  15/10: Επίθεση με σκυλιά και αλυσίδες σε Ελληνοαιγύπτιο στην Αττική. Ο νεαρός έχασε το ένα του μάτι.

  20/9: Στη Νέα Σμύρνη επίθεση από 5 άτομα σε μετανάστη. Ενας δράστης τού έσπασε με ένα κατσαβίδι το σαγόνι. Οι δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλοτσιές. Οι περαστικοί δεν ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του για βοήθεια κι ο ίδιος έμεινε 19 ημέρες στο νοσοκομείο.

   25/8: Επίθεση δέχτηκαν πακιστανικής καταγωγής οδηγοί ταξί από ομάδα άλλων οδηγών στην πιάτσα ταξί του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

  14/8: Μαχαιρωμένος βρέθηκε ένας 25χρονος Τυνήσιος στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης.


   12/8: Συμμορία ρατσιστών που κινούνταν με μοτοσικλέτες δολοφόνησε με μαχαιριές νεαρό Ιρακινό κοντά στην Ομόνοια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, νωρίτερα στην ίδια περιοχή είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς, έναν Ρουμάνο κι έναν Μαροκινό, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν και έχουν δώσει ήδη σχετικές καταθέσεις στους αστυνομικούς.

   9/8: Τραυματισμένοι από μαχαίρι κατέληξαν στο νοσοκομείο τέσσερις νεαροί Ινδοί στο Σφακάκι Ρεθύμνου.
 

  12/6: 7 με 8 άτομα, φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε σπίτι στο Πέραμα όπου έμεναν 4 Αιγύπτιοι αλιεργάτες. Ο ένας από τους μετανάστες διακομίζεται στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

  1/6: Τρεις μετανάστες, δύο Πολωνοί και ένας Αλβανός, μεταφέρονται στον «Ευαγγελισμό» με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση.

  9/5: Τρεις μετανάστες κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση αγνώστων στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα.

  26/2: Στη Ρόδο πέντε άτομα εισβάλλουν στο σπίτι όπου διαμένουν μετανάστες από το Αφγανιστάν. Δύο μετανάστες μαχαιρωμένοι στην κοιλιά και στην πλάτη.

  18/2: Οι μετανάστες που έχουν ως προσωρινό κατάλυμα τα τρένα στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κορίνθου δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 4 έως 7 ατόμων που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.
  Με βάση τις μαρτυρίες των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ, οι δράστες πρώτα επιτέθηκαν σε όσους μετανάστες εντόπιζαν μεμονωμένα και στη συνέχεια, όταν συγκεντρώθηκαν αρκετοί μετανάστες, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και αφού πρώτα απομακρύνθηκαν, τους χτύπησαν με τα αυτοκίνητα. Τραυματίζονται τέσσερις μετανάστες, από τους οποίους οι δύο νοσηλεύονται  ο ένας σε σοβαρή κατάσταση.
    ......................................................................

 
 

Τελευταία ανανέωση ( 29.12.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS