HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2335445
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟ
13.01.14

 

                              ISTORIKI DIMOSIOGRFIA (13/1/2013)

 

 "Συγκλονιστική μαρτυρία Ιρανού: Μαυροντυμένοι μου έκοψαν το αυτί με τα δόντια

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Σάιντ, ενός νεαρού Ιρανού ο οποίος ήρθε μετανάστης στην χώρα μας και μέσω ενός βίντεο από τους Γιατρούς του Κόσμου, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Σάιντ, πριν από περίπου δύο μήνες, τρεις άνδρες ντυμένοι στα μαύρα του επιτέθηκαν την ώρα που περπατούσε στην πλατεία Μεταξουργείου.

«Με χτύπησαν. Μετά ένας από αυτούς έβαλε το χέρι του γύρω από το λαιμό μου και μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και με τα δόντια του μου έκοψε το αυτί μου. Αιμορραγούσα και το αυτί μου έπεσε στο έδαφος», ακούγεται να λέει στο παρακάτω βίντεο ο Ιρανός, δηλώνοντας απογοητευμένος αφού ότι στην Ευρώπη δεν είδε κανέναν πολιτισμό, καμία αγάπη.

Έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε ο Σάιντ, ο οποίος πλέον έχει βρει καταφύγιο στους Γιατρούς του Κόσμου, συμβουλεύει απλά τους άλλους μετανάστες που θέλουν να φύγουν  από την χώρα τους να σκεφτούν καλά προτού κάνουν την επιθυμία τους πράξη καθώς, όπως λέει,

στην πατρίδα τους, ίσως να είναι καλύτερα..."(MME)

 

Συγκλονιστική μαρτυρία Ιρανού: Μαυροντυμένοι μου έκοψαν το αυτί με τα δόντια

 

 Mε 50 δολοφονίες και 3.500 "βαριές"  επιθέσεις σε μετανάστες χρεώνονται τα τελευταία χρόνια  τα "μαύρα σκυλιά" του ναζισμού. ΄Ολες σχεδόν μη ταυτοποιημένες! (Είμαστε σίγουροι πως σε καμιά, έστω και υποτυπωδώς πολιτισμένη χώρα του κόσμου,  δεν υπάρχει τέτοιο τεράστιο σκάνδαλο).

΄Εχουμε ζητήσει πολλές φορές από εδώ να διευρυνθεί το κατηγορητήριο εναντίον των "κεφαλών" της εγκληματικής οράνωσης του Μιχαλολιάκου και να προστεθεί  η κατηγορρία της ηθικής αυτουργίας στα παραπάνω εγκλήματα. Και  όχι μόνο εναντίον των κεφαλών.

Τα "σκληρά" μέλη της οργάνωσης,  πέρα από το γεγονός πως κάποιοι απ΄αυτούς είναι οι φυσικοί αυτουργοί των δολοφονιών και των επιθέσεων,που αναφέραμε, οι ίδιοι είναι και  ηθικοί αυτουργοί αυτών των εγκλημάτων.  Από μια απλή ανάγνωση ή ακρόαση των λεγομένων ενός ναζιστή εύκολα  διαπιστώνεται το αβυσσαλέο, ρατσιστικό μίσος εναντίον των μεταναστών, το οποίο οι περισσότεροι το προπαγανδίζουν με πρωτοφανές θράσος και το θεωρούν ως απαραίτητο εχέγγυο-εισιτήριο για να ενταχθεί κάποιος στην εγκληματική οργάνωση της Χ.Α.

Δε νοείται μέλος της ναζιστικής οργάνωσης , να μη διαθέτει άσβεστο μίσος κατά των μεταναστών, των Εβραίων, των τσιγγάνων, των... "κατωτερων" (και ως εκ τούτου "αναλώσιμου υλικού" προς εξόντωση!) φυλών, στις οποίες φυσικά ανήκουμε  και όσοι τους πολεμάμε, ξεμπροστιάζουμε την εγκληματική τους δραστηριότητα και ζητάμε την εξαφάνιση αυτού του καρκινώματος  από "προσώπου γης". Η ηθική αυτουργία σε εγκλήματα των μελών της ναζιστικής οργάνωσης Μιχαλολιάκου είναι "ηλίου φαεινότερο" πως πρέπει να αποδοθεί και στους άρρωστους, ναζιστές οπαδούς, που  πανελλαδικά δεν ξεπερνούν τους 2.500-3000.

΄Οσο η πολιτική εξουσία κάνει τα "στραβά μάτια" , δεν αποφασίζει να θέσει εκτός νομιμότητας το ναζισμό στη χώρα, όπως έχει θεσμοθετηθεί εδώ και χρόνια  σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου  και οι πολιτικοί  αφήνουν  τους  δικαστές να "βγάλουν το φίδι από την τρύπα" μόνοι τους, θα συνεχίζουν να είναι  υπόδκοι στην Ιστορία και υπεύθυνοι στη συνείδηση του ελληνικού λαού, ο οποίος από ιδεολογία (που συνάδει -συνδέεται και με τον παρορμητικό   χαρακτήρα του)  είναι ενάντιος σε κάθε μορφή καταπίεσης και ειδικά του ναζισμού ,τον οποίο πολέμησαν με πάθος και πρωτοφανή ηρωισμό  οι πατεράδες και οι παπούδες του.

Εδώ και τώρα,λοιπόν:

1.  Το υφιστάμενο κατηγορητήριο  να συμπεριλάβει και την ηθική αυτουργία σε εγκλήματα κατά  μεταναστών των "κεφαλών" της ναζιστικής οργάνωσης, αλλά και των σληροπυρηνικών  μελών της.

2. Να δρομολογηθούν ΤΩΡΑ  οι  διαδικασίες για τη νομοθετική απαγόρευση  κάθε ναζιστικής ή επικίνδυνης, εθνικιστικής δραστηριότητας. Οι ναζιστές, ως γνωστόν, επικαλούνται ως άλλοθι των εθνικισμό- πατριωτισμό,που καμιά σχέση δεν έχουν  φυσικά με την αγνή και αυθόρμητη , αταβιστική αγάπη στην πατρίδα από την οποία διακατέχεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

3.  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ  2 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ:  Α. ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΄Η  ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ   ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Β. ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ-ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΘΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ,΄Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ.

 Η  διεξαγωγή του δημοψηφίσματος θα καταρρίψει  μια για πάντα και την προπαγάνδα περί ύπαρξης ισχυρού αντιευρωπαϊκού πνεύματος στην Ελλάδα,αλλά  παράλληλα θα δώσει ένα ισχυρό χαστούκι σε όλους τους ανθέλληνες στο  εξωτερικό ,που σκόπιμα προκαλούν σύγχυση με την υφέρπουσα αντίληψη πως ναζισμός και Έλληνες ταυτίζονται ως έννοιες  και συμπλέουν. Και μάλιστα, αυτές οι ανθελληνικές "κορώνες" να  ακούγονται σε  χώρες πληθυσμιακά αντίστοιχες με τη δική  μας, στις οποίες  τα ποσοστά του ναζισμού τους είναι απείρως  υψηλότερα  σε σχέση με την Ελλάδα. (Ας αποφύγουμε να κατονομάσουμε αυτές τις χώρες για λόγους σεβασμού  της πλειοψηφίας του λαού τους).

Αυτές είναι  οι "Καθαρές Λύσεις" ,που στέλνουν "κάθε κατεργάρη στον πάγκο" του. Οι υπεκφυγές,οι κωλυσεργίες  είναι μόνο "προφάσεις εν αμαρτίαις" και εξυπηρετούν αποκλειστικά την ανωμαλία και την τροχοπέδηση της εξέλιξης της χώρας.

 

Τελευταία ανανέωση ( 13.01.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS