HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2247136
ΝΑΖΙ: ΠΟΤΕ ΘΑ... "ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ" ΤΟΥΣ;
04.04.14

 

                             ( ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA,4-4-2014)

 

"Σαμαράς: «Δεν θα επιτρέψω πότε, σε καμιά εγκληματική οργάνωση, να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής"

 

"Βρώμικο παιχνίδι της Χρυσής Αυγής με υπαινιγμούς – Καταγγέλλουν πως έχουν συνομιλίες του Σαμαρά με δικαστικό, αλλά χωρίς να δίνουν στοιχεία

 

 

 "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

 Δεν αρνείται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης ότι συναντήθηκε με τον Ηλία Κασιδιάρη.

 «Έχω μιλήσει με πολλούς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και των ΑΝΕΛ. Με τον κ. Παναγούλη έχω μιλήσει, του είχα προτείνει να έρθει ως μάρτυρας και εκεί μου εξομολογήθηκε ότι δέχεται κομματικές πιέσεις. Οικειότητα δεν έχω με κανέναν, έχω το δικαίωμα να μιλώ με όλους», πρόσθεσε.

Ο κ. Παναγούλης δεν το διέψευσε." 

 

 

 - Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής βάζει στο κάδρο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό

- Υποστήριξε πως υπάρχει υλικό με τον Αντώνη Σαμαρά να μιλά με δικαστικό

- Τον "φωτογράφισε" λέγοντας πως «είναι κι αυτός Παναθηναϊκός (όπως ο Μπαλτάκος), έχει τρισύλλαβο όνομα και την ίδια κατάληξη»

 Ούτε λίγο ούτε πολύ ο χρυσαυγίτης βουλευτής υπονόησε πως υπάρχει υλικό με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να παρεμβαίνει προσωπικά σε δικαστικούς κατά της Χρυσής Αυγής.

Παίρνοντας το λόγο στη Βουλή, ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαρά τον αποκάλεσε «δοτό πρωθυπουργό» και κατήγγειλε ότι παρεμβαίνει άμεσα στη δικαιοσύνη προς δικαστικό λειτουργό χωρίς καν, όπως είπε, να χρειάζεται να τηλεφωνεί νωρίτερα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου..

«Δεν τον αποκαλεί με το όνομά του. Τον αποκαλεί "Παναθηναϊκάκια". Του μεταβιβάζει και μέσω τρίτων εντολές. Το κοινό του με τον Μπαλτάκο είναι πως κι αυτός είναι Παναθηναϊκός, έχει τρισύλλαβο όνομα και την ίδια κατάληξη» δήλωσε ο Κασιδιάρης και κάλεσε όλα τα κόμματα να συνταχθούν με ΣΥΡΙΖΑ και να υπογράψουν κείμενο για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την οποία θα στηθούν τρεις κάλπες για ποινικές ευθύνες σε Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου" 

 

 Προς τί αυτός ο θόρυβος με τις... κασέτες; Προσωπικά ,δε με αφορά καθόλου. Αντίθετα, με κολακεύει που ο πρωθυπουργός ήταν αυτός που πήρε όλο το βάρος πάνω του της δίωξης των  Ναζί, όταν η αρμόδια δικαιοσύνη όχι μόνο βρισκόταν σε ύπνο  βαθύ,αλλα χορηγούσε κιόλας άδεια λειτουργίας...δημοκρατικού κόμματος στη χώρα σε ένα ναζιστικό μόρφωμα! Εκείνοι που θα πρέπει να ντρέπονται και φυσικά να λογοδοτήσουν δικαστικά και πολιτικά είναι οι λογής "Παναγούληδες" που συνομιλούσαν και υπέθαλπταν εγκληματίες,όπως είναι οι Ναζί βουλευτές. Αυτοί είναι οι ένοχοι, όχι ο Σαμαράς που ως πρωθυπουργός επεδίωκε  τη σωτηρία της χώρας  και την αυτονόητη εξόντωση της ναζιστικής, εγκληματικης οργάνωσης, που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούσε τον ελληνικό λαό στον εμφύλιο.

Να εξηγούμαστε. Ο Ναζί και θαυμαστής του Χίτλερ Μιχαλολιάκος  έφτιαξε μια εγκληματική οργάνωση  με τους συνεργάτες του, "έφτυσε" την Ιστορία και τα 20.000.000 αθώα θύματα στα κολαστήρια του Ναζισμού, οι οπαδοί του δολοφόνησαν 60  αθώους ανθρώπους, κακοποίησαν, βασάνισαν εξευτέλισαν χιλιάδες άλλους, συνελήφησαν με όπλα, οι οπαδοί της Χ.Α έχουν κρυμμένο βαρύ οπλισμό και είχαν σκοπό να τον χρησιμοποιήσουν σε εμφύλιο πόλεμο, που προετοίμαζαν σε αγαστή συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ , "ακόνιζαν τις λόγχες τους στο πεζοδρόμιο", για να ξεκοιλιάσουν όλους εμάς τους αντιπάλους τους,  κατεξευτέλισαν τη χώρα στα πέρατα της οικουμένης και αντί από την πρώτη στιγμή να είναι για... 10 υπόλοιπες ζωές, αν είχαν, στη φυλακή, βγαίνουν σήμερα, ελέω φυσικά πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων της δικαιοσύνης και κατηγορούν τον πρωθυπουργό, γιατί επεσήμανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ  στους  λειτουργούς  της  (ή και το απαίτησε). ΄Οτι όφειλαν, δηλαδή, εδώ και πολύ καιρό να έχουν επιτελέσει το καθήκον της παραπομπής μιας εγκληματικής οργάνωσης σε δίκη και δεν είχαν δρομολογήσει ακόμα τις διαδικασίες. Είναι έγκλημα ή έστω αδίκημα  το πασιφανές και πρόδηλο της ενέργειας του πρωθυουργού; 

Εμείς λέμε "μπράβο" στον πρωθυπουργό. Αυτό περίμενε κάθε δημοκρατικός και ευαίσθητος πολίτης να πράξει ο πρωθυπουργός της χώρας, όταν  η αρμόδια "υπηρεσία" της Πολιτείας βλέπει να συντελείται μπροστά της ένα τεράστιο  έγκλημα και ολιγωρεί. Ποια είναι η δουλειά του πρωθυπουργού, δηλαδή; Στο όνομα της (αμφισβητούμενης απο πολλούς και από τον γράφοντα) ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, θα επιτρέπει η πολιτεία σε μια εγκληματική οργάνωση να κρύβεται πίσω από τα "έδρανα" της Βουλής, να παριστάνει το κόμμα  και να ετοιμάζει τον όλεθρο της χώρας;

΄Οσο οι δικαστές δεν εκλέγονται, η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης είναι στα "χαρτιά" . Είναι ένας μύθος και ένα πρόσχημα που εξυπηρετεί τα μέλη του δικαστικού συτήματος. Η ίδια (εκάστοτε) κυβένηση δε ΔΙΟΡΙΖΕΙ  στις ανώτατες δικαστικές θέσεις δικαστές, πολλές φορές ...πηδώντας  δεκάδες άλλα ονόματα,  για να φτάσει σ΄εκείνον που επιθυμεί να τοποθετήσει ως πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ας πούμε ;(Ξεχάσατε την περίπτωση Β. Κόκκινου και όχι μόνο;)

Οι δικαστές είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν έχουν καμιά εξουσία, γιατί, όπως είπαμε, δεν εκλέγονται. Η εξουσία είναι  δανεική, δοσμένη από την εκάστοτε  εκλεγμένη κυβέρνηση και την ασκούν στο όνομα του λαού. Αν είναι να γυρίσουμε πίσω την ιστορία σε εποχές που οι δικαστές δίκαζαν με εξουσία που λάμβαναν απευθείας από το...θεό ή  μέσω του μονάρχη..., χαθήκαμε. Οι ίδιοι καλλιεργούν αυτό το μύθο, βέβαια, για να ξεκοκαλίζουν παχυλούς μισθούς και για να είναι στο απυρόβλητο. Εξ ου και το μέγα δράμα της ανεύθυνης και στατευμένης απονομής της δικαιοσύνης και όχι μόνο την Ελλάδα.

 ΄Οταν, λοιπόν,  ο δημόσιος υπάλληλος δεν κάνει καλά τη δουλειά του, κάποιος άλλος, περισσότερο υπεύθυνος και αρμόδιος, πρέπει να του το υπενθυμίσει και εν ανάγκη να του "τραβήξει το αυτί". Σε μια συντεταγμένη πολιτεία, υπάρχει ιεραρχία, λειτουργούν νόμοι, αρχές .Ο εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας και η κυβέρνηση είναι η ανώτατη εξουσία σε μια χώρα. Τα υπόλοιπα είναι προσχήματα.

Αν εκλέγονται και οι δικαστές, αν μπαίνουν στη διαδικασία της έκθεσής τους στο "μικροσκόπιο" τέτοιων διαδικασιών , αν δε διορίζονταν οι "κεφαλές" της δικαιοσύνης από τη  κυβέρνηση,  αν τα όργανα ελέγχου της συμπεριφοράς και των αποφάσεων των δικαστών λειτουργούσαν σωστά (σήμερα δε λειτουργούν καν στοιχειωδώς), τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη και αυτόνομη-αυτεπάγγελτη άσκηση εξουσίας. Τώρα, είναι "ιερατείο", συντεχνία, δεν έχουν κανένα κύρος και κανένα εχέγγυο απονομής σωστής δικαιοσύνης.

Οπότε,δεν κατάλαβα γιατί ,πέρα από τις μικροκομματικές σκοπιμότητες των συγγενών με τη Χ.Α μορφωμάτων  του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ ,να ασχολείτα ο υπόλοιπος πολτικός κόσμος με προϊόντα υποκλοπών διεστραμμένων εγκεφάλων-εγκληματιών και πανάθλιων υπόδικων, σαν τον Κασιδιάρη. Η θέση όλων αυτών είναι για την υπόλοιπη ζωή τους στη φυλακή. Πολύ χρόνο συγχρωτίστηκαν, όντας κτήνη, με τα μέλη της ανθρώπινης, ελληνικής κοινωνίας. Καιρός να πάνε...σπίτι τους!

 __________________________________________________________________________________________________

Τελευταία ανανέωση ( 04.04.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS