HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2039025
I ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMADAS (6/4- 12/4//2014)
06.04.14
 

                                       "SOS"

            ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ "ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ", ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ  ΠΟΥΤΙΝ!

    ΕΙΝΑΙ   Ο ΥΠ΄ ΑΡΙΘ. "1"  ΚΙΝΔΥΝΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ   

 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ "ΙSΤΟRΙΚΙ DIMOSIOGRAFIA",  ΘΑ  ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ   ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ "ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ" ΣΤΙΣ 5-3-14

"ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ"

   

 

 για να επισημαίνουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  την ανάγκη ΑΜΕΣΗΣ σύλληψης  του δικτάτορα ΠΟΥΤΙΝ και παραπομπής του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.                                                        

                      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

 

 

 

__________________________________________________________________________
 
 
 
 
 

MIA FOTOGRAFIA HILIES LEXIS"

                                        ΑΛΛΑ   ΚΑΙ                                           

"DROMENA" EDO KE PARAPERA (OLOS O KOSMOS MIA AVLI)

                                   ΕΠΙΣΗΣ  

 ETSI TA "VLEPOUN"  ALLI

 

 

                                                  12-4-2014

" Γ. Παπανδρέου: Τιμωρήθηκα για αμαρτίες άλλων!

  Θα είχαμε αποφύγει την εξορία από τις αγορές ,αν η Ευρώπη δρούσε ενωτικά.

 

 Παπανδρέου: Τιμωρήθηκα για αμαρτίες άλλων! 

Δικαιωμένος από την Ιστορία αισθάνεται ο Γ. Παπανδρέου και αμετανόητος στο δημοψήφισμα που είχε προτείνει, ενώ συνδυάζει τη χαρά του για τις αγορές με βέλη προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για χαμένα χρόνια.

«Χαίρομαι που η Ελλάδα ξανακέρδισε μια κάποια εμπιστοσύνη, αλλά μένει η πίκρα για το ότι χρειάσθηκε υπερβολικά πολύς χρόνος. Αν η Ευρώπη δρούσε άμεσα και ενωτικά, ίσως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την εξορία από τις αγορές», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του προς την ιταλική εφημερίδα «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα».

 Ο Παπανδρέου διάλεξε την οδυνηρή πορεία διαφάνειας ενώπιον της διεθνούς κοινότητας και ενέκρινε το πρώτο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Τέσσερα χρόνια αργότερα, με την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, η Ιστορία αρχίζει να τον δικαιώνει», γράφει η ιταλική εφημερίδα."

Ποια Ιστορία αρχίζει να τον δικαιώνει; Σήμερα δικαίωσε η "δημοσιογραφική ιστορία" τον Γ. Παπανδρέου. Η Ιστορία έκρινε με σθένος και διορατικότητα από τότε το κορυφαίο ιστορικό γεγονός, πριν 4 χρόνια στο Καστελόριζο .Και συμφώνησε πως η λύση  ήταν μονόδρομος, άρα ορθά ο τότε πρωθυπουργός  την εξήγγειλε και την ακολούθησε.

Η  ιταλική εφημερίδα-βιομηχανία παραπληροφόρησης ,βέβαια, αγνοεί...σκόπιμα τη σημασία της Ιστορικής δημοσιογραφίας (βασική τροφός της Ιστορίας), που δεν περιμένει τα προσεχή...εκατό χρόνια, για να κρίνει τους πρωταγωνιστές των ιστορικών γεγονότων (και όχι μόνο),αλλά την ίδια στιγμή που "σχηματοποιούνται". Τα λέμε αναλυτικά στις ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. 

 Για το Γ.Παπανδρέου και την απόφαση προσφυγής στο μηχανισμό στήριξης "ΔΝΤ-ΕΕ", γράφαμε  την επόμενη μέρα από το διάγγελμά του στο Καστελόριζο:

        " ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΔΝΤ ΕΠΟΧΗ

                                                  24-4-2010  

                                  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Με χτεσινό διάγγελμα από το Καστελόριζο ο πρωθυπουργός  Γ. Παπανδρέου, ανακοίνωσε την προσφυγή της χώρας στο λεγόμενο «μηχανισμό στήριξης ΔΝΤ-ΕΕ».Η απόφαση αυτή, όπως είχαμε πει σε παλιότερα κείμενα μας εδώ, ήταν  αναμενόμενη και σχεδόν μονόδρομος. Το έναυσμα για να προχωρήσει ο πρωθυπουργός στην υποβολή του αιτήματος της ενεργοποίησης του «μηχανισμού στήριξης», δόθηκε από την πρόσφατη εκτίναξη των «spreads» σε ανεξέλεγκτα ύψη και την πρόβλεψη  ότι το έλλειμμα θα ξεπεράσει και το 14%.

Αν η  «λύση» αυτή ήταν η πιο ενδεδειγμένη η όχι, δεν έχει καμιά σημασία για τον απλούστατο λόγο πως, εδώ που είχαν φτάσει τα πράγματα ,δεν υπήρχε άλλη λύση...

Τα πράγματα θα γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν πολύ σύντομα θα πρέπει, για να χορηγηθούν αυτά τα δάνεια, να εφαρμοστούν απαρέγκλιτα οι όροι που θέτουν οι δανειστές μας για να εκταμιευτεί μέρος αυτού  του δανείου (κατάργηση δώρων-επιδομάτων, μείωση μισθών και στον ιδιωτικό τομέα, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, απελευθέρωση των απολύσεων κ.α).Τότε, η κατάσταση μάλλον θα ξεφύγει από τον έλεγχο της κυβέρνησης, δοθέντος ότι οι  ΄Ελληνες, οπαδοί των κομμάτων, δεν είναι ούτε Βρετανοί, ούτε Ιρλανδοί...

Τέλος, όταν οι οπαδοί-πελάτες των κομμάτων  αισθανθούν στο «πετσί» τους την πραγαματική κρίση, που δεν άρχισε ακόμα,όταν πια θα καταλάβουν πως οι πολιτικοί που έστελναν στη βουλή για να τους εξυπηρετούν με δανεικά τα προσωπικά τους μικροσυμφέροντα, δεν έχουν πια «ζεστό» χρήμα να τους ταϊσουν, θα ξεχάσουν εν ριπή οφθαλμού τα ιδεολογήματα των κομμάτων τους και… «ο σώζων εαυτόν, σωθήτω». Το πιθανότερο είναι να μην αφήσουν τίποτα όρθιο, αν μέχρι τότε  έχει μείνει κάτι όρθιο...

 

Επομένως, ο δρόμος που διάλεξε ο Γ.Παπανδρέου ήταν «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Γι΄αυτό, από δω και μπρος η κυβέρνηση, η όποια κυβέρνηση, δεν μπορεί πια να ασκεί πραγματική εξουσία, αλλά θα έχει ρόλο διαχειριστικό, θα υλοποιεί, δηλαδή, τους όρους της συμφωνίας δανειοδότησης και θα «αναφέρει» στις Βρυξέλες τις …επιτυχίες της.

Το μόνο παρήγορο, βέβαια,(αλλά χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα για την Ελλάδα) είναι πως  αργά ή γρήγορα την τύχη  μας, θα ακολουθήσουν και άλλες υποψήφιες για χρεοκοπία ευρωπαϊκές χώρες. Εφ΄ όσον η Ε.Ε δεν ασκεί ούτε παράγει  ενιαία οικονομική και χρηματοοικονομική πολιτική ,αλλά ούτε ουσιαστική αλληλεγγύη και κατανόηση έχει αναπτυχθεί μεταξύ των εταίρων, το βέβαιο είναι πως το μέλλον δεν είναι καθόλου ρόδινο για την ενότητα της.  Εν όσω στην Κοινότητα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να διογκώνονται οι εθνικιστικές υστερίες και οι εθνικοί εγωισμοί, όπως συμβαίνει σήμερα, μια και η Ευρώπη δεν είναι, όπως θα έπρεπε, ένα ενιαίο έθνος, με μια κυβέρνηση, ένα ταμείο και μια ενιαία πολιτική, πολύ σύντομα η «αυτοκρατορία» θα καταρρεύσει ή (το ευκταίο)θα αναγκαστεί από την ανάγκη ,να ενώσει ουσιαστικά και πραγματικά τους λαούς της λεγόμενης γηραιάς Ηπείρου...

 

Επαναλαμβάνουμε, αφού τα πράγματα είχαν  πάρει τη δική τους ανεξέλεγκτη πορεία ,η απόφαση του πρωθυπουργού για ενεργοποίηση του «μηχανισμού  ΝΔΤ-ΕΕ»,ναι μεν θα προσφέρει προσωρινή ανακούφιση ,δε θα λύσει όμως σε καμιά περίπτωση το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, το οποίο μαζί με το πολιτικό και το κοινωνικό, έχουν τεράστια ελλείμματα και οσημέραι θα παίρνουν διαστάσεις και επικινδυνότητα παγόβουνου...

 

Κάποιοι, άριστοι κατά τα άλλα οικονομολόγοι και κοινωνιολόγοι, εισβάλλοντας στα «εδάφη» της Ιστορίας,  αποφάνθηκαν πως «η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα». Χαζομάρες. Η Ιστορία  επαναλαμβάνεται αυθεντικά, γιατί υπακούει σε σταθερούς νόμους, τόσο μάλιστα σταθερούς, όσο και οι φυσικοί. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με  …μεταφυσικές ή άλλες ερμηνείες Η εξήγησή του φαινομένου είναι απλή, όπως απλή είναι και η «γλώσσα»,που αρθρώνει γενικά η Ιστορία. ΄Εχει, λοιπόν, απαρασάλευτους νόμους, επειδή την ιστορία τη «γράφουν»-δημιουργούν οι άνθρωποι. Και οι άνθρωποι, όλων των εποχών και των πολιτισμών, επειδή έχουν από τη φύση την ίδια οργανική και διανοητική-πνευματική υπόσταση και σύσταση, παράγουν ίδιες συμπεριφορές. ΄Οσο και αν διαφοροποιούνται  σε επίπεδα πολιτισμών (ανώτεροι-κατώτεροι), τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά τις συμπεριφορές τους, γιατί αυτές είναι επιγεννήματα ίδιων νοητικών διεργασιών, αφού ίδιος είναι ο ΝΟΥΣ του ανθρώπου ανέκαθεν και ο ίδιος θα είναι  εσαεί.

Παρακολουθώντας ο ιστορικός με επιμέλεια και διορατικότητα  τα «ιστορικά δρώμενα» των ανθρώπων στις διάφορες εποχές, αλλά ιδιαίτερα της δικής του, ανακαλύπτει στην αρχή έκπληκτος και μετά καταχαρούμενος πως πάντα τα ίδια πράγματα συμβαίνουν  σε αυτόν τον κόσμο και «ουδέν καινόν υπό τον ήλιον». Αυτή η διαπίστωση είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια του ιστορικού, γιατί πολύ εύκολα του παρέχει τη δυνατότητα να  μπορεί να αποφανθεί για το μέλλον, παρατηρώντας το παρελθόν, χωρίς να χρειάζεται να είναι ούτε προφήτης ούτε μελλοντολόγος Γνωρίζει πως, αν αυτές οι συγκεκριμένες αιτίες επέφεραν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, το ίδιο αποτέλεσμα θα παράγεται πάντα, όσο εμφανίζονται και επενεργούν οι ίδιες αιτίες. Θα αλλάζουν τα πρόσωπα ,οι εποχές ,οι τόποι, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ,κάποτε τόσο ίδιο, που είναι δύσκολο κανείςνα διακρίνει ουσιαστική  διαφορά  .

Στη χώρα μας τα δραματικά ιστορικά γεγονότα ,που ζούμε σήμερα, εξαιτίας της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής της κατάρρευσης, έχουν ξανασυμβεί και μάλιστα πολλές φορές. Οι αιτίες ήταν πάντα  οι ίδιες γι΄αυτό και τα αποτελέσματα δε διαφέρουν μεταξύ τους ανά εποχή. Γι΄αυτό, παρατηρώντας αυτά ,  γνωρίζουμε από σήμερα πολύ καλά τι θα συμβεί αύριο.

 

Μια σοφή ρήση   λέει πως «οι λαοί που δε θυμούνται την ιστορία τους, είναι υποχρεωμένοι να ξαναζήσουν τις δραματικές της στιγμές».Στο χέρι μας, όμως, είναι να μη ξαναζήσουμε ΠΑΛΙ τραγωδίες. Αυτή η χώρα είναι όμορφη παρ΄όλες τις ταλαιπωρίες,που έχει υποστεί και έχει πολλούς που την αγαπούν ακόμα."   

 

΄Ολα αυτά γράφτηκαν πριν 4 ολόκληρα  χρόνια. Σήμερα που έχουμε την πολυτέλεια να βλέπουμε τα πράγματα από...ασφαλή  απόσταση και γνωρίζουμε τα " διαδραματισθέντα", είναι εύκολο να κάνουμε κριτική. Τότε δεν ήταν. Απόλυτο "σκοτάδι" επικρατούσε. Ο μόνος "μπούσουλας" ήταν οι νόμοι και τα διδάγματα της Ιστορίας.

Ας κρίνει καθένας που διαβάζει τις παραπάνω "γραμμές", αν έπεσε έξω ή όχι ο ιστορικός. Η Ιστορία, έτσι κι αλλιώς, δεν πέφτει  έξω. Ο ιστορικός, όμως, ,ανάλογα με τον καλό ή κακό  "εξοπλισμό" του, μπορεί να κάνει λάθη.

Τώρα ήρθε η ώρα της κρίσης και της κριτικής. 

 

 

                                                   11-4-2014

1. "Θριαμβευτική η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές - Ξένοι επενδυτές προσφέρουν έως 16 δισ. για μόλις 2,5 που ζήτησε η χώρα"

2. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, το 47% (1,41 δισ. ευρώ) από τα συνολικά 3 δισ. ευρώ που δανείστηκε το Δημόσιο με την έκδοση του 5ετούς ομολόγου, απορροφήθηκε από επενδυτές από το Ηνωμένο Βασίλειο, το 31% (930 εκατ. ευρώ) από την υπόλοιπη Ευρώπη, το 15% (450 εκατ. ευρώ) από επενδυτές εκτός Ευρώπης και το 7% της έκδοσης (210 εκατ. ευρώ) από Έλληνες επενδυτές. Όσον αφορά στο είδος των επενδυτών, οι οποίοι απορρόφησαν το ομόλογο με «ζεστό χρήμα», το 49% είναι διαχειριστές κεφαλαίων, το 33% είναι hedge funds, το 14% είναι τράπεζες και το εναπομείναν 4% είναι ασφαλιστικά ταμεία.

3. "Βαρουφάκης: Βγαίνουμε στις αγορές πτωχευμένοι"

 

 Βαρουφάκης: Βγαίνουμε στις αγορές πτωχευμένοι

 

 

 

Τα κομματικά μορφώματα του  ΣΥΡΙΖΑ ,ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΑΝ.ΕΛ  αποτελούν το "ανάχωμα" της προόδου, της εξέλιξης και του ευρωπαικού προσανατολισμού της χώρας. 

Ο φανατισμός, το ψεύδος και η δημαγωγία είναι  τα βασικά υλικά από τα οποία έχουν δομήσει το οικοδόμημά τους αυτό.

Δε θέλουν τη σωτηρία της χώρας, δε θέλουν την καλυτέρευση των  συνθηκών της ζωής των Ελλήνων, να απαγκιστρωθεί η χώρα από το κάκιστο  παρελθόν της. Γιατί, αν συμβεί αυτό, την ιδια στιγμή  θα σωριαστεί με πάταγο το σαθρό κτίσμα τους.

Δεν είνα ανάγκη να επιχειρηματολογεί κανείς  επί μακρόν  προς επίρρωση  αυτών των απόψεων.

Και μόνο η παραπάνω σύγκριση των αποσπασμάτων από τη χθεσινή ειδησεογραφία-αρθρογραφία, είναι από μόνη της ικανή να αποδείξει  το...αυταπόδεικτο.

Η  "Αγορά"  για όσους γνωρίζουν τη λειτουργία της, υπακούει μόνο σε ένα νόμο,  ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ (ούτε στη Μέρκελ ούτε πολύ περισσότερο στο Σαμαρά για να του προσφέρουν ... κομματική ενίσχυση). Ουδείς μπορεί να ελέγξει τις αγορές  με τον τρόπο που λειτουργούν,ούτε να τις αναγκάσει να παίζουν σε κομματικά, πολιτικά,  εθνικιστικά-εθνοτικά ή άλλα  παιχνίδια .

΄Οταν, λοιπόν, αυτή η άτεγκτη "Αγορά" του κέρδους σε εμπιστεύεται και οι προμηθευτές  σου προσφέρουν16 ολόκληρα δισ. (ενώ έχεις ζητήσει 2μιση) ό,τι και να λένε ή να  κάνουν οι  διεθνείς οίκοι αξιολόγησης (οι οποίοι υποκύπτουν σε σκοπιμότητες σε πολλές περιπτώσεις), θα αναγκαστούν σύντομα να αναβαθμίσουν την ελληνική οικονομία. Πολύ περισσότερο, βέβαια, ό,τι και να λέει ο αναξιόπιστος... μέγας οικονομολόγος "Μπαρουφάκης",  γνωστός σφογγοκωλάριος του Τσίπρα.

Η  αλήθεια,επομένως, είναι μία: Η χώρα ανακάμπτει, όλα τα δεδομένα οδηγούν εκεί. Το απόλυτο σκοτάδι του "τούνελ" που πορεύτηκε η χώρα τα τελευταία χρόνια,τελείωσε. Αχνοφέγει η αυγή στην άκρη! Οι Κασσάνδρες ηττήθηκαν κατά κράτος, οι βρυκόλακες ξαναμπαίνουν στους τάφους τους.

 

                                  Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________ 

 1.                          Κυρία Μέρκελ,                     

       Herzlich willkommen in Griechenland

 

 

2.  Τσίπρας: Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την Μέρκελ

 

 Τσίπρας: Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την Μέρκελ

 

Κι εμείς επιλέγουμε να είμαστε από την πλευρά   που "λούζεται" στο φως της λογικής με  τροφοδότη  τη  Φύση και  την Ιστορία.

Οι  άφρονες, οι φανατικοί και προπαντώς  οι  ανιστόρητοι επιλέγουν να οδοιπορεί το μυαλό τους σε ατραπούς και κακοτράχαλα μονοπάτια με κλειστό το "διακόπτη" παροχής ενέργειας στον "προβολέα" της λογικής. Γι΄ αυτό, αργά ή γρήγορα,  καταλήγουν  στο "σκοτάδι" του φασισμού, του ναζισμού και του σταλινισμού. Εξ ου, και του μόνου χρώματος που έχουν αντίληψη,   είναι του..."μαύρου"!

                                                     10-4-2014

 

"ΥΠΟΙΚ: Εκδόθηκε 5ετές ομόλογο 3 δισ. ευρώ με κουπόνι 4,75%

 

 

 

 

 

 

 
 

Μετά από 4 χρόνια αποκλεισμού η Ελλάδα βγήκε και επισήμως σήμερα στις αγορές, με το ελληνικό Δημόσιο να αντλεί 3 δισ. ευρώ από την έκδοση του νέου 5ετούς ομολόγου αναφοράς με απόδοση 4,75%.Το βιβλίο προσφορών που έκλεισε πριν από λίγο, ξεπέρασε τα 20 δισ. ευρώ με την συμμετοχή 550 επενδυτών."

 

 

 
Όταν ο Γιώργος έκανε διάγγελμα από το Καστελόριζο

 

 
Η επιστροφή του Λ. Παπαδήμου
 
 

Υπό τις τραγικές συνθήκες που βίωσε και βιώνει η χώρα, όντως πρόκειται για θρίαμβο. Παλιότερα, δε θα τολμούσαμε να λέγαμε πως είναι επιτυχία η έξοδος στην αγορά δανεικού χρήματος.  Αφού όμως η  χρόνια παθογενής νοοτροπία αυτού του λαού και η αφροσύνη της τελευταίας κυβέρνησης Καραμανλή, οδήγησαν την κατάσταση στα άκρα, η σημερινή ημέρα σηματοδότησε μια ιστορική νίκη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Βεβαίως, οφείλουμε να μην ξεχνά η ιστορική μνήμη  το  Γιώργο Παπανδρέου, που  επέλεξε (23-4-2010, Καστελόριζο) τη λύση του "μηχανισμού στήριξης"  και  ήταν εκείνος που με τους δανειστές  καθόρισαν το πλαίσιο της "μνημονιακής" οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί η χώρα  τα 4 τελευταία χρόνια. Λίγο μετά, φυσικά υπήρξε καθοριστική για την πορεία της χώρας και τη συμβολή της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, που συνέχισε το προηγούμενο οικονομικό πρόγραμμα και πέτυχε το PSI.

 Αλλά η μνήμη της Ιστορίας  οφείλει να σταθεί επίσης: α. Στην αμέριστη συμπαράσταση (ηθική κα υλική) που έδειξε ολόκληρη η Ευρώπη αυτά τα χρόνια της μεγάλης προσπάθειας και β. Στην υπομονή, την ψυχραιμία  και την ψυχική δύναμη μιας μεγάλης μερίδας των Ελλήνων ,που στάθηκε στο ύψος που καλούσαν και απαιτούσαν  οι κρίσιμες ιστορικές περιστάσεις στη χώρα με πολλές θυσίες και τεράστιες δυσκολίες.

Από την άλλη,  η Ιστορία δεν ξεχνά  και την επίσης μεγάλη μερίδα  των "ριψάσπιδων" οπαδών και αρχηγών-στελεχών των αντιευρωπαϊκών κομμάτων, τους παρτάκηδες,  τις συντεχνίες, τους κομματικούς πελάτες, τις  "Κασσάνδρες", τους ανέντιμους, τους λαϊκιστές, τους  κομματικά ανήθικους, που επένδυσαν όλα αυτά τα χρόνια  στο διχασμό, την καταστροφολογία και τον "εμφύλιο". ΄Εχασαν! Απέδειξαν τη μικρότητα της ψυχής και του χαρακτήρα τους.  Το  "μαύρο" Πάσχα που θα κάνουν δεν είναι τίποτα, μπροστά σ΄αυτά που   έρχονται απο δω και πέρα,στις ακόμα χειρότερες μέρες για τις... αποδόσεις των "μαύρων κεφαλαίων" τους   στα οποία επένδυσαν πολύ καιρό τώρα.

Η εκδίκηση της ιστορίας για τους ανιστόρητους .

 

__________________________________________________________________________________________________ 

"Τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Αθήνας – Αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικών εξερράγη στην οδό Αμερικής – Ο Χριστόδουλος Ξηρός πίσω από την επίθεση;

 

 

 

- Παρκαρισμένο στην Αμερικής, ανάμεσα σε Σταδίου και Πανεπιστημίου το αυτοκίνητο που εξερράγη δυο λεπτά πριν από τις 06:00

- Προηγήθηκαν δυο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα

- Ο άγνωστος έδωσε περιθώριο 45 λεπτών να εκκενωθούν τα κτίρια - Ισχυρότατη η έκρηξη, δεν υπάρχουν τραυματίες

 Μη δίνετε σημασία. Παλικάρια της...φακής κρύβονται πίσω από τη σφόδρα... επαναστατική αυτή ενέργεια με σκοπό το τζέρτζελο στην  "πλατεία" και φυσικά για  να βγάλουν και το λαϊκίστικο  κείμενο-σεντόνι, όπως συνηθίζουν, για να λένε ό,τι ακριβώς  οι Τσίπρες- Φωτόπουλοι -Κωλάδες.

 

 Δε βαρεθήκατε; Κανεις δε σας προσέχει πια,ούτε καν  στα Εξάρχεια. 

___________________________________________________________________________________________________ 

___________________________________________________________________________________________________ 

 Δείτε αυτό το βίντεο  και όσο θα το βλέπετε να θυμόσαστε (σας το διαβεβαιώνουμε μετά λόγου γνώσεως και εμπειρίας) πως μεγαλύτερη "τύφλωση" από το φανατισμό της θρησκείας, δεν υπάρχει. Στο σύγχρονο χριστιανισμό τα πρωτεία της τρέλας κρατούν οι Διαμαρτυρόμενοι με επικεφαλής τους λεγόμενους Πεντηκοστιανούς. ΄Αρρωστα άτομα!    

΄Οσο για τους Μουσουλμάνους... εκεί είναι το άλλο, μεγάλο δράμα.  ΄Οσοι δεν πιστεύουμε στον Αλλάχ και τον προφήτη του είμαστε  "αναλώσιμοι" για τους φονταμενταλιστές Ισλαμιστές, παιδιά και γέροντες, άντρες και γυναίκες .

Θρησκεία και "θεός" δεν έχουν καμιά σχέση φυσικά.Αντίθετα,αν υπάρχει "θεός",  οι θρησκείες είναι το "φτύσιμο" του ανόητου ανθρώπου στο "πρόσωπό του . 

( http://www.newsbomb.gr/blogs/story/430361/skylia-proseyhontai-prin-to-fagito-vid)

 

 Αφού το είδατε, φαντάζεστε τί ξύλο έχουν φάει τα κακόμοιρα τα σκυλάκια από τους ...ευσεβείς πιστούς για να μάθουν να...προσεύχονται;   ΄Οταν χάνεται το μυαλό, όλα πια  γίνονται πια μια απέραντη φαιδρότητα.                                                         

 

                                             9-4-2014 

" ΗΠΑ: Αθώος μετά από 25 χρόνια για ενάν φόνο που ποτέ δεν έκανε

 ΗΠΑ: Αθώος μετά από 25 χρόνια για ενάν φόνο που ποτέ δεν έκανε

 

 

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 51χρονου, του Jonathan Fleming, ο οποίος αθωώθηκε για το φόνο που είχε καταδικαστεί το 1989, στο πλαίσιο αναθεώρησης αμφισβητούμενων υποθέσεων.

Ο Fleming βρισκόταν σε διακοπές στο Disney World όταν έγινε ο φόνος και είχε και ντοκουμέντα που επιβεβαίωναν το άλλοθί του, ωστόσο καταδικάστηκε.

Παρότι μάρτυρας- κλειδί είχε παραδεχτεί λίγο μετά την καταδίκη του το 1990, πως είχε πει ψέματα, όλες οι προηγούμενες εφέσεις του έπεσαν στο κενό.

Για την αναθεώρηση της υπόθεσης προσκομίστηκαν στο δικαστήριο απόδειξη από το ξενοδοχείο όπου έμενε στη Φλόριντα, πέντε ώρες πριν το φόνο, και επιστολή από την αστυνομία του Ορλάντο που ανέφερε πως οι εργαζόμενοι στο ξενδοχείο τον θυμούνταν.

Οι αποδείξεις αυτές δεν είχαν δοθεί στον συνήγορο του κ. Fleming αρχικά.

«Νιώθω τέλεια», δήλωσε ο ίδιος όταν ο δικαστής ανακοίνωσε την αθώωσή του. «Πάντα είχα πίστη, το ήξερα πως αυτή η μέρα θα ερχόταν».

«Μετά από 25 χρόνια, έλα να αγκαλιάσεις τη μητέρα σου» είπε η Patricia Fleming και εκείνος με δάκρυα στα μάτια το έκανε.

«Θα φάω με τη μητέρα μου και την οικογένειά μου και θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου», απάντησε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια του από εδώ και πέρα."

 

 " Οι αποδείξεις αυτές δεν είχαν δοθεί στον συνήγορο του κ. Fleming αρχικά"

Τί πάει να πει αυτό;Ποιος και γιατί δεν τις έδωσε; Μήπως  θα πρέπει κι "αυτός" για 25 χρόνια να κατοικοεδρεύει εκεί που  για τόσα χρόνια άδικα ήταν εγκλεισμένο το θύμα του; Θα περάσει έτσι στο "ντούκου" αυτή η εγκληματική υπόθεση;

 Η ρήση των Ρωμαίων νομικών "Κάλλιο να αθωωθούν χίλιοι ένοχοι, παρά να καταδικαστεί ένας αθώος" δεν την έχουν ακουστά στην Αμερική;

 _________________________________________________________________________________________________

 

" Μήνυμα σοκ στον Ηλιόπουλο: Έχουμε πόλεμο... Την Τρίτη χτύπησα έναν Πακιστανό

 

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα.Μήνυμα τρίτου προσώπου,που εμπεριέχεται στη δικογραφία, αγνώστου μέχρι στιγμής στις αρχές, με ημερομηνία 2/6/2012, προς τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιοπουλο, αναφέρει: "Σου εστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ".

                                   ΦΡΙΚΗ!

 Αφιερωμένο εξαιρετικά στον κύριο Γλέζο στην κυρία Κωνσταντοπούλου και λοιπούς κρυφο-σταλινικούς...συντρόφους του Τσίπρα που αγωνίζονται να σώσουν από τη φυλακή τα...αθώα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης των Ναζί. 

Στο μεταξύ, ακόμα περιμένουμε να μας διευκρινίσουν (οι παραπάνω καταγγελόμενοι εδώ και καιρό για φιλοναζιστική στάση) και να μας απαριθμήσουν ποια είναι τα... πολτικά μέσα με τα οποία πολεμάται ο Ναζισμός. (Από  τους "Χρυσαυγίτες χωρίς στολή", βέβαια,και ειδικά από τη "συναγωνίστρια"  Ραχήλ δε ζητάμε απάντηση. "Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει").

 Μανώλη Γλέζο,ντροπή!

 _________________________________________________________________________________________________

 

«Επανεξελέγη» ανώτατος ηγέτης της Β. Κορέας ο Κιμ Γιονγκ-Ουν

 

 «Επανεξελέγη» ανώτατος ηγέτης της Β. Κορέας ο Κιμ Γιονγκ-Ουν

 

 

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν «επανεξελέγη» ηγέτης της Βόρειας Κορέας την Τετάρτη, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας, σε συνεδρίαση του νέου κοινοβουλίου της χώρας.

Η συνεδρίαση αναμένεται να αποτελέσει εφαλτήριο αλλαγών σε κομβικές θέσεις στον κυβερνητικό και κρατικό μηχανισμό, ως απότοκο της απομάκρυνσης από την εξουσία και εκτέλεσης του θείου του Βορειοκορεάτη ηγέτη, Γιανγκ Σονγκ Θάεκ.

Ο κ. Κιμ επανεξελέγη Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Άμυνας, σε μια ένδειξη «απόλυτης υποστήριξης και εμπιστοσύνης όλου του ένστολου προσωπικού και του λαού σε αυτόν», ανέφερε το κρατικό πρακτορείο KCNA και αναμεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. 

Στις εκλογές ανά περιφέρεια κατερχόταν ένας και μοναδικός υποψήφιος, επιλογή του Κόμματος Εργατών"

 

Οι δικτάτορες Πούτιν της Ρωσίας και Κιμ Γιονγκ-Ουν της Β.Κορέας αποτελούν αυτή τη στιγμή τη χειρότερη εκδοχή της πυρηνικής απειλής για την ανθρωπότητα.

Συλλάβετέ τους και δικάστε τους στό  Διεθνές Ποινικό Διακαστήριο. Είναι ένοχοι εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. ΄Οσο έχουν στα χέρια τους, τους  "κωδικούς" του τεράστιου πυρηνικού οπλοστασίου των χωρών τους, ο συνεγερμός σας οφείλει να είναι στο κόκινο.

Ουδέποτε ο κόσμος βρέθηκε πιο κοντά στην απειλή της καταστροφής του, όσο σήμερα, εξαιτίας των δύο αυτών σχιζοφρενών δικτατόρων. 

__________________________________________________________________________________________________ 

" Σ. Θεοδωρακης: Μας κυνηγούν κατσαπλιάδες του διαδικτύου 

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγορεί πως καθημερινά κομματικά τρολλ όπως τα χαρακτηρίζει βάζουν στο στόχαστρό τους επίσημους λογαριασμούς των στελεχών του Ποταμιού και τους βρίζουν με χυδαίες κατηγορίες και απειλές. "

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης
Το πήρε το... ποτάμι: Κόμμα για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης
 
  

Θρασύτατος ο  εκπρόσωπος της "βαριάς βιομηχανίας ενημέρωσης" και υπηρέτης των "βαρόνων" της ,ως γνήσιος νέος "Μαυρογυαλούρος"...παλιάς κοπής (1), έβαλε στον ανεμιστήρα του, όση λάσπη  διαθέτει στη βρώμικη δεξαμενή του ( έχει μπόλικη) ,την εκτοξεύει και..."όποιον πάρει ο χάρος".

΄Ενα επιπλέον κομματικό "μόρφωμα" στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας" ,σαν το...θολό " Ποτάμι", δεν είναι πρωτοφανές και πρωτότυπο. Αντίθετα,αυτό είναι το κοινό και σύνηθες.  

 

(1) "Εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία και σκέφτεται τις εθνικές εκλογές

Το πήρε το... ποτάμι: Κόμμα για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης

   (ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/02/2014) 

 

 Είπε ο δημοσιογράφος: «Θα το έχετε μάθει. Μέχρι και στα Τίρανα άρχισαν να πηγαίνουν έλληνες φοιτητές. Αντί λοιπόν να κάνουμε εδώ τις σχολές, δίπλα σε καλά, ισχυρά, δημόσια πανεπιστήμια, προτιμάμε να στέλνουμε τα παιδιά μας στη Ρουμανία» ανέφερε  και συνέχισε την απαρίθμηση:

«Ο κατάλογος με τα παράλογα είναι ατέλειωτος. Στο Λεκανοπέδιο της Αττικής έχουμε είκοσι στρατόπεδα. Γιατί; Πέρα από το να υπηρετούν τα παιδιά των υπουργών και των υποστηρικτών τους, σε τι άλλο χρησιμεύουν τόσα στρατόπεδα στην Αθήνα;  

 » Είμαστε η χώρα με τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα στον δυτικό κόσμο. Τις περισσότερες καισαρικές. Τα περισσότερα φροντιστήρια. Και από την άλλη ανοίγουμε τα λιγότερα βιβλία, έχουμε τους λιγότερους εθελοντές αιμοδότες, τους λιγότερους πλέον, ευεργέτες. Και στο κέντρο της Αθήνας κάθε πρωί έχει δύο τουλάχιστον συγκεντρώσεις. Κλείνουν οι συγκοινωνίες, σταματά η ζωή, για να πιέσουν ποιον; Τον υπουργό που τους βλέπει πίσω από τα φιμέ τζάμια;» αναρωτήθηκε.

Ο ίδιος είπε ότι για τη χρηματοδότηση της κίνησης θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Μπαράκ Ομπάμα «που όταν πρωτοβγήκε παραμέρισε τους δυνατούς του χρήματος και ζήτησε τα λίγα δολάρια των πολλών. Εμείς ζητάμε από όλους "ένα μέχρι δέκα ευρώ"». 

 Για όλα φταίνε οι υπουργοί λοιπόν και τα... φιμέ τους τζάμια. Που κλείνουν τους δρόμους οι "πελάτες" των κομμάτων. Που σκίζονται να διορίσουν τα παιδάκια τους σε μια "θεσούλα" ή να πάρουν την περιβόητη μετάθεση -μετεγγραφή για τα...στρατόπεδα και τα ΑΕΙ  της Αθήνα. Για τα θανατηφόρα ατυχήματα. Για τις καισαρικές. Το πόπολο, ο..."άγιος" λαός δε φταίει σε τίποτα. "Δεν τα φάγανε μαζί" ΟΛΟΙ αυτοί,πελάτες και κομματικοί (και ο κύριος Θεοδωράκης τους, φυσικά, αντάμα). Είναι απαλλαγμένη η... πελατεία από κάθε "αμάρτημα" ,αφού έχει εξιλεωθεί στην κολυμβήθρα του...λαϊκού Σιλωάμ.

Λαϊκισμός "του κερατά"! Μαυρογυαλουρισμός "καντάρια".΄Ομως, στην Ιστορία υπάρχουν νόμοι. Και ένας απ΄αυτούς λέει πως "το (κανονικό) ποτάμι δε γυρίζει πίσω" ,κύριε διεκπεραιωτή της "παραπληροφόρησης" και  σφογγοκωλάριε των αφεντικών των "Πρωταγωνιστών" σας. Θα το καταλάβετε σύντομα.

Αλήθεια,τώρα που δεν..."εργάζεστε" πώς ζείτε εσείς και η φαμελιά σας; Για τώρα λέμε. Γιατί, σε λίγο θα έχετε τον παχυλότατο μισθό και τα εξτρά της ...καπατσοσύνης σας. ΄Αξιος ο μισθός σας, καλοφάγωτος!

 

__________________________________________________________________________________________________ 

 

               Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ  ΨΑΡΕΥΩΝ ΣΕ...ΘΟΛΟ " ΠΟΤΜΙ"! 

 

"Πάγκαλος: Θα ψηφίσω «Το Ποτάμι»

 

 Πάγκαλος: Θα ψηφίσω «Το Ποτάμι»Π

Την πρόθεσή του να στηρίξει «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη στις επικείμενες ευρωεκλογές αποκάλυψε σήμερα από ραδιοφώνου ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

 

Ο λόγος, όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός μιλώντας σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή (ΒΗΜΑ FM), είναι ότι στο ψηφοδέλτιο της πολιτικής κίνησης βρίσκεται ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης τον οποίο χαρακτήρισε ως «έναν από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου», ενώ χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιου που παρουσίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τις ευρωεκλογές «εξαιρετικά αξιόλογο».

Αντίθετα, σκληρή κριτική επεφύλαξε για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης: «Ο Βενιζέλος μιλάει πολύ και ακούει μόνο τον εαυτό του», είπε ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε λέγοντας ότι παρέλαβε ένα κόμμα του 40% και το έχει φτάσει στο 4% και είναι πολύ πιθανόν να μη βγάλει ούτε έναν ευρωβουλευτή στις εκλογές" 

 

 

 
Γ.Γραμματικάκης: Θα συνεργαζόμουν με ΣΥΡΙΖΑ ή κεντροδεξιά
 
 

 

 

 Ο Πάγκαλος είναι"... ή του ύψους ή του βάθους (γενικώς). Οι ατάκες του παροιμιώδεις και εύστοχες πολλές φορές (π.χ "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" κ.α), αλλά και οι γκάφες του επενειλημμένες και ασυγχώρητες (π.χ υπόθεση Οτσαλάν,  "γίγαντας η Γερμανία  με πήλινα πόδια"  και άλλες πολλές και... αξέχαστες). Τώρα, ως γνήσιος γκαφατζής,  επεστράτευσε παραμονές εκλογών τον  "κακό"   εαυτό του και  διέπραξε νέα ατοπήματα και  παραλογισμούς  ,ώστε " τα έσχατα να είναι χείρονα" των πρώτων.

1. Είπε πως  θα ψηφίσει (Θολό) “Ποτάμι”, επειδή  ο αρχηγός  του κόμματος της τηλεοπτικής  εκπομπής, εκπρόσωπος της "βαριάς βιομηχανίας παραπληροφόρησης",  απολίτικος , ποδοσφαιρομανής και υπερασπιστής  άθλιου Νεο-Ναζί ποδοσφαιριστή, συμπεριέλαβε  στο ψηφοδέλτιο της "συμφοράς" και της απάτης  που κατάρτισε  έναν, λέει,  από τους...σοφούς (!) του κόσμου, που ακούει στο όνομα Γιώργος Γραμματικάκης. Ο εν λόγω, είναι ο "γνωστός και μη εξαιρετέος" φυσικός, παλιός πανεπιστημιακός, γνήσιος εκπρόσωπος του ντόπιου  "διανοουμενέ"-"λούμπεν"  κατεστημένου, που υπηρέτησε πιστά χρόνια και το εκφυλισμένο, ελληνικό, πανεπιστημιακό καθεστώς του νεποτισμού, της αγραμματοσύνης, και της διαφθοράς, αλλά και κατά καιρούς   διάφορους    απίθανους "ιδεολογικο-φιλοσοφικούς"  σχηματισμούς και  κόμματα.

 Να τον χαίρεσαι, κύριε Πάγκαλε,  το Γραμματικάκη σας. "΄Ομοιος ομοίω αεί πελάζει",  άλλωστε. Και οι δύο στηρίξατε επί συναπτά έτη το βρώμικο κομματικό κράτος και είσαστε συνυπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα της χώρας.

2. "Τα χώνει" στο Βενιζέλο με ανιστόρητες και εντελώς αναληθείς κρίσεις. Ο Βενιζέλος, όπως και ο Σαμαράς, παρά το παλιό, κακό κομματικό παρελθόν τους (όχι βέβαια, χειρότερο  του Πάγκαλου),  στην παρούσα ιστορική συγκυρία κατάφεραν να "απεκδυθούν" (εν πολλοίς)  τον παλαιοκομματικό τους εαυτό, να πραγματοποιήσουν μια θαυμαστή για πολιτικούς στην ιστορία της Ελλάδας υπέρβαση, έσωσαν στην κυριολεξία τη χώρα (στο μέτρο που τους επέτρεπαν οι συνθήκες) από τη δεινή κρίση  (οικονομική, κοινωνική, ιδεολογική), που θα κατέληγε με μαθηματική ακρίβεια στον "εμφύλιο" και οδήγησαν το "σκάφος" ασφαλώς σε μια από τις χειρότερες “τρικυμίες” στην ιστορία της.

 Αυτά για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Και ο... ευτραφής (σώματι και πνεύματι) Πάγκαλος, ας ακολουθεί καμιά φορά  τη δικιά του συμβουλή  "να μιλά λιγότερο (και όταν πρέπει) και  να ακούει περισσότερο". 

 

                                                 8-4-2014 

 

 

 

 

Σε έναν από τους πιο τουριστικούς δρόμους της Αθήνας, ένας νεαρός άστεγος κοιμάται μέσα σε ένα χαρτόκουτο με μόνη συντροφιά ένα γατάκι! Και δεν είναι ο μόνος..Είναι από εκείνες τις εικόνες που πλέον έχουν γίνει ένα με την κoινωνία" 

 

 2.  "40χρονη πέθανε γιατί δεν είχε να αγοράσει φάρμακα"

 

2. NewsBomb.gr | Κυριακή, 6 Απριλίου 2014,  

H φτώχεια νίκησε μια 40χρονη μητέρα δύο παιδιών, που ανήμπορη να πληρώνει τα φάρμακα για την υπέρταση απ' την οποία έπασχε, «έσβησε» την Τρίτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Η 40χρονη μητέρα από τη Μυτιλήνη εισήχθη με εγκεφαλικό στο Βοστάνειο την προηγούμενη βδομάδα, την Πέμπτη 27 Μαρτίου, μετά από κλήση της μικρής κόρης της στο ΕΚΑΒ. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία τις επόμενες μέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη μάχη με τη ζωή. Οι γιατροί έδωσαν γιγαντιαία μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως η υγεία της είχε επιβαρυνθεί σε υπερθετικό βαθμό, αφού όπως...

 

3." Διαψεύδω τα ΜΜΕ της Λέσβου-Η αδελφή μου πέθανε από παθολογικά αίτια».

  Όπως δήλωσε στο lesvospost.gr η αδερφή της 40χρονης, «Θα κινηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας και της δημοσιογράφου για τα «ψεύδη» που διασπείρουν». Η ίδια είπε πως η 40χρονη μητέρα δυο παιδιών είχε χρήματα για τα φάρμακα της, τα όποια έπαιρνε κανονικά, ενώ όπως μας είπε τα ντουλάπια του σπιτιού της ήταν..."

 

 

 

Τα "έντυπα" της παραπληροφόρησης και της καταστροφολογίας των Ναζί, των "Χρυσαυγιτών με πολιτκά" και των Συριζιανών έχουν αποδυθεί, ως γνωστόν, σε μια εκστρατεία κατασυκοφάντησης της χώρας με δημοσιεύσεις στημένων ή συνηθισμένων σε όλες τις χώρες σκηνών και ρεπορτάζ φτώχειας και εξαθλίωσης, σαν την παραπάνω.

 Πάντα υπήρχαν άστεγοι στη χώρα, ειδικά οι περιφερόμενοι ναρκομανείς στο κέντρο, όπως και σε όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου. Οι ΄Ελληνες, όσοι πραγματικά αντιμετώπισαν στην κρίση ή αντιμετωπίζουν προβλήμα επιβίωσης, το κάνουν με αξιοπρέπεια και πάντα βρίσκουν τρόπο να δώσουν ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά τους.

Μόνο στη διεστραμμένη επιθυμία και την προσπάθεια  των κομματικών μορφωμάτων που  εκπροσωπούν την παρακμή, το λούμπεν, το κακό παρελθόν της χώρας, που επενδύουν στην καταστροφή, το διχασμό και τον εμφύλιο οφείλονται  η διαστρέβλωση της ελληνικής πραγματικότητας και η δεινή δυσφήμιση που έχουν επιβάλει παγκόσμια αυτές οι δυνάμεις της συμφοράς, τους "κασσανδρισμού, της απάτης και της αναμπουμπούλας.

 

 ____________________________________________________________________________________________________

         "Π. Καμμένος: "Στημένες" οι δημοσκοπήσεις"

 

 

 

 Να και μια φορά που θα συμφωνήσουμε με τον αρχηγό των..."Χρυσαυγιτών με πολιτικά" (πολύ εύστοχο τελικά  αυτό που είπε ο Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ).

Τα λέμε ακριβώς από κάτω για τις δημοσκοπήσεις. 

_________________________________________________________________________________________________ 

 "Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές και του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, καταγράφει νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία GPO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA" .

 

Με αφορμή την παραπάνω "δημοσκόπηση" για άλλη μια φορά τονίζουμε πως ΟΛΑ  αυτά τα αποτελέσματα που παρουσιάζουν με τόση συχνότητα οι διάφορες εταιρείες, είναι  "κατασκευασμένα" και επομένως αναληθή. Οι αντιφάσεις που παρουσιάζονται  στη σύγκριση των αποτελεσμάτων τους είναι μια από τις σημαντικότερες ενδείξεις της έλλειψης εγκυρότητας και ρεαλισμού αυτών των δημοσκοπήσεων.

Υπενθυμίζουμε, όπως διευκρινίσαμε στην  ανακοίνωσή μας παλιότερα, πως καθυστερήσαμε τη δημοσίευση της δικιά μας " δημοσκόπησης" όχι μόνο για λόγους σύγκρισης και επιβεβαίωσης των αποτελεσμάτων της, αλλά και για να έχουμε το χρόνο να είμαστε πιο κοντά στις ημερμηνίες των προσεχών εκλογών.΄Ετσι, εδώ και 1 μήνα περίπου, διεξάγουμε με τον ίδιο τρόπο στις ίδιες περιοχές  τη δεύτερη έρευνά μας, η οποία προς το τέλος του Απρίλη θα έχει ολοκληρωθεί. Αν η νέα αυτή έρευνα επιβεβαιώσει τα πρώτα αποτελέσματα,  θα μας αποδείξει αυτόματα και την εγκυρότητα της πρώτης και φυσικά θα προχωρήσουμε στη δημοσίευσή της.

Πάντως, καλό είναι, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, να μη λαμβάνετε  στα σοβαρά υπόψη σας τις δημοσκοπήσεις αυτού του τύπου και τις οποίες διαξάγουν (που δε διεξάγουν) οι εμπορικές εταιρείες επί πληρωμή, γιατί επαναλαμβάνουμε βρίθουν σκοπιμοτήτων, ανακριβιών και βρώμικων συναλλαγών.   

 _________________________________________________________________________________________________

  ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ "ΜΙR":   "ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ"

 

" Θεσσαλονίκη: Στο λιμάνι της πόλης "δένει" από αύριο το ρωσικό εκπαιδευτικό ιστιοφόρο "Mir"

 Θεσσαλονίκη: Στο λιμάνι της πόλης "δένει" από αύριο το ρωσικό εκπαιδευτικό ιστιοφόρο "Mir"  R

Στη Θεσσαλονίκη θα "δέσει" από αύριο έως και την Παρασκευή 11 Απριλίου το ρωσικό εκπαιδευτικό ιστιοφόρο "Mir" του Κρατικού Πανεπιστημίου θαλάσσιας και ποτάμιας ναυσιπλοΐας "Ναύαρχος Μακάροφ" της Αγίας Πετρούπολης.Το "Mir" πραγματοποιεί θαλάσσια πορεία, με σύνθημα "Δόξα στο Ρωσικό Ναυτικό!", η οποία είναι αφιερωμένη στην 300η επέτειο της ναυμαχίας, υπό τις εντολές του Πέτρου του Πρώτου, επί του Στόλου της Σουηδίας στο ακρωτήριο Gangut, που αποτελεί την πρώτη νίκη στην ιστορία του ρωσικού στόλου."

Θα υποδεχτεί  η συμπρωτεύουσα και η ακριτική Αλεξανδρούπολη  το σύμβολο της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των τσάρων (την πλήρωσαν πανάκριβα οι ΄Ελληνες-Ραγιάδες, που τους εγκατέλειψε στο μαχαίρι των Οθωμανών αυτό το...ένδοξο ρώσικό ναυτικό) και σήμερα του δικτάτορα Πούτιν, που  συλλαμβάνει, βασανίζει, φυλακίζει, εκτελεί ακτιβιστές αντιπάλους του, που προσαρτά ως  νέος  Χίτλερ εδάφη ξένων χωρών "με το έτσι θέλω", που απειλεί την ανθρωπότητα με πυρηνικό ολοκαύτωμα;

Τί λέει ο δήμαρχος  Γιάννης Μπουτάρης;

Είναι ανεπιθύμητοι  αυτοί οι Ρώσοι προπαγανδιστές του εθνικισμού και της υπεροχής της "Αρίας"-Ρώσικης φυλής, σύνδρομο από το οποίο πάσχει ο σχιζοφρενής δικτάτορας και όσοι τον ακολουθούν και τον στηρίζουν.

Κανείς στην υποδοχή, κανείς  επισκέπτης  στο ιστιοφόρο του ιμπεριαλισμού, του  εθνικισμού και του μίσους. 

 

 

                                             7-4-2014 

"Η Γερμανία «ανησυχεί πολύ» για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

 Η Γερμανία «ανησυχεί πολύ» για τις εξελίξεις στην ανατολική Ουκρανία

Τη μεγάλη ανησυχία της γερμανικής κυβέρνησης για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στην ανατολική Ουκρανία όπου φαίνεται να αναζωπυρώνεται το αίτημα για ένωση περιοχών με τη Ρωσία στα πρότυπα της Κριμαίας εξέφρασε ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ.

«Οι τελευταίες εξελίξεις στο Ντονέτσκ και το Χάρκοβο είναι κάτι για το οποίο ανησυχούμε πολύ όλοι στη γερμανική κυβέρνηση» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Άνγκελα Μέρκελ.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει επειγόντως να ανανεώσουμε την έκκλησή μας προς όλους αυτούς που έχουν θέσεις ευθύνης να βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί η περιοχή και να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση».

                   "Στερνή μου γνώση,να σ΄είχα πρώτα" !

 Σας τα λέγαμε κυρία Μέρκελ τόσο καιρό.  Αλλά εσείς οι πολιτικοί   (παγκόσμια) έχετε  δύο (εκτός των άλλων) σοβαρά ελαττώματα: Είσαστε ανιστόρητοι και χωρίς φυσικές-ηθικές αρχές.

΄Ο,τι συμβαίνει στην Ουκρανία ήταν αναμενόμενο και θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. ΄Οσο δε συλλαμβάνεται ο δικτάτορας Πούτιν και δεν εκτονώνεται  ο εθνικισμός-φανατισμός της νέας... "Αρίας φυλής" των Ρώσων, δεν κινδυνεύουν μόνο αυτές οι   περιοχές, αλλα ολόκληρη η ανθρωπότητα. 

 _________________________________________________________________________________________________

 " Στο τμήμα δημοσιογράφος μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια στο ελεύθερο ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου" Δέσποινα Κονταράκη, για άρθρο στο φύλλο του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής»

Νέες αγωγές προανήγγειλε η Ραχήλ Μακρή-Στο στόχαστρο η Πιπιλή."

 

Στο τμήμα δημοσιογράφος μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή

1. "Η ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ στάση του προέ­δρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η αλήστου μνήμης κραυγή της ανεκδιήγητης Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ., «ότι βάζετε αθώους στη φυλακή», είναι το λιγότερο τραγική. Ανερυθρίαστα, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, συντασσόμενος εγκληματικά με την επιχειρη­ματολογία της Χρυσής Αυγής ότι η δίωξη των μελών της εί­ναι πολιτική!

Ανερυθρίαστα, η Ραχήλ Μακρή βάφτισε αθώ­ους εκείνους που έδιναν εντο­λές ή συμμετείχαν στα τάγμα­τα εφόδου, που ξεχύνονταν τις νύχτες στους δρόμους προς αναζήτηση θυμάτων. Εκείνους που έθρεψαν το μί­σος και οδήγησαν στις δολο­φονίες του Παύλου Φύσσα και του Σάχζαντ Λουγκμάν."(Δ.Κονταράκη) 

2. «Έχει τεράστια ευθύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ για την ώσμωση με τους ΑΝ.ΕΛΛ. Αυτοί οι χαριεντισμοί με τον κ. Καμμένο και με την κ. Ραχήλ Μακρή... Βλέπουμε για τι πρόσωπα μιλάμε. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι Χρυσαυγίτες με πολιτικά» δήλωσε, μεταξύ άλλων στο Mega ο κ. Παπαδόπουλος.

 Γράφαμε χτες εδώ:

" Ε, όχι δα!  Γλέζος, Κωνσταντοπούλου, Παναγούλης, Καμμένος και δεκάδες άλλοι "κοινοβουλευτικοί" κρυφο- χιτλερικοί -σταλινικοί συνοδοιπόροι   έχουν ήδη δικαστεί και καταδικαστεί από την Ιστορία. Οφείλουν, όμως, να λογοδοτήσουν και στη δικαιοσύνη (ελληνική και ευρωπαϊκή). ΄Ολα τα κομματικά μορφώματα στη χώρα που στηρίζουν το ένα το άλλο με κάθε τρόπο και έχουν στόχο την άλωση της εξουσίας μέσω  (κυρίως) του διχασμού και του συνεπακόλουθου εμφυλίου πολέμου, πρέπει να ξεσκεπαστούν εδώ και τώρα.  Να πέσουν οι "μάσκες".

Σήμερα επαναλαμβάνουμε: ΑΝ.ΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ  συγκαλύπτουν  τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης των  Ναζί, προκαλούν την Ιστορία, που υποκλίνεται στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ναζισμού, εξωθούν την ελληνική κοινωνία σε διχασμό και εμφύλιο.

Η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να κάνει το καθήκον της.΄Οπως,έστω και αργά,το έκανε με τους Ναζί.  Τα δύο αυτά κομματικά "μορφώματα" (οι κρυφο-Ναζί ΑΝ.ΕΛ και ο κρυφο-Σταλινικός ΣΥΡΙΖΑ) απεργάζονται με κάθε τρόπο την κατάλυση του  δημοκρατικού πολιτεύματος στη χώρα. 

Τί άλλο περιμένει η δικαιοσύνη  για  να προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για τέτοια βαριά αδικήματα;    

 

 

                                                    6-4-2014

" Εικόνες μίσους από την καθημερινότητα και το παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής. Παιδιά που δέχονται πλύση εγκεφάλου. Που ποζάρουν με συνθήματα μίσους και φασισμού. Ανήλικοι που έγιναν γενίτσαροι.

 

Βρέφη που φορούν κορμάκια με το σήμα της Χρυσής Αυγής και οι γονείς τους τα φωτογραφίζουν με καμάρι. Ανήλικα παιδιά που προειδοποιούντα τα... λαμόγια που τους κατέστρεψαν το μέλλον κι άλλα που φορούν μπλούζες με το σύνθημα "Πας μη Έλλην βάρβαρος".

Έφηβοι χαιρετούν ναζιστικά και παρακολουθούν τη... διάπλαση φασισμού της Χρυσής Αυγής

Εικόνες μίσους από την καθημερινότητα της Χρυσής Αυγής. Εικόνες θλίψης για την κατήχηση μίσους που γίνονταν από τα μέλη του ναζιστικού μορφώματος σε αθώες ψυχές. Σε ανήλικα παιδιά που αναγκάζονταν να συνοδεύουν τους γονείς τους σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, να φορούν μπλούζες με συνθήματα μίσους, να κρατούν λάβαρα και σημαίες

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από το παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής που δημοσιεύονται στο Έθνος της Κυριακής, είναι μια ακόμη γροθιά στο στομάχι. Και δείχνουν το ποιον των ανθρώπων που με υποκλοπές, υπονοούμενα και βρώμικές μεθόδους θέλουν να γίνουν ρυθμιστές της πολιτικής ζωής.

 

Οι φωτογραφίες δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για την... επιχείρηση "πλύση εγκεφάλου" που εφάρμοζε η Χρυσή Αυγή. Ήξερε που να ψάξει άλλωστε. Στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Έδινε δουλειά στους άνεργους γονείς στα γραφεία της και έκανε τα παιδιά τους "γενίτσαρους".

 

Το παιδομάζωμα της οργάνωσης αποκαλύπτεται από τις φωτογραφίες ντοκουμέντο. Ένα αγόρι όχι πάνω από 4 ετών, διαβάζει την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής. Ένα άλλο ποζάρει με ρούχα παραλλαγής και καπέλο της οργάνωσης.

Αγόρι 10 ετών φορά μπλούζα που μπροστά γράφει "Είμαι Ελληνάκι". 

 

 

 

 


 

 Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι ειδικά "αφιερωμένες" στα κομματικά μορφώματα (φασιστικό ΑΝ.ΕΛ και κρυφο-σταλινικό ΣΥΡΙΖΑ), που στηρίζουν τη...νόμιμη λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α με το ανήκουστο (διάβαζε ανήθικο και "πονηρό") "επιχείρημα" πως ο ναζισμός αντιμετωπίζεται με...πολιτικά μέσα! Επομένως, επιτρέπουμε σε εγκληματικές οργανώσεις να λειτουργούν ως νόμιμα ...πολιτικά κόμματα, να εκλέγονται από  φονιάδες, εκβιαστές, παιδεραστές, άνθρώπους της "νύχτας",ναζιστές και άλλα τέτοια "λούμπεν" στοιχεία, να διαθέτουν έδρες στη Βουλή,να ρυθμίζουν την πολιτική ζωή της χώρας, να μισθοδοτούνται από τον ΄Ελληνα φορολογούμενο, να διαθέτουν "βήμα" στα ΜΜΕ, να διδάσκουν "ιστορία" στα παιδιά μας σε "κατηχητικά" (δημόσια και ιδιωτικά) σχολεία ,να μαχαιρώνουν αθώους πολίτες, να έχουν  "καβάτζες"  με χιλιάδες όπλα (μιλάμε για βαρύ οπλισμό), να εργάζονται... αόκνως και προκλητικά για να οδηγήσουν τη χώρα σε έναν αιματηρό εμφύλιο.

΄Ε, όχι δα!  Γλέζος, Κωνσταντοπούλου, Παναγούλης, Καμμένος και δεκάδες άλλοι "κοινοβουλευτικοί" κρυφο- χιτλερικοί -σταλινικοί συνοδοιπόροι   έχουν ήδη δικαστεί και καταδικαστεί από την Ιστορία. Οφείλουν, όμως, να λογοδοτήσουν και στη δικαιοσύνη (ελληνική και ευρωπαϊκή). ΄Ολα τα κομματικά μορφώματα στη χώρα που στηρίζουν το ένα το άλλο με κάθε τρόπο και έχουν στόχο την άλωση της εξουσίας μέσω  (κυρίως) του διχασμού και του συνεπακόλουθου εμφυλίου πολέμου, πρέπει να ξεσκεπαστούν εδώ και τώρα.  Να πέσουν οι "μάσκες".

Γράφαμε στα ΔΡΩΜΕΝΑ  στις  4-3-2013:

                                         

 

                ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΙΔ.ΣΤΑΘΜΟΥΣ

 

"  Χρυσή Αυγή σχεδιάζει Κέντρα Προσχολικής Αγωγής για παιδιά Ελλήνων.

Παρά το σάλο που δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα «Διάπλαση των παίδων» για παιδιά από 6 έως 10 χρόνων, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ετοιμάζει παιδικούς σταθμούς μόνο για παιδιά Ελλήνων.Οι πρώτοι δέκα παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν από το καλοκαίρι και το εγχείρημα έχει αναλάβει ο βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Ήδη νομικοί σύμβουλοι του κόμματος αναζητούν τη φόρμουλα κάτω από την οποία θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

 

Το θέμα της «κατήχησης» έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Οι φωνές που ζητούν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Εισαγγελίας ολοένα και πληθαίνουν..."(MME)


                                                  ***

Αν κάποιος  που είχε τη μέριμνα (γονική ή όχι) ενός παιδιού, το κακοποιούσε με οποιονδήποτε τρόπο, μια πολιτισμένη κοινωνία με τα αρμόδια όργανά της όφειλε άμεσα να απομακρύνει το παιδί από αυτό το άρρωστο περιβάλλον και να αφαιρέσει την κηδεμονία από το δράστη. Το ίδιο, αν ένας δάσκαλος κακοποιούσε το μυαλό των παιδιών με επικίνδυνες διδασκαλίες.

   

Οι Νέο-Ναζί μαζεύουν παιδιά  και τα διδάσκουν το έγκλημα,το μίσος,το ψεύδος,την απάτη. Διαστρεβλώνουν την ιστορία και παραποιούν    την αξιακή συγκρότηση του ατόμου.  

Δηλητηριάζουν αθώες ψυχές και  προετοιμάζουν κακοποιούς,για  να πάρουν τη σκυτάλη από τους Μιχαλολιάκους και τους Κασιδιάρηδες. Να μαχαιρώνουν  φτωχούς μετανάστες,να κακοποιούν  όποιον αντιστέκεται στην παραφροσύνη του ναζισμού.  Κατασκευάζουν "ρομπότ" με ειδικότητα στις δολοφονίες,τους βιασμούς,την παρανομία.

 

Βιάζουν την ψυχή και το μυαλό  ανθρώπων "εξ απαλών ονύχων". Σε άλλη χώρα, αν είχε συμβεί  κάτι ανάλογο, δε θα συζητούσε κανείς πολίτης ούτε περί οικονομικής κρίσης , ούτε για την ισόβια καταδίκη κάποιου καταχραστή δημάρχου .  Θα είχαν ξεσηκωθεί ΟΛΟΙ εναντίον των βιαστών του κορμιού ή του μυαλού ενός παιδιού , με διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες ,πικετοφορίες. Ακόμα και έξω από τα σπίτια των δραστών θα είχαν κατασκηνώσει ακτιβιστές. Και το κράτος  την ίδια στιγμή με συνοπτικές διαδικασίες θα είχε αφαιρέσει από τέτοια άτομα το δικαίωμα να ανατρέφουν παιδιά. Θα τα απομάκρυνε εν ριπή οφθαλμού, σε άλλο άνοσο και υγιές περιβάλλον.

 

Πριν  λίγα  χρόνια στην Αμερική (Καλιφόρνια) ,  κάποια αίρεση δίδασκε  σε συγκεντρώσεις ενηλίκων που παρίσταντο  παιδιά, διάφορους  θρησκευτικούς παραλογισμούς-παραδοξολογίες. Σε λιγότερο από 24 ώρες είχε κινητοποιηθεί ολόκληρος ο αρμόδιος μηχανισμός της Πολιτείας , σφραγίστηκε η αίθουσα συγκεντρώσεων, συνελήφθησαν οι αρχηγοί της αίρεσης και οι γονείς των παιδιών σύρθηκαν στα δικαστήρια  με αυτόφωρη διαδικασία και  αίτημα της πολιτείας να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών.

 

Σήμερα ο παρανοϊκός Μιχαλολιάκος και το "τημ" των τρελαμένων  "παρακοιμώμενών" του ζητάνε άδεια να ανοίξουν παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία!! Εδώ είναι...Ελλαδιστάν.  Θεσμοί δε λειτουργούν πια,η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη. Ακόμα ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ να ανακαλέσει την άδεια λειουργίας του κόμματος  των εγκληματιών Νέο-Ναζί.  Ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για ηθική αυτουργία  σε δολοφονίες και κακοποιήσεις ανθρώπων.

 

Δε θα είναι περίεργο ,επομένως, αν αύριο τους χορηγήσουν και άδεια ίδρυσης παιδικών σταθμών. Οπότε, μετά τους Χρυσαυγίτες,  σειρά έχουν να ζητήσουν άδεια παιδικών σταθμών και οι...παιδεραστές.  Μια δασκάλα τις προάλλες βγήκε και δήλωσε πως δεν είναι δα και έγκλημα η παιδεραστία!!

 

Επικίνδυνη για παιδιά αυτή η χώρα. Οπότε, πάλι η λύση θα δοθεί από τους....κουτόφραγκους .Θα το δείτε.  Φαίνεται πως οι ΄Ελληνες είμαστε ανίκανοι, ακόμα και τα στοιχειώδη, τα οφθαλμοφανή ,τα αυτονόητα να διαχειριστούμε.

 

Κρίμα! Δεν ήταν πάντα έτσι αυτή η χώρα.

 

 

 ________________________________________________________________________________________________

     

 

Σοφία Βόσσου: «Η κατάθλιψη είναι το μεγαλύτερο φτύσιμο στο Θεό"!

 

Για τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της και τον τρόπο που τις αντιμετώπισε μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» η Σοφία Βόσσου.

«Ανήκω σε μια κατηγορία καλλιτεχνών που δεν έχει βγάλει λεφτά. Δεν έχω δουλέψει σε πίστες για αν πάρω πολλά χρήματα. Εμφανιζόμουν σε ροκάδικα και συναυλίες. Έκανα συμπληρωματικά πολύ λίγη τηλεόραση, αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλο το διάστημα για να έχω υπολογίσιμο οικονομικό κέρδος», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Για τον τρόπο όμως που κατέφερε να αντεπεξέλθει, η ίδια τόνισε: «Με πολλή δουλειά. Δεν υπήρξα ποτέ ο καλλιτέχνης που επειδή είχε αποκτήσει ένα καλό όνομα στον χώρο, λειτουργούσε υπερφίαλα και αλαζονικά. Δεν με απασχόλησε ποτέ να έχω το τάδε αμάξι, την επώνυμη τσάντα ή πισίνα στο σπίτι».

Όσο για το αν έχει περάσει ποτέ κατάθλιψη, απάντησε: «Όχι. Και ούτε σκοπεύω να περάσω. Ξέρεις τι είναι η κατάθλιψη; Το μεγαλύτερο φτύσιμο στον Θεό. Και μόνο που ξυπνάς, ανοίγεις τα μάτια και είσαι ζωντανός και υγιής, δεν επιτρέπεται να έχεις κατάθλιψη».

(Διαβάστε περισσότερα στο www.faysbook.gr)

 Σοφία Βόσσου: «Η κατάθλιψη είναι το μεγαλύτερο φτύσιμο στον Θεό»

 

 Ο εγωισμός-ατομικισμός  (η αποκλειστική-συνεχής ενασχόληση με "μένα" ή με το πολύ στενό μου περιβάλλον ) και ή έλλειψη επικοινωνίας και συντροφικότητας είναι η βασική αιτία της κατάθλιψης. Σήμερα, είναι μάστιγα. Παλιότερα. ούτε σαν λέξη δεν ήταν γνωστή.

Είναι αυτό, ακριβώς, και όπως το  διατύπωσε εύστοχα η τραγουδίστρια. "Το μεγαλύτερο φτύσιμο στο θεό".

Μπράβο της! 

___ ______________________________________________________________________________________________

 

               "Ο γιος του Λ. Κύρκου υποψήφιος με το Ποτάμι" 

 Eμείς,που ξέραμε το Λεωνίδα Κύρκο από "κοντά", θα λέγαμε πως θα "τρίζουν τα κόκαλά" του. Αν μη τι άλλο, γιατί ο "ιστορικός", αριστερός αγωνιστής ήταν πολέμιος κάθε μορφής νεποτισμού, ειδικά του πολιτικού. 

 

Γράφαμε χτες: 

Θεοδωράκης: Η χώρα θα αλλάξει αν κινητοποιηθεί το 51% της κοινωνίας"

Η χώρα θα αλλάξει, αν ο καθένας από μας αλλάξει πρώτα τον εαυτό του. Και φυσικά για να γίνει αυτό,  είναι ανάγκη να γίνουν πολλά. Για παράδειγμα, τα ΜΜΕ να περάσουν στα χέρια πολιτών που είναι συνειδητοποιημένοι, νοήμονες και ...αψώνιστοι. ΄Οσο την ενημέρωση την μονοπωλεί η βιομηχανία  παραπληροφόρησης με υπαλλήλους σαν  το Θεοδωράκη που εκλαμβάνει την πολιτική ως...χόμπυ και ένα ακόμα βήμα αναγνωρισιμότητας ή  τη διαχειρίζεται   ως τηλεοπτικό προϊόν,  με όρους θεάματος- μάρκετινγκ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και ποτέ.

__________________________________________________________________________________________________
 
 

" Ξέσπασε ο Φράγκος: Η Τουρκία θα διαλυθεί–Δεν ανέχομαι να μας απειλoύν

 Ξέσπασε ο Φράγκος: Η Τουρκία θα διαλυθεί–Δεν ανέχομαι να μας απειλoύν

 

 

«Χείμαρρος» εμφανίστηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης" 

 

Αυτό τον "καραβανά" -"μαϊμού ιστορικό" δεν υπάρχει κανείς σοβαρός και αρμόδιος κρατικός λειτουργός να τον μαζέψει; ΄Η μόνο ξέρουν να τον σιγοντάρουν  με την επίσημη προσέλευσή τους  στην παρουσίαση του αισχρού -εθνικιστικού και ανιστόρητου βιβλίου του;" 

Θέλετε να μας πείτε πως ήταν εποχή που η κυβέρνηση επέλεξε ως αρχηγό του Γενικού επιτελείου στρατού  αυτό το φανατικό, εθνικιστή στρατηγό,  που δεν το είχε σε τίποτα να μας σύρει σε πόλεμο με τη γείτονα χώρα για την οποία προβλέπει μάλιστα, εύχεται και "εργάζεται"  να διαμελισθεί; Αν έλεγε  τέτοια για το διαμελισμό της Ελλάδας  και έβγαζε και βιβλία κάποιος αντίστοιχος "καραβανάς", αρχηγός στρατού στην Τουρκία, μου λέτε τί θα γινόταν εδώ; (Και δικαίως!).

Εδώ και τώρα μαζέψτε τον "τυφλωμένο" πατριωταρά-Ελληνάρα. Και παράλληλα, να βγει ο πρeσβευτής μας στις ΗΠΑ να ζητήσει συγγνώμη, γιατί με την παρουσία του δίπλα στον παραληρούντα συνταξιούχο στρατιωτικό, "συνυπέγραψε" τις απόψεις  ενός φανατικού, εθνικιστή, ο οποίος  και την Ιστορία παραποιεί και έχει υποπέσει στο ποινικό αδίκημα της "αντιποίησης επαγγέλματος". Αν είναι έτσι, αν ο καθένας μπορεί να γράφει και να διδάσκει  Ιστορία, τότε καλά κάνουν οι Ναζιστές που δηλητηριάζουν τα παιδιά με τη διδασκαλία μιας εντελώς διαστρεβλωμένης και ψεύτικης ιστορίας; 

Τί λέει ο εισαγγελέας; Είναι, πλην των άλλων, και  καραμπινάτα ποινικά αδικήματα αυτά. Σήμερα, η Ιστορία έχει τους ειδικούς επαγγελματίες της, εξουσιοδοτημένους από την οργανωμένη πολιτεία να τη συγγράφουν και να τη διδάσκουν. Δε νομιμοποιούνται σε καμιά περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο  ούτε οι Ναζί, ούτε οι τυφλωμένοι εθνικιστές να ασχολούνται με την ιστορία.

 Καθαρές κουβέντες.

Τελευταία ανανέωση ( 07.12.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2023 HOMO NATURALIS