HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2246363
ΤΑΪΛΑΝΔΗ: ΕΝΑ «ΝΕΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ»
Γράφει ο/η paris   
07.02.09

 

 

   H  ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΡΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ-ΒΑΣΙΛΙΑ,ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ. 

 

 

  Στα σημερινά «ΝΕΑ» (7/8 -2-09, ταχυδρόμος), διαβάζουμε: «…Ο ΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ο ελληνοαυστραλός συγγραφέας ήδη εκτίει την ποινή της τριετούς κάθειρξης στην Ταϊλάνδη για «προσβολή της βασιλικής οικογένειας»…Ποτέ δε φαντάστηκε πως  ένα μυθιστόρημα που έγραψε και τυπώθηκε σε 50 αντίτυπα, από τα οποία πούλησε μόνο πέντε, θα τον έστελνε στη φυλακή…για προσβολή της μοναρχίας και του ίδιου του μονάρχη της Ταϊλάνδης, του 81χρονου βασιλιά της χώρας Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, που από τους υπηκόους του αντιμετωπίζεται περίπου ως ημίθεος»…Και πώς προσέβαλε ο Νικολαϊδης, λέτε, τον… κύριο Μπούμι? Διαβάστε το «έγκλημά» του. Γράφει: «Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ξακουστά για τα ρομαντικά μπερδέματα και τις ίντρικες που έχουν δημιουργήσει. Ο Πρίγκιπας είχε πολλές γυναίκες ,με ή χωρίς γάμο, επίσημες ή απλώς παλλακίδες».Αυτό ήταν.

  Μόλις πήγε στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ ανύποπτος για να πετάξει προς Μελβούρνη, τον συλλαμβάνουν, τον πετάνε σε ένα κελί, τον γδύνουν, τον αφήνουν ξυπόλητο. Λίγο μετά, τον σέρνουν ημίγυμνο και με σίδερα στα χέρια και στα πόδια σε ένα …ο θεός να το κάνει δικαστήριο, και με συνοπτικές διαδικασίες τον καταδικάζουν στα κάτεργα για τρία χρόνια.

 

  Να,πώς περιγράφει κρυφά τις συνθήκες κράτησής του στον αδερφό του: «Μας ξυπνούν γύρω στις 6 το πρωί, μας μετρούν. Στο κελί, 27 τετραγωνικά μέτρα, ο ένας πάνω στον άλλο ζούμε 95 άτομα(!)…Το κελί έχει μια τουαλέτα, μια τρύπα στο έδαφος. Δεν υπάρχει εξαερισμός…Η φυματίωση και η πνευμονία θερίζουν…Για πρωινό πίνουμε γάλα σόγιας και μετά πλενόμαστε σε κάτι γούρνες με νερό που είναι βούρκος. Το νερό αλλάζει κάθε βδομάδα…Κάθε πρωί στεκόμαστε με προσοχή μπροστά στη σημαία της Ταϊλάνδης και προσευχόμαστε στο Βούδα…Κρατούμενοι πεθαίνουν στη φυλακή στο σωρό. Το φαγητό μας είναι βραστό νερό με …ψαροκόκαλα. Το πάτωμα ζέχνει, γεμάτο από ψαροκόκαλα, εμετό και σκατά.. Το κελί είναι τόσο μικρό που δεν μπορώ να στρίψω. Το βράδυ δε σβήνουν τα φώτα. Σπάνια κοιμάμαι…Μια κόλαση».

  Αυτά συμβαίνουν σήμερα σε μια χώρα, που η εκπόρνευση παιδιών είναι νόμιμη και το κύριο εισόδημα της χώρας είναι η πορνεία. Προσβλήθηκε ο ..Μπόμι, γιατί ο συγγραφέας είπε αυτά τα «φοβερά και τρομερά» για το πρόσωπό του. Ντράπηκε γι αυτά και δεν ντρέπεται για τα παιδιά που με τη δική του υπογραφή εκδίδονται στην πιο εκφυλισμένη χώρα του κόσμου. Δεν ντρέπεται για τις συνθήκες κράτησης ανθρώπων. Αυτό το ΚΤΗΝΟΣ προσβλήθηκε, λέει. Τέτοια υποκρισία, τέτοιο θράσος.

 

   Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμιά ενέργεια να σώσει από αυτή την κόλαση τον άνθρωπο. Τίποτα απολύτως. ΄Ολοι παρακολουθούν αδιάφοροι το δράμα του συνανθρώπου μας. Κανείς δε βγήκε στο δρόμους να διαμαρτυρηθεί, να γίνει συμβολική κατάληψη της πρεσβείας αυτής της αισχρής χώρας στην Αθήνα. Αντίθετα, οι συνέλληνες ετοιμάζονται σε λίγο που θα καλοκαιριάσει να κάνουν πορνοτουρισμό στην "βρωμερή" αυτή χώρα και να την ενισχύσουν με τα Ευρώ της ντροπής και του αίματος. Αίσχος !   

                                         ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ

Τελευταία ανανέωση ( 07.02.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS