HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2320370
XX16
16.09.10
                                                                  14-9-2010

 

 

΄Εχουμε ουσιαστικώς χρεοκοπήσει, ως χώρα. Αυτή είναι η μια αλήθεια.Αλλά η τρόικα δεν μας επιτρέπει να ..χρεοκοπήσουμε και... τυπικώς. Αυτή είναι η άλλη ,επίσης αλήθεια.

_____________________________________________________________________________________________

1. “Νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες”...σημειώσατε Χ,λέει η κυβέρνηση δια του κ. Γ.Παπακωνσταντίνου.

Φορολογούμενοι -υποζύγια,που σήκωναν μέχρι σήμερα (και συνεχίζουν) όλο τό βάρος που έπρεπε να σηκώνει και το 75% της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, απαξιώνονται στην ουσία και επιβραβεύονται οι δεύτεροι, αφού δίνεται ΑΜΝΗΣΤΙΑ (ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ) σε όλους τους φοροφυγάδες-κλεφταράδες,αρκεί αυτά τα καθικοειδή να συμμετάσχουν στη... ρύθμιση για την περαίωση.

Μάλιστα,ίσα κι όμοια,λοιπόν.“Αφού ήσασταν κορόιδα και πληρώνατε,καλά να πάθετε”καγχάζει το 75% των κλεφτών ,για να "πληρωθεί το ρηθέν" πως εδώ είναι η χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας”, ήγουν το κράτος-κοινωνία μπάχαλο,μπόχα,ξευτίλα.

“Αν δεν υπήρχε φοροδιαφυγή ,τώρα δε θα είχαμε ανάγκη να ζητάμε δανεικά”,είπε ο πρωθυπουργός χτες στο ΄Οσλο.Με λίγα λόγια, η Ελλάδα γονάτισε εξαιτίας αυτών των απατεώνων.Και είναι σίγουρο πως αυτοί οι κύριοι (κεριά και λιβάνια) καθ΄όλο το διάστημα που μας έκλεβαν, παρίσταναν και τα... καθαρά χέρια.Οι περισσότεροι πιθανόν έδιναν και μαθήματα πατριωτισμού, κυνηγούσαν τα Αλβανάκια που σήκωναν ελληνική σημαία, Χριστούγεννα και Πάσχα καμώνονταν τους καλούς χριστιανούς,πηγαίνοντας οικογενειακώς (νοικοκυραίοι γαρ) στην εκκλησία ,αλλά και στις παρελάσεις,επίσης, πρώτοι, με ή χωρίς σημαιούλες, διατηρώντας έτσι τις εθνικές ημών παραδόσεις και μεταλαμπαδεύοντάς τες στα κανακάρια τους (μη χάσουν). Ελληνάρες με τα όλα τους, δηλαδή. Αλλά. η λαμογιά,λαμογιά.Εκεί θα κολώσουν;

Κι αυτοί,λοιπόν, που οδήγησαν τη χώρα κάτω κι από τον πάτο,εκείνοι που φόρτωσαν όχι μόνο εμάς που δεν κλέβαμε,αλλά τα παιδιά και τα εγγόνια μας με δανεικά που έτρωγαν εκείνοι,σήμερα η κυβέρνηση,όπως είπαμε, τους επιβράβευσε για όλα αυτά και τους παρέχει ΑΣΥΛΙΑ. Αντί να προχωρήσει σε κατασχέσεις περιουσιών, σε φυλακίσεις των απατεώνων ,σε σκληρές ποινές προς παραδειγματισμό, τους κάνει δώρο την ΑΜΝΗΣΤΙΑ.

Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν,λέμε συνέχεια.Επομένως, "κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει”.

Για πόσο,όμως;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΪΔΙ  ΤΟ ΜΑΝΟ/Π΄ΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΡΟΥΧΝΙΖΕΙ/ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΙΖΕΙ/ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΛΑΟ/ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΙΚΙ(...)/ΤΟΤΕ ΠΟΥΛΙ ΤΟ ΣΕΡΠΕΤΟ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ! (Α,Βαλαωρίτης,Ο Φωτεινός).

 

2.Ακόμα και γονική άδεια από υιοθεσία δέχτηκε το Συμβούλιο Επικρατείας πως δικαιούνται οι άνδρες λιμενικοί και όχι μόνο οι γυναίκες .

Και πολύ σωστά αποφάσισε έτσι.Ο υποψήφιος δήμαρχος,όμως, κύριος ΚΑΜΙΝΗΣ όταν “δέσποζε” στο Συνήγορο του Πολίτη, είχε αποφανθεί, μετά από ερώτημα υπαλλήλου,αν δικαιούται γονική άδεια,όπως και οι γυναίκες,πως “Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ”.

Αν δεν ήταν τέτοιος, θα τακίμιαζε με το αισχρό πλέγμα των διαπλεκομένων στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές τους; "΄Ομοιος ομοίω αεί πελάζει",λέγανε οι πρόγονοι(;)

 

 

 

3.Παρακολουθούσα σκηνή προ ημερών στον΄Αγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα:Δύο γυναίκες με ένα φουσκωτό (τον είχανε μάλλον νοικιάσει οι κάτοικοι της περιοχής) να κυνηγάνε 2 πακιστανάκια,που ...τόλμησαν να περάσουν από το πάρκο (ιδιοκτησία φαίνεται των Αγιοπαντελεημοναίων της περιοχής από διαθήκη των γονέων τους ) και θυμήθηκα τι έγραφε παλιά ο Μάντισον Γκραντ,επικεφαλής της επιτροπής Μετανάστευσης των ΗΠΑ στο βιβλίο του "ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΥΛΗΣ”: "..Οι κοινωνία μας πρέπει να κλείσει τις πόρτες της στις κατώτερες φυλές,μαύρους,΄Ελληνες...”. Δε βάσταξα,λοιπόν,και όταν σταμάτησαν το τρεχαλητό,γιατί τα πακιστανάκια είχαν γίνει Λούηδες,πριν οι Ελληνάρες διανύσουν 10 μέτρα, τους λέω:-Ξέρετε τι λέγανε για τους ΄Ελληνες τα πρώτα χρόνια της μετανάστευσης των παπούδων και πατεράδων σας στη μεγάλη ΄Ηπειρο; Πως οι ΄Ελληνες είναι κατώτερη φυλή και βρώμικη. Και ο μεν φουσκωτός περιορίστηκε να μου απαντήσει με το  “άντε χέσε μας και σύ,ρε μαλάκα”, οι δε κυρίες που τον συνόδευαν, περισσότερο ...διαχυτικές με έλουσαν με ένα χυδαίο υβρεολόγιο,που δεν είναι ανάγκη να...εκτεθεί εδώ.Οι πιο μαλακές του φράσεις, πάντως, ήταν της μορφής: “Ρε,παλιοκαριόλη αναρχικέ,δεν έχεις ρε αρχίδια εσύ να είσαι ΄Ελληνας...κ.λπ,κ.λπ”. Και λέμε,οι ηπιότερες λέξεις του υβρεολογίου τους.

Ρωτάτε,τι έκανα μετά απ΄ αυτό; Είχα δύο επιλογές:΄Η να απαντούσα κι εγώ με το ίδιο, μπορεί και....υψηλότερης ποιότητας βρισίδι,δικαιώνοντας έτσι τον Μάντισον Γκραντ ή να τον διαψεύσω και να τον καταγείλω μαζί με τον φουσκωτό και τις Κατίνες, ως φασίστες , ρατσιστές, απάνθρωπους, αποχωρώντας από το πεδίο της...μάχης σιωπηρός και υπερήφανος.

Επέλεξα το δεύτερο.

 

 

 

 

*****************************************************************************************************************************************

Χτες ανοίξανε τα σχολεία.΄Οσο οι νέες γενιές αναγκάζονται να κοπαδοπιούνται σε τέτοια “στρατόπεδα συγκέντρωσης”, τα μυαλά και ο χαρακτήρας τους να “σφυρηλατούνται" από το κακέκτυπο δασκάλου,που προωθεί και συντηρεί το ΣΥΣΤΗΜΑ για την επιβίωσή του,ο ΗΟΜΟ NATURALIS θα αργήσει να φανεί.

Μόνο όταν κλείσουν αυτά τα σχολεία – φυλακές της ανθρώπινης ψυχής και του νου, θα έχει φτάσει η εποχή του HOMO NATURALIS.


Σαν σήμερα, οι Σοβιετικοί το 1959, στείλανε πύραυλο στη Σελήνη, ο οποίος έφερε το σφυροδρέπανο με χαραγμένη τη λέξη ΕΣΣΔ. Σαν σήμερα ,επίσης, πέθανε ο κομμουνιστής πρόεδρος της Κίνας Μάο Τσετούνγκ.

Τίποτα δεν έχει απομείνει σήμερα από την ισχύ και την έπαρση της τότε Σοβιετικής ΄Ενωσης ούτε από την πολυσυζητημένη πολιτιστική επανάσταση του Μάο.Γιατί; Η Ιστορία έχει απαντήσεις και μάλιστα σίγουρες,γιατί έχουν τη σφραγίδα της φερεγγυότητας των ιστορικών νόμων.

Ο κομμουνισμός δεν είναι ιδεολογία. Είναι η φυσική υπόσταση του ανθρώπου. Είναι σύμφυτος και επιβεβλημένος από τους νόμους της φύσης.Ο κομμουνισμός θα είναι η ολοκληρωμένη εξέλιξη του HOMO NATURALIS. Η επέμβαση του “διεστραμμένου νου”, πριν αιώνες στη φυσική ζωή του ανθρώπου και η επβολή -επικράτηση της α-φύσικης ζωής με τους κοινωνικούς νόμους που εφεύερε,ανέτρεψαν τη φυσική πορεία και την εξέλιξή του σε ΑΝΘΡΩΠΟ και κατεσκεύασαν τον υπάνθρωπο που επβιώνει μέχρι σήμερα.

Το σύστημα του υπαρκτού σοσιαλισμού υποστήριζε πως ήταν η εγγύηση της επικράτησης του φυσικού κομμουνισμού,της εξασφάλισης της φυσικής πορείας του ανθρώπου,που θα σηματοδοτούσαν το θάνατο του υπανθρώπου (αφύσικου ανθρώπου). Φαίνεται ,όμως,πως έστω και αν κάποιοι από τους πρωτεργάτες της νέας  ιδεολογίας, πίστευαν σε αυτές τις υποσχέσεις και αγωνίστηκαν γι΄αυτές,στη συνέχεια,όμως, οι ίδιοι ή οι διάδοχοί τους, τις εγκατέλειψαν. Και όχι μόνο αυτό,ανέδειξαν ένα νέο μοντέλο κοινωνίας , εντελώς ασύμβατο με τη φύση και σε πολλές περιπτώσεις χειρότερο και από εκείνο που καταπολέμησαν και επιθυμούσαν να καταργήσουν.Ποιο ήταν το λάθος; Τι πήγε στραβά;Θα επικαλεστούμε ένα ιστορικό παράδειγμα:

Οι Ρωμαίοι κυριάρχησαν σε όλη τη Βαλκανική,μέχρι και πάνω στην αρχαία Δακία του Δούναβη,όταν κατάφεραν με την ισχύ των λεγεώνων τους ,να κατανικήσουν τους βασιλάδες της απομακρισμένης αυτής επαρχίας,που ήταν οι χειρότεροι (ορκισμένοι) εχθροί της Ρώμης (Δεκέβαλος ). Με το που κατάκτησαν τη Δακία ο Ρωμαίοι, σταμάτησαν κάθε εχθροπραξία και με πολλή μαεστρία και επιμέλεια, επιδόθηκαν ειρηνικά στον εκρωμαϊσμό των πληθυσμών εκείνων. Μαζί με την παροχή αγαθών για την εξασφάλιση μιας καλής ζωής στους ταλαιπωρημένους από τους πολέμους πληθυσμούς ,αργά και σταθερά επικράτησαν και στο “μυαλό” τους, καταφέρνοντας ,αυτούς τους αμείλικτους εχθρούς τους,να τους εκρωμαϊσουν εντελώς και η Δακία να ονομάζεται πια Νέα Ρώμη.Ακόμα και σήμερα οι Ρουμάνοι που ζουν στη χώρα της αρχαίας Δακίας,δε μιλούν μόνο τη λαϊκή λατινική των λεγεώνων ,που κατάχτησαν τη γη τους, αλλά και σεμνύνονται για την καταγωγή τους από τους Ρωμαίους.

Οι κομμουνιστές ηγέτες απέτυχαν ακριβώς σε εκείνον τον τομέα που πέτυχαν οι Ρωμαίοι.Προσπάθησαν να καλυτερεύσουν τις συνθήκες ζωής των λαών(εξαθλιωμένοι μπολσεβίκοι, εργάτες κ.λπ),να τους χορτάσουν το στομάχι και παράτησαν το πνεύμα τους,την ψυχή τους.Ο υπήκοος των καθεστώτων του υπαρκτού σοσιαλισμού, είδε τη ζωή του να ξεφεύγει από την προηγούμενη αθλιότητα, αλλά η νοοτροπία,ο χαρακτήρας ,ο νους του παρέμεναν ίδια.Με το χρόνο ,μάλιστα, έγιναν χειρότερα. Δεν έρριξε η εξουσία (γιατί δεν ήταν όσο προπαγάνδιζε,φωτισμένη) κανένα βάρος ,ειδικά μέσω της εκπαίδευσης, στη “μεταμόσχευση” της προσωπικότητας του υπηκόου της , όπως έκαναν οι Ρωμαίοι.

΄Ετσι ,το μοντέλο του αφύσικου ανθρώπου συνεχίστηκε να υπάρχει και σε αυτές τις κοινωνίες,αφού δεν καταπολεμήθηκε πραγματικά και ουσιαστικά κανένα από τα αρρωστήματα που έχουν διαγνωστεί πάνω του. Δεν καλλιεργήθηκαν επίμονα έννοιες και αρετές, όπως άτομο-πολίτης, προσωπική ελευθερία, ατομικότητα, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια, αυτάρκεια, ανιδοτέλεια, δημιουργική εργασία, απενοχοποίηση απο την "αμαρτία", όπως π.χ από την ικανοποίηση των βασικών ενστίκτων του ανθρώπου ( ερωτική ζωή κ.α) . Αντίθετα, και σε εκείνες τις κοινωνίες καλλιεργήθηκε και επικράτησε,όπως είπαμε, το ίδιο μοντέλο του παλιού “ανθρώπου”ή του σύγχρονού τους “δυτικού” με όλα τα γνωρίσματα της αφύσικης κατάντιας του .Απλά τα πράγματα στην Ιστορία,γιατί η αλήθεια είναι απλή,όταν δεν ελέγχεται.

Εν κατακλείδι,λοιπόν,τα καθεστώτα εκείνα απέτυχαν, επειδή προσπάθησαν μονομερώς να καλυτερεύσουν τη ζωή του ανθρώπου ,να τον ταϊσουν,να χορτάσει το στομάχι του. Για το σημαντικότερο,το καθοριστικότερο,το αναγκαιότερο για να εξελιχθεί ο υπάνθρωπος-αφύσικος σε φυσικό άνθρωπο,το ΠΝΕΥΜΑ του,το άφησαν ακαλλιέργητο,ξερό και χέρσο.

Η κατάρρευση  του συστήματος του ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ήταν ιστορικά αναμενόμενη και επιβεβλημένη, αφού κι αυτό συγκρούστηκε με τους δύο γίγαντες του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ: Τη ΦΥΣΗ και την ΙΣΤΟΡΙΑ .Πολύ σύντομα, θα ζήσουμε και την κατάρρευση του άλλου, (αθλιότερου από το πρώτο) συστήματος:Του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ή, επί το ακριβέστερο, το ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.  

Υ.Γ. ΄Εχουμε κι άλλα κειμενάκια για αργότερα.

  

13-9-2010

Από χτες η Τουρκία άλλαξε πρόσωπο. Tο 58% των Τούρκων ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και ο Ερντογάν “κατήγαγε νίκην λαμπράν”.Μόλις ανακοινώθηκαν τα νικητήρια αποτελέσματα, ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε πως “η χώρα βγαίνει από το σκοτάδι και μπαίνει στο φως”. Η νίκη αυτή,όμως,πέρα από τη σημασία της γι΄αυτή την ίδια την Τουρκία,αφορά άμεσα και την Ελλάδα,αφού οι πατριωταράδες και τα γεράκια, ένθεν και εντεύθεν, δέχτηκαν ένα ισχυρό ράπισμα.Τώρα πια εκλείπουν τα άλλοθι των εξοπλισμών,οι οποίοι τίναξαν στον αέρα τις οικονομίες και των δύο χωρών επί σειρά ετών. Παράλληλα,ανοίγει πλέον ο δρόμος για την ένταξη της γείτονος στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση.

“Σιδερένιοι” και πάντα τέτοια ευχόμαστε στους φίλους απέναντι.

___________________________________________________________________________________________________

1.Το χρυσό σταυρό του Αγ.Δημητρίου,του πολυούχου Θεσσαλονίκης, θέλει να χαρίσει στον πρωθυπουργό ο τουρκο-σκοπιανο-αλβανο-φάγος και ακραιφνής Ελληναράς δεσπότης κύριος΄Ανθιμος.

Τη μια,  σηκώνει στους ώμους επιτάφιους ο πρωθυπουργός στην΄Υδρα,την άλλη  τον ανταμείβει και να τον τιμά ακόμα και ο΄Ανθιμος,μάλλον δε φαίνεται να είναι και στα καλύτερά του (στα χάι του). Δεν κάνει κανένα ευχέλαιο να ξορκίσει το κακό ή  φωνάξει κανέναν  ίματζ-μέηκερ να του διορθώσει λίγο το προφίλ; Κάνει πολλές κακές παρέες τελευταία ο πρωθυπουργός.

 

2.Εκείνος ο τύπος που πέταξε το παλιοπάπουτσο στον πρωθυπουργό,δεν είναι δα και κανένα χαμίνι.Ολόκληρος γιατρός είναι και ας πάνε κάποια ΜΜΕ να τον μειώσουν με  εκείνα τα “49χρονος”, ακτινολόγος, δράστης κ.λπ, όταν αναφέρονται σε αυτόν.΄Ονομα δεν έχει, βρε παιδιά ο άνθρωπος; Και γιατί ακτινολόγος και όχι γιατρός; Αν ήταν ουρολόγος πώς θα τον αποκαλούσατε? Εν πάση περιπτώσει.

Ηταν ΧΑΖΟ,πάντως, αυτό που έκανε ο γιατρός.Δηλαδή,αν πέταξε παλιοπάπουτσο στο Παπανδρέου, στον Καραμανλή τι έπρεπε να πετάξει; Να κρατάμε και το μέτρο,σύντροφοι.”Μέτρον άριστον”,έλεγαν οι αρχαίοι.

Αλλά και το άλλο πάλι,εκείνο με το Μπι μπι σι, τι ήταν πάλι; Ο δημοσιογράφος,πολύ καλά έστειλε την είδηση ως αποκλειστική,αφού αποδείχτηκε “τσακάλι”. Το ...έγκλημα του γιατρού είχε ανακοινωθεί πολύ νωρίτερα και εξαγγελθεί με διαδικτυακό μήυνυμα.Ο άνθρωπος το διάβασε ή του το είπανε και όπως θα έκανε κάθε καλός δημοσιογράφος ,έστειλε το θέμα στο σταθμό του να το παίξουν ως αποκλειστικότα.Τι ευαισθησίες και πράσινα άλογα πιάσανε τους υπεύθυνους στο κανάλι και χαντακώσανε το θέμα,γιατί τάχα ήταν στημένο;Μια χαρά αποκλειστικότητα ήταν , καθόλου στημένο και μπράβο στον Εγγλέζο δημοσιογράφο.

Εμ,κάνει και το Μπι μπι σι λάθη,όχι βέβαια,τόσο χοντρά όσο τα δικά μας ΜΜΕ. "Μέρα-νύχτα” η διαφορά.

 

3.Τηλεφώνησα στο Ζέα,τον Εγγλέζο που του είχαμε πάρει συνέντευξη τις προάλλες και τη δημοσιεύσαμε εδώ.Του είπαμε για την είδηση που μεταδόθηκε και στην Ελλάδα πως το ελαιόλαδο πουλιέται στο Λονδίνο 100 ευρώ το λίτρο!

-Εσύ γιατί το πουλάς μόνο 4 ευρώ το κιλό,όπως μας είπες στη συνέντευξη; τον ρωτήσαμε.

Και η απάντηση του...άρχοντα:Αν,φίλε,πούλαγα το λάδι μου 100 και όχι 4,ευρώ,θα μου απονείματε (έτσι ακριβώς το είπε,ορκίζομαι) τον τίτλο του HOMO NATURALIS;΄Οχι,βέβαια.

Για τίποτα στον κόσμο δεν παζαρεύω τον τίτλο αυτό. Πάει και τελείωσε.

Ακτύπητε,Ζέα.Είσαι όντως “μεγάλος”.

 

 

4 Μια ομάδα νέων (καμιά 15αριά) έφτιαξε λέει ένα site,για να ανταλλάσσου ιδέες γα την επιχειρηματικότητα και συναντιούνται και μια φορά το μήνα τα μέλη (200 περίπου),για να βάζουν στο τραπέζι νέες ιδές για τις μπίζνες. Εφτιαξαν μάλιστα και εταιρία που θα χρηματοδοτεί νέους επιχειρηματίες.Τους έδωσε  συγχαρητήρια και ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην ΄Εκθεση.

Παιδάκια,αν συστήσατε την εταιρία αυτή για κονόμες,δεν είσαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι.Αν φιλοδοξείτε να γίνεται Σόροι,τρανοί και μεγάλοι μπίζνεμεν,ποσώς μας δελεάζει η ιδέα σας.Μάλλον θα λέγαμε πως μας είναι απεχθής.Αν,όμως έχετε να προτείνετε ιδέες σαν εκείνες του φίλου μας του Ζέα,που λέμε παραπάνω,με γεια σας με χαρά σας.

Βάλτε δροσιά και άρωμα στις ιδέες σας,αλλιώς θα βρωμάτε και σείς μούχλα και μπόχα και ας είσαστε πιτσιρικάδες.

5.Η Αλέκα ανακοίνωσε πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει να δέχεται “μαύρο πολιτικό χρήμα” με κουπόνια.

Ε,ναι,δεν είναι καινούριο αυτό. “Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”,ήταν από τις προσφιλείς “αρχές” στον υπαρκτό σοσιαλισμό.

 

6.Η Ελληνίδα σκηνοθέτις Αθηνά-Ραχήλ Τσαγκάρη που πήρε βραβείο στη Βενετία, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως το κόστος της ταινίας ανήλθε σε 700 χιλιάρικα και τα 250 τα πήρε από το δημόσιο χρήμα (δηλαδή από μας πάλι).

Για στάσου, κυρία μου.Δεν το κατάλαβα αυτό.Θέλεις να κάνεις τέχνη,ταινίες,τραγούδι,δεν ξέρω τί; Ωραία. Μόνο, να κάνεις το χόμπυ σου με τα δικά σου λεφτά και όχι με τα δικά μου. Εγώ εδώ κάνω κάτι ,πες το χόμπυ αν θες,αλλά ούτε δημόσιο χρήμα ζήτησα (και να μου δίνανε δε θα το έπαιρνα), ούτε χορηγούς έχω, ούτε διαφημίσεις βάζω.

Εμείς γιατί θα πρέπει να πληρώνουμε τα δικά σου βίτσια;

Αλλά τι λέω τώρα;΄Ολοι οι ΄Ελληνες σκηνοθέτες,ειδικά οι μεγάλοι (Αγγελόπουλος,Βούλγαρης και ρέστοι,αλλά μόνο ρέστοι δεν είναι) τα δικά μας λεφτά παίρνουν και κάνουν ταινίες, οι οποίες, εκτός των άλλων, διαστρεβλώνουν την Ιστορία στο όνομα της τέχνης.

Αυτή δεν είναι τέχνη,κύριοι.Απάτη τη λένε.΄Αντε πάτε στα τσακίδια.

 

7.Ανοίχτηκαν 500 φάκελοι συνταξιούχων στο ΙΚΑ και οι 321  ήταν...μούφα.!

Πού το περίεργο; Greeks είμαστε. (Η λέξη greek,ως γνωστόν, σημαίνει πονηρός,βρωμερός,απατεώνας,ακάθαρτος και...΄Ελληνας). Καλά δεν το ξέρατε:

8.Ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος έβγαλε  βιβλίο και το παρουσίασε σε περίπτερο στην ΄Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Μπα,δε λέει τίποτα.΄Αλλο η πένα και άλλο η (και γαμώ) ιδιότυπη φωνή του Πάνου,ειδικά όταν μεταδίδει... αποκλειστικές ειδήσεις από τη ΓΑΔΑ.Απόλαυση ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤA,μιλάμε.

Διαφωνεί κανείς; 


Τα γνωστά κέντρα των παρακρατικών και εθνικιστών χάκερ έκαναν πάλι το...θαύμα τους.Πήραν από το αρχείο μας το κείμενο που είχαμε έτοιμο, αλλά αδημοσίευτο, για την επέτειο της μάχης του Μαραθώνα,το "βίασαν" και έτσι κακοποιημένο το δημοσίευσαν σαν κύριοι εδώ. Είδατε πώς το κατάντησαν.Το κακό είναι πως επί ώρες μας είχαν "εμπάργκο" και δεν μπορούσε ούτε ο administrator να ανοίξει το site. Tώρα μόλις τα καταφέραμε.

Είναι γεγονός πως έχει εξαντληθεί η υπομονή μας.Δεν είναι μόνο αυτοί οι βρωμεροί τυφλοπόντικες,που μας ταλαιπωρούν.Το site δε διαθέτει τεχνολογική υποδομή και δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους χάκερ. Δύσκολο να πιστέψει κανείς τί τραβάμε να ανεβάσουμε ένα κείμενο. Αγώνας δρόμου. Μπορεί αυτή η διαδικασία να κρατήσει και 2-3 ώρες! Είναι απίστευτο, αλλά είναι αληθινό.΄Ωρες-ώρες φτάνουμε σε αδιέξοδο .Να το κλείσουμε,να πάει στο διάολο.Δεν μπορεί στην Ελλάδα να σταθεί ανεξάρτητη φωνή.Εδώ είναι το βασίλειο των "Ταλιμπάν" για την  ελεύθερη σκέψη, την αλήθεια, το νέου κόσμο που ανατέλλει.

Παίρνουμε δύναμη μόνο από τα μηνύματά σας.Αν και θα πρέπει να ξέρετε πως τα μισά απ΄αυτά ή δε φτάνουν ποτέ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ή, κι αν φτάνουν,είναι αλλοιωμένα. ΄Ομως,μη σταματάτε,συμπαρασταθείτε μας. Το χρειαζόμαστε.

Τελευταία ανανέωση ( 16.09.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS