HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2117161
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΣΤΟΧΟΣ";
24.06.11


"Στοιχεία που δείχνουν ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν διατηρούσε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την πακιστανική εξτρεμιστική οργάνωση Χαρακάτ-αλ-Μουτζαχεντίν, προκύπτουν από την ανάλυση κλήσεων του κινητού τηλεφώνου που εντοπίστηκε στο κρησφύγετο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, στην περιοχή Αμποταμπάντ του Πακιστάν".(MME)

 

 

 

Όχι μόνο με εξτρεμιστικές πακιστανικές οργανώσεις συνεργαζόταν ο Μπιν Λάντεν ,αλλά και με πολλά στελέχη των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών. Μπορεί ακόμα και με κυβερνητικά στελέχη, κάτι που τουλάχιστον οι Αμερικανοί το γνωρίζουν και ο χρόνος θα το δείξει.

 Οι Αμερικανοί, όμως, που είναι  (εκ του ασφαλούς) «επιστήμονες» στο "θέατρο" και στη "βιτρίνα" (όρα χολιγουντιανό σόου με υπόθεση Ντομινίκ Στρος Καν), αποφεύγουν να  συγκρουστούν με τους Πακιστανούς, γιατί θεωρούν πως τα συμφέροντά τους δεν εξυπηρετούνται  αυτή τη στιγμή από μια τέτοια επιχείρηση. Αυτό είναι λάθος, βέβαια, αλλά φαίνεται πως έτσι έχουν αποφασίσει. Θα το κάνουν αργότερα και θα τιμωρήσουν τους Πακιστανούς, όταν εκείνοι κρίνουν πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή, αλλά, ίσως, τότε να είναι αργά και για εκείνους, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο, που είναι είναι εκτεθειμένος στη μήνη τέτοιων φανατικών, όπως είναι τα μέλη των οργανώσεων, τύπου Αλ Κάιντα. Πέρα απ΄αυτό , είναι και ζήτημα καθαρά «ηθικό»  αφού, οι  χιλιάδες νεκροί των δίδυμων πύργων και τα υπόλοιπα θύματα της θηριωδίας των "Λάντεν" ανά τον κόσμο, δεν έχουν ακόμα δικαιωθεί.

Αλλά είναι και κάτι άλλο. Ο κίνδυνος μιας νέας "τυφλής" τρομοκρατικής ενέργειας των φονταμενταλιστών Μουσουλμάνων, δεν έχει εκλείψει. Αντίθετα, πιστεύουμε πως τα σκοτισμένα  μυαλά των ντοπαρισμένων αρχηγών των οργανώσεών τους προετοιμάζουν  νέα επίθεση κατά των "απίστων", για να εκδικηθούν την πρόσφατη εκτέλεση του πρώην αρχηγού τους.

Το πρόβλημα αυτό, λίγο πολύ, οι περισσότεροι το «μυρίζονται» κι ας μην είναι και ειδικοί. Εκείνο, όμως, που φαίνεται να μην υπολογίζουν (τουλάχιστον οι μη ειδικοί) είναι  το ακόλουθο: Τα χτυπήματα που έχουν δεχτεί  οι εξτρεμιστικές αυτές οργανώσεις μέχρι σήμερα, έχουν αποδυναμώσει τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες και περιορίσει αισθητά τη δράση τους. Το "θυμικό" τους, όμως, βρίσκεται αυτή περίοδο σε πρωτοφανή  έξαρση μετά την εξευτελιστική, όπως τη θεωρούν, εκτέλεση του «υπ΄αριθ. ένα» ήρωα-προτύπου τους Μπιν Λάντεν. Θέλουν «αίμα» και μάλιστα πολύ-μαζικό, εδώ και τώρα.

Για αυτούς τους λόγους, όλα δείχνουν πως μάλλον θα επιλέξουν να επιτεθούν σε "εύκολους" στόχους ("ό,τι πέσει" μπροστά τους, δηλαδή) και μάλιστα χωρίς σοβαρό πρόσχημα αντιμουσουλμανικής συμπεριφοράς των θυμάτων. Ο απώτερος  στόχος, φυσικά, μιας τέτοιας ενέργειας θα είναι να στείλουν  "μήνυμα" στους «δικούς» τους πως «είμαστε εδώ και παραμένουμε οι εκδικητές» σας, παρά για να "τιμωρήσουν" ή να φοβίσουν τον θεωρούμενο (από τους ολιγόνοες) «Αμερικανό», ως μοναδικό και άμεσο  εχθρό τους, κάποτε μάλιστα και δικαίως! 

Κάτι τέτοιο, αν επαληθευτεί, σημαίνει πως ουδείς είναι πλέον στο απυρόβλητο. Οι Αμερικανοί και όσοι Ευρωπαίοι συνεργάζονται  άμεσα (π.χ ΄Αγγλοι) στο κυνηγητό της εξάρθρωσης αυτών των οργανώσεων, το γνωρίζουν αυτό πιθανότατα, αλλά φαίνεται να κάνουν ελάχιστα, για να προστατεύσουν άλλους-«ξένους» στόχους, λιγότερο «δραστήριους», που δεν είναι, δηλαδή, άμεσα εμπλεκόμενοι  στην υπόθεση του «πολέμου» εναντίον της μουσουλμανικής τρομοκρατίας.

 Μάλλον στην ίδια "λογική" εντάσσεται και η αδιαφορία των Αμερικανών να αναλάβουν ενεργό δράση εναντίον του «τρομοκράτους» του Ιράν, αφού μόνο αφελείς μπορούν να πιστέψουν ότι η παραγόμενη εκεί τα τελευταία χρόνια πυρηνική ενέργεια θα χρησιμοποιηθεί για…ενέργεια. Το Ιράν φαίνεται να μην είναι Ιράκ για τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους. Ο Μπους δημιούργησε εκ του μηδενός το μύθο της κατοχής χημικών όπλων από τον Σαντάμ και με πρόσχημα κατασκευασμένες εκθέσεις για…σωλήνες από το Νίγηρα, που αγόρασε το τότε καθεστώς το Ιράκ για να τους κάνει…πυρηνικοούς εκτοξευτήρες, ισοπέδωσε μια χώρα, δολοφόνησε χιλιάδες αμάχους και ο Ομπάμα συνεχίζει να δολοφονεί ακόμα και τώρα. 

΄Ετσι  και το Πακιστάν. Σήμερα (ακόμα) δεν είναι Ιράκ. Γι΄αυτό και η διαφαινόμενη από τα πράγματα συνεργασία Αλ Κάιντα και επίσημων πακιστανικών υπηρεσιών, πέρασε στα «ψιλά» και έτσι θα μείνει, όσο τα συμφέροντα της υπερδύναμης δεν εξυπηρετούνται τώρα από μια κάθετη ρήξη με το καθεστώς του Ισλαμαμπάντ ή δε θέλει το Πεντάγωνο για τους δικούς του (προφανείς και μη) λόγους να «τελειώνει μια κι έξω» με τις εξτρεμιστικές μουσουλμανικές οργανώσεις .

 «Πας μη ΄Ελλην, Βάρβαρος»,λέγανε οι αρχαίοι. Πας μη Μουσουλμάνος, είναι «άπιστος» και επομένως αναλώσιμος για τη διεστραμμένη λογική των εξτρεμιστικών οργανώσεων της  παγκόσμιας μουσουλμανικής τρομοκρατίας. Και μια και δεν έχουν την υποδομή να «χτυπήσουν» καλά φυλασσόμενους στόχους και διακατέχονται από την ισοπεδωτική και εγκληματική ιδεοληψία   πως «όλοι oi άπιστοι είναι κατάλληλος κιμάς», επιλέγουν τον πιο εύκολο-πρόσφορο στόχο, τον πλησιέστερο, δηλαδή, στις επιχειρησιακές δυνατότητές τους.

Βέβαια, είτε χτυπάς τυφλό αμερικάνικο ή ισραηλινό στόχο είτε όχι (ελληνικό, ας πούμε), διαφορά υπάρχει στις εντυπώσεις και αυτό ΜΟΝΟ στα ταραγμένα μυαλά εκείνων, που βρίσκονται σε ιδεολογική σύγχυση, όσον αφορά το διαχωρισμό των ανθρώπων σε «αυτούς» και τους «άλλους». Αλλά όσοι «σκέφτονται» τόσο στενόμυαλα και (στην πραγματικότητα) ρατσιστικά, πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως όταν ο «τρελός» βάλει φωτιά στο σπίτι του γείτονάς σου, δεν έχεις λόγους να κοιμάσαι ήσυχος ότι δε θα βάλει αργά ή γρήγορα και στο δικό σου. Πέρα,από το γεγονός επίσης πως «όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού σου, μπορεί και το δικό σου να καεί» .

 Το γνωρίζουν αυτό οι δικοί μας κυβερνώντες;                

 

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 26.06.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2023 HOMO NATURALIS