HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2174854
ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
26.08.11
 

"Καταδικασμένη σε χρεοκοπία η Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους Financial Times το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα δεν είναι παρά μία σπατάλη, αφού δεν θα αποτρέψει την χρεοκοπία και το άγριο ''κούρεμα'' εως και 66% του χρέους" (ΜΜΕ).

                                        

  

Αυτό, ακιβώς, λέγαμε και μεις από την αρχή: "Κούρεμα" του χρέους, έξοδο από το ευρώ, υποτίμηση της δραχμής. Η μοναδική λύση, η πραγματική ΣΩΤΗΡΙΑ. Δεν άκουσαν. Το κόστος της χρεοκοπίας  θα είναι τεράστιο τώρα.  Ιδιαίτερα θα πληγούν εκείνοι που είναι σε μεγάλη ηλικία πια.(Φαντάζεται κανείς πώς θα ζήσει  ένας παππούς, όταν για 2 και 3 μήνες το χρόνο ,ίσως και περισσότερους, δε θα εισπράττει ούτε μια δραχμή από τη σύνταξή του;) .Να μείνουμε σ΄αυτό μόνο ενδεικτικά.

Τα κέρδη, όμως, θα είναι απείρως σπουδαιότερα για τη χώρα. Επισημαίνουμε επί τροχάδην τα σημαντικότερα: 1."Θα φάει χώμα η μούρη" του ΄Ελληνα. "Θα πέσει η μύτη του". Θα μάθει να μη σνομπάρει τις δουλειές των Πακιστανών και των Αλβανών. Θα διδαχτεί να ασχολείται με τη φύση,να καταναλώνει ό,τι παράγει,να αφήσει τις σπατάλες και το κυνήγι των καταναλωτικών αγαθών, που οδηγούν μόνο στην εξάρτηση,την ανικανοποίητη και  αφύσικη ζωή. 2. Θα μάθει η χώρα να στηρίζεται στα δικά της (οικονομικά) "πόδια",να αξιοποιεί τις δικές της πλουτοπαραγωγικές πηγές, να εφαρμόζει το αποκλειστικό, οικονομικό μοντέλο που της ταιριάζει. 3. Θα αναγκαστεί να σταματήσει τον αλόγιστο δανεισμό ,να πατάξει τα τεράστια ελλείμματα, να κυνηγήσει αμείλικτα τους φοροκλέφτες και το "μαύρο" χρήμα των Ελληνάρων, που είναι κρυμμένο στις Ελβετίες. Να απαλλάξει  το κράτος από τους "πελάτες" των κομμάτων, τους χαραμοφάηδες, τους άχρηστους, τους τεμπέληδες,τα λαμόγια.  4. Εκ των πραγμάτων, θα ανακύψει η ανάγκη για  αυστηρή αυτοκριτική και θα αναγκαστεί ο ΄Ελληνας να παραδεχτεί ποιοι είναι οι βασικοί ένοχοι, εκείνοι που πραγματικά οδήγησαν τη χώρα στην κατάρρευση. Κι αυτοί, όπως τονίσαμε πολλές φορές εδώ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. "Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς, που του αξίζουν" Και ο ελληνικός λαός δεν άξιζε να έχει καλύτερους πολιτικούς.Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Κώστας Μητσοτάκης είναι ατόφια,η ίδια του εικόνα. Αν πάει κάποια στιγμή το "μαχαίρι στο κόκαλο" (και θα πάει), θα ανασυρθούν οι εκλογικοί κατάλογοι. Εκεί είναι τα ονόματα των ενόχων, αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν. ΄Οχι "δεκατισμός", να μην επιπέσουν ο πέλεκυς και η οργή "επί δικαίων και αδίκων". Οι "πελάτες" των κομμάτων με τη στρατευμένη-εξαρτημένη ψήφο τους (οι περισσότεροι από τους οποίους σήμερα δηλώνουν “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ”-"ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ", οδήγησαν τη χώρα στο "μη παρέκει". Αυτοί, επομένως, υποχρεούνται, να αναλάβουν να τη "χτίσουν", αυτοί να "πληρώσουν".

 Σειρά θα έχει αμέσως μετά η "Βιομηχανία Ενημέρωσης”, τα άθλια ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες τους, οι  στυλοβάτες του Συστήματος "Ενημέρωσης-Ψυχαγωγίας" , οι "πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι "διασκεδαστές" κάθε είδους. (Λαζόπουλοι, Παπαδόπουλοι, ας αναφέρουμε ενδεικτικά). Τελευταίοι (και "καταϊδρωμένοι"), ας τιμωρηθούν και οι πολιτικοί ("χέστηκε η φοράδα στο αλώνι",που λέει και ο "αρχιμαφιόζος" της στημένης ενημέρωσης Νίκος Χατζηνικολάου). Τιμωρηθούν δεν τιμωρηθούν, πάντως, οι πολιτικοί, λίγη σημασία έχει, αν πρώτα δεν υποστούν τις συνέπειες εκείνοι που τους εξουσιοδότησαν να οδηγήσουν τη χώρα στον όλεθρο με την ψήφο και το "τηλεκοντρόλ" τους.

΄Οσοι θέλουν και μπορούν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους, δε θα διαφωνήσουν με τις παραπάνω διαπιστώσεις.΄Οσο αρνείται ο ΄Ελληνας να δει κατάματα την αλήθεια, να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να αηδιάσει για το “παρουσιαστικό” του, δε θα έχουν τέλος και ο κατήφορος  και η γελοιοποίσή του.

Απλές, καθαρές,κατανοητές ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

  

Τελευταία ανανέωση ( 26.08.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2023 HOMO NATURALIS