HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2015931
ΕΛΛΑΔΑ:Η ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΚΑΙ ΑΦΑΣΙΚΗ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ
23.09.11

 

 

«ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Το τρίτο σενάριο, που ενδεχομένως να είναι το λιγότερο οδυνηρό, σχετίζεται με την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και της ελεγχόμενης αναδιάρθρωσης του χρέους με «κούρεμα» κατά 50% (όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Βενιζέλος). Σε μία τέτοια περίπτωση, θα έχει προηγηθεί η ανακοίνωση των μέτρων της επόμενης τριετίας από την κυβέρνηση» (ΜΜΕ).

 

 Τρία σχεδόν χρόνια πριν (2008)* και έκτοτε σχεδόν σε καθημερινή βάση  από τις σελίδες του Homo-Naturalis.gr , αλλά και με πικετοφορίες στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, είχαμε κάνει «σημαία» μας τον επερχόμενο κίνδυνο της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας, καλούσαμε τους ΄Ελληνες ψηφοφόρους να απέχουν από τις εκλογές, να πυκνώσουν τις γραμμές τις Αποχής   και προτείναμε μέτρα έκτακτα και αποφασιστικά για την αποσόβηση του κινδύνου της ολοσχερούς καταστροφής. Ένα από τα μέτρα που συνεχώς προτρέπαμε να αποφασίσει να πάρει η κυβέρνηση είναι αυτό που ΣΗΜΕΡΑ ο…πολύς Ευάγγελος Βενιζέλος προτείνει για πρώτη φορά: «Κούρεμα»  του χρέους κατά 50% .

 

 

Την ίδια εποχή, που εμείς στο HOMO-NATURALIS «χτυπούσαμε τις καμπάνες της πυρκαγιάς»   ο μεν… Ευάγγελος και τα λοιπά μέλη της ελληνικής κομματικής αλητείας «περί άλλα τίρβαζαν»,όπως παραδείγματος χάριν ποιος θα είναι πιο …μάγκας να γίνει πρωθυπουργός, αρχηγός κόμματος, υπουργός, βουλευτής, ποιος καλύτερα θα μοιράσει  το δανεικό χρήμα στους «οπαδούς» και υποσχέσεις για περισσότερο ή θα κατηγορήσει τους άλλους για  μονομερή διάθεση του «ξένου» χρήματος στους ημέτερους, αλλ΄όχι και στους …υμέτερους , ποιος θα βγει τις περισσότερες φορές στο γυαλί να λέει παρλαπίπες.

 

 ΄Οσο για τα ΜΜΕ («Βιομηχανία ενημέρωσης») συναγωνίζονταν οι Χατζηνικολάου τους Τριανταφυλλόπουλους, οι  Πρετεντέρηδες και οι Παπαχελάδες τους Τράγκες και τους Κύρτσους, ποιος πρώτος θα φέρει τεχνητά σκάνδαλα στην επικαιρότητα ( Βαβίληδες,  Ζαχόπουλοι, Βατοπέδια),και πώς θα «λοβοτομούν» την αλήθεια, για να γεμίζουν «ζεστό» χρήμα τα ταμεία του Λαμπράκη ,του Μπόμπολα, των Κουρήδων και των λοιπών αρπακτικών- ιδιοκτητών των ΜΜΕ που επί συναπτά έτη ασελγούν στο «σώμα» της ελεύθερης και αντικειμενικής ενημέρωσης του ελληνικού λαού ,διαμορφώνουν την επικαιρότητα , ασκούν λογοκρισία στις ελεύθερες φωνές και επιβάλουν στυγνή δικτατορία στην έκφραση.

Από την άλλη, δειλός, "λίγος»  και βολεμένος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, με πάμπολλες κομματικές «αμαρτίες» στο παρελθόν του και μια αναίσχυντη. εξαρτημένη Δικαιοσύνη (ειδικά στα ανώτερα κλιμάκια), άκουγαν, έβλεπαν, γνώριζαν και όχι μόνο  δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψουν την επερχόμενη καταστροφή, όπως το Σύνταγμα και οι νόμοι της όριζαν και επέβαλαν, αλλά κάλυπταν ξεδιάντροπα και εγκληματικά τις πράξεις του ανίερου κομματικού κατεστημένου της χώρας.

 

Αλλά, θα ρωτήσει κανείς: Και ο κόσμος; Αυτό που οι μπαγαπόντηδες λαοπλάνοι και δημαγωγοί ( με τον Ανδρέα Παπανδρέου να πρωταγωνιστεί στο είδος) αποκαλούν ΛΑΟ, τι έκανε; Υποτίθεται πως ο λαός είναι «συντεταγμένο πλήθος»,και όχι «όχλος», υπακούει σε βασικές δημοκρατικές αρχές, έχει ήθος, δημοκρατική παιδεία, αλληλεγγύη και όλα εκείνα τα ηχηρά και πομπώδη που επιστρατεύουν οι  δημαγωγοί  για να «φορτίσουν» τους  μπαλκονάτους κομματικούς λόγους τους και να «φτιαχτούν» οι οπαδοί. Αυτός ,λοιπόν ο περίφημος ελληνικός λαός, που σήμερα «κλαίει και οδύρεται» ,με ένα κομμάτι του «Οργισμένο-αγανακτισμένο» να καταριέται τους πολιτικούς και να   σιχτιρίζει τους Γερμανούς ,το δεύτερο παραδομένο στην απελπισία και την απόγνωση, το τρίτο να μηχανεύεται τρόπους να διασώσει τα κεκτημένα ,να χώσει σε καβάτζες  το «μαύρο» ή το «λαμογέ» χρήμα  και άλλοι …άλλως, πού ήταν ΤΟΤΕ; Μα που να ήταν; Στις ουρές των κομματικών-δημαρχιακών γραφείων ,για να πάρουν  το διορισμό, την απόσπαση, το δάνειο, την επιδότηση. Να το παίζουν αφεντικά στις…κατώτερες ράτσες (Αλβανοί, Πακιστανοί). Να σπαταλούν το χρήμα των εορτοδανείων  με τις «γκόμενες» στις κρουαζιέρες. Να  σκίζονται να αποκτήσουν εκείνο το εξοχικό, το  4Χ4, το  πενθήμερο ταξιδάκι  σεξισμού στην Ταϊλάνδη . ΄Ενας εξαχρειωμένος, αλλοτριωμένος,  «λαός» που φρόντιζε να κρατάει ανοιχτά  τα αυτιά του στους Χατζηνικολάου, τους Λαζόπουλους ,τους Κραουνάκηδες ακόμα και στους Χριστόδουλους-΄Ανθιμους  και  εξόρκιζε ως περιθωριακούς  και αιθεροβάμονες τους «λίγους», τις μειοψηφίες που  επέμεναν να κρατήσουν τουλάχιστον τις βασικές ιδιότητες του ΠΟΛΙΤΗ, αυτές ακριβώς που είχαν απεμπολήσει οι συμπατριώτες τους. Παράλληλα, οι εξουσίες «έκλειναν τα μικρόφωνα» και έκαναν απαγορευτικό το «βήμα" της ενημέρωσης με τους φασιστικούς  νόμους για την ελεύθερη πληροφόρηση  σε εκείνους που «έβλεπαν», έπιαναν τα μηνύματα, αγωνιούσαν για το επερχόμενα δεινά και  πάλευαν να εκτοξεύσουν πιο ψηλά τη «φωτοβολίδα» του ναυαγού.

 

 Στις πολιτισμένες χώρες του κόσμου, όπου λειτουργεί έστω και στοιχειωδώς η δημοκρατία και η «βιομηχανία» της ενημέρωσης αφήνει  και ένα μικρό  «δίαυλο» στην  αντικειμενική είδηση ( ειδικά όταν πρόκειται για «εθνικά» θέματα) ,θα είχαν ακουστεί και οι «άλλες» φωνές, θα είχαν προλάβει την πυρκαγιά (όπως  έγινε στην Αμερική με τις προειδοποιήσεις «αιρετικών» οικονομολόγων και ιστορικών, που πρώτοι εντόπισαν τα οικονομικά «σύννεφα» στον ουρανό της χώρας τους λίγα χρόνια πριν).

Η Ελλάδα ,όμως, είναι μια «πρωτόγονη και εντελώς  ελλειμματική δημοκρατία». Δεν έχει καν τα στοιχειώδη γνωρίσματα ενός «δημοκρατικού» πολιτεύματος. Αν είσαι κομματόσκυλο, συντεχνιακός συνδικαλιστής, διαπλεκόμενος, ,λαμόγιο   ανοίγουν ΟΛΕΣ οι πόρτες και  η «τέταρτη» εξουσία με τη "βίζα",που χορηγούν οι Κουρήδες,  σου παραχωρούν  «βήμα» και σου  δυναμώνουν  τη   «φωνή», για να κάνεις το  «μαύρο, άσπρο» ,να «βγαίνεις λάδι»,αλλά και  να  λασπολογείς, να αποπροσανατολίζεις, να αποχαυνώνεις τους ήδη αποχαυνωμένους των τηλεκοντρόλ της «Ζούγκλας» και των «Διαξιφισμών».  ΄Ετσι κατάντησαν τη χώρα ΟΛΟΙ  όσοι «τρώγαν τα λεφτά μαζί»,  μοιράζονταν τις θέσεις, ξεπουλούσαν τη χώρα και τα δικαιώματα των Ελλήνων που θα έρθουν.

Τώρα, το κακό έγινε. Την πληρώσαμε ΟΛΟΙ και ας μη φταίγαμε ΟΛΟΙ. Και όπως ακριβώς συμβαίνει πάντα, ο όχλος σε φάσεις πανικού και ειδικά «στέρησης» δεν κάνει διακρίσεις. «Μαζί με τα ξερά ,να καούν και τα χλωρά». Και στα «χλωρά» δεν είμαστε μόνο εμείς  οι «αιρετικοί»,οι αλλιώτικοι, όσοι μείναμε  διαφορετικοί από τους πολλούς (η περίφημη πλειοψηφία, που είναι η…βάση της «Δημοκρατίας» τους).  Στο κάτω -κάτω , εμείς  μεγαλώσαμε, ζήσαμε (όπως ζήσαμε), σιγά-σιγά μαζεύονται οι ημέρες μας . Οι άλλοι όμως: Οι Γενιές που έρχονται;  Γιατί φορτώσατε αγέννητους ανθρώπους με τις δικές σας «αμαρτίες»;Με ποιο δικαίωμα  όλοι σεις ασελγήσατε πάνω στα  παιδιά μας;

Όμως, τούτη τη φορά δε θα τη σκαπουλάρετε πάλι, χωρίς να πληρώσετε. Το έγκλημα που διαπράξατε  είναι ανοσιούργημα, έγκλημα «καθοσίωσης» και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγετε. Η ατιμωρησία  σας θα είναι ΥΒΡΙΣ στους νόμους της φύσης και της ηθικής που η ίδια διδάσκει.

Εμείς, εδώ στο στο HOMO NATURALIS ,στο όνομα των αναφαίρετων δικαιωμάτων ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,  δε θα σας αφήσουμε ήσυχους να  σκεπάσετε πάλι τις «πομπές» σας, να κάνετε τους «από δω πάνε οι άλλοι»,τους ανήξερους, "τους πέρα βρέχει". Και προ παντός τους ριγμένους, τα θύματα. Είστε θύτες και όχι θύματα.  Στο δικαστήριο της αδέκαστης Ιστορίας κριθήκατε ένοχοι. Τα πειστήρια της ενοχής σας  είναι η αδιαφορία σας, η  κοπαδοποίησή  σας, η ψήφος -επιταγή σας, που εξαργυρώνατε τόσα χρόνια στις  «μαύρες» κομματικές  τράπεζες.  Οι ποινές   θα σας επιβληθούν και θα εκτελεστούν απαρέγκλιτα. ΄Ηδη η απόγνωση, η αγωνία και η ανέχεια, που σας ζώνουν είναι ο προθάλαμος της τιμωρίας. Πλησιάζει και η αποκορύφωσή της.

Νομίζατε, ως άφρονες, πως μπορούσατε να κοροϊδεύετε τους πάντες εσαεί. Η  ιστορική πείρα, όμως, αποδεικνύει πως δεν μπορείτε.

 

 *Επίσημη έναρξη του αγώνα ενημέρωσης για το ισχυρό «τσουνάμι» που πλησίαζε, έγινε στις 27-11-2008 με το άρθρος μας «ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ, ΥΜΕΙΣ ΑΔΕΤΕ!  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!».

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2022 HOMO NATURALIS