HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2247010
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
12.10.11

 

                           (Απο την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,11/10-15/10/2011. DROMENA EDO KE PARAPERA)

 

1."Τρισέ: «Η Ελλάδα παράδειγμα χώρας με ανάρμοστη συμπεριφορά» (MME)

 

 Ο Τρισέ  μας χαρακτηρίζει λαό με ανάρμοστη συμπεριφορά. Είναι ένας βαρύς χαρακτηρισμός,που όταν διατυπώνεται από κορυφαίο παράγοντα της Ε.Ε, καταντάει χειρότερος και από βρισιά. Εμπεριέχει ένα σωρό υπονοούμενα, που δε θα μπορούσε και μόνο λόγω τους αξιώματός του, να τα ξεστομίσει ο Τρισέ δημόσια.΄Ολοι ,όμως, τα αντιλαμβάνονται.

Εκείνο πάντως που εξοργίζει περισσότερο και τους Ευρωπαίους,αλλά και τους "΄Ελληνες Ευρωπαίους" είναι η συνεχιζόμενη συμπεριφορά των Ελληνάρων: Αμετανόητοι, θρασείς, αγροίκοι, ψευτόμαγκες, παλικαράδες. Δεν ορρωδούν μπροστά σε τίποτα. Βγαίνουν στους δρόμους, διαμαρτύρονται, αγανακτούν, καταστρέφουν, εμποδίζουν τους υπόλοιπους να κινηθού ελεύθερα  στους δημόσιους χώρους. Κάνουν απεργίες, καταλήψεις, λένε χοντρά ψέματα,παραπλανούν, βρίζουν, απειλούν. ΄Εχουν παραδώσει φανερά πια τη χώρα στο χάος και την ολοκληρωτική καταστροφή. Δείτε κλασικά παραδείγματα τους Τσίπρες ,τους Θεοδωράκηδες και τους δημαγωγούς συναδέλφους του πρώτου στο κοινοβούλιο. Θαυμάστε τους καρεκλοκένταυρους συνδικαλιστάδες της ΑΔΕΔΥ/ΓΕΣΕ/ΓΕΝΟΠ και τον όχλο τους. Παρακολουθήστε τους οχετούς και τα βρωμολύμματα που ξερνούν στο "πέρασμά" τους  τα έντυπα και τα κανάλια των Κουρήδων και των συνοδοιπόρων τους ιδιοκτητών -δημοσιογράφων, που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τον...καλύτερο αποπροσανατολισμό,την προπαγάνδα,την αποβλάκωση των πελατών τους.

Αυτοί οι άθλιοι, οι αρνησιπάτριδες, οι διεφθαρμένοι, οι πάλαι ποτέ  και οι τωρινοί πελάτες των κομμάτων, οι βολεψάκηδες-παρτάκηδες. Απειλούν "θεούς και δαίμονες",τα βάζουν με όλους τους άλλους, εκτός από τους ευατούς τους,αν και είναι οι βασικοί υπεύθυνοι των δεινών της χώρας και ρίχνουν την ευθύνη για το κατάντημα της  σε όσους ή δεν ευθύνονται καθόλου ή ευθύνονται όσο και οι ίδιοι (πχ. πολιτικοί).

΄Εχουν κατρακυλήσει τόσο χαμηλά, έχουν υποστεί τέτοια αλλοτρίωση και σύγχυση φρενών, δημιουργούν τόσα αλλόκοτα άλλοθι και εφευρίσκουν τέτοιες γελοίες δικαιολογίες για την αισχρή  και ατομικιστική  συμπεριφορά τους, ώστε πλέον δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα  να ακούσουν τη φωνή της λογικής, αφού κλείνουν τ΄αυτιά τους στα επιχειρήματα των νουνεχών. Δεν υπάρχει  κανένα πεδίο συνεννόησης, καμιά ελπίδα να συνετιστούν,να συνέλθουν. Στην πολιτική και τη δημόσια ζωή, στο συνδικαλισμό, στον εργασιακό τους περιβάλλον, στην καθημερινή, κοινωνική ζωή, έχουν μεταφέρει και υιοθετήσει  συμπεριφορά "γηπέδου", νοοτροπία "χούλιγκαν". Παλεύουν  " με νύχια και  δόντια" και με πρόσχημα  τάχα μου συνδικαλιστικές διεκδικήσεις (διάβαζε φασιστική εκτροπή του συνδικαλισμού στο ανήθικο ιδεολόγημα "ο θάνατός σου η ζωή μου"), να οδηγήσουν τη χώρα στην ολοκληρωική καταστροφή ,να επιφέρουν τον παντελή όλεθρο.Είναι "στοίχημα ζωής"  πλέον και αγρια χαρά γι΄αυτούς να συμπαρασύρουν τους πάντες και τα πάντα στα "Τάρταρα",στο μη παρέκει.

Οι νουνεχείς ,οι λογικοί οι σώφονες,οι ανιδιοτελείς,  όσοι τελικά αγαπάμε αυτόν τον τόπο στην πράξη και όχι στα λόγια, όπως κάνουν ατοί,οφείλουμε να τους εμποδίσουμε να ισοπεδώσουν τα πάντα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα και του τόπου και των μελλοντικών γενεών των Ελλήνων από το στόμα αυτών των άγριων θηρίων, που έχουν επιπέσει να κατασπαράξουν το ήδη καταλαβωμένο κορμί της χώρας. Οι Ελληνάρες είναι εχθροί της Ελλάδας, εχθροί της Ευρώπης, εχθροί των "Ελληνων Ευρωπαίων". Είναι μια "φυλή" που αποτελείται από άγριες, αιμοδιψείς "ύαινες". Μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός τους ταιριάζει πλέον. Να μην τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν το  έργο της καταστροφής που άρχισαν εδώ και καιρό και το συνεχίζουν ανεμπόδιστοι .Να μη διστάσουμε να συνειδητοποιήσουμε πως έχουμε πόλεμο μαζί τους.Δεν είμαστε της ίδιας συνομοταξίας,δεν ανήκουμε στη φυλή τους.

Είναι άρπαγες,ληστές κουρσάροι. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το ατομικό τους συμφέρον και θυσιάζουν τα πάντα σ΄αυτό. Ακόμα και την ίδια την  πατρίδα τους. Ακόμα και τα παιδιά αυτού του τόπου, που δεν έχουν γεννηθεί.

Ας τους σταματήσουμε. Δεν υπάρχει ο χρόνος ούτε η πολυτέλεια να παραμένουμε θεατές. 

Τελευταία ανανέωση ( 12.10.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS