HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2014866
ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ "ΚΡΕΜΑΣΕ" ΤΗ ΧΩΡΑ
03.11.11

 

 Παραθέτουμε δύο παλιότερα (12-2-2009 και 7-6-2009) προειδοποιητικά της κατάρρευσης κείμενα,που ανέβηκαν στο Homo-Naturalis. Τα κείμενα έχουν αποσταλεί στα κόμματα και στα ΜΜΕ. Το βρώμικο -διαπλεκόμενο Σύστημα τα έπνιξε.Σήμερα "καμώνονται" τους αδιάφορους. Το χειρότερο ρίχνουν τις ευθύνες τους ο ένας στον άλλο.

΄Ολοι τους είναι υπόδικοι και σύντομα θα δικαστούν,όταν "ξημερώσει καινούρια ημέρα" για τη χώρα. 

 

Εκτύπωση
12.02.09

 ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΞΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ-ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  Είναι τοις πάσι  γνωστό ότι οι Έλληνες πολιτικοί όλου του κομματικού φάσματος -και όχι μόνο οι σημερινοί-είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει αυτή την ώρα τη χώρα. Ο συνεχής και αλόγιστος δανεισμός,η παντελής έλλειψη ορθολογιστικών, οικονομικών προγραμμάτων,  η απογύμνωσή της από τον παραδοσιακό,παραγωγικό της πλούτο,η ανυπαρξία αναπτυξιακών υποδομών, ο πελατειακός χαρακτήρας της πολιτκής στην Ελλάδα, ειναι μερικές από τις αιτίες, που την οδηγησαν  σε αυτή τη δεινή κατάσταση.

 Και δεν είναι μόνο υπεύθυνα τα δύο μεγάλα κόμματα που άσκησαν την εξουσία τα τελευταία χρόνια.Το ίδιο υπεύθυνα ειναι και τα μικρά κόμματα,που για καθαρά μικροκομματικούς λόγους, όχι μόνο δε στάθηκαν επικριτικά επί της ουσίας του αλόγιστου δανεισμού, αλλά ούτε τόλμησαν ποτέ να προτείνουν μέτρα για την εγκατάλειψη αυτής της τακτικής  ,που φυσικά,  βραχυπρόθεσμα, θα ήταν σε βάρος των εργαζομένων. Αυτή η "ομερτά" των ελληνικων κομμάτων,οδήγησε τη χώρα σε μια μη αναστρέψιμη οικονομική καταβαράθρωση  ,που με την πάροδο του χρόνου θα επιδεινώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες

  Είναι φανερό ότι οι ΄Ελληνες πολιτικοί  στη συνείδηση των περισσοτέρων πολιτών, έχουν χάσει την "έξωθεν καλή μαρτυρία" και είναι υπόδικοι για το μεγάλο έγκλημα της καταστροφής της χώρας. Αυτή την ώρα, τη μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν οι πολιτικοι,είναι ΟΛΟΙ ,ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ,να πάνε σπίτια τους. Είναι η στιγμή που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπό τις παρούσες τραγικές συνθήκες που έχει περιέλθει η χώρα,οφείλει να αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες και βάση του Συντάγματος να αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας σε πρόσωπα εξωκοινοβουλευτικά ,που διαθέτουν αποδεδειγμένα ήθος και ικανότητα να συγκρτατήσουν τη χώρα από το φρενήρη ρυθμό της καθοδικής πορείας που βρίσκετα αυτή τη στιγμή.

 Αν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν επωμιστεί τις ευθύνες του, θα είναι και ο ίδιος ΥΠΟΛΟΓΟΣ και απέναντι στην ιστορία και απέναντι στις γενιές των πολιτών που έρχονται.

  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ

 

 

ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ, 7-6- 2009

                     ΘΡΙΑΜΒΟΣ!

 ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ  ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

 

 

 

 Πρώτη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη, αναδείχτηκε σήμερα το ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, με ποσοστό που εγγίζει στο μέσο όρο του, το 67% περίπου των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους των χωρών της Ε.Ε. Οι ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ, ΕΛΕΥΕΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Στην Ελλάδα,το ποσοστό της ΑΠΟΧΗΣ-ΛΕΥΚΟΥ-ΑΚΥΡΟΥ, άγγιξε το 65%.

 Το ελληνικό υπουργείο εσωτερικών (με τη σιωπηρή συμφωνία, φυσικά, όλων των κομμάτων και  των λεγόμενων ΜΜΕ), κρύβει ενα ποσοστο της τάξεως του 12-15% απο την αποχή, τα λευκά και τα άκυρα. Όλες οι καθεστωτικές δυνάμεις- και όχι μόνο στην Ελλάδα- έχουν πανικοβληθεί, βλέποντας το οριστικό τέλος τους που ζυγώνει.ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ!

 

 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ ΠΟΛΙΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.

 ΑΝ Ο "ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.      

                                                           ΗΟΜΟ

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 03.11.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2022 HOMO NATURALIS