HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2011134
ΟΙΚΟΝ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ:ΝΕΟΣ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
22.01.12

 

  (Αναδημοσίευση απo την ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMAAS,15/1-21/1/2012, ETSI TA " VLEPOUN"  ALLI)

" Η εισαγγελική παρέμβαση των Πεπόνη – Μουζακίτη για την διερεύνηση τυχόν πολιτικών ευθυνών Παπανδρέου - Παπακωσταντίνου και άλλων εμπλεκόμενων υπουργών για τα ‘φουσκωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.


 Πως ο Παπανδρέου οδήγησε τη χώρα στην αιχμαλωσία.

Όλη η διαδρομή από το Νοέμβριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2010, όπου ο Γ. Παπανδρέου οδήγησε σε αναγκαστική χρεοκοπία την Ελλάδα (MME).

 

΄Οταν η Δικαιοσύνη μπαίνει σε "διατεταγμένη"   υπηρεσία ή εκπροσωπείται από αφελή-ανεπαρκή άτομα ,είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στον καταταλαιπωρημένο αυτό θεσμό. Εν προκειμένω,οι οικονομικοί εισαγγελείς,που αρχικά νομίσαμε πως είναι απλά... θορυβοποιοί, φαίνεται πως ή  βρίσκονται βαθιά χωμένοι σε "σκοπιμότητες" ή έχουν "τρικυμία εν τω κρανίω", όπως φαίνεται από την ανάλυση στο παραπάνω άρθρο, το οποίο βρίθει ανακριβειών και σκοπιμοτήτων.

  Δε θα χάσουμε χρόνο και "φαιά ουσία" για να ασχοληθουμε με ...πομφόλυγες ΄Ενα μόνο στοιχείο θα παραθέσουμε, για να αποδειχτεί πόσο αναληθέστατα και "εκ του πονηρού" είναι όσα ισχυρίζεται ο συντάκτης του άρθρου και φαίνεται να τα χρεώνει ως πεποιθήσεις-κατηγορίες των οικονομικών εισαγγελέων. ΄Ολα, μας λέει, παίχτηκαν το 2009, όταν ο τότε πρωθυπουργός αποφάσισε την...τεχνητή-χειραγωγημένη κατάρρευση  και έγιναν όσα έγιναν!  Μέχρι τότε δηλαδή,όλα ήταν 'καλά και ωραία" ή ελαφρώς άσχημα, οπότε έρχεται ο Παπανδρέου και λέει: "Δεν τραβάω μια τεχνητή χρεοκοπία της χώρας, για να κάνουμε γούστο και να έχουμε να λέμε;"   Μάλιστα.  Εμείς, όμως, ένα χρόνο νωρίτερα (27/11/2008) εδώ στο Homo-naturalis.gr, στο κείμενό μας με τίτλο "ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΥΜΕΙΣ ΑΔΕΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ" είχαμε επισημάνει τον άμεσο κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας, γιατί όλα τα σημάδια το έδειχναν σε όσους είχαν το βλέμμα "καθαρό".Είχαμε μάλιστα υποδείξει τους υπεύθυνους του επερχόμενου κακού και ζητούσαμε τη λήψη άμεσων μέτρων για να αποφευχθεί η κατάρρευση της οικονομίας. Για τους λόγους που στο ίδιο άρθρο εκθέσαμε, όχι μόνο κανείς δεν ασχολήθηκε  με το τεράστιο αυτό ζήτημα, αλλά συνέχιζαν  να "παίζουν" και να αναδεικνύουν ως σπουδαία τα τεχνητά μικροσκάνδαλα (τύπου "Βατοπεδίου"), για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το πραγματικό μεγαλοσκάνδαλο της χρεοκοπίας.

 Κύριοι εισαγγελείς,

Το παιχνίδι είχε χαθεί ήδη το 2008 και νωρίτερα και το 2009 οι χειρισμοί που έγιναν (λανθασμένοι πολλοί απ΄αυτούς),ήταν απελπισμένες κινήσεις "πνιγόμενου" σε φουρτουνιασμένη θάλασσα και πολύ δύσκολο να ανατρέψουν την κατάσταση. Οι περισσότερες έγιναν υπό το κράτος του πανικού και του κομματικού κόστους. ΄Εχουμε αναλύσει εδώ τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου,ο οποίος από την αρχή λειτούργησε ως αρχηγός κόμματος και όχι ως "ιστορικός" πρωθυπουργός. Αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος. Ποιοί χειρισμοί ήταν οι πιο ενδεδειγμένοι και δεν έγιναν εξαιτίας του πανικού της τότε κυβέρνησης για το "πολιτικό" κόστος ,που θα εισέπραττε αν προχωρούσε σ΄αυτούς ,επίσης τους έχουμε καταθέσει εδώ, πολύ αναλυτικά και όχι μια φορά μάλιστα.

Το να έρχεσθε τώρα να υποστηρίζετε πως ο τότε πρωθυπουργός επεδίωξε με δόλο να φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε, είναι και εγκληματικό και αποπροσανατολιστικό και διχαστικό. Αν δεν έχετε άλλες  σκοπιμότητες (ευχόμαστε ολόψυχα να μην έχετε), τότε είσθε εντελώς πολιτικά αφελείς, ανιστόρητοι και  ανεπαρκείς   για να επιτελέσετε το έργο που σας έχει ανατεθεί. 

Εν κατακλείδι:

1.Αντί ήδη να είναι φυλακή η πραγματική κυβερνητική ομάδα Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στην κατάρρευση ((πολιτική, οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική), έρχονται ως "συνήγοροι" της αμαρτωλής ελληνικής Δεξιάς,να ανακαλύψουν συνωμοσίες,σκιπομότητες  και προδοσίες σε έναν πρωθυπουργό, που είχε ένα και τεράστιο ελάττωμα (όπως όλοι σχεδόν οι πρωθυπουργοί αυτής της χώρας): Να προτάξει το κομματικό συμφέρον του εθνικού. Εκεί υπάρχουνε ευθύνες και όχι σ΄αυτά που επινόησαν για άγνωστους προς το παρόν λόγους οι οικονομικοί εισαγγελείς.

2. Οι εκπρόσωποι της Δικαισοσύνης για άλλη μια φορά "σταύρωσαν" το θεσμό. Από τη μια, η ανακρίτια Καλού με τη...φιγουρατζίδικη προφυλάκιση Εφραίμ και από την άλλη, οι οικονομικοί  εισαγγελείς Πεπόνης  και  Μουζακίτης με τις απαράδεκτες και εκτός τόπου και χρόνου κατηγορίες τους, έδωσαν τη χαριστική βολή σε μια ελληνική δικαιοσύνη, που προ πολλού "έπνεε τα λοίσθια". 

Κρίμα και Ντροπή!

 

Τελευταία ανανέωση ( 22.01.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2022 HOMO NATURALIS