HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2320378
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΙΔ.ΣΤΑΘΜΟΥΣ
04.03.13

"  Χρυσή Αυγή σχεδιάζει Κέντρα Προσχολικής Αγωγής για παιδιά Ελλήνων.

Παρά το σάλο που δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα «Διάπλαση των παίδων» για παιδιά από 6 έως 10 χρόνων, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ετοιμάζει παιδικούς σταθμούς μόνο για παιδιά Ελλήνων.Οι πρώτοι δέκα παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν από το καλοκαίρι και το εγχείρημα έχει αναλάβει ο βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Ήδη νομικοί σύμβουλοι του κόμματος αναζητούν τη φόρμουλα κάτω από την οποία θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

 

Το θέμα της «κατήχησης» έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Οι φωνές που ζητούν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Εισαγγελίας ολοένα και πληθαίνουν..."(MME)


                                                  ***

Αν κάποιος  που είχε τη μέριμνα (γονική ή όχι) ενός παιδιού, το κακοποιούσε με οποιονδήποτε τρόπο, μια πολιτισμένη κοινωνία με τα αρμόδια όργανά της όφειλε άμεσα να απομακρύνει το παιδί από αυτό το άρρωστο περιβάλλον και να αφαιρέσει την κηδεμονία από το δράστη. Το ίδιο, αν ένας δάσκαλος κακοποιούσε το μυαλό των παιδιών με επικίνδυνες διδασκαλίες.

   

Οι Νέο-Ναζί μαζεύουν παιδιά  και τα διδάσκουν το έγκλημα,το μίσος,το ψεύδος,την απάτη. Διαστρεβλώνουν την ιστορία και παραποιούν    την αξιακή συγκρότηση του ατόμου.  

Δηλητηριάζουν αθώες ψυχές και  προετοιμάζουν κακοποιούς,για  να πάρουν τη σκυτάλη από τους Μιχαλολιάκους και τους Κασιδιάρηδες. Να μαχαιρώνουν  φτωχούς μετανάστες,να κακοποιούν  όποιον αντιστέκεται στην παραφροσύνη του ναζισμού.  Κατασκευάζουν "ρομπότ" με ειδικότητα στις δολοφονίες,τους βιασμούς,την παρανομία.

 

Βιάζουν την ψυχή και το μυαλό  ανθρώπων "εξ απαλών ονύχων". Σε άλλη χώρα, αν είχε συμβεί  κάτι ανάλογο, δε θα συζητούσε κανείς πολίτης ούτε περί οικονομικής κρίσης , ούτε για την ισόβια καταδίκη κάποιου καταχραστή δημάρχου .  Θα είχαν ξεσηκωθεί ΟΛΟΙ εναντίον των βιαστών του κορμιού ή του μυαλού ενός παιδιού , με διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες ,πικετοφορίες. Ακόμα και έξω από τα σπίτια των δραστών θα είχαν κατασκηνώσει ακτιβιστές. Και το κράτος  την ίδια στιγμή με συνοπτικές διαδικασίες θα είχε αφαιρέσει από τέτοια άτομα το δικαίωμα να ανατρέφουν παιδιά. Θα τα απομάκρυνε εν ριπή οφθαλμού, σε άλλο άνοσο και υγιές περιβάλλον.

 

Πριν  λίγα  χρόνια στην Αμερική (Καλιφόρνια) ,  κάποια αίρεση δίδασκε  σε συγκεντρώσεις ενηλίκων που παρίσταντο  παιδιά, διάφορους  θρησκευτικούς παραλογισμούς-παραδοξολογίες. Σε λιγότερο από 24 ώρες είχε κινητοποιηθεί ολόκληρος ο αρμόδιος μηχανισμός της Πολιτείας , σφραγίστηκε η αίθουσα συγκεντρώσεων, συνελήφθησαν οι αρχηγοί της αίρεσης και οι γονείς των παιδιών σύρθηκαν στα δικαστήρια  με αυτόφωρη διαδικασία και  αίτημα της πολιτείας να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών.

 

Σήμερα ο παρανοϊκός Μιχαλολιάκος και το "τημ" των τρελαμένων  "παρακοιμώμενών" του ζητάνε άδεια να ανοίξουν παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία!! Εδώ είναι...Ελλαδιστάν.  Θεσμοί δε λειτουργούν πια,η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη. Ακόμα ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ να ανακαλέσει την άδεια λειουργίας του κόμματος  των εγκληματιών Νέο-Ναζί.  Ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για ηθική αυτουργία  σε δολοφονίες και κακοποιήσεις ανθρώπων.

 

Δε θα είναι περίεργο ,επομένως, αν αύριο τους χορηγήσουν και άδεια ίδρυσης παιδικών σταθμών. Οπότε, μετά τους Χρυσαυγίτες,  σειρά έχουν να ζητήσουν άδεια παιδικών σταθμών και οι...παιδεραστές.  Μια δασκάλα τις προάλλες βγήκε και δήλωσε πως δεν είναι δα και έγκλημα η παιδεραστία!!

 

Επικίνδυνη για παιδιά αυτή η χώρα. Οπότε, πάλι η λύση θα δοθεί από τους....κουτόφραγκους .Θα το δείτε.  Φαίνεται πως οι ΄Ελληνες είμαστε ανίκανοι, ακόμα και τα στοιχειώδη, τα οφθαλμοφανή ,τα αυτονόητα να διαχειριστούμε.

 

Κρίμα! Δεν ήταν πάντα έτσι αυτή η χώρα.

 

Τελευταία ανανέωση ( 06.03.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS