HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2015116
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩ
13.12.13

Φυσικά δε χρειάζονταν οι τελευταίες αποκαλύψεις από τα κείμενα ,τα σκίτσα και τις φωτογραφίες του περιοχομένου -υλικού των κομπιούτερ των Νεο-Ναζί που δημοσιοποίησε η αντιτρομοκρατική, για να αντιληφθεί και ο πιο ευκολόπιστος πως η εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου προπαρασκεύαζε την ανατροπή του πολιτεύματος. ΄Οπως έχουμε γράψει παλιότερα, τα μέλη της Χ.Α περίμεναν πώς και πώς την άτακτη χρεοκοπία της χώρας, όταν ο κόσμος ,αλλόφρων από αγανάκτηση και απόλυτη στέρηση και πενία, θα ξεχυνόταν στους δρόμους να διαδηλώσει -διαμαρτυρηθεί . Και τότε οι εγκληματίες θα έβγαιναν από τα σκοτάδια ,θα άρπαζαν την ευκαιρία και θα ξεκινούσαν το μακελειό. Θα ακούναγαν τα λόγχες τους στα πεζοδρόμια, όπως συνήθιζε να λέει ο αρχηγός τους. Η πρόβα "τζενεράλε" ,όπως κατήγγειλε αυτόπτης μάρτυρας αστυνομικός και δημοσιεύσαμε την καταγγελία του Homo-Naturalis.gr , έγινε στις 13-2-2012, όταν οι Nεο-Ναζί με μάσκες έκαψαν την Αθήνα.


Αλλιώς , σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία (όταν μάλιστα διατείνεσαι, διάβαζε προφασίζεσαι, πως είσαι νόμιμο κόμμα και δραστηριοποιείσαι στη Βουλή και την κοινωνία, χρηματοδοτείσαι από το δημόσιο και παίρνεις βουλευτικούς μισθούς από τον κρατικό κορβανά) τι νόημα έχουνε οι στρατοί,οι "φαντάροι" και η στρατιωτική εκπαίδευση; Σε μια οργανωμένη δημοκρατικά πολιτεία δεν κάνεις τάγματα εφόδου, δεν κρατάς όπλα, ούτε μαθαίνεις σημάδι σε ταμπέλες ή, το χειρότερο, σε κινούμενους στόχους (διάβαζε μετανάστες) και φυσικά δε βαρύνεσαι με 3.500 επιθέσεις ,κακοπιήσεις, τραυματισμούς, εμπρησμούς και 50 δολοφονίες. Αυτά γίνονται μόνο σε δικτατορίες, όχι σε συντεταγμένη και πολιτισμένη πολιτεία.


Γράψαμε πολλές φορές πως το υπάρχον κατηγορητήριο, βάσει του οποίου προφυλακίστηκαν ελάχιστα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α, είναι ελλιπές και πρέπει να συμπεριληφθούν σ΄αυτό οι κατηγορίες για προπαρασκευαστικές πράξεις ανατροπής του πολιτεύματος και ηθική αυτουργία στις παραπάνω εγκληματικές πράξεις. Αυτό,βέβαια, είναι δουλειά της Δικαιοσύνης και φαίνεται πως σ΄αυτή την κατεύθυνση εργάζεται, της διεύρυνσης, δηλαδή, του κατηγορητηρίου και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς.


Το πρόβλημα, όμως της Χ.Α-Νεο-Ναζί, δεν αφορά τη Δικαιοσύνη και ούτε είναι μόνο δικιά της αρμοδιότητα. Προηγείται η Βουλή. Δεν μπορούν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση να προφασίζονται αναρμοδιότητα , να "νύπτουν τας χείρας" και να "πετάνε το μπαλάκι" στους δικαστές. Είχε υποχρέωση η Βουλή της Ελληνικής Δημοκρατίας, να θέσει από την πρώτη στιγμή την εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου εκτός νομιμότητας . Να μη περιμένει τόσο καιρό να κινηθεί πρώτα η Δικαιοσύνη , για να διατυπώσει τις κατηγορίες. Το κατηγορητήριο κατά της συμμορίας Μχαλολιάκου είναι για πράξεις πρόσφατες ,τόσο η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και οι δύο άλλες που αναφέραμε. Αλλά το έγλημα των Ναζί είναι ιστορικό, ιδιώνυμο και δεν παραγράφεται (τα εγκλήματα πολέμου δεν υπόκεινται σε παραγραφή).


Επομένως, είναι πρόφαση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης (όλων των κομμάτων) η δικαιολογία πως ήταν δεμένα τα χέρια τους μέχρι να κινηθεί η Δικαιοσύνη, για να θέσουν δια νόμου εκτός νομιμότητας τον εγκληματικό συρφετό του Μιχαλολιάκου, που εκθειάζει το Ναζισμό, θεωρεί ήρωες του εγκληματίες Ναζί και παριστάνει το κόμμα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ενώ στην ουσία δεν είναι παρά μια εγκληματική-ναζιστική οργάνωση.


Κύριοι της Βουλής ,


Ο Ναζισμός υπήρξε η χειρότερη περίοδος στην πορεία του ανθρώπου. Αυτή είναι η διαβεβαίωση της Ιστορίας. Ουδέποτε ο κόσμος είδε τέτοιας μορφής και έκτασης θηριωδία. Δε γνωρίζουμε στην Ιστορία παρόμοια εγκλήματα. Τί είναι για παράδειγμα η οδυνηρή και βδελυρή πράξη της τύφλωσης 15.000 αιχμαλώτων Βουλγάρων από το Βυζαντινό αυτοκράτορα Βασίλειο το Β΄,τον αποκαλούμενο Βουλγαροκτόνο, μπροστά στα 5-6.000.000 Εβραίους,που έκαψαν στους φούρνους και θανάτωσαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι Ναζί; Κοντά στα 20.000.000 υπολογίζει σήμερα η Ιστορία τα θύματα του Ναζισμού. Πρωτοφανές, ανήκουστο, απίστευτο ! Ουδέποτε η ανθρωπότητα γνώρισε τέτοια φρίκη, τέτοια ντροπή,τόση οδύνη.


Η χώρα μας βίωσε στο "πετσί" της αυτή τη θηριωδία. Οι εκτελέσεις, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις, οι συλλήψεις, από το 1941 έως το 1944 δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της χώρας . Η "Κατοχή" σημάδεψε ακόμα και τις νεότερες γενιές των Ελλήνων . Η οικονομία της χώρας κατεστράφη εντελώς και για χρόνια πολλά μετά τον πόλεμο γενιές Ελλήνων συνέχιζαν να υφίστανται τις οικονομικές επιπτώσεις αυτής της καταστροφής.


Αυτά όφειλε να τα γνωρίζουν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση (και τα γνωρίζουν) και να θέσουν, όπως είπαμε, εκτός νόμου από την πρώτη στιγμή την εγκληματική συμμορία των Νεο-Ναζί και του Μιχαλολιάκου. Ασέβησε η σημερινη ελληνική Βουλή στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ναζισμού κα ιδιαίτερα στη μνήμη των Ελλήνων θυμάτων και ασέλγησε επί της Ιστορίας που επέτρεψε την είσοδο των Ναζιστών στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πολλώ μάλλον, που ο πρόεδρος της Βουλής έδωσε πάμμπολες φορές το λόγο σε ομιλητές Νεο-Ναζί (εμείς δεν τους αναγνωρίζουμε ως βουλευτές) να "αποπατήσουν" στο ίδιο το "ναό της Δημοκρατίας" και επέτρεψε αναρίθμητες φορές να ακουστεί το παραλήρημα και η ΄Υβρις των υπανθρώπων πως δεν υπήρξε Ολοκαύτωμα! Πώς θα απολογηθούν τώρα οι σημερινοί Βουλευτές στην ιστορία; Πώς δέχτηκαν να αντικρύζουν τρελαμένα και ανισόρροπα πρόσωπα στην αίθουσα της Βουλής, που ξερνούσαν ύβρεις και οχετό κατά πάντων και ιδιαίτερα κατά της Ιστορίας; Δεν μπορούν να αφουγκραστούν τη "φωνή" του αίματος των εκατομμυρίων θυμάτων;


Ντροπή σας, κύριοι Βουλευτές! Χίλιες φορές ντροπή σας! Το έγκλημά σας είναι ασυγχώρητο και δεν παραγράφεται ιστορικά. Αν υπήρχαν στην Ελλάδα δικαστές με "κότσια" και ευαισθησία, θα έπρεπε να κινηθούν εδώ και πολύ καιρό νομικά εναντίον σας. Ντροπή σας!


Κύριοι,


΄Εχετε αντιληφθεί πως προσβάλετε και τη μνήμη των εκατομμύριων θυμάτων των Ναζί ,αλλά και το πολίτευμα της χώρας, αφού επιτρέπετε την είσοδο στο ελληνικό κοινοβούλιο των υμνητών των εγκλημάτων των Ναζί; Καταλαβαίνετε πως αυτό είναι παράνομο και έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα απέναντι στην Ιστορία και την παγκόσμια Δικαιοσύνη;


Σε λίγο καιρό πλησιάζουν οι ευρωοεκλογές . Θα διαπράξετε "έγκλημα καθοσίωσης", αν πάλι οι Νεο-Ναζί συμμετάσχουν σ΄αυτές . Μην αφήσετε τους δικαστές να κάνουν εκείνο που εσείς έχετε πρώτοι υποχρέωση να κάνετε. Να θέσετε, δηλαδή, με δικό σας νόμο εκτός νομιμότητας τη ναζιστική οργάνωση και οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ναζιστική παρουσία ή "φωνή" στην ελληνική κοινωνία . Μην τολμήσετε! Το έκαναν οι Γερμανοί, οι Γάλλοι,οι Σουηδοί ,όλες οι χώρες που σέβονται την Ιστορία και τον ανθρωπισμό. Εξαφάνισαν κάθε ίχνος ντροπής και ευξετελισμού της Ιστορίας και του πολιτισμού, απομόνωσαν από κάθε πολιτική ,κοινωνική και λοιπή δρατσηριότητα τους υμνητές της παράνοιας των Ναζί.


Πήραμε απόφαση να κοινοποιήσουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη Βουλή αντίγραφο αυτής της καταγγελίας μας (και αργότερα και εξώδικη διαμαρτυρία), αν συνεχιστεί το θλιβερό, παράνομο και εγκληματικό αυτό φαινόμενο της παρουσίας Ναζί στη Βουλή των Ελλήνων. Και αν δεν αντιληφθείτε πως είναι έγκλημα ο συγχρωτισμός σας στην ίδια αίθουσα του κοινοβουλίου με τους εκπροσώπους της συμμορίας Μιχαλολιάκου, που ορκίζονται στο όνομα του Χίτλερ και του Ναζισμού και δεν προχωρήσετε σύντομα στην ψήφιση νόμου που θα θέτει εκτός νομιμότητας τη ναζιστική οργάνωση, θα προσφύγουμε στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα και δικαστήρια και θα ζητήσουμε την καταδίκη τη σημερινής Βουλής των Ελλήνων για παράβαση καθήκοντος , παροχή κάλυψης σε υμνητές εγκλημάτων πολέμου, ανοχή προσβολής εκατομμυρίων θυμάτων τους, ασέβεια στο δημοκρατικό πολίτευμα κ.α


Ο γράφων ,ως ιστορικός και ευαισθητοπημένος πολίτης ,έχει υποχρέωση απέναντι στα εκατομμύρια θύματα του Ναζισμού να προχωρήσει σε ενέργειες, που επιβάλουν και δικαιολογούν και οι δύο ιδιότητές του.

 

Τελευταία ανανέωση ( 22.12.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2022 HOMO NATURALIS