HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2214388
I ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMADAS (29/12/2013- 4/1/2014)
29.12.13

 

                                         2014

                              ΕΥΧΕΣ ΓΙ ΑΛΛΑΓΕΣ !

 

 

 

 

 

 

                                 ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

                       (thebest.gr/news/index/viewStory/239969)

 

 

 

1.  MIA FOTOGRAFIA HILIES LEXIS

 

 

 

 

                                                               4-1-2014

 

 

 

" Ο Έλληνας γιατρός που έγινε θρύλος στα μέτωπα του πολέμου

 

 

 
Έζησε τη ζωή του ανάμεσα σε πολέμους, εμφύλιες συρράξεις, ερήμους, στρατόπεδα βουνά και ζούγκλες ταξιδεύοντας σε αφιλόξενες περιοχές με τεράστιους κινδύνους. Μοναδικό του εφόδιο ήταν μερικά εργαλεία και η πίστη στο έργο του. Ο Chris Giannou σήμερα συγκαταλέγεται στους ελάχιστους, παγκοσμίως, ιατρούς με συσσωρευμένη εμπειρία στην ιατρική, η οποία ασχολείται υπό ακραίες συνθήκες. 

Παιδί Ελλήνων μεταναστών από τη Φλώρινα, γεννήθηκε στον Καναδά. Οι σπουδές του ολοκληρώθηκαν σε διάφορες πόλεις του κόσμου και στη συνέχεια βρέθηκε να είναι μέλος της ομάδας του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», είναι ένας από τους λίγους χειρουργούς του οποίου οι σπάνιες γνώσεις του είναι καταγεγραμμένες στα ιατρικά εγχειρίδια του Ερυθρού Σταυρού ως οδηγός για τις μελλοντικές γενιές των χειρουργών, που καλούνται να προσφέρουν στον συνάνθρωπο στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του διεθνούς οργανισμού, τον οποίο ο ίδιος υπηρέτησε επί πολλά χρόνια.

Ελάχιστα είναι τα σημεία της Γης, όπου δεν έχει βρεθεί, καθώς μέσα στο πέρασμα του χρόνου εκλήθη για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Νικαράγουα και τη Ζιμπάμπουε, στην Υεμένη και στο Αφγανιστάν, άλλοτε στα Παλαιστινιακά στρατόπεδα, άλλοτε στο Νεπάλ, στην Σομαλία, στην Αϊτή και την Καμπότζη.

«Από την εποχή που ήμουν 11 ετών ήθελα να γίνω χειρουργός στον Τρίτο κόσμο» λέει στην εφημερίδα ο Chris Giannou λίγο μετά την επιστροφή του από μια ακόμα αποστολή στην Αϊτή και την Δομινικανή Δημοκρατία, εξηγώντας τα κίνητρα που τον οδήγησαν σε αυτό το μεγάλο ταξίδι. «Αγαπάω τους ανθρώπους. Σήμερα νομίζω ότι είμαι υπεύθυνος για να διδάξω στους νέους και να δώσω γνώση. Δυστυχώς οι πόλεμοι συνεχίζονται και υπάρχουν θύματα. Η ιατρική γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και το χειρουργείο πολέμου και καταστροφών είναι πολύ διαφορετικό, όταν με ελάχιστα μέσα πρέπει να ξέρεις πως θα δουλέψεις χωρίς τα εργαλεία και την τεχνολογία. Ασφαλώς θέλει κουράγιο και βέβαια και εγώ φοβάμαι. Όλοι φοβούνται, αλλά χρειάζεται να έχεις αυτοέλεγχο σε συνθήκες πολέμου», λέει.

Ανάμεσα, όμως στα ταξίδια του σε κάθε άκρη της Γης, ο ομογενής χειρουργός του πολέμου δημιούργησε νέες ρίζες στον βράχο της Μονεμβασίας. Εκεί ζει τα τελευταία χρόνια, ως ένας από τους δώδεκα μόνιμους κατοίκους μέσα στο κάστρο, με θέα το Αιγαίο.

 

 Καλά,  από τί στόφα είναι καμωμένοι αυτοί οι άνθρωποι; Δε μοιάζουν σίγουρα με μας τους ...κοινούς θνητούς. Είναι γεννημένοι; ΄Ετσι έγιναν με το χρόνο; ΄Οπως και να έχει, είναι φτιαγμένοι από τα "υλικά" του ήρωα. Το "αλάτι" της ζωής!

Να είσαι καλά Chris Giannou!

 

 _______________________________________________________________________________________________

Oι 5 πιο ανόητοι τρόποι που χρησιμοποιούν οι άντρες για να ρίξουν τις γυναίκες

 

Ας είμαστε ειλικρινείς κορίτσια: Μπορεί οι καιροί να έχουν αλλάξει και μπορεί τίποτα να μην είναι όπως παλιά συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του θέματος των σχέσεων,αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσο κι αν εκμοντερνιστούμε, η γυναίκα πάντα θα παραμένει γυναίκα, τουτέστιν, θα ονειρεύεται πάντα τον άντρα της ζωής της και θα συγκινείται, κρυφά πλέον, ή και φανερά με τον Τιτανικό!

Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορεί οι περισσότερες από εμάς να το παίζουμε δυναμικές και ανεξάρτητες και να αρνούμεθα με θρησκευτική θα λέγαμε ευλάβεια οτιδήποτε έχει να κάνει με το γάμο και την οικογένεια γενικότερα, αλλά κατά βάθος, πάντα θα είμαστε απλά κορίτσια που θα περιμένουμε τον τέλειο άντρα να μας αγαπήσει...

Και όσο κι αν πλέον υποστηρίζουμε ότι ψάχνουμε το πρωτότυπο και το κάτι διαφορετικό, πάντα θα πέφτουμε στα πατώματα από τα μέλια, με μικρές αντρικές κινήσεις που παραπέμπουν ακόμα και σε ελληνική ταινία.

 

 

Κυρία μου ,προφανώς εννοείτε (δεν το αναφέρετε,γιατί το πιθανότερο το αγνοείτε ή δεν το κατανοείτε) πως οι  γυναίκες, όπως και οι άνδρες, ανήκουν στο ίδιο είδος, που λέγεται ΄Ανθρωπος. Διακρίνονται, όμως, ως άνθρωποι, σε δύο κύριες κατηγορίες:  Στους σοβαρούς και στους ... ασόβαρους (διάβαζε ..."ελαφρούς", "ό,τι νά ναι").

Εσείς εδώ, είναι ηλίου φαεινότερο πως αναφέρεσθε στη δεύερη κατηγορία γυναικών. Οπότε  δε μας αφορούν ούτε αυτές ούτε και σεις . Ως εκ τούτου δε σας σχολιάζουμε. 

 

 

 

 

                                                                  

                                         3-12-2013

Απίστευτη προφητεία;«…πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική…»!

Στην μαρτυρία του κ. Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, αναφέρεται: Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε: «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε: «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας»...
Τον ξαναρώτησα: «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν: «Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.». Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Επίσης, μας είπε: «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!».

 

 "Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!»

΄Εφυγε τελικά ο γέροντας για να συναντήσει τον...Κύριο; Δε μας είπε ο κύριος Σίμογλου από την Αλεξανδρούπολη, που μας διέσωσε τη...φοβερή και τρομερή αυτή  προφητεία.

 ΄Οχι για κανένα άλλο λόγο, δηλαδή, απλά για να ξέρουμε, αν θα συνεχίσουμε να ακούμε από τον "Παππούλη" άλλες τέτοιες ...χρυσαυγίτηκες  προφητείες. Μας φτάνει ο Μιχαλολιάκος. Να τα ακούμε και από τους "παππούληδες", θα το πιστέψουν στο  τέλος  και θα δεις  κανένα Ελληναρά από την Αλεξανδρούπολη καμιά μέρα να πηγαίνει Κωνσταντινούπολη, για  να ζητήσει...θεώρηση διαβατηρίου!

 

 

 

 

                               1-1-2014

 

   " ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ" ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ" (ΔΡΩΜΕΝΑ)

"...θέλω να υπάρξει μια πραγματική ελπίδα, ένα καλό αληθινό νέο από την κυβέρνηση για τον κόσμο που υποφέρει. Γιατί με την οικονομική κρίση ο κόσμος έχει γίνει πλέον ο κόσμος του λεξοτανίλ. Τους πήραν το γέλιο...», δήλωσε η Άννα Φόνσου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Λοιπόν»

 

 

Τι θέλετε να σας φέρει η νέα χρονιά; «Να τελειώσει το διπλανό κτίριο. Έχω αγανακτήσει με την αδιαφορία των υπευθύνων. Επίσης θέλω να υπάρξει μια πραγματική ελπίδα, ένα καλό αληθινό νέο από την κυβέρνηση για τον κόσμο που υποφέρει. Γιατί με την οικονομική κρίση ο κόσμος έχει γίνει πλέον ο κόσμος
 

  Δε μας τα λέει καλά η  κυρία Φόνσου. "Μαυρογυαλούρικα" μιλάει, μάλλον για να φέρει  καμιά ψήφο  κι αυτή  στο ΚουΚουέ (΄Η δεν ανήκει πια εκεί, όπως παλιότερα;) . Αλλά, δεν είναι η παλαίμαχος και "εν πολλαίς  αμαρτίαις περιπεσούσα"  ηθοποιός το θέμα μας. Αφορμή πήραμε από όσα είπε , για να πούμε τα...δικά μας.

Δεν  τα λέει  καλά, λοιπόν,  διότι: Πώς γίνεται στη δεκαετία του ΄60, που εγώ μεγάλωνα σε ελληνική επαρχία, ο κόσμος να μη χρειάζεται λεξοτανίλ και λοιπά πολύχρωμα χαπάκια, για να σταθεί στα πόδια του ή να γελάσει; Ειδκά τέτοιες χρονιάρες μέρες γινόταν ο... μέγας χαμός.  ΄Ολοι ξεφάντωναν  οικογενειακά,  10 και 20 νομάτοι οι  παρέες στα σπίτια,   τα καλούδια στρωμένα στο τραπέζι, ,το μπρούσκο κρασί να ρέει άφθονο ("πλούσια τα ελέη"), τα μαγνητόφωνα και τα πικάπ  να παίζουν διαπασών τα καλαματιανά και τα τσάμικα, χοροί, γέλια,κέφι, πειράγματα  και άντε και... "καλή χρονιά και να πεθάνει ο άτιμος ο  Χάρος"!

Και να πεις πως δεν υπήρχε φτώχεια τότε; Μεγάλη,   και κάματος πολύς στην επαρχία.  Το κράτος ανύπαρκτο, αλλά ούτε σε κανέναν έλειπε, ούτε εκείνο απαιτούσε να λαμβάνει..."παρά του μη έχοντος".  Και όλοι τα βολεύανε μια χαρά εδώ κάτω στην Ανδρίτσαινα και τα χωριά της. Και μόνο όσοι ξεγελαστήκανε και φύγανε ...δια τας Αθήνας,  να φάνε με "χρυσά κουτάλια", όπως τους έταζε ο Καραμανλής, εκείνοι σιχτιρίζανε την ώρα και τη στιγή που αφήσανε τα πέτρινα ψηλοτάβανα αρχοντικά τους στα χωριά και πήγαν και θάφτηκαν θυρωροί στις υπόγες της Πατησίων και της Κυψέλης.  Καλά να πάθουν!

Τί ήθελε ο άνθρωπος τότε (και τώρα), για να ζήσει; Μια φέτα ψωμί, μια σφέλα τυρί, μια ντομάτα, μια ...τσιγαρίδα. Πλούσιοι και φτωχοί ίδιο τέντζερη  βάζανε. Κυριακή ...λιγουλάκι κρέας κοτόπουλο (σπιτικό, ελεύθερης βοσκής) να φάνε τα παιδιά περισσότερο και ό,τι περισσέψει  και οι μεγάλοι.  Δευτέρα η ...εθνική  φασουλάδα με μια κούπα λάδι μέσα ,  πράσινες ελίτσες  τσακιστές, "στουμπωμένο"  κρεμύδι και καψαλισμένες φέτες  σπιτικό ψωμί αλειμμένο με λαδάκι από πέτρινο λιοτρίβι . Τρίτη μπακαλιάρος από το μαγαζί του Μέλιου, ξαλμυρισμένος, τηγανητός ή κοκκινιστός , αγορασμένος με  το δεκάρικο από το μικρό εισόδημα-  κομπόδεμα, που έμπαινε σε κάθε σπίτι από τα πουλημένα στους "Κουτσαντρέηδες" καρύδια, τα τυριά, τις μυζήθρες, αλλά και τις... ρίγανες, ό,τι ο  καθένας "δυνότανε" να  εμπορευτεί  από τη γης ή από τα ζωντανά, για να ψωνίσει, όσα ο ίδιος δεν παρήγαγε. Τετάρτη κανένα λάχανο, κουνουπίδι από τον κήπο με μπόλικη φέτα, φρεσκοβγαλμένη  από το 30κιλο ξύλινο βαρέλι με τα σιδερένια στεφάνια ζωσμένο. Πέμπτη (Πέφτη,την έλεγε η γιαγιά) χιλοπίττες με μπόλικη μυζήθρα, "σβησμένες" σε καυτό λάδι ή αυγοκομμένες με 3 και τέσσερα αυγά. Παρασκευή φακούλες (φακές) με μπόλικο  σκόρδο, ρέγγα λεμονάτη, φρέσκο κρεμύδι και  καψαλισμένο ψωμί. Σάββατο ; Πώς να βολευτεί η τελαυταία μέρα της βδομάδας; "Σιγά τα ωά", που δε θα έχαν να φτιάξουν οι νοικοκύρηδες μια τεράστια τσιγαρίδα κάτασπρη από το γουρουνίσιο λίπος (κάθε νοικοκυριό έτρεφε το γουρούνι του από 100 κιλά και πάνω!) και να τη βάλουν στο τραπέζι ωμή ή καγιανά (στραπατσάδα τον άκουγα να τον λένε στη Θράκη) ,φτιαγμένη με μπόλικη ντομάτα (πάστα) και 5-6 αυγά "χτυπητά" μέσα.

Γιορτές μεγάλες (δε λέμε μόνο Χριστούγεννα, Πάσχα και 15Αύγουστο), αλλά τις "μεσαίες" του χρόνου (Αγιαννιού, Απόκριες κ.λπ) οι πιατέλες φίσκα  με γίδα βραστή ,μπόλικο πιπέρι και  σούπα αυγοκομμένη ή κατσικάκι ψημένο σε μπακιρένιο ταψί ή γάστρα με πατάτες. Στο "σερβάν",κρυμμένα από μας τα παιδιά οι κουραμπιέδες, τα κρητικά (σκαλτσούνια), οι καρυδόπιτες. Και φυσικά, πρώτο και καλύτερο  σε κάθε τραπέζι το αφράτο, σπιτικό ψωμί, ζυμωμένο κάθε τρεις μέρες από τα άξια,δυνατά χέρια της νοικοκυράς και "πιασμένο-γινωμένο" από προζύμι του σπιτιού, χωρίς συντηρητικά και  ψεύτικη μαγιά. Τί εποχές!

Η ιστορία  εκτός από  μέγας δάσκαλος είνα και κόλαφος στους πονηρούς και τους απατεώνες.  Εν προκειμένω,ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την "εφετμή" της πως ΜΟΝΟ η οικιακή, η πρωτογενής  οικονομία, εκείνη που στηρίζεται στη βασική  αρχή της επιβίωσης επί αιώνες  της ανθρωπότητας  "ό,τι παράγω, καταναλώνω", έχει τη δύναμη να συντηρήσει επαρκώς και αξιοπρεπώς τον άνθρωπο όλων των εποχών και των απαιτήσεων. Ο καπιταλισμός, αλλά και ο απόλυτος κρατικός παρεμβατισμός των "σοβιετικών" πολιτευμάτων (δεν τα λέω κομμουνιστικά, γιατί δεν υπήρξαν ποτέ τέτοια), στερούν τον άνθρωπο από τη χαρά της δημιουργικής,της  δικής του δουλειάς, που τον συντηρεί και τον διατηρεί ανεξάρτητο και αξιοπρεπή. Ο μισθός, το καθημερινό μεροκάματο,η σύνταξη αποδείχτηκαν την τελευταία 50ετία της ανθρώπινης ιστορίας σε όλη την υφήλιο, παγίδες, φενάκη,αποκοτιά .

Σοβαρότερες αξίες από την  ελευθερία και την  αξιοπρέπεια του ατόμου δεν υπάρχουν. Και η φτώχεια, μονοκοπανιά τις θερίζει  και τις δυο.  Το κράτος (όλων των μορφών και των... επωνυμιών) στο πρώτο που στοχεύει είναι να ευνουχίσει τον άνθρωπο από  αυτές τις "εκ των ων ουκ άνευ" αξίες του. Κι αυτό το καταφέρνει με μια σειρά εύκολων και συντονισμένων κινήσεων-χειρισμών: Συγκεντρώνει τα "Μέσα Παραγωγής" στα χέρια του,στερεί από το άτομο τη δυνατότητα να   παράγει μόνο του το "αγαθό" και να το καταναλώνει, τον αναγκάζει να εξαρτηθεί για τον "επιούσιο"  αποκλειστικά από το μεροκόματο, το μισθό και τη σύνταξη, το ύψος των οποίων καθορίζει το ίδιο το κράτος. Κατασκευάζει έτσι  "μυρμηγκιές"  δούλων που με τη θελησή τους αποποιήθηκαν την ελευθερία τους και αυτο-υποδουλώθηκαν στο μεγάλο Αφέντη- Πατερούλη "Στάλιν". Απ΄αυτόν τα περιμένου ΟΛΑ, ανίκανοι οι ίδιοι να αυτοσυντηρηθούν και να επιβιώσουν.

Σ΄αυτή την περίπτωση δεν έχουμε πια ελεύθερο  και  αξιοπρεπή πολίτη, ούτε απλά ένα κλασικό δούλο  (π.χ της αρχαίας Αθήνας), αλλά ένα απόλυτα εξαρτημένο, φοβισμένο, ανελεύθερο ,με χαμένο το μπούσουλα και το ηθικό άτομο,που ζει και επιβιώνει, αν και εφ΄όσον το επιτρέπει το κράτος και οι φορείς του (κόμματα ,παρατάξεις,τραπεζίτες).

Η κρίση που βρήκε τη χώρα τα τελευταία χρόνια και τη βιώσαμε σκληρά  άπαντες (πλην των λαμόγιων και των "έχηδων")  δικαίωσε απόλυτα την ιστορική πεποίθηση πως όλες οι μορφές της οικονομίας είναι σαθρές, πλήν της πρωτογενούς, της οικονομίας που στηρίζεται στην αρχή "παράγω κι αυτό καταναλώνω". Ο ΄Ελληνας πιάστηκε στον ύπνο, κορόιδο (αν και πανέξυπνος ως λαός).  Ξεγελάστηκε. Πούλησε το χωράφι και το σπίτι του στο χωριό ή τα άφησε να ρημάξουν και αυτο-εγκλωβίστηκε  στο χάος και την ανασφάλεια της άχαρης, μεγαλούπολης που φτιάχτηκε στο "πόδι", ευκαιριακά, "καραμανλικά",με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσει το κεφάλαιο, τους οικονομικούς  "καρχαρίες" της χώρας από τη δεκαετία του ΄60 και μετά.

Αυτο-ευνουχίστηκε, έκανε "χαρακίρι", παράδωσε  στο κράτος τα κλειδιά της επιβίωσής του, τα μοναδικά  "όπλα" του, που ήταν το "βιος" του και ανέχτηκε να επιβιώνει ως ζήτουλας, οπαδός,  πότε του Ανδρέα, πότε του Καραμανλή και των γόνων τους.  Σήμερα, ξεγελασμένος, ταπεινωμένος,  αγριεμένος, από τη συμπεριφορά του Συστήματος,  καταριέται τους  "παλιούς" και ελπίζει σε νέους σωτήρες να τον διαφεντέψουν! Αντί να συνετιστεί,να μάθει από το πάθημά του,  να "καεί"   στο   λυτρωτικο  "καμίνι"  της αυτογνωσίας και της μεταμέλειας, συνεχίζει να είναι παραμένει ανελεύθερος, δειλός, δούλος, οπαδός.

ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ.

΄Αξιος ο μισθός του! 

 

 

 

                                        31-12-2013

 

" Η Άγκυρα ζητεί την έκδοση της κοινωνιολόγου Πινάρ Σελέκ που είναι εξόριστη στη Γαλλία

Το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης άρχισε τη διαδικασία για να επιτύχει την έκδοση της Πινάρ Σελέκ, μια τουρκάλας κοινωνιολόγου και συγγραφέα που έχει καταδικασθεί στη χώρα της για τρομοκρατία και έχει εξοριστεί στη Γαλλία, έγινε σήμερα γνωστό από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.Το αίτημα αυτό διατυπώνεται μετά την αποστολή, φέτος το καλοκαίρι από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, ενός αιτήματος προς την Ιντερπόλ να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης αυτής της 42χρονης υποστηρίκτριας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,"

   ( http://gr.news.yahoo.com/%CE%B7-%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81-213900708.html)

 

Η Άγκυρα ζητεί την έκδοση της κοινωνιολόγου Πινάρ Σελέκ που είναι εξόριστη στη Γαλλία

 

 ΄Οταν τα κράτη δεν έχουν τρόπο να φιμώσουν τις "ενοχλητικές" φωνές, δε διστάζουν, σαν να είναι συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου, να στήνουν κατηγορίες, να χαλκεύουν στοιχεία, να χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο, για να πετύχουν το σκοπό τους. 

΄Ετσι, είδαμε στη Σουηδία την αδίστακτη εισαγγελέα  να απαγγέλει κατηγορίες για βιασμό (!) στον ηρωικό διαδικτυακό ακτιβιστή Τζούλιαν Ασάνζ με εντολή των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, για να τον σταματήσουν να δημοσιεύει τα απόρρητα (διάβαζε τις πομπές και τα άπλυτά  τους).

Τέτοια φαινόμενα είναι πιο συνήθη στις δικτατορίες. Η Ρωσία, η Λευκορωσία ,η Ουκρανία στην Ευρώπη έχουν τα... πρωτεία. Αλλά, και οι...δημοκρατικές κυβερνήσεις, όπως αυτή του Ερντογάν δεν πάνε πίσω. Οι Τούρκοι  δε δίστασαν να δικάσουν και να καταδικάσουν για τρομοκρατία(!)  τη γνωστή ακτιβίστρια κοινωνιολόγο, επειδή συντάχθηκε με θέσεις των Κούρδων και μίλησε για την καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων στη γειτονική μας  χώρα.

θα πρέπει, όμως, να γνωρίζουν όλες αυτές οι ανήθικες κυβερνήσεις πως  μόνο τους απληροφόρητους και τους φανατικούς πείθουν με τέτοια στημένα "παιχνίδια". Στο τέλος οι σαθρές κατηγορίες γίνονται  μπούμπεραγκ για τους ίδιους τους δράστες, αφού  "ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ".

Η συκοφαντία, η αδικία, το ψέμα έχουν ...κοντά ποδάρια . Ας μην το λησμονούν αυτό οι συνωμότες όλου του κόσμου.

 

 

                                                  30-12-2013

 

                               "Οι «καντάδες» του Κάντα

Στην τετραήμερη απολογία του στους ανακριτές Γαβριήλ Μαλλή και Δημήτρη Σταυρόπουλο, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Eξοπλισμών Αντώνης Κάντας ξετύλιξε το «κουβάρι» με τις «χρυσές μίζες».

 Θέλω να συμπληρώσω ότι είναι ενδεικτικό της διακομματικής διαπλοκής το γεγονός ότι κατά την προμήθεια των αεροπλάνων στην Επιτροπή Αμυνας της Βουλής όπου ήμουν παρών, ο Μητσοτάκης επιχειρηματολογούσε με πολύ λεπτομερή στοιχεία υπέρ της προμήθειας των F-16, ενώ ο Εβερτ υπέρ των F-15. Αυτό με εξέπληξε διότι και οι δύο ήταν στο ίδιο κόμμα. Μάλιστα, όταν επελέγησαν τα F-16, στους διαδρόμους του ΥΕΘΑ κυκλοφορούσε με μια δόση χιούμορ η φράση ότι ο Μητσοτάκης κέρδισε τον υπουργό, γιατί ο Τσοχατζόπουλος ήταν μαζί με τον Εβερτ υπέρ της προμήθειας των F-15, τα οποία εκπροσωπούσε ο κ. Λιακουνάκος. Αυτό αναφέρεται για να καταδειχθεί το σύνθετο, το πολύπλοκο και το διακομματικό παιχνίδι στο ζήτημα των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αφού ηγετικά στελέχη του ιδίου κόμματος πρότειναν διαφορετικά προϊόντα και αντιδικούσαν μεταξύ τους συμμαχώντας με στελέχη από άλλα κόμματα.

Κλείνοντας την απολογία μου θέλω να πω ότι αποδέχομαι την ευθύνη των πράξεών μου και έχω μετανιώσει ειλικρινά. Ακόμα δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω άλλα χρήματα και λογαριασμούς μου στο εξωτερικό, πέραν εκείνων που έχω δηλώσει στην απολογία μου. Εχω αναφέρει όλους τους λογαριασμούς μου τόσο σε αυτούς που ήταν γνωστοί στη Δικαιοσύνη όσο και σε αυτούς που ήταν άγνωστοι. Τα χρήματα αυτά επιστρέφω όλα στο Ελληνικό Δημόσιο. Προσπάθησα όσο μπορούσα να βοηθήσω την έρευνά σας και την αποκάλυψη προέλευσης των χρημάτων. Δηλώνω ότι θα σας προσκομίσω όλους τους αριθμούς των λογαριασμών μου που έχω στο εξωτερικό, θα συναινέσω στο άνοιγμά τους, θα υπογράψω οποιοδήποτε έγγραφο απαιτείται και μου ζητήσετε για να διευκολύνω το ταχύτερο άνοιγμα αυτών και ο ίδιος δεσμεύομαι να σας προσκομίσω τα παραστατικά και την κίνηση των λογαριασμών, εφόσον μπορέσω να αντιμετωπίσω το κόστος.

Με τη χορήγηση των πληροφοριών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς επιφυλάσσομαι να επανέλθω με νέες λεπτομέρειες. Τόσο η επιστροφή των χρημάτων όσο και η συμβολή μου στην αποκάλυψη της αλήθειας αποτέλεσε για μένα μια ψυχική ανακούφιση. Θα είμαι στη διάθεση των δικαστικών αρχών οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε εξοπλιστικό πρόγραμμα μου ζητηθεί η συμβολή μου στην έρευνα. Με πλήρη συνείδηση των συνεπειών των πράξεών μου αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν.

Αλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω." (ΜΜΕ)

 

 

                                         ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ

 http://gr.news.yahoo.com/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-170326516.html

 

Ποιους καίει ο Αντώνης Κάντας στην απολογία του

 

 

 "Θέλω να συμπληρώσω ότι είναι ενδεικτικό της διακομματικής διαπλοκής το γεγονός ότι κατά την προμήθεια των αεροπλάνων στην Επιτροπή Αμυνας της Βουλής όπου ήμουν παρών, ο Μητσοτάκης επιχειρηματολογούσε με πολύ λεπτομερή στοιχεία υπέρ της προμήθειας των F-16, ενώ ο Εβερτ υπέρ των F-15"

Ωραία τα "λουλούδια"  που άνθισαν   στους  πασοκικούς μπαξέδες  και υπέροχο το γιορταστικό τους  "άρωμα" που μας δώρισαν οι ανακριτές. (Πρέπει να παραδεχτούμε πως  βγάλανε  "λαβράκι" οι άνθρωποι   και μπράβο τους! ).

Τώρα ,ας βάλουν στο στόχαστρο και τους αντίστοιχους  "Κάντα" του Νεοδημοκρατικού κήπου, για να "μυρίσουμε"  και τα δικά τους "άνθια". Μάλιστα (το λέμε από διαίσθηση περισότερο, παρά από συγκεκριμένα στοιχεία), θα πιάσουν...πο-λύ μεγάλα "ψάρια" οι ανακριτές, αν αρχίσουν και κελαηδούνε οι Μητσοτακικοί , Εβερτικοί, Καραμανλικοί και λοιποί  "Κάντες" της εθνικόφρονος παράταξης.

Και θα "τρίβουνε τα μάτια" τους πολλά πρόβατα -οπαδοί και στο άλλο το μαντρί και όχι μόνο στο πασοκικό, όπως  γινόταν  μέχρι τώρα.

Περιμένουμε!

 

 

                                             29-12-2013

 

" Ρίζος Ρίζος: Ο συνδικαλιστής... κροίσος με τις offshore στην Κύπρο

 

Ο... κουμπαράς του συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Ρίζου Ρίζου βρέθηκε στην Κύπρο και πλέον κατηγορείται και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Εκτός από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου, που αντιμετωπίζει και επισύρουν μέχρι και ισόβια κάθειρξη, ο Ρίζος Ρίζος είναι πια κατηγορούμενος και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς βρέθηκαν 750.547,84 ευρώ, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής.

Στην ίδια υπόθεση φέρονται εμπλεκόμενες και οι δύο κόρες του, Χριστιάνα και Ιωάννα, που εμφανίζονται ως συμμέτοχοι της offshore εταιρείας." (ΜΜΕ)

Ρίζος Ρίζος: Ο συνδικαλιστής... κροίσος με τις offshore στην Κύπρο

 Ο κολλητός του Φωτόπουλου (η "πρώτη μούρη" των εργατοπατέρων-  συνδικαλιστών ανδρεϊκής " κοπής"), στήριξε από την πρώτη στιγμή τον συνάδελφο του καταχραστή Ρίζο Ρίζο. Αμφότεροι,ως γνωστόν, στεγάζονται πια στο ΣΥΡΙΖΑ και είναι  πρωτοκλασάτα στελέχη του...κινήματος των Αγανακτισμένων.

΄Ολα τα "μπουμπούκια" στο Νεο-ΠΑσόκ μαζεύτηκαν. Πώς λέει..."κουτσοί -στραβοί όλοι στον ΄Αγιο Παντελεήμονα" (Μεγάλη η χάρη του. Του ΣΥΡΙΖΑ, όχι του Αγίου!)

 

 

 

 

 

2. "DROMENA" EDO KE PARAPERA

     OLOS O KOSMOS MIA AVLI

 

 

                                                            4-12-2013

 "Επισκέπτης του  που υπογράφει ως μέλος του παλιού ΠΑΜ εκφράζει με ολιγόλογο γράμμα  τη διαφωνία του με αυτό  που γράψαμε χτες (στο θέμα μας "ΣΥΡΙΖΑ:"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ! ")  πως, δηλαδή,στην αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ την "πρώτη εποχή"  υπήρχαν στο κόμμα και αριστεριστές, αντιεξουσιαστές κ.α ." ...Κι αν υπήρξαν κάποιοι", λέει, " αυτοί ήταν του ΠΑΚ. Στο κόμμα που ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου με τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, δεν υπήρχαν τέτοιοι".

Δε θα διαφωνήσουμε. Σωστά τα λέει ο επιστολογράφος και μάλιστα τα γνωρίζει από "πρώτο χέρι". Στην ουσία επιβεβαιώνει αυτό που γράψαμε πως  " Στον "πρόγονό" του, στο πρώτο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, πριν γίνει κυβέρνηση, στην
αριστερή του πτέρυγα, συναντούσες τότε, ακόμα και αριστεριστές και αντιεξουσιαστές  και τροτσκιστές -λενινιστές, οι οποίοι  φυσικά λίγο μετά, όταν κατάλαβαν πώς  ήταν ο    αρχηγός του ΠΑΣΟΚ  ως πρωθυπουργός, λάκισαν στη στιγμή."

Απλώς, να διευκρινίσουμε πως 1. ο Ανδρέας Παπανδρέου ποτέ δεν αρνήθηκε ότι πολλές από τις αρχές του κόμματός του στηρίχτηκαν στον μαρξισμό-λενινισμό.Ο ίδιος ο Ανδρέας  παλιότερα, δήλωνε Τροτσκιστής 2. Τσεκούρας, Καράγιωργας, Κίσωνας, Χαραλαμπίδης, αλλά και άλλοι ,που δήλωναν ανοιχτά αριστεριστές ,  ήταν και στο ΠΑΚ και στο επίσημο ΠΑΣΟΚ.΄Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο που επί σειρά ετών η επίσημη Δεξιά και η Αριστερά κατηγορούσαν τον Α.Παπανδρέου πως εκτρέφει τρομοκράτες και  πως η 17 Ν ήταν δημιούργημα   του ΠΑΚ-ΠΑΣΟΚ".

 

 

 

                                              3-12-2013

 

ΣΥΡΙΖΑ :" ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ! (ΔΡΩΜΕΝΑ)

 

 " Αν τους λείπουν χρήματα όπως επικαλούνται για τα νοσοκομεία, ας τα αναζητήσουν ανάμεσα στους μεγάλους φοροφυγάδες, στις μίζες, τις λίστες, τα σκάνδαλα και τη διαφθορά που διαχρονικά δημιούργησαν τα κόμματά τους και όχι στις τσέπες του ελληνικού λαού» συνεχίζει η ανακοίνωση του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ."(MME)

 

 "Ας τα αναζητήσουν ανάμεσα στους...ΜΕΓΑΛΟΥΣ φοροφυγάδες",λοιπόν, διευκρινίζει το ανηθικότερο, κατά την αποψή μας, κόμμα  από τη λεγόμενη  Μεταπολίτευση  και εντεύθεν . Τώρα, τους  λόγους για τους οποίους   θεωρούμε το  ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ , ό,τι χειρότερο έχει ξεράσει στη χώρα η βρώμικη στέρνα του ελληνικού, κομματικού κατεστημένου στην περίοδο από την αρχή της Μεταπολίτευσης μέχρι σήμερα,  τους έχουμε άπειρες φορές αναλύσει στις σελίδες του Homo-Naturalis.gr και δε θα τους επαναλάβουμε, για να μη γινόμαστε κουραστικοί.

 
Σήμερα, με αφορμή 1.΄Οσα καινούρια και ...ευχάριστα μας έδωσε η μεγάλη έρευνα που πραγματοποιήσαμε πανελλαδικά (θα την ανεβάσουμε, υπομονή) και αποτυπώνει ευκρινώς   τον "πολιτικό χάρτη"  της χώρας  και 2. Από την παραπάνω φράση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ    (και  δεν είναι η πρώτη φορά, ο  κομματικός "αχυράνθρωπος"-αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ την έχει πολλές φορές αναφέρει) , θα υπενθυμίσουμε τα εξής.

 
Ο "Αχταρμάς"   (και από εποχής "Συντάγματος" συνεχώς και αδιαλείπτως "αγανακτισμένος")   των οπαδών του θνησιγενούς (επειδή ακριβώς είναι "Αχταρμάς" )  αυτού κόμματος,  σύγκειται κυρίως από ψηφοφόρους που ανήκουν, όπως συνηθίζεται να λέγεται, στην "κινούμενη άμμο"  του ελληνικού, εκλογικού σώματος. Οι οπαδοί- ψηφοφόροι αυτού του είδους  δε διαθέτουν καμιά ιδεολογική υποδομή, κανένα  πολιτικό "μπούσουλα" ,ούτε ακολουθούν  κάποια στέρεη , κομματική, "αξιακή γραμμή", όπως για παράδειγμα οι οπαδοί του ΚΚΕ. Η  μοναδική ..."αξία" που παραδέχονται και διαθέτουν έχει να κάνει με το  ποσωπικό τους συμφέρον, με την "πάρτη" τους.  Όποιος τους τάξει περισσότερες παροχές ,τους εγγυηθεί μια θεσούλα "βρέξει χιονίσει", ο κομματάρχης  που θα τους "χαϊδέψει τ΄αυτιά" με τον καλύτερο "μαυρογυαλούρικο" λόγο, είναι ..."θεός, άρχοντας, πρώτος"!

 
Πυρήνας οπαδών με ιδεολογικό υπόβαθρο στο κόμμα που γεννήθηκε από τους παλιούς...πετροβολητές της Βουλής στο Σύνταγμα,  δεν υπάρχει.  Στον "πρόγονό" του, στο πρώτο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, πριν γίνει κυβέρνηση, στην αριστερή του πτέρυγα, συναντούσες τότε, ακόμα και αριστεριστές και αντιεξουσιαστές  και τροτσκιστές -λενινιστές, οι οποίοι  φυσικά λίγο μετά, όταν κατάλαβαν πώς  ήταν ο    αρχηγός του ΠΑΣΟΚ  ως πρωθυπουργός, λάκισαν στη στιγμή. Στο ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ  δεν υπάρχει τέτοιος  ούτε...για δείγμα.

Το κόμμα του "Αχταρμά"  δεν έχει ούτε καν αυτή την πολυτέλεια, να συμπεριλάβει, δηλαδή, στους οπαδούς του,  ένα σοβαρό, πολιτικοποιημένο άτομο. Μόνο "μάζα"  καιροσκόπων! Ο κομματικός λόγος της  "Γερουσίας"  του κόμματος...ομιλεί  '"επί παντός (ιδεολογικού)  επιστητού"  και η "συνταγή" με την οποία "μαγειρεύει"  τις υποσχέσεις του  εμπεριέχει :1. Ολίγον μαρξισμό-λενινισμό, αλλά και  ολίγον... σταλινισμό (Για την προσκόλληση αυτή, πολλών της ηγετικής ομάδας του κόμματος  σε πρότυπα σταλινικά,  ας θυμηθούμε πως: α. δεν είναι λίγες οι φορές που  έχουν επίσημα απειλήσει (Τσίπρας, Παναγούλης, Κωνσταντοπούλου κ.α)  να στείλουν, ως κυβέρνηση,  εμάς  τους αντιφρονούντες σε....στρατόπεδα και φυλακές. β. εκτός από το πνεύμα  και τη δράση του  "μπαχαλακηδισμού",  ο τραμπουκισμός επίσης διακρίνει πολλούς νεολαίους του κόμματος και γ.  ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόεδρος της λεγόμενης "Ευρωπαϊκής Αριστεράς" στην οποία συμφύρονται πολλά, παλαιά, σταλινικά  "ερπετά"  και σοβιετοτραφείς  "δεινόσαυροι").  2. Μπόλικο εθνικισμό (Ελληνάρες), αντι -τουρκισμό-σκοπιανισμό-εβραϊσμό.  3. ΄Ενα μείγμα-συμπίλημα ακατανόητων οικονομικών θεωριών και προγραμμάτων, που εξικνούνται από σκληρό-καταλυτικό κρατικό παρεμβατισμό, μέχρι και φιλελεύθερες... "ανταμο-σμιθικές"  εφαρμογές. 4. ΄Ακρατο αντιευρωπαϊσμό σε σημείο ,που όχι μόνο να μην αναγνωρίζεται κανενός είδους συμπαράσταση και βοήθεια, έστω και τυπικά, των ευρωπαϊκών χωρών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια της κρίσης, αλλά να θεωρείται η  Ε.Ε, η τρόικα και τα άλλα όργανά της  ως ...ΤΕΡΑΤΑ και  σχεδόν μοναδικοί υπεύθυνοι της κρίσης και της οικονομικής καταβαράθρωσης της χώρας .5. "Τρίτους και τέταρτους"  δρόμους, αντίστοιχους  εκείνων του Ανδρέα Παπανδρέου της "παλιάς κοπής", μόνο που  τώρα πια, επειδή δεν υπάρχουν Τίτο, Καντάφι και Αραφάτ, οι νέοι σκαπανείς-πρότυπα των οικονομικών μοντέλων  ακούουν σε  κάτι "κουφά"  λατινο-ισπανικά ονόματα όπως Τσάβες, "Μαδούροι" και  τέτοια 6. Μεγάλες δόσεις κασσανδρισμών, πεσιμισμού,  μίρλας, επιθετικότητας  και ψυχοπαθητικού παραληρήματος, τύπου Τσίπρα, Κωνσταντοπούλου, Παναγούλη  και άλλων.  (Να μείνουμε σ΄αυτά μόνο  τα "υλικά της συνταγής", γιατί θα κάνουμε, αν δεν κάναμε κιόλας, "κοιλιά"  στο θέμα, δίχως επαναφορά).

 
Λέγαμε, λοιπόν,  πως ένα στοιχείο από την έρευνά μας έρχεται να "δέσει"  (επιβεβεβαιώσει) αυτό  που  αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, πως  το πρόβλημα, δηλαδή της χώρας, είναι οι ΜΕΓΑΛΟΙ φοροφυγάδες (χίλιοι, δυο χιλιάδες;) και όχι οι φοροφυγάδες γενικά (το βεβαιωμένο 70% των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα ). Ο ταβερνιάρης  που φοροδιαφεύγει εδώ και κάμποσες δεκαετίες  προκλητικά και αναίχυντα, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας,  των   "ενοικιαζόμενων δωματίων", ο κλέφτης της επιδότησης του "μπαμπακιού", ο τύπος  της αρπαχτής γενικώς, είναι στο "απυρόβλητο", δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΑ, αν γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας, διότι αυτοί ακριβώς είναι η πλειοψηφία των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα από τα μέλη των γνωστών συντεχνιών και των  εργατοπατέρων  του πασοκικού εκτροφείου των ΔΕΚΟ (τύπου Φωτόπουλου, Ρίζου, Κολλά ) ,που "πίνουν νερό στο όνομα" του ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ,  φανατικοί οπαδοί επίσης είναι τα πάσης φύσεως λαμόγια, που κλέβουν το ΦΠΑ, τις επιδοτήσεις, τις αποζημιώσεις, τα κονδύλια της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 
 Αυτό που λέμε, το διαπιστώσαμε, όπως αναφέραμε, στην πρόσφατη έρευνά μας, που δεν έγινε με τα παραδοσιακά ,γνωστά...μοντελάκια "έρευνας" των δημοσκοπικών εταιριών ( πχ , ξαμολημένες φοιτητριούλες του "Παντείου" με τα ξώπλατα και τα "μίνια" να ρωτάνε στους δρόμους,τα αρσερνικά κυρίως, αν θα ψήφιζαν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΣΥΡΙΖΑ! Και οι μαντραχαλάδες ερωτώμενοι, περιχαρείς  και ζαλισμένοι  από το προκλητικό  "συναπάντημα" και χωρίς  να γνωρίζουν  το λόγο της ερώτησης, απαντούν:  "φυσικά ναι,  οπωσδήποτε θα ψηφίσουμε Τσίπρα"  και επεξηγούν μάλιστα καταλεπτώς και τους λόγους που θα το...διαπράξουν, για να κρατήσουν, όσο γίνεται  περσσότερη ώρα στο οπτικό τους πεδίο-ίσως να φαντασιώνονται πως μπορεί να την... πάρουν και  για κανα καφέ- το απρόσμενο θέαμα της μινι-φορούσας κοπελιάς, που βρέθηκε  τυχερό εύρημα στο δρόμο τους!)

 
Εμείς ,λοιπόν, το... κάναμε αλλιώς (θα εξηγήσουμε πώς στην ώρα του) και ένα στοιχείο από την έρευνά μας είναι τούτο: Οι ερωτώντες  (εμείς) "δια της σωκρατικής, μαιευτικής μεθόδου", είμαστε (για τους ερωτώμενους) κομματικά ανένταχτοι  (αυτό  τους αφήσαμε να καταλάβουν), "ψήφοι", δηλαδή, προς άγραν!. Οπότε εκεί να δεις... κόψιμο και πρεμούρα.  ΄Εκαστος οπαδός κόμματος "έδινε τα ρέστα" του να μας πείσει να ψηφίσουμε το δικό του κόμμα,  διότι... (οι του ΣΥΡΙΖΑ), ανάμεσα στα άλλα, διέθεταν και το εξής...καταλυτικό επιχείρημα: "Τι έχει ο μέσος ΄Ελληνας, ο φτωχός  να χάσει, ψηφίζοντας Τσίπρα; Ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας,ο έμπορος, ο μαγαζάτορας (ο ταβερνιάρης που λέγαμε), ο αγρότης, ο φοιητής, ο συνταξιούχος; Πώς αν λάβοις παρά του μη έχοντος;  Να πληρώσουν, λοιπόν,  οι έχοντες και οι κατέχοντες, οι Βαρδινογιάννηδες και ο Κόκαλης"! Και άμα τους αντέτεινες  πως "οι πρώτοι, οι μη έχοντες  είναι  το 90% του ελληνικού πληθυσμού και οι δεύτεροι, οι έχηδες, μόλις 10, πού, λοιπόν,  θα βρεθούν τα λεφτά;", σου απαντούσαν με τη γνωστή τσαντίλα τους: "Μα, καλά, τροϊκανοί είσαστε ,πουλάκια μου και δεν το λέγατε τόση ώρα ; ΄Αντε τραβάτε από κει, κυβερνητικά παπαγαλάκια "!

 Αυτά, και  βάζουμε εδώ τελεία , γιατί τα "πολλά λόγια λόγια είναι φτώχεια". Οι "καθαροί οφθαλμοί" βλέπουν, οι έχοντες σώας τα φρένας καταλαβαίνουν και χωρίς τις δικές μας (πολύλογες καμιά φορά) αναλύσεις. ΄Οσο για τους  ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚΟΥΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ας ελπίζουν  πως, όταν  γίνει ο Τσίπρας πρωθυπουργός, θα  πάρει τα λεφτά των Βαρδινογιάννηδων και του Κόκκαλη και  θα τους τα... μοιράσει . (Να δούμε ποιος θα πρωτοπάρει).
 
"Μ΄αυτό το πλευρό να κοιμούνται" ,οι...χαραμοφάηδες!

 

 

          

                                         2-1-2014

 

 

"ΑΝ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ"!                                        (ΔΡΩΜΕΝΑ)

"Ντροπή η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής"

Τέλος, στην ερώτηση ως προς την ύπαρξη πρόθεσης για απαγόρευση του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή, ο Έλληνας πρωθυπουργός διαμηνύει με τη συνέντευξή του στην «Κουρίρ» πως στη δημοκρατία δεν απαιτούνται επιπλέον όπλα για να χτυπηθούν ιδιαίτεροι εχθροί και πως στον αγώνα κατά των νεοναζιστών η Ελλάδα χρησιμοποιεί τα όπλα που της παρέχει η δημοκρατία.

Επισημαίνοντας πως οι ηγέτες αυτού του κόμματος βρίσκονται στη φυλακή και το σύστημα της δικαιοσύνης λειτουργεί, υπενθυμίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα, πως στη διάρκεια του εθνικοσοσιαλισμού το 10% των Ελλήνων εξαναγκάσθηκαν σε φυγή, και για τον ίδιο αποτελεί «ντροπή» αυτή και μόνον η ύπαρξη ενός νεοναζιστικού κόμματος. Ωστόσο, όπως συμπληρώνει, οι άνθρωποι που το ψηφίζουν δεν είναι ναζιστές, σε αντίθεση με τους ηγέτες του, απλώς οι ψηφίζουν το κόμμα αυτό λόγω της ύφεσης και της ανεργίας."(MME)

 

 

 "στη δημοκρατία δεν απαιτούνται επιπλέον όπλα για να χτυπηθούν ιδιαίτεροι εχθροί και πως στον αγώνα κατά των νεοναζιστών η Ελλάδα χρησιμοποιεί τα όπλα που της παρέχει η δημοκρατία"

 

 Αλλά,  δε φτάνει αυτό, να το λέτε μόνο   , κ. πρωθυπουργέ.  Για την τιμή και την αξιοπρέπεια της χώρας η Βουλή των Ελλήνων με ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της  οφείλει με  ειδικό νομοσχέδιο να καταδικάσει το Ναζισμό και να  θέσει  εκτός νομιμότητας οποιοδήποτε  ναζιστικό μόρφωμα εμφανιστεί τώρα και στο μέλλον  στην ελληνική επικράτεια. Φτάνει  που  επιτρέψατε (ως θεσμοί) στη ναζιστική Χ.Α  να  παριστάνει το "κόμμα"  και να εκλέγει μάλιστα και ...  βουλευτές  στο κοινοβούλιο της "ποιότητας"  Κασιδιάρη, Λαγού και Παναγιώταρου!    Συνυπάρχετε ΟΛΟΙ οι βουλευτές των κομμάτων  στον ίδιο χώρο με τους Ναζί, διαλέγεσθε μαζί τους, απαντάτε σε επερωτήσεις τους οι υπουργοί, τους αναθέτετε κοινοβουλευτικό έλεγχο.  Αίσχος!

Είναι ντροπής πράγματα αυτά, κ.πρωθυπουργέ, για μια χώρα που από χτες ανέλαβε την προεδρία της Ε.Ε. Μόνο στην Ελλάδα από ΟΛΕΣ  τις ευρωπαϊκές  χώρες, υπάρχουν Ναζιστές στη Βουλή της!  Αν αυτό δε σας λέει τίποτα  και συνεχίζετε να  υποστηρίζετε πως η δημοκρατά  "έχει όπλα για να χτυπήσει τους εχθρούς της", τότε μάλλον τα όπλα του πολιτεύματος έχουν πάθει... αφλογιστία.  Εδώ και πολύ καιρό όφειλε η Βουλή των Ελλήνων, όχι μόνο να κηρύξει παράνομη και εγκληματική τη ναζιστική οργάνωση, αλλά και να προβλέπει δια νόμου, όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες,  την αυστηρή τιμωρία εκείνων που δηλώνουν Ναζιστές, προπαγανδίζουν την εγκληματική τους υστερία, συμμετέχουν σε εκδηλώσεις στήριξης τέτοιων φαινομένων ,  χρησιμοποιούν ναζιστικά σύβολα.

Αν είχατε  "περάσει" τέτοιο νόμο   στη Βουλή,   σήμερα δε θα αφήνατε τους δικαστές να βγάλουν μόνοι τους  τα "κάστανα από τη φωτιά",  ούτε να βρίσκονται στη φυλακή ΜΟΝΟ 3 Ναζιστές, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που ίδρυσε ο Μιχαλολιάκος.  Θα ήταν  μέσα ΟΛΟΙ οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, που θα τολμούσαν με οποιονδήποτε τρόπο να προκαλέσουν το πολίτευμα της πατρίδας μας,  τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού.  Δεν είναι περισσσότεροι από 2.500-3.000.  Το παραδεχτήκατε   και σεις στη συνέντευξή σας. Θα το αποδείξουμε και μεις εδώ από την έρευνά μας.

 Γιατί αυτοί είναι ακόμα "έξω"; Αν δε φτάνουν οι φυλακές, είναι καιρός να φτιάξετε άλλες. Δεν μπορείς να φυλακίζεις ανθρώπους για οικονομικές παρεκτροπές και να αφήνεις ατιμώρητους  υπανθρώπους  που σεμνύνονται και δηλώνουν με...υπερηφάνεια  πως είναι Ναζιστές!

 Αυτά είναι τα όπλα της πραγματικής Δημοκρατίας. Δε χαρίζεται, δεν ανέχεται, δε φοβάται,  δεν κάνει πως δε βλέπει. Πρώτο και σημαντικότερο καθήκον  σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα είναι  ο κολασμός της ΄Υβρεως δια νόμου . Οι Ναζιστές έχουν διαπράξει αλλόκοτη "ΥΒΡΙΝ".  "Φτύνουν"   στη μνήμη 20.000.000 νεκρών!  Υπάρχει πρόβλεψη στο ποινικό μας κώδικα να τιμωρούνται όσοι υβρίζουν για παράδειγμα  τα "θεία"  ή τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας  και δεν υπάρχει πρόβλεψη τιμωρίας όσων υβρίζουν, διακωμωδούν και ασελγούν  στη μνήμη εκατομμυρίων αθώων συνανθρώπων μας, που υπέστησαν τα πάνδεινα και  βίωσαν τον έσχατο εξευτελισμό;   Βασανίστηκαν, υπέφεραν, εκτελέστηκαν, ακόμα και  γέροντες, παιδιά, ανήμποροι,  χωρίς να είναι στο παραμικρό ένοχοι, δίχως να έχουν διαπράξει κανενός είδους αδίκημα. Το μόνο εγκλημά τους ήταν η...καταγωγή  τους και γι΄αυτό και μόνο είχαν  καταδικαστεί σε βασανιστικό θάνατο  στο ανισόρροπο, άρρωστο  μυαλό κάποιων υπανθρώπων.

Ντροπή στη Βουλή σας, κύροι βουλευτές,  ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ γιατί  επιτρέπετε να κυκλοφορούν στους δρόμους ακόμα ελεύθερα  τα τέρατα που επιχαίρουν προκλητικά για τα εγκλήματα  εναντίον αθώων ανθρώπων   και θαυμάζουν  ακόμα και σήμερα  τους εκτελεστές τους! Είναι πολίτευμα Δημοκρατίας αυτό; Είναι σεβασμός στην έννοια ΑΝΘΡΩΠΟΣ;  ΝΤΡΟΠΗ!

Εμείς  έχουμε υποχρέωση, ως εκ της ιδότητός μας,  να μη δεχτούμε τέτοιας μορφής ΥΒΡΙΝ και ΠΡΚΛΗΣΗ   για τη χώρα μας, που γέννησε τον ανθρωπισμό και τη Δημοκρατία.  Αν, λοιπόν,  η Βουλή των Ελλήνων δεν αρθεί στο ύψος της αποστολής της και αρνηθεί να θέσει εκτός νομιμότητας  το ελληνικό μόρφωμα του Ναζισμού, θα προσφύγουμε προσωπικά στα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά αρμόδια,  θεσμικά όργανα, για να πετύχουμε  εκείνο που έπρεπε εσείς ,ως Βουλή, να έχετε πράξει εδώ και πολύ καιρό.

Και να δούμε τότε πού θα κρυφτείτε όλοι σεις  οι...πατέρες τους ΄Εθνους από τη ταπείνωση και τον εξευτελισμό.

Σας το υποσχόμαστε!
 

 

 

 

***ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΤΡΩΤΟΙ;

 

Το έτος 1961 ο Αμερικανός πυρηνικός φυσικός και καθηγητής μεταλλουργίας δρ. Λάιλ Μπόρστ επισκέφθηκε την Σπάρτη επηρεασμένος από την ανδρεία των αρχαίων Σπαρτιατών αλλά και για να μελετήσει τα όπλα που χρησιμοποιούσε αυτός ο πολεμικός λαός της αρχαίας Ελλάδας.

Ζήτησε λοιπόν από τους εκεί αρχαιολόγους να δει δείγματα οβολών από το Ηραίον ( ναό – θησαυροφυλάκιο της αρχαίας Σπάρτης) του 670 π.χ και αφού τα ανέλυσε απεφάνθη πως οι Σπαρτιάτες δεν είχαν απλώς σίδερο αλλά ατσάλι!... Δηλαδή ένα κράμα σιδήρου και άνθρακα με περιεκτικότητα σε...άνθρακα μεταξύ 0,2 και 0,8%.Κατά την δήλωση του στους New York Times, αυτό ισοδυναμούσε με την κατοχή ατομικής βόμβας για τα...μέτρα της εποχή. 
Αυτό εξηγεί επιστημονικά, πέρα από την αποδεδειγμένη ανδρεία που υπέδειξαν ο Λεωνίδας και οι 300 Σπαρτιάτες του στη μάχη των Θερμοπυλών και πέρα από την επιλογή του τέλειου στρατηγικού σημείου της μάχης, το πώς 300 άνδρες αποδεκάτισαν έναν στρατό Περσών, Μήδων και Σακών που αριθμούσαν τις 50.000 πάνοπλων αδρών, συμπεριλαμβανομένων και των πλέων επίλεκτων ταγμάτων των Περσών των αθανάτων, πριν πέσουν όλοι από τα βέλη των τοξοτών μετά απ΄ την προδοσία του Εφιάλτη.
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται (και μέσα από την επιστήμη) το πόσο προηγμένη τεχνολογία διέθεταν οι αρχαίοι Έλληνες. 
Φανταστείτε τώρα με πόση ευκολία μπορούσαν τα ατσάλινα ξίφη των Σπαρτιατών να διαπεράσουν τις χάλκινες και σιδερένιες πανοπλίες των Περσών και ακόμα πόσο φόβο θα προκάλεσε στους Πέρσες το γεγονός πως στα δικά ξίφη τους οι Σπαρτιάτικές πανοπλίες έμεναν ανεπηρέαστες.
lithosfotos.blogspot.gr

 ΄Οταν οι φυλλάδες και  οι λογής "ιστορικολογούντες"  βλέπουν με τη σέσουλα αμερικάνικες και μάλιστα χολιγουντιανής παραγωγής ταινίες, σαν εκείνη την ανεκδιήγητη  " ΟΙ 300",  είναι επόμενο να καταλαμβάνονται από το... δαίμονα της ανιστορικότητας και του εθνικισμού  και να γράφουν-αναπαράγουν, όσα γελοία και ανυπόστατα διαβάσαμε παραπάνω στο ...περισπούδαστο αυτό άρθρο.

Θα παραβλέψουμε το γεγονός πως καμιά αρχαία ιστορική  πηγή δεν αναφέρει κάτι σχετικό με σπαρτιατικά βέλη και αναλογίες σε περιεκτικότητα  σιδήρου και άνθρακα, αλλά ούτε αν πήγε, τί έκανε, τί του δείξανε (και ποιοί)  και σε τί συμπεράσματα κατέληξε  ο εν λόγω αμερικανός  πυρηνικός φυσικός(;), αν υπήρξε τέτοιος. Θα επικαλεστούμε, όμως, κάτι άλλο, που κάνει "θρύψαλα"  την παραπάνω μυθοπλασία και δείχνει σε ποιο σημείο φαιδρότητας φτάνουν με όσα λένε ή γράφουν, όσοι δεν είναι ιστορικοί  ,αλλά "ιστορίζοντες"   και  πόση γραφικότητα ...εκλύουν οι εθνικιστές όλων των χωρών  και όχι μόνο οι ΄Ελληνες. Κι αυτό που θα παραθέσουμε δεν είναι δική μας κρίση ή συμπέρασμα, αλλά  γνήσια ,ιστορική πληροφορία, καταγραμμένη  κατευθείαν από την πέννα του  πατέρα της επιστημονικής Ιστορίας, το Θουκυδίδη.

Αναφέρει,λοιπόν, στον "επιτάφιο"  του Περικλή (κεφ.39):

" ...καὶ ἐν τας παιδεαις ο μνπιπνῳ ἀσκσει εθς νοιντες τὸ ἀνδρεον μετρχονται, μες δὲ ἀνειμνως διαιτμενοι οδνσσονπ τοςσοπαλες κινδνους χωρομεν. τεκμριον δ· οτε γρ Λακεδαιμνιοι καθ' αυτος, μεθ' πντων δὲ ἐς τν γνμν στρατεουσι, τν τε τν πλας ατοὶ ἐπελθντες ο χαλεπςν τῇ ἀλλοτρίᾳ τος περ τν οκεωνμυνομνους μαχμενοι τ πλεω κρατομεν." (= Στο ζήτημα δε πάλι της αγωγής, ενώ εκείνοι υποβάλλονται από την νεαρή τους ηλικία σε επίπονη άσκηση, με την οποία επιδιώκουν να γίνουν γενναίοι, εμείς ζούμε με όλες τις ανέσεις και όμως είμαστε εξ ίσου πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε τους ίδιους μεγάλους κινδύνους. Και η απόδειξη: ενώ οι Λακεδαιμόνιοι εκστρατεύουν με όλους τους συμμάχους τους κατά της χώρας μας και ποτέ μόνοι, εμείς εισβάλλουμε κατά των άλλων εντελώς μόνοι, και τις περισσότερες φορές νικάμε χωρίς δυσκολία τους αντιπάλους μας, αν και εκείνοι μάχονται για την πατρίδα τους, εμείς δε είμαστε σε ξένο έδαφος".

 

Στους  λογής, λοιπόν, φανατικούς και οι κερδοσκόπους: Αφήστε την ιστορία στους  αστράτευτους ιστορικούς  και μάθετε, επιτέλους, από το Σοφοκλή, ειδικά  οι ιδιοκτήτες και τα τσιράκια τους  της βιομηχανίας παραπληροφόρησης :

 

" ὅτι

οὐκ ἐξ ἅπαντος δεῖ τὸ κερδαίνειν φιλεῖν.

εκ τῶν γὰρ αἰσχρῶν λημμάτων τοὺς πλείονας

ἀτωμένους ἴδοις ἂν ἢ σεσωσμένους."

 

(=Δε γίνεται  να τα "παίρνετε"  από παντού. Γιατί οι περισσότεροι από σας  που βγάζετε  βρώμικο-"μαύρο"  χρήμα στο τέλος την "πατάτε"!)

 

΄Αμποτε!  

                                                 29-12-2013                   

                            (ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ)

        " ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!)

 Φεύγει σε λίγο ο παλιός ο χρόνος. ΄Ομως, ο νέος που έρχεται, θα παραλάβει από τον αναχωρούντα το βαρύ φορτίο της ατιμωρησίας των Ναζιστών ,που  βαρύνονται πια  με  σοβαρότατες  κατηγορίες ,ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν, κατά την άποψή μας εκείνες που αφορούν τις δολοφονίες και τις επιθέσεις  τους εναντίον δυστυχισμένων μεταναστών.(Στη συνέχεια δημοσιεύουμε έναν κατάλογο τέτοιων "τυφλών" επιθέσεων).


3.500 επιθέσεις και 50 δολοφονίες έχουν στο ενεργητικό τους οι Ναζιστές στη χώρα μας! Πολλές απ΄αυτές, όπως  αυτές στο σημερινό  καταλογο, η ναζιστοκρατούμενη ΕΛ.ΑΣ δεν τις έχει ακόμα ταυτοποιήσει.  Ούτε πρόκειται. Και το πλέον ανήκουστο είναι πως όχι μόνο οι εγκληματίες κυκλοφορούν ανάμεσά μας ατιμώρητοι, αλλά και προκαλούν κιόλας με την προσφιλή τους τακτική να αποποιούνται (ως οργάνωση)  των ευθυνών τους  και όταν τυχαία συλλαμβάνονται να αποκηρύσσονται από την εγκληματική ομάδα και τους επικεφαλής της  και οι ίδιοι να αρνούνται τη ναζιστική τους ιδιότητα. Τόσο άνανδροι, τόσο ανήθικοι!


 Σε καμιά χώρα του κόσμου με στοιχειώδη νομικό πολτισμό δε θα συνέβαινε αυτό. Η εγκληματική συμμορία Μιχαλολιάκου ούτε  βρίσκεται στη φυλακή σύσσωμη και εν απαρτία ,όπως ό νομικός μας πολιτισμός απαιτεί (πλην τριων),ούτε στα μέλη της απαγγέλθηκαν ακόμα  οι σοβαρότερες  κατηγορίες (επακόλουθες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης), που είναι η ηθική αυτουργία στις δολοφονίες και τις επιθέσεις των μεταναστών  και  οι προπαρασκευαστικές  πράξεις  ανατροπής του πολιτεύματος.


Αλλά, ακόμα πιο εγκληματικό είναι  είναι το γεγονός πως ως αυτή τη στιγμή η χώρα μας δεν έχει θέσει εκτός νομιμμότητας τη δράση των Ναζιστών. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η Ελλάδα με την Ιταλία είναι  οι μόνες χώρες στις Ε.Ε στις οποίες δεν προβλέπεται ως παράνομη  η  ναζιστική δράση και επιτρέπεται (ευτυχώς μόνο στην Ελλάδα) η ελεύθερη είσοδος των  θαυμαστών  του Χίτλερ και των στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Βουλή και τα κοινοβουλευτικά σώματα.  Απίστευτο και όμως αληθινό!


Πάντως, εμείς προειδοποιούμε πως  αν η κυβέρνηση τολμήσει και επιτρέψει στην εγκληματική οργάνωση των Ναζιστών είτε με επικεφαλής  τον ίδιο   το Μιχαλολιάκο είτε με κάποιον αχυράνθρωπό του να συμμετάσχει στις προσεχείς     Δημοτικές εκλογές και τις Ευροεκλογές, θα μας βρει  απένατί της με πολύ σκληρό τρόπο και μέσα από τις σελίδες του Homo-Naturalis.gr, αλλά και με προσφυγή μας στα αρμόδια δικαστικά όργανα και στους υπεύθυνους  οργανισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη.


Καλούμε τον πρωθυπουργό να μην επιτρέψει να συνεχιστεί ο παγκόσμιος εξευτελισμός της χώρας και να εξαλείψει πάραυτα το στίγμα, που δέχτηκε η πατρίδα μας, να χαρακτηριζεται,δηλαδή,  παγκόσμια ως  η  χώρα των Ναζί και του σκληρού ρατσισμού!  Ντροπή, κύριε Πρωθυπουργέ. Αίσχος, κύριοι βουλευτές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ  που συνεχίζετε να συγκατοικείτε με Ναζιστές ,να συνδιαλέγεσθε  μαζί τους, να ανέχεσθε την παρουσία τους στη Βουλή και να τους αναθέτετε μάλιστα και...κοινοβουλευτικό έργο σε επιτροπές και ομάδες. ΝΤΡΟΠΗ!!


Ο σκληρός πυρήνας των  Ναζιστών στην Ελλάδα, όπως θα δείξουμε στην έρευνά μας, που θα ανεβάσουμε σύντομα εδώ ,αποτελείται από περίπου  2.500-3.000.τρελαμένα αποβράσματα. Σαφώς ,όμως, λιγότεροι  από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.  Οι υπόλοιποι,  που ψήφισαν στις  τελευταίες εθνικές εκλογές του 2012 την εγκληματική οργάνωση  Χ.Α,  δεν είναι περισσότεροι από 350.000, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ  ακροδεξιοί, χουντικοί και εθνικιστές,που η ταυτότητά τους είναι πλέον σταθερά   καταγραμμένη στις διάφορες  εκλογικές ανανετρήσεις από τη Μεταπολίτευση και μετά και  συγκέντρωναν  μόνιμα στις  εκλογές, από το 1974 και  ύστερα,   ένα ποσοστό 6-7% ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ. (π.χ 1977 Η "ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ"  έλαβε σχεδόν το  7% των ψήφων και εισήλθε με αρκετούς βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο. Το ίδιο ποσοστό κρατούσε και ο ΛΑ.ΟΣ του Καρατζαφέρη μέχρι τις τελευταίες εκλογές που οι ψηφοφόροι του προσχώρησαν στ Μιχαλολιάκο).


Αυτή είναι,λοιπόν, η  δύναμή τους. Απελπιστικά γι΄αυτούς ελάχιστη και αυτή ήταν πάντα. Τη Χ.Α την έκαναν "κόμμα"  οι "Τριανταφυλλόπουλοι"  της ελληνικής  βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Δεν έγιναν ξαφνικά Ναζιστές οι ΄Ελληνες. Δεν υπήρξαν ποτέ Ναζιστές, ως λαός. Το αντίθετο.  Στα 10.000.000  σχεδόν των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους, το γεγονός ότι βρίσκονται και 350.000 ακροδεξιοί και εθνικιστές ανάμεσα  στους οποίους κυκλοφορούν και οι ελάχιστοι Ναζιστές του Μιχαλολιάκου, δεν είναι δα και κάτι τρομερό!


΄Ομως, ο εξευτελισμός της χώρας είναι τεράστιος   από το γεγονός  πως α.  καμιά ελληνική  κυβερνηση δεν  έθεσε με νόμο εκτός νομιμότητας τους Ναζιστές και β.  τα ελληνικά ΜΜΕ πρόσφεραν (και προσφέρουν) ελεύθερο και προκλητικό   βήμα στα τέρατα του Ναζισμού να διαφημίζονται και να προπαγανδίζουν την εγκληματική τους παράνοια. Τραγικά φαινόμενα και τα δύο σε μια χώρα, που φαίνεται να γέννησε το πολίτευμα της δημοκρατίας και έθεσε γενικότερα τις βάσεις του παγκόσμιου πολιτισμού.


Ας τα σκεφτούν σοβαρά τα παραπάνω οι  ένοικοι της Βουλής των Ελλήνων  και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής των Ευροεκλογών .Ας μην ζήσουμε, ως λαός, τη ντροπή να δούμε την Ευρωπαϊκή Βουλή να πετάει έξω κλωτσηδόν τους Ναζιστές από την Ελλάδα ,που πιθανόν να εκλεγούν. Αν δεν προφτάσει να κάνει η κυβέρνηση το αυτονόητο ,είναι απολύτως σιγουρο πως θα το κάνουν οι Ευρωπαίοι και τότε..." έσονται τα έσχατα χείρονα των πρώτων".       
                                        
                                    ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
     Επιθέσεων της νεοναζιστικής τρομοκρατίας εναντίον μεταναστών, οι δράστες των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.


  3/1/13: Τρία άτομα που επέβαιναν σε μηχανές επιτίθενται σε Αιγύπτιο. Το θύμα, αιμόφυρτο, διακομίστηκε στο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαγνώστηκαν κατάγματα.

  25/12/2012: Ανήμερα των Χριστουγέννων δύο άγνωστοι επιτέθηκαν με σιδηρολοστό εναντίον τριών Μπαγκλαντεσιανών.Οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και κινούνταν στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, όπου και σημειώθηκαν οι επιθέσεις. Δύο από τα θύματα μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό».
  Μία μέρα μετά η ΕΛΜΕ Λασιθίου καταγγέλλει την επίθεση σε μετανάστη πακιστανικής υπηκοότητας έξω από το σχολικό συγκρότημα στον Ξηρόκαμπο Αγ. Νικολάου, σημειώνοντας ότι αρκετοί από τους συμμετέχοντες στην επίθεση είναι μαθητές των σχολείων της περιοχής. Οι γιατροί δηλώνουν ότι τα τραύματα καταδεικνύουν δολοφονική επίθεση.
 
  15/10: Επίθεση με σκυλιά και αλυσίδες σε Ελληνοαιγύπτιο στην Αττική. Ο νεαρός έχασε το ένα του μάτι.

  20/9: Στη Νέα Σμύρνη επίθεση από 5 άτομα σε μετανάστη. Ενας δράστης τού έσπασε με ένα κατσαβίδι το σαγόνι. Οι δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλοτσιές. Οι περαστικοί δεν ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του για βοήθεια κι ο ίδιος έμεινε 19 ημέρες στο νοσοκομείο.

   25/8: Επίθεση δέχτηκαν πακιστανικής καταγωγής οδηγοί ταξί από ομάδα άλλων οδηγών στην πιάτσα ταξί του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

  14/8: Μαχαιρωμένος βρέθηκε ένας 25χρονος Τυνήσιος στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης.


   12/8: Συμμορία ρατσιστών που κινούνταν με μοτοσικλέτες δολοφόνησε με μαχαιριές νεαρό Ιρακινό κοντά στην Ομόνοια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, νωρίτερα στην ίδια περιοχή είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς, έναν Ρουμάνο κι έναν Μαροκινό, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν και έχουν δώσει ήδη σχετικές καταθέσεις στους αστυνομικούς.

   9/8: Τραυματισμένοι από μαχαίρι κατέληξαν στο νοσοκομείο τέσσερις νεαροί Ινδοί στο Σφακάκι Ρεθύμνου.
 

  12/6: 7 με 8 άτομα, φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε σπίτι στο Πέραμα όπου έμεναν 4 Αιγύπτιοι αλιεργάτες. Ο ένας από τους μετανάστες διακομίζεται στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

  1/6: Τρεις μετανάστες, δύο Πολωνοί και ένας Αλβανός, μεταφέρονται στον «Ευαγγελισμό» με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση.

  9/5: Τρεις μετανάστες κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση αγνώστων στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα.

  26/2: Στη Ρόδο πέντε άτομα εισβάλλουν στο σπίτι όπου διαμένουν μετανάστες από το Αφγανιστάν. Δύο μετανάστες μαχαιρωμένοι στην κοιλιά και στην πλάτη.

  18/2: Οι μετανάστες που έχουν ως προσωρινό κατάλυμα τα τρένα στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κορίνθου δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 4 έως 7 ατόμων που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.
  Με βάση τις μαρτυρίες των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ, οι δράστες πρώτα επιτέθηκαν σε όσους μετανάστες εντόπιζαν μεμονωμένα και στη συνέχεια, όταν συγκεντρώθηκαν αρκετοί μετανάστες, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και αφού πρώτα απομακρύνθηκαν, τους χτύπησαν με τα αυτοκίνητα. Τραυματίζονται τέσσερις μετανάστες, από τους οποίους οι δύο νοσηλεύονται  ο ένας σε σοβαρή κατάσταση.
    ......................................................................

 
 

 

3.  ETSI TA "VLEPOUN" ALLI

 

                                              4-12-2013

 

"ΦΡΙΚΗ: Έβαλε 120 πεινασμένα σκυλιά να κατασπαράξουν τον θείο του


Φρικιαστικές λεπτομέρειες φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail για τον τρόπο με τον οποίο ο βορειοκορεάτης ηγέτης καταδίκασε σε θάνατο τον θείο του

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερ'ιδας ο Κιμ Γιονγκ Ουν έβαλε 120 άγρια σκυλιά να κατασπαράξουν τον θείο του ζωντανό, ενώ παρακολουθούσε ο ίδιος το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο Ουν κατηγόρησε τον θείο του για εσχάτη προδοσία μαζί με ακόμη πέντε συνεργάτες του. Τους έξι άνδρες ανάγκασε να μπουν γυμνοί σε μια αρένα με τα εξαγριωμένα ζώα προκειμένου να βρουν οδυνηρό θάνατο.

Η λεπτομέρεια που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την παράνοιά του γράφει η Daily Mail είναι πως ο ίδιος μαζί με 300 αξιωματούχους του παρακολουθούσαν τη σκηνή - που κράτησε περίπου μία ώρα. Και αυτό γιατί ήθελε να στείλει το μήνυμα πως όποιος τον αμφισβητεί θα έχει το ίδιο τέλος."(MME)

 

 

Ο δικτάτορας της Β.Κορέας είναι ικανός για όλα. ΄Οπως και για τον τρόπο εκτέλεσης του θείου του.

Ας μη  σχολιάσουμε το απεχθές συμβάν, αν και εφ΄όσον έγινε (και τί να πεις περισσότερο άλλωστε;). Θα μείνουμε, όμως, σε δυο άλλα σχετικά θέματα:

1. Φημολογείται  πως η καταδίκη και η εκτέλση του πρώην μέντορα και θείου του  δεν είχε να κάνει με διαφθορά ή συνωμοσία εναντίον του Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως τα διεθνή  ΜΜΕ μετέδωσαν, αλλά με ... προσωπικά-οικογενειακά αίτια. Ο εκτελεσθείς  θείος και σύζυγος της αδελφής του πατέρα του  του φαίνεται πως υπήρξε μέγας εραστής και είχε κάνει ..."τάραντο" τη σύζυγο-θεία, όλα αυτά τα χρόνια του έγγαμου βίου τους. Η στρίγγλα ,απατημένη σύζυγος λέγεται πως απαίτησε από τον τρελαμένο ανιψιό με πρόφαση τη συνωμοσία να συλλάβει και να εκτελέσει τον άπιστο άντρα της. Μη φανεί  παράξενο.Συμβαίνουν τέτοια και χειρότερα στις δικατορίες.΄Αλλωστε, ο ίδιος ο "μπούλης" όπως  αποκαλούν οι Αερικανοί τον Κιμ Γιονγκ Ουν, πρέπει να έχει σοβαρά  προβλήματα με τον ερωτισμό του, αφού παλιότερα είχε εκτελέσει την ερωμένη του μαζί με άλλους συναδέλφους της για τους λόγους που διαβάζουμε στο παρακάτω απόσπασμα:

 " Σοκ έχει προκαλέσει η φημολογία ότι ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν, φέρεται να εκτέλεσε την πρώην ερωμένη του, γιατί γύρισε ροζ ταινία με μερικούς συναδέλφους της από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Νοτιοκορεατική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι  ο μυστικοπαθής ηγέτης επέβαλε την ποινή του θανάτου σε αρκετούς μουσικούς κορυφαίας ορχήστρας στη χώρα. Ένα από αυτά τα θύματα φαίνεται πως είναι και η Χιόνγκ Σονγκ-γολ, δημοφιλής τραγουδίστρια, που γνώριζε τον Κιμ Γιονγκ-ουν από όταν ήταν παιδιά και είχε ερωτικό δεσμό μαζί του, όταν εκείνος ανέβηκε στην εξουσία και ενώ και οι δύο ήταν παντρεμένοι." (PROTOTHEMA,29/8/13).

 

2. Οι Αμερικανοί τόσα χρόνια δεν ενοχλούν το καθεστώς της Πιονγιάνγκ, ενώ θα μπορούσαν να το έχουν καταλύσει εδώ και πολύ καιρό (δοθέντος πως η Β. Κορέα είναι και πυρηνική δύναμη),  διότι, τόσο ο προηγούμενος ηγέτης και πατέρας  του  σημερινού, όσο και ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ με τις παρανοϊκές και απάνθρωπες πράξεις τους    είναι οι καλύτεροι ...προπαγανδιστές αντικομμουνισμού  στην ανθρωπότητα.

Πράγματι, όταν ακούς και βλέπεις αυτές τις τρελαμένες,  σαν τις παραπάνω πράξεις του δικτάτορα , αντιλαμβάνεσαι από "πρώτο χέρι"  τί σημαίνει σταλινισμός παλιού, σοβιετικού τύπου. 

Βέβαια,το χειρότερο απ΄όλα τα εγκλήματα του καθεστώτος της Β.Κορέας είναι πως έχουν καταδικάσει εδώ και πολλά χρόνια έναν ολόκληρο λαό (σχεδόν 20 εκατομμύρια) στην απόλυτη ένδεια, την πείνα,την ταπείνωση  και την παράκρουση. 

(Και μετά, πολλοί "ιστορικοί" ή και πολιτικοί -οπαδοί με ασθενή ή επιλεκτική μνήμη, μιλάνε μόνο για τα χιτλερικά και όχι τα σταλινικά εγκλήματα, που συνεχίζονται ακόμα και στις μέρες μας. Αλλά, ο ιστορικός δεν είναι πολιτικός ή "οπαδός", δε ζυγίζει με δύο μέτρα και σταθμά. Η ιστορική αλήθεια δεν παζαρεύεται, δεν μπαίνει ούτε σε ιδεολογική, πολλώ μάλλον σε κομματική-παραταξιακή ,"διατίμηση".

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 


 

 

 

 

Συρία: Πάνω από 130.000 οι νεκροί από τον Μάρτιο του 2011

 


Σε περισσότερους από 130.000 ανέρχονται οι νεκροί από την έναρξη τον Μάρτιο του 2011 της σύγκρουσης ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις και τους αντάρτες στην Συρία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που έδωσεστη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο επισήμανε ότι οι νεκροί είναι στην πλειονότητά τους μαχητές και από τις δύο πλευρές.Ο πόλεμος ο οποίος συνεχίζεται σε όλη τη χώρα έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 46.266 πολιτών. Μεταξύ αυτών βρίσκονται περισσότερα από 7.000 παιδιά και περισσότερες από 4.600 γυναίκες.

Τουλάχιστον 52.290 Σύροι στρατιώτες και φιλοκυβερνητικοί μαχητές, Σύροι και ξένοι, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών, εκ των οποίων 262 μέλη της λιβανικής σιιτικής Χεζμπολάχ και 286 άλλοι σιίτες μαχητές που δεν ήταν Σύροι. Οι απώλειες στους κόλπους του στρατού ανέρχονται σε περισσότερες από 32.000.

Στην πλευρά των ανταρτών και των τζιχαντιστών, ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε 29.083: σχεδόν 20.000 αντάρτες, περίπου 7.000 τζιχαντιστές μεταξύ των οποίων και ξένοι και 2.233 λιποτάκτες –στρατιώτες που εγκατέλειψαν τον τακτικό στρατό για να συγκροτήσουν τις πρώτες μάχιμες μονάδες της εξέγερσης–, στις οποίες εντάχθηκαν στην συνέχεια πολίτες που πήραν τα όπλα.

Στον απολογισμό αυτόν συγκαταλέγονται επίσης 2.794 θύματα που δεν έχουν αναγνωριστεί, σύμφωνα με την μη κυβερνητική αυτή οργάνωση.

Το Παρατηρητήριο επισημαίνει εξάλλου ότι τουλάχιστον 17.000 άνθρωποι κρατούνται στις φυλακές των συριακών αρχών, ενώ 6.000 στρατιώτες και μέλη των φιλοκυβερνητικών πολιτοφυλακών βρίσκονται στα χέρια των ανταρτικών ομάδων και των τζιχαντιστών.

Ο ξεσηκωμός κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, ο οποίος είχε αρχίσει ειρηνικά στα μέσα Μαρτίου του 2011, στρατιωτικοποιήθηκε μετά την άγρια καταστολή των αντικαθεστωτικών από τις κυβερνητικές δυνάμεις προτού μετατραπεί σε έναν περίπλοκο εμφύλιο πόλεμο. Εκτός από τις μάχες που γίνονται μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και αυτών που αντιτίθενται στις συριακές αρχές, συγκρούσεις σημειώνονται όλο και πιο τακτικά μεταξύ οργανώσεων των τζιχαντιστών και ανταρτών, όπως και μεταξύ τζιχαντιστών και μονάδων Κούρδων στο βόρειο τμήμα της χώρας.

 

" Ο ξεσηκωμός κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, ο οποίος είχε αρχίσει ειρηνικά στα μέσα Μαρτίου του 2011" .

 

Μάλιστα! Πόσο ωραία και αντικειμενικά τα  λέει το πρακτορείο που συνέταξε το παραπάνω άρθρο. ΄Ωστε υπήρξε λαϊκή εξέγερση κατά του ΄Ασαντ μαθαίνουμε και όχι πως η Αλ Κάιντα ξεσήκωσε ένα τμήμα του πληθυσμού και ξεκίνησε,όπως έκανε προηγουμένως στην Αίγυπτο και τη Λιβύη, να αλώσει τις εξουσίες και να επιβάλει το σκληροπυρινικό ισλαμισμό.

Τα λέγαμε τόσες φορές τότε, όταν το "θέατρο" των συγκρούσεων ήταν σε εξέλιξη.  Καμιά σχέση δεν είχαν  όλα όσα συνέβησαν στις χώρες εκείνες  με λαϊκή επανάσταση. Το ΝΑΤΟ διέπραξε μεγάλα εγκλήματα στην περιοχή και δεν έσπευσε να στηρίξει τα παλιά καθεστώτα  των χωρών αυτών που ήταν εγγύηση σταθερότητας στη Μεσόγειο .Είχε δεκάδες τρόπους η Δύση να  προχωρήσει στον εκδημοκρατισμό των χωρών αυτών και όχι να παραδώσει τους λαούς σε ένα φοβερό εμφύλιο που στοίχισε χιλιάδες νεκρούς και πρόσφυγες.

Η ιστορία έχει καταγράψει στις μαύρες δέλτους της  τις κυβερνήσεις του ΝΑΤΟ για την ανιστόρητη πολιτική τους στη Μεσόγειο. Για τη Ρωσία και το Ιράν φυσικά δε συζητάμε, αφού οι 2 αυτές χώρες στην πραγματικότητα κυβερνώνται από μαφιόζικα και δικτατορικά καθεστώστα  και η συμπεριφορά τους απένατι στις άλλες χώρες έχει σχέση ΜΟΝΟ με τα προσωπικά συμφέροντα του δικτάτορα Πούτιν και του θεοκρατικού Ιρανικού κράτους.

Αλλοίμονο στον κοσμάκη. Αλλοίμονο στα παιδιά που σκοτώνονται στη Συρία σαν να είναι μύγες.

Ένα  φοβερό  έγκλημα διεπράχθη  στις χώρες που ανεμείχθηκε  το ΝΑΤΟ, για να βοηθήσει την επικράτηση της...Αλ Κάιντα.  Απίστευτο, αλλά πραγματικό. 

 

 

Το θαύμα των γιορτών: Μωρό «ξαναγεννήθηκε» αφού καταψύχθηκε!

 

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2011 μία νεαρή Βρετανίδα πίστεψε ότι θα χάσει για πάντα το μωρό που κυοφορούσε αφού γεννήθηκε νεκρό!

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ήταν έγκυος στον μικρό Φρέντι, όταν ένα απόγευμα ένιωσε μια αδιαθεσία. Αμέσως τηλεφώνησε στη μαία της, η οποία της συνέστησε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο. Όταν λίγη αργότερα έφθασε στο σπίτι διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν έτοιμη να γεννήσει, αφού τα νερά είχαν σπάσει.


Η συνέχεια όμως δεν ήταν η καλύτερη και η μαία κάλεσε αμέσως βοήθεια. Όπως διαπίστωσε η ίδια, το μωρό είχε κολλήσει με τον ώμο του και ο ομφάλιος λώρος που τροφοδοτεί το μωρό με οξυγόνο, είχε κοπεί μέσα στην μήτρα. Το ασθενοφόρο καθυστερούσε και η ζωή του μωρού κινδύνευε! Αν και η μαία κατάφερε να ελευθερώσει το παιδί, το μωρό τελικά δεν ανέπνεε.

Όταν έφθασε το ασθενοφόρο μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τους εξήγησαν ότι υπήρχαν ελπίδες να ζήσει το μωρό αλλά με εγκεφαλικά προβλήματα αφού για αρκετή ώρα ο εγκέφαλός του δεν οξυγονωνόταν.

Οι γιατροί πρότειναν να μπει ο μικρούλης Φρέντι σε διαδικασία «κατάψυξης» ώστε το σώμα του να μπει σε κατάσταση υποθερμίας. Αυτή η τεχνική θα μπορούσε να βοηθήσει τον εγκέφαλο να ανακάμψει με κάποιο τρόπο αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα.

Η οικογένεια δέχτηκε και το παιδάκι έμεινε στην κατάψυξη για 72 ώρες! Το βράδυ των Χριστουγέννων τελικά οι νέοι γονείς κράτησαν στην αγκαλιά τους ένα υγιές μωρό. Το θαύμα είχε γίνει.


Το θαύμα των γιορτών ή των...γιατρών; ΄Ενα ακόμα βήμα μπροστά ή ιατρική και οι συναφείς επιστήμες που υπόσχονται να φτάσουν στα ...άκρα του το προσδόκιμο της ζωής του ανθρώπου μελλοντικά, αλλά και να τον απαλλάξουν από ασθένειες με τη μέθοδο της " κατάψυξης".

Πολλά θα δουν και θα χαρούν οι άνθρωποι τελικά  μετά από κάποιες δεκαετίες. Εμείς...μεγαλώσαμε πια επικίνδυνα, για να προσμένουμε τέτοια "δώρα".("Τώρα που γίνανε οι θάλασσες γιαούρτι... δεν έχουμε κουτάλια"!)

 

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 04.01.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2023 HOMO NATURALIS