HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2246996
I ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA TIS EVDOMADAS (9/2- 15/2//2014)
09.02.14

 

 

 

"MIA FOTOGRAFIA HILIES LEXIS"

                                        ΑΛΛΑ   ΚΑΙ                                           

"DROMENA" EDO KE PARAPERA (OLOS O KOSMOS MIA AVLI)

                                   ΕΠΙΣΗΣ

ETSI TA "VLEPOUN"  ALLI

  

 

 

                                                      15-2-2014

 

Συγκλονίζει η μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι
 

 

 Γιατί αν δεν είναι έγκλημα αυτό που κάνουν οι λαθρέμποροι, τότε ποιο είναι?

 

 H Ιστορία σε κρίνει και σου απαντά πως έγκλημα και αίσχιστη παλιανθρωπιά είναι αυτό που κάνεις εσύ τώρα.  Αντί να ζητήσεις , όπως ο αρχηγός του Ναυτικού, συγγνώμη ,που άφησαν οι συνάδελφοί σου και πνίγηκαν βρέφη και παιδιά, βγαίνεις άνανδρα και κουτοπόνηρα και βάζεις αφελή ερωτήματα σαν το παραπάνω. Ντροπή σου!

Δυστυχώς, υπάρχουν ουκ ολίγοι σ΄αυτή τη χώρα, που η παλικαριά,η αξιοπρέπεια,η ντομπροσύνη  τούς είναι γνωστές και συχνάκις επαναλαμβανόμενες στο λεξιλογιό τους ως λέξεις, αλλα παντελώς απούσες ως έννοιες. Πάρτε παράδειγμα τους Ναζί. .Σκοτώνουν, μαχαιρώνουν πισόπλωτα και μετά... έκπληκτοι, ξαφνιασμένο, ανίδεοι , ρωτάνε. Μα εμείς; Υπάρχουν Ναζί; Ούτε πού τους ξέρουμε! Τετοιο θράσος. Εκλαμβάνουν την κουτοπονηρία, τον εξυπνακισμό ,  τη καραβλαχιά  ως εξυπνάδα.  

 

Το είπαμε χίλιες φορές. Και να δεχτούμε πως δεν χτυπούσαν οι λιμενικοί τους πρόσφυγες για να τους γυρίσουν πίσω, ΟΦΕΙΛΑΝ, όταν για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο έπεσαν τα παιδιά και οι μανάδες τους στη θάλλασσα, να πέσουν  στο νερό ,να "έκοβαν το λαιμό" τους, πριν πνιγούν, να τους σώσουν. Και αν  δεν μπορούσαν, να χαθούν μαζί τους στην προσπάθεια. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά, αυτοθυσία και  επαγγελματισμός . Αλλά, όπως έδειξαν τα πράγματα, δε διαθέτουν ίχνος τέτοιων αρετών.

Δεν έκαναν τίποτα, λοιπόν, για να τους σώσουν, αντίθετα τους παράτησαν στην τύχη τους να πνιγούν. Και πνίγηκαν, μικρά παιδά και μανάδες! (΄Εχουν, αλήθεια, οι δράστες παιδιά; Τί θα τους πουν,όταν μεγαλώσουν και  ρωτήσουν; Δε θα ήθελα να είμαι στη θεση τους). ΄Αρα, ή είναι στυγνοί εγκληματίες και απάνθρωποι ή ανίκανοι, ανεκπαίδευτοι  να κάνουν τέτοια δουλειά. Και στις δυο περιπτώσεις έπρεπε να απολυθούν  από την υπηρεσία αυτή και ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ. Είναι ένοχη και  η ελληνική πολιτεία, ηθικός αυτουργός του εγκλήματος.

Και εσύ, συνάδελφε των άθλιων που τολμάς και  προσφέρεις κάλυψη σε άνανδρους δολοφόνους παιδιών , αφού δεν αντιλαμβάνεσαι τί σημαίνει τσίπα,σιώπα ,τουλάχιστον. (Ιστορία δε γνωρίζεις,είναι σίγουρο, απόδειξη πως δεν τη σέβεσαι. Αν γνώριζες τις σελίδες της, θα ήξερες πως ακόμα και σε πόλεμο-ναυμαχία  οι αντίπαλοι έσωζαν  τους  ναυαγούς ή περισυνέλεγαν τα πτώματα και τα παρέδιδαν στο αντίπαλο στρατόπεδο). Ντροπιάζεις ,εκτός των άλλων, και την ελληνική ιστορία και τη ναυτική μας παράδοση, άθλιε. Γι΄αυτό σιώπαινε.  Παιδιά με τις μανάδες τους πνίξατε!

 Πάρτε και συ και οι πανάθλιοι φίλοι σου το παρακάτω δημοσίευμα και τραβάτε να κρυφτείτε κάπου, αν διαθέτετε ίχνος αξιοπρέπειας.

                                                ****

 

"Μέλη της Διεθνούς Αμνηστίας τραγούδησαν για τους μετανάστες

 

 

 Μέλη της Διεθνούς Αμνηστίας τραγούδησαν για τους μετανάστες

Την ελληνική διασκευή του τραγουδιού “They Don't Care About Us” του Μάικλ Τζάκσον, το “Σε έναν κόσμο που δεν κάνει κάτι για μας” που έχει ερμηνεύσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επέλεξε η Φοιτητική Ομάδα της Διεθνούς Αμνηστίας στη Θεσσαλονίκη, με δράση που διοργάνωσε σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους, για να απευθύνει έκκληση για σωστή μεταχείριση των μεταναστών που φθάνουν στη χώρα μας.Φοιτητές, μέλη της ομάδας έστρωσαν κομμάτια ύφασμα και τοποθέτησαν πάνω τους παιδικά ρούχα και παιχνίδια συμβολικά για τα παιδιά, θύματα στο Φαρμακονήσι και κρατώντας χαρτόνια με τα συνθήματα "SOS Greece", "SOS Europe", "Όχι άλλες απωθήσεις" τραγούδησαν.

«Θέλουμε να κινητοποιήσουμε τον κόσμο, να ενημερώσουμε ότι στο Αιγαίο γίνονται παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών. Δεν ζητάμε να προσελκύσουμε μετανάστες, ζητάμε να ακολουθούνται σωστά και νόμιμα οι διαδικασίες, να έρχονται στη χώρα και με το σωστό τρόπο να τους παρέχουμε, αν γίνεται, άσυλο, ή να στους στέλνουμε πίσω στη χώρα τους», δήλωσε στο Aθηναϊκο Πρακτορείο το μέλος της Φοιτητικής Ομάδας, Νίκος Μωραϊτης.

Οι συμμετέχοντες στο δρώμενο τόνισαν την ανάγκη σωστής μεταχείρισης των μεταναστών και ακρόασής τους, καθώς μπορεί να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη χώρα τους, είτε λόγω πολέμου, είτε λόγω θρησκεύματος και να διώκονται.

Τα μέλη της ομάδας συνομίλησαν με περαστικούς και συγκέντρωσαν υπογραφές για την έκκληση της Διεθνούς Αμνηστίας με τίτλο «Σταματήστε τις παράνομες απωθήσεις των μεταναστών και των προσφύγων στα σύνορα της Ελλάδας» προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, από τον οποίο ζητά «να διερευνήσει τους ισχυρισμούς για αδιάκριτες απελάσεις και κακομεταχείριση και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη όσους ενέχονται».

 

 

 

ι».

 

 

__________________________________________________________________________________________________

"Α. Τσίπρας : Όχι οπωσδήποτε στο ευρώ εάν πεινούν τα παιδιά και η ανεργία στο 80%"

 


Α. Τσίπρας : Όχι οπωσδήποτε στο ευρώ εάν πεινούν τα παιδιά και η ανεργία στο 80%

Ο Τσίπρας, το έχουμε ξαναγράψει,  και λόγω ηλικίας  και ως στερούμενος  ευρύτερης μόρφωσης και άλλων απαραίτητων για την ενασχόληση με την πολιτική ικανοτήτων και αρετών, φαίνεται να χειραγωγείται από μια ευρεία ομάδα παλαιοκομματικών  και συντεχνιακών ηγετών μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι παλεύουν   με νύχια και με δόντια ,μετά την απώλεια των προνομίων και των παχυλότατων  παροχών που είχαν στο παρελθόν, να γυρίσουν το "ποτάμι" της ιστορίας πίσω. 

ΝΑΖΙ και ΣΥΡΙΖΑ είναι  οι δύο ανοικτές πληγές της χώρας.  Αποτελούν το χείριστο παρελθόν της. Οι πατεράδες και οι παππούδες  των πρώτων, ως  Γερμανοτσολιάδες, κουκουλοφόροι, δωσίλογοι, ταγματασφαλίτες,χίτες, μάηδες ήταν εκείνοι που απέδειξαν πως υπάρχει ανέκαθεν ,έστω και μικρή, μια  επαίσχυντη μερίδα λαού με ωμά, ζωώδη και απάνθρωπα ένστικτα, που συνεχίζει μέχρι σήμερα να δίνει το "άγριο" παρόν της στην ιστορία της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η νεκρανάσταση του παλαιού ΠΑΣΟΚ, της δημαγωγίας, των πρασινοφρουρών, του προσωπικού  συμφέροντος, της μίζας, της λαμογιάς, της αναξιοπρέπειας .

Και οι δύο έχουν υπόσταση και δραστηριοποιούνται  ως κομματικά μορφώματα ( με ακαθόριστη, ανύπαρκτη  στην πραγματικότητα πολιτική ταυτότητα)  μόνο μέσα σε εθνικές καταστροφές και  κρίσεις, όπως η πρόσφατη οικονομική. Εργαλεία τους η αποτροπή μια  λαϊκής ενότητας,  η εκτράχυνση του διχασμού και η κατάληξή του  σε εμφυλιακές  συγκρουσεις. Αρνούνται και καταπολεμούν την πολιτική σταθερότητα, την απαλλαγή της ελληνικής κοινωνίας  από τα βαρίδια εκείνα που αποτελούν εθνικά μας χαρακτηριστικά -ελαττώματα (τεμπελιά, πονηριά, λοβιτούρα,  κομματικές πελατειακές σχέσεις, στείρα πατριδοκαπηλία, προγονολατρία κ.λπ). 

Μάλιστα, δεν είναι καθόλου περίεργο που οι  δύο αρχηγοί των παραπάνω κομματικών μορφωμάτων διαθέτουν σχεδόν ίδια και απαράλλακτα  χαρακτηριστικά...προσόντα, όπως "αγροίκο" λαϊκισμό-δημαγωγία, χονδροειδή εθνικισμό, έλλειψη ευρύτερης μόρφωσης ,πολιτικής καλλιέργειας, ευρωπαϊκού πνεύματος. 

 

 Εν κατακελίδι και οι δύο είναι η χείριστη πλευρά του ΄Ελληνα, το κακό  παρελθόν στην ιστορία της χώρας. Αν  συνεχίσουμε  να γράφουμε και άλλες τέτοιες  "μαύρες" σελίδες στην ιστορίας μας ως λαός και χώρα, τότε είναι σίγουρο πως θα  ζήσουμε το νόημα της σοφής φράσης πως  "όποιος (αρνείται) ή δε θυμάται το παρελθόν του είναι υποχρεωμένος να το ξαναζήσει ".

Φαντάζεται κανείς τον εαυτό του να βρεθεί αύριο μέσα στη δίνη ενός εμφυλίου πολέμου, όπως το ονειρευόταν ο Μιχαλολιάκος με τους Ναζί να "ακονίζουν τις λόγχες τους στα πεζοδρόμια" ή το πεινασμένο πλήθος - αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ να εφορμά ,ως παλαιά πράσινη και μπλε "ακρίδα", στα ταλαίπωρα κρατικά ταμεία και να τινάζει πάλι την ..."μπάγκα στον αέρα";  

  ¨Ενας εφιάλτης, μια κόλαση!

 

 

 

 

                                                   14-2-2014

 

 

"Νταβούτογλου: Άκρως εποικοδομητικές οι εξελίξεις στο Κυπριακό.

 

Νταβούτογλου: Άκρως εποικοδομητικές οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Στις εξελίξεις για το Κυπριακό μετά και την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος από Αναστασιάδη και Έρογλου αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε με τον Ολλανδό ομόλογό του Φρανς Τίμερμανς μετά τη συνάντησή τους στο πλαίσιο της 6ης Διάσκεψης Τουρκίας - Ολλανδίας.

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας έκανε λόγο για άκρως εποικοδομητικές εξελίξεις υπενθυμίζοντας ότι η τουρκική πλευρά είχε ήδη από το σχέδιο Άναν το 2004 δείξει την βούλησή της να δοθεί λύση.Αναφερόμενος στο «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων το 2008, το απέδωσε στις εκλογές και την οικονομική κρίση στην Κυπριακή Δημοκρατία.Ο κ. Νταβούτογλου έδωσε, παράλληλα, έμφαση στην έκδοση κοινής διακήρυξης για την οποία είπε ότι δεν είναι ένα «απλό ανακοινωθέν» αφού, όπως υποστήριξε, «στο κείμενο αυτό υπάρχουν όλες οι παράμετροι της ειρήνης. Αν κάποια μέρα φθάσουμε σε λύση στην Κύπρο, στο κείμενο αυτό έχουν απαριθμηθεί μια προς μια όλες οι παράμετροι αυτής της λύσης».Ο Νταβούτογλου υποστήριξε τέλος ότι στην Ελληνοκυπριακή πλευρά παρουσιάζεται ξανά η βούληση για διαπραγματεύσεις εκφράζοντας την ελπίδα του το θετικό κλίμα να συνεχιστεί."

Ιστορικές στιγμές αυτές!  Τις περιμέναμε χρόνια. Να ξέρετε, "γράφετε ιστορία" οι συνομιλητές. Το νου σας, μην τα θαλασσώσετε πάλι, γιατί δεν πρόκειται αυτή τη φορά να υπάρξει άφεση. Σε κανέναν. Απ΄όλες τις μεριές. ΄Οποιος, για οποιοδήποτε λόγο, διακόψει τις συνομιλίες, θα είναι υπεύθυνος και αυτός και η χώρα του για το "ναυάγιο". Το νου σας, λοιπόν!

 Τεράστια θα είναι το οφέλη από τη διαφαινόμενη λύση του Κυπριακού.  Το σημαντικότερο: Η Τουρκία θα μπει (και με τα... "τσαρούχια") πια στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση. Που σημαίνει, πέρα από τα οφέλη της ίδιας της χώρας, αλλά και του κόσμου ολόκληρου,  ΤΕΛΟΣ για μας οι εξοπλισμοί. Σύνορα Ευρώπης πια  εδώ κάτω. Ας αναλάβει η Ε. Ε τη φύλαξή τους!

Καταλαβαίνει κανείς τί σημαίνει αυτό για την Ψωροκώσταινα που τόσα χρόνια της απομυζούν το αίμα  οι βιομηχανίες όπλων των Αμερικανο-Γερμανο-Γαλλλο-Ρώσσων (συν οι μεσάζοντες , τα λαμόγια και οι "ιέρακες" κι από τις δυο πλευρές του Αιγαίου);

"Ιστορικές στιγμές" ζούμε, λοιπόν, οι 3 χώρες, αλλά και η Μεσόγειος, η Ευρώπη, ο κόσμος ολόκληρος.

Δώστε φτερά στη ΛΟΓΙΚΗ και την ΕΙΡΗΝΗ!

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________

  Του Αγ. Βαλεντίνου σήμερα (ημέρα των ερωτευμένων)  κι εδώ και μέρες,  η "βιομηχανία παραπληροφόρησης"  δίνει  τα... ρέστα της   να μαζέψει με αυτή την αφορρμή και άλλα... ριάλια   στην πούγγα της . Παλιότερα, είχαμε την εκκλησία και το σχολειό. "Εξ απαλών ονύχων" σου  δένανε "χειροπόδαρα" το μυαλό και την ψυχή σου το παπαδαριό και ο δάσκαλος και μπορεί, μεν,  να μη σού μαθαν  να λες  τη χρειαζούμενη στη ζωή  "καλημέρα" στα αγγλικά , ήξερες, όμως, να πεις από την "αρχή και από την ανάποδη" την αχρείαστη (για το μυαλό και το "ψωμί" σου) λίστα  των ...12 παιδιών  του Ιακώβ!

Σήμερα (αν και δεν έχει εντελώς απαλλαγεί το άτομο από εκείνες τις εκκλησιαστικές-σχολικές αλυσίδες) φρόντισαν οι αετονύχηδες και του περάσανε και άλλα "χρυσά βραχιόλια" στο μυαλό και την ψυχή .Τη "ροζ" θρησκεία,που (μαζί με το σεξισμό)  κάνει θραύση στις μέρες μας .Το ίδιο αποπροσανατολιστική  (ειδικά απολίτικη)  κι αυτή, όπως όλες οι θρησκείες. Το ίδιο επικίνδυνοι και ανόητοι οι οπαδοί της, όπως όλοι οι οπαδοί ως συστατικά μάζας. ΄Ισως, μάλιστα, η "ροζ" θρησκεία να καταντάει ακόμα πιο επικίνδυνους τους οπαδούς της  για τους λόγους που αναλύουμε στη συνέχεια σε κείμενό μας που  δημοσιεύσαμε εδω  στα "ΔΡΩΜΕΝΑ" στις 26-12-2011 με τίτλο

        

   
ΕΡΩΤΑΣ:" " ΠΡΟΪΟΝ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ"    |

Αν μπορούσε κανείς σε οποιαδήποτε χώρα της γης να “καθαρίσει” (με “υπέρβαση”) το μυαλό του εντελώς από στερετότυπα-πρότυπα,διδασκαλίες ,συνήθειες και τρόπο ζωής που το επέβαλαν παιδιόθεν,έκπληκτος θα ανακάλυπτε πως η ζωή του είναι εντελώς α-φύσικη. Δεν υπάρχει τομέας δραστηριότητας ή συμπεριφοράς στη ζωή του ατόμου στον οποίο να μην παραβιάζονται-καταστρατηγούνται, άλλοτε εντελώς,άλλοτε μερικώς, οι νόμοι της φύσης. Ο “πολιτισμός”,η εξέλιξη δεν κατάφεραν να επανατοποθετήσουν το εκτροχιασμένο τρένο του ανθρώπου στις “φυσικές” του ράγες. Ούτε φυσικά και η, μέσω των συνταγμάτων - “καταστατικών χαρτών” και ανθρωπινότερων πολιτευμάτων, κατοχύρωση των ατομικών- βασικών δικαιωμάτων ανέτρεψε αυτή την πραγματικότητα.Βελτίωσαν κάποιους τομείς,αλλά δεν τη θεράπευσαν. Να περιοριστούμε με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά της καταδίκης από τους Ιρανούς μουλάδες σε θάνατο μιας...μοιχαλίδας και την αποτρόπαιη  δολοφονία μιας γυναίκας στην Καστοριά από τον...ερωτευμένο "παρτενέρ" της, σε ζητήματα “ηθικής” που σχετίζονται με την “ερωτική” ζωή του ατόμου.

 

Οι κοινωνίες και τα διάφορα “συστήματα” ,που τη συντηρούν- συγκροτούν (εξουσία, θρησκεία, νόμοι, εκπαίδευση), τουλάχιστον στις ιστορικές περιόδους,που γνωρίζουμε, τις περισσότερες φορές καταδίωξαν αμείλικτα τη φυσική ανάγκη του ανθρώπου για σεξ ή την περιόρισαν σε ασφυκτικά όρια. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες (μινωικός πολιτισμός, σπαρτιατική “πολιτεία”, δυο παραδείγματα από τη “δική” μας ιστορία) και έχουν να κάνουν περισσότερο με τις επιλογές της εκάστοτε εξουσίας ,που ανέμενε κάτι συγκεκριμένο (ωφελιμιστικό) από την ημι-ανατροπή αυτού του γενικού κανόνα, που αναφέραμε. Στις πηγές των διαφόρων ιστορικών περιόδων από τις οποίες “ταξίδεψε” η ανθρωπότητα, είναι απόλυτα εμφανές ακόμα και με μια πρόχειρη ματιά πως οι περιορισμοί της γενετήσιας ανάγκης του ανθρώπου, που επέβαλαν τα λογής “συστήματα”,περισσότερο ή λιγότερο, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “βάρβαροι” ,σκληροί, ανελαστικοί, αφύσικοι με μια λέξη.

 

Η φύση όπλισε τον άνθρωπο με δύο πανίσχυρα όπλα για την επβιωσή του. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και εκείνο της διαιώνισης του είδους.Και τα δύο,ως εξαιρετικώς-πρωταρχικώς απαραίτητα ,για να καθίστανται επιθυμητά και ανά πάσα στιγμή δραστήρια,τα συνόδευσε με “δολώματα”:Γεύση-οσμή για την τροφή, ηδονή για τη γενετήσια πράξη. Η επιδίωξη συνεύρεσης των δύο φύλων δεν όρισε η φύση να "θηρεύεται" και να πραγματοποιείται μόνο για τη διαιώνιση του είδους,αλλά είναι φανερό πως την έχει καταστήσει αυτόνομη και αποκλειστική λειτουργία,ανεξάρτητη από την τεκνογονία.Η επίτευξη της ηδονής είναι αυτοσκοπός και για τα δύο φύλα. Οι φύση δεν όρισε αυστηρούς κανόνες, όπως η κοινωνία για την επίτευξη-πραγματοποίηση της συνεύρεσης ούτε και έθεσε “ηθικούς" περιορισμούς,όσον αφορά τουλάχιστον την επιλογή εκείνου ή του άλλου προσώπου και της συχνόητας συνεύρεσης με το ίδιο ή με διαφορετικά πρόσωπα .Οι μόνοι “περιορισμοί” έχουν να κάνουν με την “επιθυμία” (διάθεση ) και τη “ερωτική χημεία” των ...υποψηφίων προς συνεύρεση προσώπων. Αν υπάρχει ή προκαλείται (ερεθίζεται) η επιθυμία και υφίσταται η κατάλληλη “χημεία” για σεξ, τίποτα από τη μεριά της φύσης δεν εμποδίζει τα άτομα να συνευρεθούν. Επομένως,η ίδια η φύση έχει καθορίσει ως κανόνα την πολυγαμία και των δύο φύλων και αποκλείει ή απορρίπτει τη μονογαμία,αρκεί να εξασφαλίζονται, όπως είπαμε ,οι προϋποθέσεις που απαιτεί η συνεύρεση.

 

Οι κοινωνίες,από τη στιγμή που εξολίσθησαν από φυσικές και ελεύθερες,ευρείες ομάδες ατόμων ,σε αφύσικες και ανελεύθερες, απέκτησαν ιδιοκτησιακές καταβολές-νοοτροπίες και θεσμοθέτησαν διατάξεις (νόμους) που επέβαλαν-εξασφάλιζαν την "κτήση”,την ιδιοκτησία . Φρόντισαν,λοιπόν, για να εξασφαλίζουν την ανεμπόδιστη και “εξ αίματος” μεταβίβασή αυτής της ιδιοκτησίας σε απογόνους ,να διδάξουν και επιβάλουν με το πέρασμα του χρόνου τη μονογαμία, η οποία όντως εξασφαλίζει τη αυθεντική “κληρονομικότητα” και είναι εχέγγυο της μεταβίβασης της “κτήσης” από τον πρόγονο στο γνήσιο από-γονό του. Γι΄αυτό, με μοχλό της θρησκεία περισσότερο,τα συστήματα εξουσίας κυνήγησαν αμείλικτα την πολυγαμία και σε κάποιες περιπτώσεις τη εξόρισαν εντελώς από τη ζωή του ατόμου.΄Οπου και όποτε την επέτρεψαν, έγινε όχι επειδή αναγνωρίστηκε το δικαίωμά τους να επιλέγουν οι “υπήκοοί" τους ελεύθερα διαφορετικούς (λίγους ή πολλούς) σεξουαλικούς συντρόφους, αλλά λόγω σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούσαν ανάγκες του ίδιου του συστήματος ΄Ετσι, το αφύσικο της μονογαμίας ανεδείχθη- κατέστη ...φυσικό και το “ανήθικο”, ηθικό! (Στη ηθική της φύσης, ό,τι είναι φυσικό είναι και ηθικό).

Αλλά, η χειρότερη μορφή εκτροπής της πολυγαμίας και η μετάλλαξή της σε μονογαμία, επετεύχθη με την επινόηση της ύπαρξης τάχα μιας άλλης, ανώτερης μορφής και ποιοτικής “συνεύρεσης”,που στηρίζεται περισσότερο,αν όχι αποκλειστικά, στο συναίσθημα,στη ψυχή και όχι στη “σαρκική” επιθυμία και αποκαλείται έρωτας, αγάπη και τα οποία καταιγιστικά και σε βάθος χρόνου προπαγανδίστηκαν με τη μορφή “πλύσης εγκεφάλου” πως έχουν,τάχα, φυσκή προέλευση ή είναι νόμος και εντολή του θεού. Γι΄αυτό και τον αποκαλούμε "κοινωνικό" έρωτα,επειδή δεν έχει τις επιταγές και τις προδιαγραφές της φυσικής ικανοποίησης του γενετήσιου ενστίκτου. 

Το έργο της ανατροπής της φυσικής ισορροπίας, της μετάλαξης-διαστρέβλωσης, δηλαδή, της φυσικής ανάγκης για πολυγαμία, το ανέθεσαν τα "συστήματα" σε δύο “φορείς”: Στους “ιερείς” και στους οπαδούς-υμνητές του έρωτα , συγγραφείς και “φιλοσόφους”.Οι πρώτοι (για να περιοριστούμε στις δύο μεγαλύτερς θρησκείες) είτε ως Γιαχβεδιστές ή Χριστιανοί (Μωυσής, προφήτες, απόστολοι,πατέρες,κλήρος) μέσω της Βίβλου και ειδικά των επιστολών του Παύλου, είτε ως Μουσουλμάνοι (Μωμάμεθ,μουλάδες-ταλιμπάν) με το Κοράνι και τη “σαρία”, όχι μόνο διαμόρφωσαν και επέβαλαν συγκεκριμένους "ηθικούς" κανόνες συμπεριφοράς,αλλά ανέδειξαν αυτή την αφύσικη κατάσταση της μονογαμίας σε υπέρτατη αρετή και όρισαν για τους παραβάτες πολυγαμικούς (με θύματα κυρίως τίς γυναίκες) ποινές...μεταφυσικής κόλασης ή κρεμάλας. Ποιητές,μουσικοί ,“Φιλόσοφοι” από τη Σαπφώ (ο΄Ομηρος έχει μια ιδιόμορφη άποψη για τον έρωτα-αγάπη-σεξ),τον Πλάτωνα,το Σοφοκλή,μέχρι τον Σαίξπηρ και τους σύγχρονους... ροζ “νουβελογράφους”-μυθυιστοριογράφους και τραγουδοποιούς ,ομνύουν στην κυριολεξία, θεοποιούν και εξαίρουν τον έρωτα ως το ...υψηλότερο συναίσθημα του ανθρώπου. Η “Ουράνιος Αφροδίτη” κατά Πλάτωνα, ως ..ποιοτική, είναι απείρως ανώτερη και προτιμότερη από την “Πάνδημον Αφροδίτη”. Μάλιστα, δε θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως, σύμφωνα με τις επιταγές και τις παραινέσεις της ροζ “βιβλιογραφίας" και της βιομηχανίας του θεάματος-μουσικής”, γι΄αυτό το θείο ιδανικό του έρωτα , αξίζει κανείς ακόμα και να πεθάνει!.

 

Σύμφωνα με τη θεωρία της “θείας” προέλευσης και της ανωτερότητας του συναισθήματος του έρωτα και της αγάπης,δύο άτομα,κυρίως διαφορετικού φύλου, επιθυμούν διακαώς να συνυπάρχουν, ως ζευγάρι στη ζωή, αποκλειστικά εκείνα και να συνευρίσκονται πάλι...αποκλειστικά μόνο εκείνα και μεταξύ τους.Η παρέκκλιση, ειδικά από το δεύτερο κανόνα, συνεπάγεται προδοσία-απάτη-“ανηθικότητα” που αποκαλείται απιστία-μοιχεία, χαρακτηρίζεται από τις χειρότερες ηθικές παρεκτροπές και επισύρει ακόμα και... ποινικές ευθύνες. Τιμωρείται, μάλιστα, με σκληρές ποινές και σε προσωπικό επίπεδο (χωρισμός, διαπόμπευση) ή με φυλακίσεις, χρηματικά πρόστιμα και στην περιπτωση της σαρίας με...θάνατο. Βέβαια,εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται, αν απεκδυθεί τον τεχνητό εαυτό που του διαμόρφωσαν τα αφύσικα πρότυπα και στερεότυπα, πως το υψηλό αυτό ...ιδανικό, δεν είναι είναι καθόλου τέτοιο. Αντίθετα, είναι η υλοποίηση-έκφραση της ζωώδους συμεριφοράς του ανθρώπου και η αποσφράγιση του “βόθρου” εκείνου που ο Φρόυντ αποκάλεσε “Id” (υποσυνείδητο). Η απελευθέρωσή του αποκλείει εντελώς τη φυσική λειτουργία της λογικής (ΝΟΥΣ-ΕΓΩ),δημιουργεί μια ψευδή,ανυπόστατη και φανταστική εικόνα για τα πρόσωπα και τα πράγματα και υπό την επήρεια αυτής της υποβολής-ύπνωσης (“νευρωτική” κατάσταση) θεοποιείται-εξιδανικεύεται ο “εραστής” ,ο οποίος αποτελεί πλέον το “κέντρο” του κόσμου.  Οι ερωτευμένοι έχουν την αφύσικη  ...πολυτέλεια να πιστεύουν ότι ανήκει ο ένας στον άλλο και πως μπορούν ,κατ΄επέκταση του διαιώματος ιδιοκτησίας στα “πράγματα”, να την αποδεχτούν-επιβάλουν και στα έμψυχα.

Ο “ εραστής”, ως εκ της ιδιότητος του ερωτευμένου ,αποκτά το δικαίωμα να θεωρεί και να πιστεύει ότι ο έτερος “εραστής” αποτελεί ιδιοκτησιακό - “περιουσιακό” στοιχείο του. Μάλιστα, εκμηδενίζει στη συνείδησή του ή υποβαθμίζει την αξία των άλλων “αγαθών” που κατέχει γι΄αυτό είναι έτοιμος ακόμα και να τα θυσιάσει χάριν του “έρωτά” του. Η μεταμόρφωσή του όμως αυτή για το νουνεχή,τον έχοντα σώας τας φρένας ,δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια νευρωτική, θα έλεγαν οι ειδικοί ,κατάσταση,η οποία τον εξωθεί και τον παροτρύνει να επιδιώκει την ικανοποίηση σκοτεινών και βάρβαρων πτυχών του “Εγώ”,όπου προεξέχουν τα ατομικιστικά-εγωιστικά ένστικτα. Η α-φύσικη αυτή μετάλλαξή του ,όντως μπορεί να τον οδηγήσει να θυσιάσει και τη ζωή του για τον “εραστή”,την ίδια ώρα,που δε διανοείται,όμως, όχι να θυσιάσει τη ζωή του,αλλά ούτε να ασχοληθεί, έστω και στοιχειωδώς, με τις ανάγκες του συνανθρώπου του. Εκείνος δίνει ΜΟΝΟ και τα ΠΑΝΤΑ σε συγκεκριμένο πρόσωπο και για συγκεκριμένο σκοπό.Οι άλλοι δεν “υπάρχουν” ή είναι ήσσονος σημασίας η ύπαρξή τους. Το “σκοτεινό αντικείμενο του πόθου” καθίσταται μανία,τρέλα,απόλυτος σκοπός και τον απομονώνει από το κοινωνικό περιβάλλον και από τα κοινά κοινωνικά-πολιτικά προβλήματα. Ακόμα και η φυσική ανάγκη για πολυγαμία και αλλαγή “συντρόφου” στραγαλίζεται και το γενετήσιο ένστικτό του ασκείται για να ικανοποιείται μόνο μέσω του “κτήματος”. Διακατέχεται από απόλυτο πάθος και καθοδηγείται μόνο από εκείνο . Δεν ησυχάζει αν δεν είναι σίγουρος πως δεν κινδυνεύει να “δραπετεύσει” ο συν-αιχμάλωτος .  Οι ψυχολόγοι θα έλεγαν πως σ΄αυτή την περίπτωση έχουμε  αφύσικη υπερ-ανάπτυξη του "ΕΓΩ".

Αν ,τώρα. ο άλλος δεν ανταποκρίνεται σ΄αυτές τις απαιτήσεις ,είτε επειδή κάποια στιγμή αμβλύνεται και εξαφανίζεται το πάθος, κυρίως λόγω της συνήθειας-καθημερινότητας, είτε λόγω της “ανάγκης” για αναζήτηση νέου,ερωτικού ...θηράματος (ο επιρρεπής στις “ροζ” εκδοχές της ερωτικής ζωής είναι ένας "Σίσυφος", ένα τραγικά ανικανοποίητο άτομο,που στην ουσία κυνηγάει “χίμαιρες”, ψάχνοντας τον “πρίγκιπα”,ο οποίος φυσικά δε θα φανεί ποτέ,ούτε είναι όπως τον θέλει εκείνο), τότε το “ζεύγος” βιώνει αβυσσαλέες ανατροπές. Κι ενώ ο ένας εραστής “εξανθρωπίζεται”, αφού “έρχεται εις εαυτόν”, ο εναπομένων στο παλαιό πάθος ,αναγορεύεται από τον ίδιο και τον περίγυρό του σε “απατημένο”  και εκδικητή, καταλαμβάνεται από αμόκ, κατατρύχεται από απόλυτη “ζήλεια” και φθόνο,που μπορεί να τον οδηγήσει στην αυτοκτονία ακόμα και στη δολοφονία του “προδότη” .Δεν υπάρχει εγωιστικότερο συναίσθημα από τον έρωτα, αφού απαιτεί απόλυτη υποταγή ελεύθερου προσώπου, δίκην δούλου, και καταφέρνει με την "εκπνοή" του να προκαλέσει-διεγείρει τα χειρότερα, αρνητικά συναισθήματα στον άνθρωπο.

Το γεγονός και μόνο πως ο έρωτας δεν είναι “ένστικτο”, αλλά επίκτητη και διεστραμμένη κοινωνική επιβολή και αντίληψη ,φαίνεται καθαρά από το γεγονός πως δεν έχει διάρκεια,σε αντίθεση με τα αυθεντικά ένστικτα, τα οποία, ως στη στιγμή του θανάτου, δεν καταργούνται και μάλιστα είναι κυρίαρχα.(Η ανάγκη για σεξουαλική ικανοποίηση για παράδειγμα ,έστω και φαντασιακά, είναι παρούσα και καμιά φορά έντονη και σε μεγάλες, γεροντικές ηλικίες).Ο έρωτας ,αντίθετα, ως μη φυσικό,αλλά επινοημένο συναίσθημα,ως προϊόν κοινωνικής προπαγάνδας-επιβολής (“πλύση εγκεφάλου”),αλλά και κακής ερμηνείας και αντίληψης της φυσικής, ερωτικής ορμής του ανθρώπου, είνα πρόσκαιρος, παρωδικός, έχει ημερομηνία λήξης, και όταν συμβεί αυτό, οι ερώμενοι, δεν έχουν την ευαισθησία και το σεβασμό να διαθέτουν ούτε το ελάχιστο θετικό συναίσθημα ο ένας για τον άλλο.Αν νιώθουν κάτι, συνήθως είναι μίσος. οίκτος ή σιχασιά.

 

Βέβαια, η “ροζ" (ρομαντική) αντίληψη του έρωτα ,ειδικά μέσα από τα υποπροϊόντα της λογοτεχνίας και της "βιομηχανίας" του κινηματογράφου-θεάτρου-τηλεόρασης,μουσικής προσπαθεί να αντιδιαστείλει τον έρωτα του αλόγιστου πάθους (“καψούρα”) από την ήρεμη “αγάπη”,που έχει διάρκεια,ποιότητα, ανθρωπιά και ελεγχόμενη ένταση. Αλλά ,κι αυτό δεν είναι αλήθεια.Δεν υπάρχει τέτοιο συναίσθημα σε μια ερωτική σχέση,έστω και με τη μορφή της αγάπης, όπως την εννοοούν οι “οπαδοί” της ,αφού διατηρεί πολλά (τα περισσότερα) από τα αφύσικα- αρνητικά χαρακτριστικά στοιχεία του έρωτα (“καψούρα”. Πχ,τη ζήλεια, την αποκλειστικότητα, τη μονογαμία,την καταδίκη και την τιμωρία της “παρεκτροπής”-απάτης και το δικαίωμα από τον απατημένο για απαίτηση εξήγησης και επανόρθωσης).

Αλλά,θα αναρωτηθει κανείς,δεν μπορεί να υπάρξει μιας άλλης μορφής, "υγιής" ερωτική σχέση; Τέτοια μορφή σχέσης μπορεί ,βέβαια,να υπάρξει,αλλά όχι στον “καθένα”. Μόνο σε άτομα, που έχουν κατακτήσει ανώτερες “σφαίρες ζωής” που έχουν απαλλαγεί ή περιορίσει τη ζωώδη πλευρά τους, που έχουν καταφέρει αυτό που λέμε “υπέρβαση” και  κατάκτηση της απέναντι “όχθης” είναι δοσμένη μια τέτοια σχέση ως "βραβείο" και καρπός αγώνα. Αυτή η ένωση λέγεται Συντροφικότητα και δε διαθέτει, παρά ελάχιστα στοιχεία από εκείνα που μνημονεύσαμε πως συνυπάρχουν με τον έρωτα ή την αγάπη (π.χ η ύπαρξη “σεξουαλικής χημείας” με το σύντροφο).Η Συντροφικότητα είναι η κορυφαία κατάκτηση-εξέλιξη του ενστίκτου της διαιώνισης του είδους. Δε διακατέχεται από παραλογισμούς και μανίες, δεν έχει νευρώσεις,ούτε “σκοτεινά αντικείμενα πόθου”.Το σπουδαιότερο, έχει μονιμότητα και διάρκεια, μπορεί και "μιας ζωής". Διέπεται από αλληλο-σεβασμό-εκτίμηση, ανιδιοτέλεια ,ουσιαστικό ενδιαφέρον, ειλικρίνεια, επικοινωνία, τρυφερότητα για τον άλλον, τον οποίο δεν αντιμετώπίζει ως "κτήμα" σε ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά ως ανεξάρτητη προσωπικότητα που έχει και το δικαίωμα και την υποχρέωση να διαθέτει τον εαυτό του ως βούλεται και αισθάνετα. Ακόμα και η μονογαμία (η “αιχμή του δόρατος” , το “ευαίσθητο σημείο” της ερωτικής σχέσης ) δεν επιβάλεται σε κανέναν από τους συντρόφους, αν δεν είναι αρεστή ή επιθυμητή .Οι μόνοι περιορισμοί που επιβάλει η Συντροφικότητα είναι εκείνοι που υπαγορεύονται από τη λογική (για παράδειγμα, η αυτονόητη ελευθερία μου δε θέτει σε κίνδυνο ή δοκιμασία και περιορισμό την ελευθερία του συντρόφου μου). Είναι όντως μια υψηλή κατάκτηση του ανθρώπινου πνεύματος, που καθοδηγείται από τις επιταγές του Νου, επομένως της Φύσης και απαιτεί καλλιέργεια και κατάκτηση των ποιοτικών ιδιοτήτων του ανθρώπου, όπως πάταξη και εξουθένωση του ατομικισμού-εγωκεντρισμού, χαλιναγώγηση σκοτεινών πόθων και ανάδειξη της ανθρωπιστικής πλευράς του ατόμου (αλληλεγύη, κατανόηση, συμμετοχή στη θεραπεία της ανάγκης του “πλησίον”) .Αλλά μια τέτοια “υπέρβαση” συνεπάγεται και απαιτεί μελέτη -κατανόηση των ιδιοτήτων του ανθρώπου και των νόμων της Φύσης.΄Ο,τι αποκαλείται προσωπική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και απεγκλωβισμός του ανθρώπου από τα δεσμά της ζωώδους υπόστασής του,είναι η κατάκτηση και η βίωση αυτής της ερωτικής σχέσης που αποκαλείται ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ .

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________

 

 

" O ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΧΟΣ. Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ (ΚΟΜΜΑNDANT) TOY ΄ΑΟΥΣΒΙΤΣ"

 

 

 

 

" Ανέγερση Μνημείου στη Βιέννη για τους λιποτάκτες της ναζιστικής Βέρμαχτ

Την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση Μνημείου στη Βιέννη για τους Αυστριακούς αντιστασιακούς-λιποτάκτες από τη γερμανοναζιστική Βέρμαχτ, την περίοδο της ναζιστικής κατοχής της Αυστρίας, από την εισβολή των στρατευμάτων του Χίτλερ τον Μάρτιο του 1938 μέχρι την απελευθέρωση της χώρας από τα συμμαχικά στρατεύματα το Μάιο του 1945, ανακοίνωσε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Πολιτισμού της Βιέννης, Αντρέας Μάιλαντ-Ποκόρνι."

                       ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

 Με αφορμή την ανέγερση του  μνημείου παραθέτουμε το παρακάτω ιστορικό κείμενο: (όλο το κείμενο στις "ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ")

 

 ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ" ΤΟΥ HOMO-NATURALIS.GR                                         

                                         (13-2-2014)

"  H κρυφή ζωή της κόρης ενός ναζί - Συγκλονιστική ιστορία

 

 
 (Ο Χεινριχ Χίμλερ με τον Ρουντολφ Χός)
(Στην φωτογραφία ο Χανς Γιουργκεν, η Μπρίτζιτ και η Αννεγκρετ Χος σε μια τσουλήθρα στη βίλα τους στο Αουσβιτς)

(Η Χεντβιγκ η γυναίκα στο κέντρο της φωτογραφίας και απο αριστερά ειναι η Μπρίτζιτ, μετα η κόρη του Hans-Joachim Caesar , η Χαιντετρο Χός, ο γιός του Hans-Joachim Caesar, ο Χανς Γιουργκεν Χός και η σύζυγος του Hans-Joachim Caesar)

(Η οικογένεια Χός)
(Ο Ρούντολφ Χός λιγο πριν τον θάνατο του)

(Οι Εβραίοι στο Άουσβιτς)


Πηγή: Washington Post Φωτο: Washington Post
Μετάφραση: Onalert
 
 
                                 ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


 

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 
                                                          ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ  13-12-2013

Φυσικά δε χρειάζονταν οι τελευταίες αποκαλύψεις από τα κείμενα ,τα σκίτσα και τις φωτογραφίες του περιοχομένου -υλικού των κομπιούτερ των Νεο-Ναζί που δημοσιοποίησε η αντιτρομοκρατική, για να αντιληφθεί και ο πιο ευκολόπιστος πως η εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου προπαρασκεύαζε την ανατροπή του πολιτεύματος. ΄Οπως έχουμε γράψει παλιότερα, τα μέλη της Χ.Α περίμεναν πώς και πώς την άτακτη χρεοκοπία της χώρας, όταν ο κόσμος ,αλλόφρων από αγανάκτηση και απόλυτη στέρηση και πενία, θα ξεχυνόταν στους δρόμους να διαδηλώσει -διαμαρτυρηθεί . Και τότε οι εγκληματίες θα έβγαιναν από τα σκοτάδια ,θα άρπαζαν την ευκαιρία και θα ξεκινούσαν το μακελειό. Θα ακούναγαν τα λόγχες τους στα πεζοδρόμια, όπως συνήθιζε να λέει ο αρχηγός τους. Η πρόβα "τζενεράλε" ,όπως κατήγγειλε αυτόπτης μάρτυρας αστυνομικός και δημοσιεύσαμε την καταγγελία του Homo-Naturalis.gr , έγινε στις 13-2-2012, όταν οι Nεο-Ναζί με μάσκες έκαψαν την Αθήνα.

 

Αλλιώς , σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία (όταν μάλιστα διατείνεσαι, διάβαζε προφασίζεσαι, πως είσαι νόμιμο κόμμα και δραστηριοποιείσαι στη Βουλή και την κοινωνία, χρηματοδοτείσαι από το δημόσιο και παίρνεις βουλευτικούς μισθούς από τον κρατικό κορβανά) τι νόημα έχουνε οι στρατοί,οι "φαντάροι" και η στρατιωτική εκπαίδευση; Σε μια οργανωμένη δημοκρατικά πολιτεία δεν κάνεις τάγματα εφόδου, δεν κρατάς όπλα, ούτε μαθαίνεις σημάδι σε ταμπέλες ή, το χειρότερο, σε κινούμενους στόχους (διάβαζε μετανάστες) και φυσικά δε βαρύνεσαι με 3.500 επιθέσεις ,κακοπιήσεις, τραυματισμούς, εμπρησμούς και 50 δολοφονίες. Αυτά γίνονται μόνο σε δικτατορίες, όχι σε συντεταγμένη και πολιτισμένη πολιτεία.

 

Γράψαμε πολλές φορές πως το υπάρχον κατηγορητήριο, βάσει του οποίου προφυλακίστηκαν ελάχιστα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α, είναι ελλιπές και πρέπει να συμπεριληφθούν σ΄αυτό οι κατηγορίες για προπαρασκευαστικές πράξεις ανατροπής του πολιτεύματος και ηθική αυτουργία στις παραπάνω εγκληματικές πράξεις. Αυτό,βέβαια, είναι δουλειά της Δικαιοσύνης και φαίνεται πως σ΄αυτή την κατεύθυνση εργάζεται, της διεύρυνσης, δηλαδή, του κατηγορητηρίου και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς.

 

Το πρόβλημα, όμως της Χ.Α-Νεο-Ναζί, δεν αφορά τη Δικαιοσύνη και ούτε είναι μόνο δικιά της αρμοδιότητα. Προηγείται η Βουλή. Δεν μπορούν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση να προφασίζονται αναρμοδιότητα , να "νύπτουν τας χείρας" και να "πετάνε το μπαλάκι" στους δικαστές. Είχε υποχρέωση η Βουλή της Ελληνικής Δημοκρατίας, να θέσει από την πρώτη στιγμή την εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου εκτός νομιμότητας . Να μη περιμένει τόσο καιρό να κινηθεί πρώτα η Δικαιοσύνη , για να διατυπώσει τις κατηγορίες. Το κατηγορητήριο κατά της συμμορίας Μχαλολιάκου είναι για πράξεις πρόσφατες ,τόσο η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και οι δύο άλλες που αναφέραμε. Αλλά το έγλημα των Ναζί είναι ιστορικό, ιδιώνυμο και δεν παραγράφεται (τα εγκλήματα πολέμου δεν υπόκεινται σε παραγραφή).

 

Επομένως, είναι πρόφαση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης (όλων των κομμάτων) η δικαιολογία πως ήταν δεμένα τα χέρια τους μέχρι να κινηθεί η Δικαιοσύνη, για να θέσουν δια νόμου εκτός νομιμότητας τον εγκληματικό συρφετό του Μιχαλολιάκου, που εκθειάζει το Ναζισμό, θεωρεί ήρωες του εγκληματίες Ναζί και παριστάνει το κόμμα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ενώ στην ουσία δεν είναι παρά μια εγκληματική-ναζιστική οργάνωση.

 

Κύριοι της Βουλής ,

 

Ο Ναζισμός υπήρξε η χειρότερη περίοδος στην πορεία του ανθρώπου. Αυτή είναι η διαβεβαίωση της Ιστορίας. Ουδέποτε ο κόσμος είδε τέτοιας μορφής και έκτασης θηριωδία. Δε γνωρίζουμε στην Ιστορία παρόμοια εγκλήματα. Τί είναι για παράδειγμα η οδυνηρή και βδελυρή πράξη της τύφλωσης 15.000 αιχμαλώτων Βουλγάρων από το Βυζαντινό αυτοκράτορα Βασίλειο το Β΄,τον αποκαλούμενο Βουλγαροκτόνο, μπροστά στα 5-6.000.000 Εβραίους,που έκαψαν στους φούρνους και θανάτωσαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι Ναζί; Κοντά στα 20.000.000 υπολογίζει σήμερα η Ιστορία τα θύματα του Ναζισμού. Πρωτοφανές, ανήκουστο, απίστευτο ! Ουδέποτε η ανθρωπότητα γνώρισε τέτοια φρίκη, τέτοια ντροπή,τόση οδύνη.

 

Η χώρα μας βίωσε στο "πετσί" της αυτή τη θηριωδία. Οι εκτελέσεις, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις, οι συλλήψεις, από το 1941 έως το 1944 δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της χώρας . Η "Κατοχή" σημάδεψε ακόμα και τις νεότερες γενιές των Ελλήνων . Η οικονομία της χώρας κατεστράφη εντελώς και για χρόνια πολλά μετά τον πόλεμο γενιές Ελλήνων συνέχιζαν να υφίστανται τις οικονομικές επιπτώσεις αυτής της καταστροφής.

 

Αυτά όφειλε να τα γνωρίζουν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση (και τα γνωρίζουν) και να θέσουν, όπως είπαμε, εκτός νόμου από την πρώτη στιγμή την εγκληματική συμμορία των Νεο-Ναζί και του Μιχαλολιάκου. Ασέβησε η σημερινη ελληνική Βουλή στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ναζισμού κα ιδιαίτερα στη μνήμη των Ελλήνων θυμάτων και ασέλγησε επί της Ιστορίας που επέτρεψε την είσοδο των Ναζιστών στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πολλώ μάλλον, που ο πρόεδρος της Βουλής έδωσε πάμμπολες φορές το λόγο σε ομιλητές Νεο-Ναζί (εμείς δεν τους αναγνωρίζουμε ως βουλευτές) να "αποπατήσουν" στο ίδιο το "ναό της Δημοκρατίας" και επέτρεψε αναρίθμητες φορές να ακουστεί το παραλήρημα και η ΄Υβρις των υπανθρώπων πως δεν υπήρξε Ολοκαύτωμα! Πώς θα απολογηθούν τώρα οι σημερινοί Βουλευτές στην ιστορία; Πώς δέχτηκαν να αντικρύζουν τρελαμένα και ανισόρροπα πρόσωπα στην αίθουσα της Βουλής, που ξερνούσαν ύβρεις και οχετό κατά πάντων και ιδιαίτερα κατά της Ιστορίας; Δεν μπορούν να αφουγκραστούν τη "φωνή" του αίματος των εκατομμυρίων θυμάτων;

 

Ντροπή σας, κύριοι Βουλευτές! Χίλιες φορές ντροπή σας! Το έγκλημά σας είναι ασυγχώρητο και δεν παραγράφεται ιστορικά. Αν υπήρχαν στην Ελλάδα δικαστές με "κότσια" και ευαισθησία, θα έπρεπε να κινηθούν εδώ και πολύ καιρό νομικά εναντίον σας. Ντροπή σας!

 

Κύριοι,

 

΄Εχετε αντιληφθεί πως προσβάλετε και τη μνήμη των εκατομμύριων θυμάτων των Ναζί ,αλλά και το πολίτευμα της χώρας, αφού επιτρέπετε την είσοδο στο ελληνικό κοινοβούλιο των υμνητών των εγκλημάτων των Ναζί; Καταλαβαίνετε πως αυτό είναι παράνομο και έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα απέναντι στην Ιστορία και την παγκόσμια Δικαιοσύνη;

 

Σε λίγο καιρό πλησιάζουν οι ευρωοεκλογές . Θα διαπράξετε "έγκλημα καθοσίωσης", αν πάλι οι Νεο-Ναζί συμμετάσχουν σ΄αυτές . Μην αφήσετε τους δικαστές να κάνουν εκείνο που εσείς έχετε πρώτοι υποχρέωση να κάνετε. Να θέσετε, δηλαδή, με δικό σας νόμο εκτός νομιμότητας τη ναζιστική οργάνωση και οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ναζιστική παρουσία ή "φωνή" στην ελληνική κοινωνία . Μην τολμήσετε! Το έκαναν οι Γερμανοί, οι Γάλλοι,οι Σουηδοί ,όλες οι χώρες που σέβονται την Ιστορία και τον ανθρωπισμό. Εξαφάνισαν κάθε ίχνος ντροπής και ευξετελισμού της Ιστορίας και του πολιτισμού, απομόνωσαν από κάθε πολιτική ,κοινωνική και λοιπή δρατσηριότητα τους υμνητές της παράνοιας των Ναζί.

 

Πήραμε απόφαση να κοινοποιήσουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη Βουλή αντίγραφο αυτής της καταγγελίας μας (και αργότερα και εξώδικη διαμαρτυρία), αν συνεχιστεί το θλιβερό, παράνομο και εγκληματικό αυτό φαινόμενο της παρουσίας Ναζί στη Βουλή των Ελλήνων. Και αν δεν αντιληφθείτε πως είναι έγκλημα ο συγχρωτισμός σας στην ίδια αίθουσα του κοινοβουλίου με τους εκπροσώπους της συμμορίας Μιχαλολιάκου, που ορκίζονται στο όνομα του Χίτλερ και του Ναζισμού και δεν προχωρήσετε σύντομα στην ψήφιση νόμου που θα θέτει εκτός νομιμότητας τη ναζιστική οργάνωση, θα προσφύγουμε στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα και δικαστήρια και θα ζητήσουμε την καταδίκη τη σημερινής Βουλής των Ελλήνων για παράβαση καθήκοντος , παροχή κάλυψης σε υμνητές εγκλημάτων πολέμου, ανοχή προσβολής εκατομμυρίων θυμάτων τους, ασέβεια στο δημοκρατικό πολίτευμα κ.α

 

Ο γράφων ,ως ιστορικός και ευαισθητοπημένος πολίτης ,έχει υποχρέωση απέναντι στα εκατομμύρια θύματα του Ναζισμού να προχωρήσει σε ενέργειες, που επιβάλουν και δικαιολογούν και οι δύο ιδιότητές του.

 

 

               

                                                 13-2-2014

 

 

" Πολύδωρας και Ζώης στηρίζουν Τζιτζικώστα

 Πολύδωρας και Ζώης στηρίζουν Τζιτζικώστα

Την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει η "Ένωση για την πατρίδα και τον λαό".

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως "ο πρόεδρος της Ένωσης για τη πατρίδα και το λαό, Βύρων Πολύδωρας και ο πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης, αναγνωρίζουν τις αρετές της αξιοπρέπειας, της ανεξαρτησίας και της σταθερότητας των απόψεών του απέναντι στις πολιτικές του μνημονίου, απόψεις με τις οποίες εκλέχτηκε, στην αυτοδιοικητική προσωπικότητα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα".

Τα ακροδεξια..."όργανα άρχισαν να παίζουν".

 

Γράφαμε εδώ :

 

 

                                                  5-1-20

Στην αντεπίθεση ο Πολύδωρας: ''Έπραξα το καθήκον μου - Φοβεροί σεισμοί ρημάζουνε το παν!''

 

- Ο Β. Πολύδωρας εξηγεί γιατί καταψήφισε το φόρο στα ακίνητα λέγοντας πως ''άκουσα τη φωνή της συνειδήσεώς μου. Και έσπασα τον διλημματικό φραγμό που μου ʼστηναν''

- Επιτίθεται κατά γνωστών δημοσιογράφων χαρακτηρίζοντας τους ως παπαγαλάκια επειδή θυμίζουν τον διορισμό της κόρης του στη Βουλή και προειδοποιεί για λαϊκή οργή

- ''Είμαι ένα γρέζι ατσαλένιο που χαλάει το ρουλεμάν της αιώνιας διαπλοκής, των τζακιών, της οικογενειοκρατίας''

- ''Παλλακίδα των κοτζαμπάσηδων και των βαρόνων'' (ΜΜΕ)

 Δοκησίσοφος και  αμετροεπής με λόγο ανισόρροπο ο  Βύρων Πολύδωρας!  Σε όλους γνωστό.

Εμείς οι "Εκθεσάδες", παλιά στα φροντιστήρια, λέγαμε πως ο χειρότερος μαθητής στην ΄Εκθεση είναι ο  λεξιθήρας, ο λεξιλάγνος. Αυτός που προσπαθεί να εντυπωσιάσει, χρησιμοποιώντας χτυπητές,  φανταχτερές λέξεις , που κάνουν "κρα" στο γραπτό, οι οποίες, όμως, ούτε με το δικό του λεξιλόγιο  δένουν,  ούτε και τη σημασίας τους φαίνεται να τη γνωρίζει καλά ο...συντάκτης. Γι΄αυτό και συμβουλεύαμε τους υποψίους να αποφεύγουν,  απ΄όλα πρώτο,  αυτό το ασυγχώρητο ελάττωμα στο γραπτό τους της ΄Εκθεσης.

 ΄Οταν,λοπόν,  διαβάζω ή ακούω Βύρωνα ...τρέμω.  Τώρα, λέω, θα την ...αμολήσει την κοτσάνα.  Δε γίνεται, απο στιγμή σε στιγμή θα την πετάξει την μπαρούφα ο...ποιητής, νά τος ο  νεολογισμός ή ο  αρχαϊσμός (και πάντα σε άσχετο σημείο). Αποκλείεται ο άνθρωπος  να  αποφύγει το ολίσθημα. Το κράξιμο δεν το γλυτώνει με τίποτα . Δεν ξέρω (για να μη γίνω άδικος), αλλά υποπτεύομαι  πως ο κοντοχωριανός μου Βύρων Πολύδωρας θα είχε τον χειρότερο βαμό στην ΄Εκθεση ιδεών(όπως λέγαν τότε το μάθημα) στο ιστορικό Γυμνάσιο της  Ανδρίτσαινας ,όπου, κάποια χρόνια μετά απ΄αυτόν ,φοίτησε και ο γράφων.  (Τελειώσαμε με τις...κακίες μας και πάμε στην ουσία).

 Δεν έχει μόνο "τρικυμία εν τω κρανίω",όταν μιλάει ή γράφει ο Βύρωνας. Κι από ιδολογική συνέπεια δεν πάει καλύτερα ο επί συναπτά έτη πολιτευτής της Δεξιάς παράταξης,  αφού, ως βουλευτής και υπουργός ,έχει αφήσει εποχή  για τις επιδόσεις του στην... επιστήμη της ρουσφετολογίας, των πελατειακών σχέσεων και του "μαυρογυαλουρισμού".  (Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Προχτές κιόλας  του έψαλε, και πιο χοντρά μάλιστα,  στη Βουλή η  παραταξιακή "ομοτράπεζός" του  Φωτεινή Πιπιλή).

Είναι επίσης  και αδίστακτος και θρασύς ο τύπος. "΄Ακουσα τη φωνή της συνειδησής μου", μας πέταξε παραπάνω και μας "κούφανε "απαξάπαντες, όπως πάντα. Κι εμείς θα  ρωτήσουμε: Ποιας συνείδησης τη φωνή άκουσες, Βύρωνα, αφού  χρόνια τώρα, μόνο στο λεξιλόγιό σου μπορεί κανείς να τη συνατήσει; Γιατί, συμπατριώτη μου, αν είχες, ως  γεννηθείς και ανδρωθείς  υπό τη σκιά του Ναού του  Επικουρείου Απόλλωνος, έστω και ίχνος συνείδησης,  δε θα άφηνες το 2007 ,ως υπουργός Δημόσιας Τάξης, να καεί ολόκληρη η "ιδιαίτερη πατρίδα" μας και μάλιστα να υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές το Μουσείο  της Αρχαίας Ολυμπίας, που το σεβάστηκαν  εχθροί, επιδρομείς, πολεμιστές, ακόμα και τα...στοιχειά της Φύσης. Και την έκαψες εσύ,  Πολύδωρα, την Ιερή  Ολυμπία! Και σαν να μην έφτανε αυτό, βγήκες μετά το μεγάλο κακό εκείνων των φοβερών πυρκαγιών (στις οποίες κάηκαν πάνω από 60 άνθρωποι και παιδιά μεταξύ αυτών!) και έλεγες  τα ανήκουστα και ανισόρροπα  περί ..."στρατηγού ανέμου" και "ασύμμετρης απειλής".  Οποία  αθλιότης!

Αν είχε συνείδηση ο "παρακοιμώμενος" του Κώστα Καραμανλή και πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ, δε θα εγκατέλειπε το σκάφος της χώρας, που το έρριξαν όλοι μαζί οι  "ένοικοι"  της τότε κυβέρνησης στην "ξέρα".  Ούτε, μόλις διαπίστωσαν πως "βάζει  νερά", θα την "κοπάναγαν"  άπαντες άρον -άρον, καπετάνιος και πλήρωμα, με πρώτο και καλύτερο τον...αξιωματικό βάρδιας Βύρωνα Πολύδωρα.  

Τώρα ξαφνικά στο...φόρο για τα ακίνητα θυμήθηκε τη φωνή της συνείδησής του ο πολιτευτής ,παλαιάς κοπής,  της Δεξιάς ; Αλλά πού ήταν  η συνείδησή του, όταν συν-υπέγραφε μνημόνια  και νομοσχέδια επί νομοσχεδίων και ανακοινώσεις της παρούσας κυβέρνησης, που ήταν απείρως σπουδαιότερης σημασίας από το "φόρο στα ακίνητα";

κ. Πολύδωρα , δεν πείθεις κανέναν πια. Ούτε καν τους ακροδεξιούς που προσεγγίζεις εδώ και πολύ καιρό (να μην ξεχνάμε πως είχε δημόσια δηλώσει ότι Χ.Α και Δεξιά είναι ίδιας μάνας γέννα).  Με το  πονηρό...επαρχιώτικο μυαλό ,που διατηρείς ακόμα από κείνα τα χρόνια,  νομίζεις πως τώρα που βάλαν στην "μπουζού"  τον αρχηγό των Ναζί, σου "έπεσε το λαχείο"  να πιάσεις εσύ το τιμόνι του...άρματος ,να συσπειρώσεις  χουντικούς, Καρατζαφερικούς και  ΑΝ.ΕΛες υπό το ισχυρό σκήπτο της ακροδεξιάς δυναστείας, στην οποία ουδέποτε αρνήθηκες πως ανήκεις; Γι΄αυτό και διάλεξες να λακίσεις (με "ηρωϊκή έξοδο") από το κόμμα σου αυτή την ώρα;  

"Μ΄αυτό το πλευρό να κοιμάσαι", όμως,  και συ και όσοι ονειρεύονται τη ...Δεύτερη Παρουσία-  Νεκρανάσταση του Ναζισμού στη χώρα μας. Δε θα την δεις, για να χαρείς ούτε συ ούτε οι "πιστοί".  Μόνο φυλακές σας περιμένουν από δω και πέρα. Να το θυμάσαι αυτό.  

Υ.Γ. Σε παλιότερο κείμενό μας είχαμε διατυπώσει ένα ερώτημα, αλλά ακόμα περιμένουμε την απάντηση.  2-3 χρόνια πριν, οι Ναζί του Μιχαλολιάκου, μεταξύ των οποίων και ο φονιάς του Παύλου Φύσσα, όπως είδαμε στις φωτογραφίες, ξεκαλοκαιριάζανε και κάναν...κάμπινγκ στο χωριό σου. Τι θέλανε τα τέρατα στα ιερά εκείνα χώματα ,κάτω από το Ιερό των Βασσών;  Και ποιους τους κάλεσε εκεί; Ξέρεις τίποτα γι΄αυτή την "κατασκήνωση", όπου έκλεισε η "κουμπαριά"  των "μεγάλων μαχαιριών" της Χ.Α και του δολοφόνου του άτυχου Παύλου Φύσσα; 

                                            26-10-2013:

 “Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη από την απόφαση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα να προσκαλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.Πρώτος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αντέδρασε έντονα λέγοντας πως είναι απαράδεκτη η στάση της Περιφέριας Κεντρικής Μακεδονίας, "δεν ξέρω αν διορθώνεται τώρα", ενώ έκανε σαφές πως θα δεν ξέρει πλέον εάν θα παραστεί στην παρέλαση.

Απαντώντας ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε χαρακτηριστικά πως "η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε καμία περίπτωση δεν δέχεται μαθήματα δημοκρατίας από τον κύριο Μπουτάρη” (ΜΜΕ)

 

                             Γράφαμε στις 5-1-2013.

 "Νέος Περιφερειάρχης ο Τζιτζικώστας - "Η ΝΔ με χρησιμοποίησε για ψήφους" λέει ο Ψωμιάδης

 Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την οριστική απομάκρυνση από τη θέση του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Οι 50 σύμβουλοι της παράταξης ψήφισαν και νικητής αναδείχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αποτελούσε και την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά" (ΜΜΕ)

 Αυτή η καταραμένη οικογενειοκρατία είναι μια από τις μεγαλύτερες πληγές στη χώρα μας. Στην πολτιική, τα πανεπιστήμια,τα επαγγέλματα. Παντού. Σε άλλες χώρες θα ήταν "κακούργημα" να δεις σε πανεπιστήμιο τον πατέρα να χαρίζει στην  κόρη την έδρα του ή το βουλευτή να προωθεί το γιο  στη θέση του με τις κομματικές του διασυνδέσεις. Και τί να πεις για τους....πρωθυπουργούς; Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, ηχηρά ονόματα ,τα οποία αξιοποιούν για δική τους πολιτική εξέλιξη ανηψιοί, γιοι, θυγατέρες.  Με τις πλάτες και μόνο της "οικογένειας",χωρίς κανένα άλλο ουσιαστικό  προσόν να αναδεικνύονται, να διαπρέπουν, να καταλαμβάνουν υψηλά αξιώματα, λες και δεν υπήρχαν άλλοι καλύτεροι απ΄αυτούς να κατέχουν τέτοιες θέσεις.

 

Τον αδερφό του  περιφερειάρχη τον είχα μαθητή το 1982 στο Hellenic College of London. Γιος του "βασιλικού" βουλευτή Τζιτζικώστα. Ο Απσοτόλης ελέω....νεποτισμού τον βλέπουμε σήμερα περιφερειάρχη στη Θεσσαλονίκη. Κι ας υπήρχαν  δεκάδες  άλλοι χίλιες φορές αξιότεροι από τον Τζιτζικώστα. Δεν είχαν, όμως..."μπάρμπα στην Κορώνη".

 

Τί να πει  κανείς; Απ΄ όπου και να την  πιάσεις αυτή τη χώρα, αυτό το λαό "λερώνεσαι". Θα αλλάξουν οι νέες γενιές Ελλήνων; Μόνο με έναν τρόπο. Αν δημιουργηθεί  οι ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΗΠΕ) και δουν από κοντά και φρίξουν οι λαοί των άλλων πολιτειών πόσο διεφθαρμένος, ως τα μπούνια, λαός είμαστε. Και... "θα μας πάρουν με τις πέτρες" . Οπότε ,θα αλλάξουν αναγκαστικά οι νέες γενιές.΄Αλλο τροπο δε βλέπω.


  

 Και στις 27/09/2013 γράφαμε πάλι:

 

 2. ..."Στην Ελλάδα μετακομίζει μόνιμα ο γιος του τέως βασιλιά Νικόλαος με τη γυναίκα του.

 

«Η απόφαση του Νικόλαου και της Τατιάνας να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα προκαλεί εντύπωση και συζητήσεις. Το ζευγάρι έρχεται στην χώρα μας την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ολιγοήμερες διακοπές. Νικόλαος και Τατιάνα θα κατοικούν πλέον μόνιμα στην Αθήνα. Ο στενός φίλος και κουμπάρος τους Νάσος Θανόπουλος ετοιμάζει μάλιστα ένα μεγάλο welcome party για το ζευγάρι στο σπίτι του στα βόρεια προάστια. Ένα private party με εκλεκτούς προσκεκλημένους το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου". Αναρωτιέμαι πραγματικά τι είναι αυτό που έκανε τον Νικόλαο και την Τατιάνα να εγκαταλείψουν το πολύβουο Λονδίνο και την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη για να εγκατασταθούν στην αθηναϊκή πρωτεύουσα της τεράστιας οικονομικής κρίσης." (ΜΜΕ)

΄Ελα,ντε! Τί είναι πραγματικά αυτό που έκανε το ζεύγος να θέλει να εγκαταστθεί ΜΟΝΙΜΑ στην Ελλάδα; Εμείς (ο... "θεός να μας συχωρέσει") ομολογούμε πως κάθε φορά που ακούμε για βασιλιάδες και πρίγκιπες μας πιάνει σύγκρυο. ΄Εχουμε από παλιά κάτι κατάλοιπα-σύνδρομα φόβου και ψυχαναγκασμού με τις ...βασιλικές Ιστορίες. Ξανάρχονται έντονες και βασανιστικές οι παλιές εκείνες φοβίες από την εποχή που ως αποσπασμένος του ελληνικού υπουργείου παιδείας, νέος τότε καθηγητής (1982), τοποθετήθηκα στο Ελληνικό Κολλέγιο Λονδίνου και είχα μαθητές μου τα παιδά του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου.

΄Εγινε ο...μέγας χαμός εκείνη την εποχή στην Αγγλία. "Ομηρικός πόλεμος στο Hellenic College of London", έγραφαν οι Times του Λονδίνου. Ο " βασιλιάς" και οι εφοπλιστές ήθελαν πάση θυσία τα παιδιά να πάρουν απολυτήριο από το δημόσιο ελληνικό σχολείο με τους τίτλους διάδοχος και πρίγκιπες!

΄Ετσι ξεκίνησε ο πόλεμος. Εμείς, 3 μόνο καθηγητές του Δημοσίου από τους 40 του Κολλεγίου (!), να παλεύουμε "με νύχια και δόντια", να μην πάρουν τα παιδιά απολυτήρια με τέτοιους τίτλους...ευγενείας ,με υπογραφές δημοσίων ,Ελλήνων εκπαιδευτικών και σφραγίδα της ελληνικής δημοκρατίας. Τότε ακόμα ο Κωνσταντίνος δεν είχε σταματήσει να έχει πολιτικές βλέψεις.

Από εκείνη την εποχή πίστευα πως θα ερχόταν μια μέρα,που ο ίδιος ο Κωνσταντίνος ή τα παιδιά του θα δημιουργούσαν πρόβλημα στη χώρα. Σήμερα, διαβάζοντας την παραπάνω είδηση με την εγκατάσταση του Νικόλα στην Ελλάδα και συνδυαζοντας 1. τις σχέσεις "Βασιλιά"-Εφοπλιστών 2.τις σχέσεις Μιχαλολιάκου-Εφοπλιστών 3. Την πληροφορία (από καλή πηγή) πως ο τ.βασιλιάς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αρχίζουν τα "φίδια να με ζώνουν" πάλι, οι ίδοι εφιάλτες, όπως τότε. Λες, να προετοιμάζουν το Νικόλα να ηγηθεί του ακροδεξιού συρφετού της Ελλάδας,τώρα που ο Μιχαλολιάκος μας... "τελειώνει" και σύντομα θα εξαφανιστεί από το...συνταγματικό τόξο;

"Ο... θεός να βάλει το χέρι του",μην ξυπνήσουν πάλι τα φαντάσματα!

 

Σήμερα, ακούγοντας  κι αυτό με την πρό(σ)κληση Τζιτζικώστα να παραστούν μέλη της εγκληματικής συμμορίας των Νεο-Ναζί στην παρέλαση, σκέφτομαι πως καθόλου τυχαίες δεν πρέπει να είναι αυτές  οι  "συμπτώσεις". Ο Νικόλας εγκαθίσται μόνιμα στη χώρα, ο Τζιτζικώστας βγαίνει φανερά και "δείχνει ταυτοτητα".  (Απορώ με το Αντώνη Σαμαρά, που  κρατάει σήμερα τον Τζιτζικώστα στη θέση του μετά από  τέτοια απαράδεκτη πρόκληση!).

Τί έχουν στο μυαλό τους οι ακροδεξιοί -φιλοβασιλικοί εφοπλιστές στο Λονδίνο και βγάλανε "μπροστά"  τον  "πρίγκιπα"  και τον περιφερειάρχη; Πάνε να συσπειρώσουν την ακροδεξιά και τους Νεο-Ναζί, τώρα που τελείωσε το παιχνίδι με την παρτίδα  "Μιχαλολιάκος"; Δεν είμαστε καλά, μα καθόλου καλά.

Και κάτι άλλο. Λένε τα ΜΜΕ: “Απαντώντας ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε χαρακτηριστικά πως "η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε καμία περίπτωση δεν δέχεται μαθήματα δημοκρατίας από τον κύριο Μπουτάρη”.

Και από ποιον, Αποστόλη, θα πάρεις επιτέλους και  σύ μαθήματα δημοκρατίας; Εξελίσσεσαι σε ακροδεξιό-φιλοβασιλικό "χαρτί" των εφοπλιστών.

Μην προκαλείς, λοιπόν. Δεν το έχουμε σε τίποτα να  "κουβαλήσουμε"  στην Ελλάδα του 2013, τον "ομηρικό πόλεμο"  του Λονδίνου το 1982-83. Εμείς παραμένουμε αμετακίνητοι, όπως,τότε,  στις επάλξεις μας.

 Κανόνισε!

 

 _________________________________________________________________________________________________

 

                               YAHOO ΕΛΛΑΔΑΣ

                                     CELEBS-Ειδήσεις

 

"ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΞΎΠΝΗΣΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ,ΤΙ ΕΙΔΕ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΌ ΤΗΣ"

 

 

Το Υahoo Ελλάδας, όπως είναι γνωστό, "φιλοξενεί", έναντι αδράς αμοιβής, πέντε-έξη "φυλλάδες" από τις χειρότερες της "Βιομηχανίας παραπληροφόρησης" ( διακρίνουμε διαφορές στο  "ΕΘΝΟΣ" μόνο) ,τις οποίες έχουμε χρέος, ως ιστορικό σάιτ στο οποίο "χτυπά η καρδιά"  της ιστορικής δημοσιογραφίας, να καταγγείλουμε και να επισημάνουμε πως οι εν λόγω “ ιστότοποι” στο Yahoo και τα άλλα έντυπα στην ηλεκτρονική τους μορφή, καταστρατηγούν κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία, επιλέγουν-χαλκεύουν-κατασκευάζουν-παραποιούν ειδήσεις και προχωρούν σε στραυτευμένες κριτικές γεγονότων και προσώπων.

 

Εκείνα, όμως, τα "ιντερνετικά έντυπα" του Yahoo Ελλάδας, που "σπάνε ρεκόρ" παραπληροφόρησης και κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας είναι τα “CELEBS και οι “Ειδήσεις” του. Πέρα από την κατάργηση κάθε αρχής και κάθε κανόνα  σωστής δημοσιογραφίας, το περισσότερο επικίνδυνο είναι πως οι "σκουπιδότοποι" αυτοί της δημοσιογαρφίας επικαλούνται, είτε εντελώς ανύπαρκτες ,είτε κατασκευασμένες-παραποιημένες επιστημονικές (τάχα) έρευνες, για να στηρίξουν συνήθως σεξιστικά, αστρολογικά, αλλά και ρατσιστικά-εθνικιστικά θέματα (υπηρετούν με άλλα λόγια πιστά  το γνωστό τρίπτυχο της στρεβλής δημοσιογραφίας "αίμα-σπέρμα-θέμα"),που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην αντικειμενική ενημέρωση και την αλήθεια, είτε είναι απλή, είτε ιστορική. Αλλά και η επιστήμη πλήτετται από τέτοιες αναφορές-αναγραφές και επικλήσεις ερευνών και στατιστικών ,που παρατίθενται και ερμηνεύονται  “κατά το δοκούν” με σκοπό να προκαλέσουν εντύπωση, να προσελκύσουν περισσότερους αναγνώστες και να ενισχύσουν έτσι τη διαφημιστική τους "φαρέτρα" με πολλά κλικ-"βέλη"  για το "μαύλισμα" και άλλων-νέων πελατών.

Είναι, επομένως, καθήκον του συνειδητοποιημένου πολίτη, πέρα από την καταγγελία, να τιμωρεί με την αδιαφορία και την περιφρόνησή του τέτοιους “βόθρους” παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της έννοιας της επιστημονικής δημοσιογραφίας.

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________

Οι Ταλιμπάν απειλούν με αφανισμό τους «απογόνους» του Μ. Αλεξάνδρου
 
Μια απειλή των Ταλιμπάν εναντίον της φυλής Καλάς στο Πακιστάν έχει κάνει τις αρχές να ενισχύσουν την ασφάλεια γύρω από την κοινότητα αυτή, που πιστεύεται ότι αποτελείται από απογόνους του στρατού του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στρατός και επίλεκτες μονάδες της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί σήμερα στην απομακρυσμένη περιφέρεια Τσιτράλ, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, όπου ζουν αρκετές χιλιάδες Καλάς, δήλωσε προς το Γερμανικό Πρακτορείο κορυφαίος αξιωματούχος της αστυνομίας.

Η ανάπτυξη αυτή πραγματοποιήθηκε αφού ένα βίντεο διάρκειας 50 λεπτών έκανε στις 2 Φεβρουαρίου την εμφάνισή του σε ιστότοπους οι οποίοι προωθούν τον τζιχάντ και καλούσε την κοινότητα να ασπασθεί το ισλάμ ή να αντιμετωπίσει το θάνατο.

«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές στη φυλή Καλάς ότι θα εξαλειφθεί αν δεν αγκαλιάσει το ισλάμ», αναφέρει στο βίντεο ένας άγνωστος διοικητής των Ταλιμπάν.

Η απειλή προκάλεσε φόβο στην κοινότητα αυτή που ζει στις κοιλάδες του Τσιτράλ περικυκλωμένη από οχυρά μαχητών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.
Οι Αφγανοί Ταλιμπάν έχουν επιτεθεί κατά το παρελθόν στην περιοχή και πριν από περίπου τρία χρόνια είχαν απαγάγει έναν Έλληνα καθηγητή.

Οι Καλάς ζουν εδώ και αιώνες στην περιοχή και εξακολουθούν να τηρούν τα έθιμά τους και τη θρησκεία τους παρά τις απόπειρες σκληροπυρηνικών μουσουλμάνων να τους αναγκάσουν να αλλαξοπιστήσουν.

Ο αξιωματούχος της αστυνομίας είπε προς το Γερμανικό Πρακτορείο πως το σχέδιο της κυβέρνησης θα εξασφαλίσει πως οι Καλάς θα παραμείνουν ασφαλείς από τους εξτρεμιστές, οι οποίοι μπορούν να διεισδύσουν στο Τσιτράλ ακόμη και από την επαρχία Νουριστάν του Αφγανιστάν.

«Είμαστε επί ποδός για την ασφάλεια αυτών των κοιλάδων», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τους ιστορικούς, οι Καλάς είναι οι απόγονοι στρατιωτών του στρατού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι οποίοι έμειναν πίσω όταν ο Έλληνας στρατηλάτης προχώρησε βαθύτερα στην ινδική υποήπειρο πριν από 2.000 χρόνια.

 

"  Στρατός και επίλεκτες μονάδες της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί σήμερα στην απομακρυσμένη περιφέρεια Τσιτράλ, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, όπου ζουν αρκετές χιλιάδες Καλάς, δήλωσε προς το Γερμανικό Πρακτορείο κορυφαίος αξιωματούχος της αστυνομίας."

 Να "κοιμούνται ήσυχοι"  οι Καλάς, τώρα που τους... προστατεύει η αστυνομία του Πακιστάν. Πολύ αξιόπιστη! Τί να σου πω.  Χρόνια ζούσε "κάτω από τη μύτη"  τους ο αρχηγός της Αλ Κάιντα,ο περίφημος "μακελάρης"Οσάμπα  Μπιν  Λάντεν και κάνανε πως... δεν ξέρανε τίποτα.

3.000 θύματα των Δίδυμων Πύργων της Αμερικής  περιμένουν τη δικαίωσή τους: Την εξαφάνιση των Ταλιμπάν από "προσώπου γης" και την τιμωρία των Πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, που κάλυπταν τόσα χρόνια τον αρχιτρομοκράτη τ. αρχηγό της Αλ.Κάιντα που ευθύνεται για το αίμα τόσων αθώων ανθρώπων στους δίδυμους Πύργους.

Ακόμα δεν τόλμησαν οι Αμεριανοί. Τί τους κρατάει;

 __________________________________________________________________________________________________

Μήνυση κατα της  " Ελληνοφρένειας" 

Αστυνομικοί μηνύουν τον «Μπαλούρδο» της «Ελληνοφρένειας» - Δείτε γιατί
 
Σην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς προς τη σατυρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» προσανατολίζονται οι αστυνομικοί της Αχαΐας καθώς εμφανίζονται ενοχλημένοι από τον πρωταγωνιστή «Μπαλούρδο».

Σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας επιρρίπτει ευθύνες και στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΕΣ

- ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΥΑΤ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ '' ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ'' ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ALPHA, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ.

- ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ .. ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΑΤ , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΗΛΙΘΙΩΝ.

- ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.
- Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ

 Πηγή: thebest.gr

 Κύριε,Τσεκούρα, που τα λες εδώ ..."σκληρά και  τσεκουράτα" (αλλά μισά) για στείλε μας και την καταγγελία σας, ως σωματείο αστυνομικών, κατά των Ναζιστών συναδέλφων σου, που υπηρετούν ΑΚΟΜΑ στο σώμα (προς αισχύνη σας!)  και μάλιστα μερικοί απ΄αυτούς βαρύνονται με εγκλήματα κατά μεταναστών.

 Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, λοιπόν. ΄Οσο δε διώχνετε τους  Ναζί από την αστυνομία, όπως απαιτούν και οι ίδιοι οι πραγματικοί αστυνομικοί, που κάνουν καλά τη δουλειά τους και ντρέπονται για δαύτους ΚΑΙ θα σας κατηγορούν ΚΑΙ θα σας διακωμωδούν ΚΑΙ θα σας ξεχωρίζουν ως "αποσυνάγωγους" από την ελληνική κοινωνία.

Εδώ και τώρα πετάξτε έξω από το "σώμα" τους Ναζί, που τους τοποθέτησε  ο Μιχαλολιάκος, για να τους χρησιμοποιεί ως βραχίονα επίθεσης και προβοκατόρικων ενεργειών (π.χ πυρπόληση της Αθήνας το Φεβρουάριο του 2012)  στην εγκληματική οργάνωση που συγκρότησε.

 

____________________________________________________________________________________________________

" Ποιός είναι ο επικίνδυνος Τούρκος τρομοκράτης που έχουν στα χέρια τους οι αρχές

 Τον Ισμαήλ Ακόλ των 41χρονο Τούρκο αντικαθεστωτικό, οποίος θεωρείται από τις Αρχές τις χώρας του ως ο Αρχηγός των κομάντο του DHKP C, φαίνεται πως έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, έπειτα από την εισβολή που πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα, σε διαμέρισμα γιάφκα στην περιοχή του Γκύζη.(http://gr.news.yahoo.com/ποιός-είναι-ο-επικίνδυνος-τούρκος-τρομοκράτης-που-έχουν).

 

 Τούρκος...αντικαθεστωτικός, λοιπόν, ο Ισμαήλ  Ακόλ και Τούρκος τρομοκράτης  (σα να λέμε εδώ Χριστόδουλος Ξηρός) και όχι ΚΟΥΡΔΟΣ εθνικιστής, δολοφόνος, ψυχρός εκτελεστής και βομβιστής  (εκρήξεις τυφλών βομβών σε πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους της γειτονικής χώρας).

Συνεχίζουν οι ελληνικές αρχές και μαζί τους οι φυλλάδες, σαν την παραπάνω, να αποκρύπτουν την πραγματική εθνικότητα του αρχιφονιά Ακόλ, να τον αποκαλούν συνεχώς "Τούρκο" και να δημιουργούν συνειρμούς στους αδαείς πως πρόκειται απλά  για Τούρκο αντικαθεστωτικό, που πιθανόν να ήταν στην Ελλάδα, για να βλάψει (ο... εχθρός μας) και τη χώρα μας.

Παρακάτω κάνουμε και άλλα σχόλια σχετικά με τη μεγάλη ζημιά που έχουν κάνει οι Κούρδοι στη διεθνή εικόνα της Ελλάδας. Να λάβουνε μάλιστα υπόψη μας πως η χώρα μας παρέχει αφειδώς πολιτικό άσυλο σε ΟΛΟΥΣ τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ τρομοκράτες, ενώ σε άλλους πραγματικούς ,πολιτικούς πρόσφυγες, συνήθως  δε χορηγεί ποτέ άσυλο και τους  γυρίζει πίσω στις χώρες τους που τους καταδιώκουν, για να τους εκτελέσουν.

Αλλά, πάνω απ΄όλα, να μην ξεχνάμε πως οι γείτονες μάς θεωρούν ως  ηθικούς  αυτουργούς πολλών εγκλημάτων που έχουν διαπράξει οι φανατικοί, εθνικιστές Κούρδοι στην Τουρκία επί πολλά έτη, αφού στη χώρα μας, λένε οι τουρκικές αρχές, έκαναν οι Κούρδοι τρομοκράτες την εκπαίδευσή τους, την οποία μάλιστα, υποστηρίζουν, σε πολλές περιπτωσεις, είχε αναλάβει ο ίδιος ο ελληνικός στρατός! 

 
 
 
 
 
 
 

 

_____T____________________________________________________________________________________________

Newsbomb.gr | Εικόνα | Newsbomb.gr | Εικόνα | Newsbomb.gr | Εικόνα | Newsbomb.gr | Εικόνα | Newsbomb.gr | Εικόνα | Newsbomb.gr | Εικόνα | Newsbomb.gr | Εικόνα |
 
 

 "«Θερμό» μήνυμα προς κάθε «ενδιαφερόμενο» έστειλε το Δ΄ Σώμα Στρατού στον Έβρο, με το πέρας της επιτυχούς άσκησης «Ατσάλινη Βροχή», μας πληροφορούν τα... "παλικάρια της φακής" της ιντερνετικής 

Ποιος σας απειλεί, βρε Ελληνάρες της πλάκας; Και ποιους απειλείτε;  

 Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου φαίνονται πολύ αστείοι, έως γελοίοι. ΄Ολοι τούτοι, συστατικά του..."σκληρού πυρήνα  του κράτους" (κατά τη δικαστική ορολογία) με τις στολές εκστρατείας και τα...μπαζούκας  στο χέρι  που... "παν΄ πόλεμο"  στην  "καρδιά" της Ευρώπης, μου φέρνουν γέλια!

 

 

 

 

                                                 12-2-2014

" Ιράν: Εκτέλεσαν ποιητή που έγραφε για την ειρήνη!

 

 

 Ιράν: Εκτέλεσαν ποιητή που έγραφε για την ειρήνη!

 

Την ώρα που ο νέος Ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ρουχανί, διατρανώνει ότι θα ακολουθήσει το μονοπάτι της μετριοπάθειας, αποκηρύσσοντας την σκληροπυρηνική ρότα που είχε διαγράψει ο προκάτοχός του, Μαχμούντ Αχμαντίνετζαντ, μία νέα εκτέλεση πολίτη θολώνει την εικόνα του φιλοδυτικού που επιδιώκει να περάσει.

Μετά τις πρώτες 40 εκτελέσεις ανθρώπων που σημειώθηκαν από τις αρχές του τρέχοντος έτος, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, η λίστα μεγαλώνει με αυτή του ποιητή Χασέμ Σαμπανί.

Ο Ιρανός ποιητής και ακτιβιστής που μαχόταν υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκτελέστηκε καθώς κατηγορήθηκε ότι ήταν «εχθρός του Θεού» και κρίθηκε ότι αποτελούσε «απειλή για την ασφάλεια της χώρας».

Ο Σαμπανί μαζί με έναν φίλο του που ονομαζόταν Χαντί Ρασεντί απαγχονίστηκαν σε άγνωστη φυλακή, προ ημερών."

 

 ΄Οχι, δεν έγινε καμιά κινητοποίηση ούτε στην Ελλάδα ούτε σε άλλη χώρα γι΄αυτή τη δολοφονία. Οι άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους, διαδηλώνουν, τα κάνουν λίμπα κυρίως για τα προσωπικά-συντεχνιακά τους συμφέροντα ή για ζητήματα που αφορούν την "ομάδα",την "παρέα", τη δική τους "κοινότητα". Ο θάνατος ενός ποιητή δεν είναι λόγος πια να βγουν οι διαδηλωτές στους δρόμους.

Για τους "νοικοκυραίους" ,βέβαια,δε συζητάμε. Αυτοί βγάζουν τα τανκς-τρακτέρ και κλείνουν στους δρόμους, μόνο όταν πρόκειται να εκβιάσουν, για να ξεκοκαλίσουν καμιά παχυλή επιδότηση. Η "μάζα",είναι γνωστό,πως ζητάει "άρτον και θεάματα". Σηκώνεται από τον καναπέ, μόνο όταν χάσει ένα απ΄αυτά ή και τα δυο. Τέτοια δράματα πια με ποιητές που πεθαίνουν για την ειρήνη δε συγκινούν κανένα. Παλιότερα ίσως, σήμερα όχι. Αλλάξανε οι εποχές. Δεν υπάρχει Αριστερά, δεν υπάρχει σοβαρό κίνημα ακτιβισμού. Οι ιδεολογίες πέθαναν, ορφάνεψαν οι δρόμοι και οι πλατείες από αληθινούς αγωνιστές. Μόνο παρτάκηδες και συντεχνίες πια μαζεύονται εκεί να κάνουν σαματά και μπούγιο. Οι "άλλοι" πήγαν στα σπίτια τους,φόρεσαν τις πυζάμες και κάνουν επανάσταση από  τα... φόρα των ιστότοπων.

΄Ετσι δε θα αλλάξει ο κόσμος, ούτε  ο καθένας τον εαυτό του, βέβαια. Βρισκόμαστε στην εποχή της "χαύνης" ,η αληθινή επανάσταση αργεί να έρθει, έχει πέσει σε "κώμα" και θα μείνει  έτσι για πολύ.

__________________________________________________________________________________________________ 

 

 

«Συνέλαβαν τον εγκέφαλο και τον εκτελεστή της DHKP-C στην Ελλάδα»

 

 «Συνέλαβαν τον εγκέφαλο και τον εκτελεστή της DHKP-C στην Ελλάδα»

Τον αρχηγό του εκτός νόμου Επαναστατικού Απελευθερωτικού Λαϊκού Μετώπου και τον φυγά εκτελεστή, υπόπτου για δολοφονία φαίνεται ότι αναγνωρίζουν οι τουρκικές Αρχές, μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας την Τρίτη στου Γκύζη, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οπως γράφει η Hurriyet, στην επιδρομή στου Γκύζη μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης, Χουσεΐν Τεκίν 49 ετών και ο Ισμαήλ Ακόλ (42 ετών), ύποπτος για εμπλοκή στη δολοφονία του επιχειρηματία Οζντεμίρ Σαμπαντζί και της γραμματέα του το 1996."

 

Η ελληνική "βιομηχανία παραπληροφόησης" παρουσιάζει τους συλληφθέντες τρομοκράτες ως  Τούρκους. Και έτσι τους χαρακτηρίζει και τους αποκαλεί συνέχεια, αποφεύγονας να τονίσει πως είναι ΚΟΥΡΔΟΙ στη καταγωγή. Από  αυτούς ("σάρα και μάρα") που μάζεψαν εδώ, χρόνια τώρα, οι εθνικιστές κυβερνήσεις μας,  τους παρείχαν άσυλο, κάλυψη, υλική βοήθεια και αλώνιζαν τη χώρα, κρύβονταν άνετα, εκπαιδεύονταν σε στρατόπεδα (ξέρουμε και τοποθεσίες, αν θέλουν να τα βγάλουμε στη φόρα)  και πήγαιναν... ταξιδάκι  απέναντι, έβαζαν βόμβες σε σταθμούς και πλατείες και επέστρεφαν ασφαλείς στην... έδρα τους!

 Χρόνια φίλοι οι ΄Ελληνες με αυτούς τους εγκληματίες με το αφελές επιχείρημα πως  "πας εχθρός των Τούρκων, δικός μας φίλος". Και ας φώναζαν από την άλλη μεριά  πως παρέχουμε άσυλο, βοήθεια και εκπαίδευση σε τρομοκράτες. Τον βγάζανε τρελό τον Ερντογάν.

Καλή, λοιπόν, η κίνηση της Ελλάδας να πιάσει αυτούς τους άθλιους φονιάδες αυτή τη στιγμή. (Δώρο στην Τουρκία, χειρονομία καλής θέλησης τώρα που αρχίζουν οι συνομιλίες για το κυπριακό). Αλλά, υπάρχουν και πολλοί άλλοι τέτοιο Κούρδοι εγκληματίες στη χώρα. Μαζέψτε τους.Κόψτε τον "ομφάλιο λώρο" με αυτή τη φάρα, που δε διστάζει να σκοτώσει  εν ψυχρώ παιδά και αθώωους με "τυφλές" βόμβες. Δεν έχει κανένα κέρδος η Ελλάδα, ως χώρα και λαός, να διατηρεί σχέσεις με τρομοκράτες. Αρκετά τόσα χρόνια αυτό το αίσχος.

 

 

 ________________________________________________________________________________________________

" Βαρουφάκης: Η τριπλή απειλή μας

 

 

Γιάννης Βαρουφάκης: Τα χρήματα της δόσης είναι χαμένα

Είναι, πλέον, εμφανές ότι η χώρα μας έχει απολέσει πλήρως τη δυνατότητα να διαφεντεύει το μέλλον της.

Όταν την περασμένη εβδομάδα, μετά από συνάντηση των υπουργών Oικονομικών της Ευρωζώνης, οι υπουργοί των «κραταιών» χωρών αποσύρθηκαν κατ’ ιδίαν για να συσκεφτούν για το τι μέλλει γενέσθαι ως προς το ελληνικό δημόσιο χρέος, χωρίς καν να...προσκαλέσουν τον έλληνα υπουργό Oικονομικών, όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι η Ελλάδα... τετέλεσται."

 

 Τί τσαμπουνάει  πάλι ο...ποιητής; Ο αστείος και συνάμα ανιστόρητος καταστροφολόγος του ΣΥΡΙΖΑ; Πότε υπήρξε η νεότερη Ελλάδα ικανή (και ελεύθερη) να διαφεντεύει το μέλλον της; Από την εποχή της δολοφονίας του Καποδίστρια μέχρι αυτή την ώρα, κουμάντο κάνουν οι ξένοι. Και ευτυχώς ,να λέμε, πολλές φορές. Γιατί, ως λαός, είμαστε αυτοκαταστροφικός και ανισόρροπος . Θα την είχαμε "στείλει" τη χώρα προ πολλού, αν δεν υπήρχαν οι άμεσες ,καταλυτικές  επεμβάσεις-παρεμβάσεις των "Ξένων" . (Παραδείγματα: Ναυμαχία του Ναυαρίνου 1827, επέμβαση των Ευρωπαίων μετά την καταστροφική ήττα του πολέμου του 1897,  σωτηρία της χώρας ΣΗΜΕΡΑ από την οικονομική κρίση (η εξαφάνιση του κινδύνου της εμφυλιακής σύρραξης περισσότερο, που περίμενε "ως μάννα εξ ουρανού" η εγκληματική οργάνωση των Ναζί  και των απρόβλεπτων συνεπειών της ) .

Βεβαίως, άλλες τόσες και περισσότερες  ήταν οι επεμβάσεις των "Ξένων" προς εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων (πχ. δολοφονία Καποδίστρια, Μικρασιατική καταστροφή, "Αντάρτικο" κ.α). Καθόλου περίεργο. "΄Οπως στρώνεις, κοιμάσαι" και  "άμα δεν έχεις χέρια  να νιφτείς..."  δε λέει ο λαός μας;  Ποιο κράτος  δεν κοιτάζει, όταν μπορεί ,τα συμφέροντά  του, ειδικά όταν αυτά είναι ύψιστα για εκείνο και διακυβεύονται;

Αλλά, η Ιστορία δεν είναι ούτε στείρα απομνημόνευση, ούτε ανάγνωση, ούτε αποσπασματική γνώση και ερασιτεχνική  ενασχόληση.  Είναι κρίση, άσκηση, ειδίκευση, μελέτη και προπαντός ..."ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ". Αν είσαι "οπαδός", δεν μπορείς να ωφεληθείς  από την Ιστορία. Θα φροντίσεις, όσα διαβάζεις, να τα φέρεις κοντά στις δικές σου αγκυλώσεις, στα δικά σου "κολλήματα". Δεν πας να πιεις "καθαρό νερό", αλλά να το ρυπάνεις.("Καληώρα" ο... δεινός οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ).   

 

                                                      11-2-2014

 

"Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη

Στη Βαρυμπόμπη βρίσκονται κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, μόλις λίγες ώρες μετά την προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών.

Η προκήρυξη κάνει λόγο για αποτυχημένη επίθεση στην Mercedes - Benz στην Βαρυπόμπη με ρουκέτα, που καταγγέλει ότι συγκαλύφθηκε."

 

                                  

                                   ολόκληρο το κείμενο

 http://www.nooz.gr/greece/olokliri-i-prokiruksi-tis-omada-laikon-agoniston

                                                                                    ***

 Κατά.. καθήκον ιστορικό  κάθησα  και διάβασα  το "μαυρογυαλούρικο"  αυτό  κείμενο-σεντόνι  (δεν το λέω προκήρυξη) και αναρωτιόμουνα αν οι συντάκτες του το αντέγραψαν από κανένα αντιμνημονι(α)κό  έντυπο, αφού  όλοι τελικά οι αυτού του φυράματος  τα ίδια τσαμπουνάνε, λες και ξεπατικώνει ο ένας τον άλλο . Δεν αξίζει, επομένως, να σχολιάσει κανείς τίποτα απ΄όλα αυτά τα τετριμμένα και λαϊκίστικα που συνέχεια αναμηρυκάζουν οι αντιευρωπαϊστές κοινοβουλευτικοί και μη. Μα, τίποτα λέμε.

Η αποθέωση, βέβαια,  είναι που οι...  παίζοντες με ρουκέτες παίδες, αφιερώνουν λέει το γραπτό τους   στον " αγανακτισμένο"  αυτόχειρα της πλατείας Συντάγματος, το μακαρίτη  το φαρμακοποιό Δ. Χρηστούλα που αυτοκτόνησε ...προληπτικά το 2012 ,για να μη ζήσει το 2014 και τρώει από τα σκουπίδα. (Πολλοί, πάντως,  από μας, αν και σε πολύ χειρότερη οικονομική κατάσταση από τον αυτόχειρα φαρμοκοποιό με την παχυλή σύνταξη, καταφέραμε να επιβιώσουμε μέχρι σήμερα ,χωρίς να χρειαστεί ούτε να αυτοκτονήσουμε ούτε  στα σκουπίδια να ψάξουμε για ψωμί ).

Να, τι γράφει η  Ο.Λ.Α  (Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών)  για τον εν λόγω... επαναστάτη και ήρωα φαρμακέμπορο:

 

" Αυτά τα λόγια άφησε ως κληρονομιά στον Ελληνικό λαό ο Δημήτρης Χριστούλας πριν αυτοκτονήσει στη πλατεία Συντάγματος τον Απρίλιο του 2012. Τα λόγια αυτά αποτελούν ήδη ένα σημείο αναφοράς της σύγχρονης ιστορίας και είναι βέβαιο πως οι επόμενες γενιές θα ανατρέχουν σ’ αυτά για να καταδείξουν την ντροπή και την οργή της Ελληνικής κοινωνίας στα χρόνια των μνημονίων. 

Ο Δημήτρης Χριστούλας έκανε την επιλογή να δώσει ένα τραγικό τέλος στη ζωή του προκειμένου να μη ζήσει μια τραγική ζωή. Όμως η πράξη του αυτή δεν ήταν εξατομικευμένη, δεν αφορούσε μόνο τον ίδιο και τα αδιέξοδά του. 

Η πολιτική αυτοχειρία του Δημήτρη Χριστούλα ήταν η έσχατη κραυγή μιας ολόκληρης κοινωνίας που φυτοζωεί. Ήταν το έσχατο κάλεσμα ενός συνανθρώπου μας να αγωνιστούμε ενάντια σε έναν ηθικό, οικονομικό και πολιτισμικό θάνατο που μας περιμένει".

 

 Κι εμείς  με τη σειρά μας  αφιερώνουμε στα "παιδία" που... "παίζει" παρανοϊκά και επικίνδυνα παιχνίδια   το παρακάτω κείμενό μας. Ανέβηκε στο Homo-Naturalis.gr στις 4-4-2012

 

                                       ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA

 

 "Λίγα λουλούδια, αναμμένα κεράκια και πολλά οργισμένα σημειώματα άφησαν πολίτες στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 77χρονος που με το θάνατό του συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Νωρίτερα στο Σύνταγμα τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του.Ανθρωποι απλοί που ποτέ δεν γνώρισαν τον Χ.Δ θέλησαν να εκφράσουν τα συλληπητήρια τους με αυτό τον τρόπο.Το περιεχόμενο των σημειωμάτων που άφησαν οι πολίτες είναι ενδεικτικό. "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ" και "ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" γράφουν μερικά μόνο από τα σημειώματα".(MME)

Συγχωρήστε με ,χριστιανοί, αλλά αυτή την αυτοκτονία δεν την καταλαβαίνω. Πολλά πράγματα δε μου "κάθονται" και με μπερδεύουν  σ΄αυτή την τραγική ιστορία. Εχουμε, λοιπόν, και λέμε: 1.Ο αυτόχειρας ήταν ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ. Ανήκε ,δηλαδή,σε μια συντεχνία από τις πιο πλούσιες (και χρησιμοθηρικές) στην Ελλάδα, που εκμεταλλεύεται ό,τι σημαντικότερο έχει ο άνθρωπος, την υγεία. Πουθενά στον κόσμο το φάρμακο δε γίνεται αδηφάγα, κερδοσκοπική βιομηχανία-επιχείρηση από τις πιο κλειστές, όπως στην Ελλάδα. Να πούμε ένα παράδειγμα μόνο (κι αυτό αρκεί): ΄Ενα κουτί με 30 χάπια για την πίεση εδώ, κοστίζει από 20-25 ευρώ. Σε άλλες χώρες, ίδιου ή κοντινού  οικονομικού επιπέδου με την Ελλάδα, το ίδιο κουτί κοστίζει 3-5 ευρώ! (Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος, όταν θέλει να χαρακτηρίσει ένα μαγαζί ακριβό, λέει πως είναι "φαρμακείο").Τα κέρδη  των φαρμακοποιών είναι τεράστια  και φυσικά είναι χρήμα που, όπως είπαμε, προέρχεται από την εκμετάλλευση του πόνου και της ανάγκης συνανθρώπων. Αναρωτιέμαι τώρα για τον αυτόχειρα φαρμακοποιό. Τόσα χρόνια είχε φαρμακείο και σίγουρα θα κονόμησε πολλά.Τί τα έκανε όλα αυτά τα λεφτά; Δεν του έμειναν κάποια για τα γεράματά του; ΄Η τα έκανε επενδύσεις, ομόλογα και μετοχές για να κερδίσει περισσότερα κι εκεί κάπου τον πήρε από κάτω; 2. Ο συνταξιούχος φαρμακοποιός, όπως πληροφορήθηκα , παίρνει μια παχυλή σύνταξη. Επομένως, ο αυτόχειρας δεν ήταν και κανένας πένης χωρικός από την... Ανδρίτσαινα με μοναδική πηγή εισοδήματος τη μηνιαία σύνταξη τα 300 ευρώ του ΟΓΑ .Τα λεφτά ,που έμπαιναν στον τραπεζικό λογαριασμό του κάθε μήνα, παρα-αρκούσαν, για να μη ψάχνει στα σκουπίδια, πριν, τουλάχιστον, ψάξουν τους κάδους τα άλλα 2 από τα 3 εκατομμύρια των Ελλήνων συνταξιούχων. 3. Αυτοκτόνησε, λέει, όχι γιατί αντιμετώπιζε ΣΗΜΕΡΑ οικονομικό πρόβλημα, αλλά γι΄αυτό που ήταν σίγουρος πως ΘΑ αντιμετωπίσει...ΑΥΡΙΟ! 4. Δεν πήγε να αυτοχειριαστεί "ευπρεπώς", αφού έτσι αποφάσισε ,αλλά...φαντασμαγορικά στη μέση της πλατείας Συντάγματος και την ώρα που περνούσε ανύποπτος κόσμος ( πιθανόν παιδιά) και μάλιστα με πυροβόλο όπλο.

΄Ολα αυτά εμένα δε μου ακούγονται καλά. Κάπου δε με "πείθει"  ο αυτόχειρας συνταξιούχος φαρμακοποιός.

 

Ας με "συχωρέσει" η κόρη του ,αν κάνω λάθος .

 

 

 

 

 

 

                           ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

H "ΒΙΟΜΗΧ.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ"... ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ

P  
                                                                                 

 

 

«Η κατάσταση της Ελλάδας είχε αντιστοιχίες με την Lehman Βrothers. Ωστόσο, αποφύγαμε τις επιπτώσεις του σοκ», δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ, μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα «Μαθήματα από την κρίση: Βελτιώνοντας την οικονομική και δημοσιονομική διακυβέρνηση της ζώνης του Ευρώ» στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας υποστήριξε πως αν οι κεντρικές τράπεζες και οι κυβερνήσεις των κρατών-μελών δεν είχαν λάβει γενναίες αποφάσεις «θα είχαμε βρεθεί σε μία απύθμενη ύφεση» καθώς η μετάδοση του σοκ θα ήταν πολύ πιο γρήγορη και ισχυρή. Σύμφωνα με τον ίδιο η κρίση δεν είχε προβλεφθεί και αποτελεί μοναδικό φαινόμενο από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο."

 

 "η κρίση δεν είχε προβλεφθεί και αποτελεί μοναδικό φαινόμενο από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.",είπε το πρώην αφεντικό της Ευρ.κεντρικής Τράπεζας.

 

 Αλλά, όχι. Δεν είναι αλήθεια. Αν κάτι αποτελεί μοναδικό φαινόμενο, κύριε Ζαν-Κλοντ-Τρισέ, είναι η φίμωση-λογοκρισία που υφίσταται εδώ και επτά σχεδόν χρόνια το Homo-Naturalis. gr. ΄Ομοια φαινόμενα μόνο στο Μεσαίωνα συναντάμε. Η  "Βιομηχανία παραπληροφόρησης" μας  έχει επιβάλει ..."εμπάργκο" εδώ και πολλά χρόνια, γιατί αποκαλύπτουμε καθημερινά το μέγεθος της ανηθικότητας, της βρωμιάς και της υποκρισίας της.

Και για να μη λέμε πολλά, παραθέτουμε τα παρακάτω απoσπάσματα από το σάιτ του Homo-Naturalis.gr για να δουν οι αμερόληπτοι και αντικειμενικοί πολίτες,  αν είχε ή όχ προβλεφθεί η κρίση και μάλιστα απολύτως "καθαρά και ξάστερα".

                                           HOMO-NTURALIS.GR

1."  ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ "ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΗΣ". ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ

 

                                                            24-1-2010

 ...από τις 27 Νοέμβρη 2008, με συνεχή «βομβαρδισμό» δημοσιευμάτων στο  site του HOMO NATURALIS, που αναδημοσιεύτηκαν και σε άλλους δικτυακούς τόπους, επισημαίναμε το μεγάλο κίνδυνο της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας, απαριθμούσαμε τις ολέθριες επιπτώσεις της, υποδεικνύαμε τους ενόχους και καλούσαμε τον πολιτικό κόσμο της χώρας να προχωρήσει στη ανάδειξη κυβέρνησης εθνικής ενότητας για να αντιμετωπίσει το οικονομικό χάος ,στο οποίο είχε περιέλθει η χώρα. Βέβαια, για το λόγο που ο «κλέφτης δεν πάει στον αστυφύλακα» για τον ίδιο λόγο,  ΚΑΝΕΝΑ, είτε έντυπο είτε ηλεκτρονικό μέσο,  δεν απαρνήθηκε τότε τη φτιαχτή επικαιρότητα, που εκτός των άλλων έφερνε στα  ταμεία τους και πακτωλό χρημάτων. ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν τόλμησε να αυτονομηθεί, να εγκαταλείψει  την κομματική γραμμή και να «κάνει σημαία» το οικονομικό από εκείνες τις ημέρες. Και φυσικά, ΚΑΝΕΝΑΣ ανώτατος δικαστής δε διανοήθηκε ποτέ να ψάξει τους πραγματικούς ενόχους μέσα στο ίδιο το σύστημα και όχι στους Ζαχόπουλους και τους Εφραίμ.

 

 Η επίσημη έναρξη της δημοσίευσης θέματος  στο site του HOMO NATURALIS για την κατάρρευση της οικονομίας, έγινε στις 27 Νοέμβρη 2008 με το άρθρο «ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ, ΥΜΕΙΣ ΑΔΕΤΕ!  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!»***   και συνεχίστηκε με μπαράζ δημοσιευμάτων μέχρι και τις προάλλες. Τα αρχικά εκείνα κείμενα, τις ημέρες που δημοσιεύτηκαν, «τάραξαν τα νερά»,αλλά μόνο στον περιορισμένο κύκλο των χρηστών-επισκεπτών  της ιστοσελίδα μας ή άλλων δικτυότοπων που φιλοξενούσαν αναδημοσιεύσεις των θεμάτων μας. (Εξαίρεση αποτέλεσαν τα ελληνικά Ιndymedia,που μας απέκλεισαν εντελώς). Δεχτήκαμε, βέβαια, πολλές επιθέσεις και υβριστικού περιεχομένου emails και απαντήσεις από διάφορα μέλη και επισκέπτες του HOMO NATURALIS, αλλά και από χρήστες άλλων sites, που αναδημοσίευαν τα θέματα αυτά. Μας κατηγορούσαν τότε ως «σπερμολόγους, συκοφάντες, ταραξίες, κατευθυνόμενους, ανήθικους,» και μας στόλιζαν με τέτοια και χειρότερα συναφή κοσμητικά.

 Η αδυναμία μας να προσεγγίσουμε, μέσω του site «μαζικά» τον κόσμο για ευρύτερη ενημέρωση, μας οδήγησε στην απόφαση να βγούμε και έξω στους δρόμους και να μοιράσουμε σε μεγάλες ελληνικές πόλεις έντυπο υλικό ,λίγο μετά τις πρόσφατες εκλογές, στο οποίο, εκτός από την ενημέρωση  για τη δεινή οικονομική κρίση που είχε χτυπήσει τη χώρα, καταγγέλλαμε τους υπεύθυνους της λογοκρισίας, αλλά και την άλλη απάτη των ΜΜΕ και τον κρατικών φορέων, που απέκρυπταν το πραγματικό ποσοστό της αποχής-άκυρων-λευκών  και όχι μόνο στις τελευταίες εκλογές." 

 

 

***ΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ,ΥΜΕΙΣ ΑΔΕΤΕ!  PDF  | Εκτύπωση |
  
                                                                        27.11.08

 

                                           ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ

 Η Ελλάδα, είναι μια από τις πλέον χρεωμένες χώρες στον κόσμο και με το υψηλότερο κόστος δανεισμού. Παρ΄όλα αυτά, συνεχίζει να δανείζεται ασύστολα, αφού  τα χρέη του παρελθόντος, τα έξοδα εξοπλισμών, τις αστρονομικές επιδοτήσεις των κομμάτων, τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, τις συντάξεις κ.λπ τα εξοφλεί κατά κανόνα με δανεικά. Κανείς δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει επακριβώς ούτε τα ποσά, που αναλογούν σε κάθε σημερινό ΄Ελληνα να καταβάλει γι αυτά τα χρέη, ούτε και πόσες γενιές μελλοντικά έχουν επιβαρυνθεί με  τα συγκεκριμένα χρέη και τα ελλείμματα της οικονομίας.

 Για την κατάσταση αυτή είναι  υπεύθυνα, φυσικά,  και τα δύο μεγάλα κόμματα, που άσκησαν την εξουσία τα τελευταία χρόνια. Συνένοχα, όμως, είναι και τα μικρότερα, που για τους δικούς τους λόγους το καθένα, ή απεσιώπησαν την τραγικότητα της οικονομικής κατάστασης της χώρας ή αποπροσανατόλισαν την κοινή γνώμη, στρέφοντάς την από  το μείζον αυτό θέμα-σκάνδαλο σε άλλα ήσσονος σημασίας.

 Σοβαρή είδηση, μεγάλο θέμα,  απίστευτο σκάνδαλο δεν ήταν ούτε είναι στην Ελλάδα εκείνα που όντως είναι τέτοια, αλλά εκείνα που θα κατασκευάσουν και θα αναδείξουν ως τέτοια  τα ΜΜΕ και τα κόμματα του κοινοβουλίου για διαφορετικούς ή  κοινού συμφέροντος λόγους. ΄Ετσι, για παράδειγμα, παλιότερα, ο Κόκας της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ανάδειξε  σε πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής του τόπου και ρυθμιστή του πολιτεύματος έναν από τους πλέον «σκοτεινούς»  πολιτικούς της χώρας, τον Κωνστ.Μητσοτάκη και ο Λαμπράκης  με το ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, ανεβοκατέβαζε επί σειρά ετών κυβερνήσεις και προωθούσε πολιτικά-και όχι μόνο-πρόσωπα κατά  βούληση και συμφέρον.

  Σήμερα και μετά το 1988-9, χρονιές έναρξης της λειτουργίας της ιδιωτικής τηλεόρασης και μέσω αυτής ,ο Λαμπράκης, ο Μπόμπολας, η κόρη του «Κίτσου» της Ελευθεροτυπίας, οι ανεκδιήγητοι Κουρήδες, ο Ρίζος, ο Κύρτσος, ο  Χατζηνικολάου, ο Τριανταφυλλόπουλος ο Ευαγγελάτος, ο Παπαχελάς,ο Τράγκας, ο Πρετεντέρης και οι λοιποί,  συνεχίζουν απτόητοι να κατασκευάζουν ή να αποσιωπούν ειδήσεις, να επινοούν ή να αποκρύπτουν  σκάνδαλα, αρκεί τα «προϊόντα» που λανσάρουν να έχουν ακροαματικότητα, διάρκεια, σασπένς, με απώτερο στόχο το χρήμα φυσικά, αφού αυτό θα αυξήσει τις διαφημίσεις και θα καλύψει απέραντο χρόνο που χρειάζονται οι εκφωνητές-σχολιαστές στα τηλεοπτικά παράθυρα, για  να καλύψουν. Τα κόμματα, όμηροι τις περισσότερες φορές, αυτής της νοοτροπίας  όχι μόνο δεν τολμούν να αντισταθούν στην κατασκευασμένη πληροφόρηση των ΜΜΕ, αλλά συμμετέχουν στη διαδικασία παραγωγής και τηλεοπτικής της  εξέλιξης, για να αποκομίσουν ανάλογα μικρό ή μεγάλο κομματικό όφελος.

 

  Να δούμε κάποια τέτοια  κατασκευασμένα και ήσσονος σημασίας θέματα τα τελευταία χρόνια, που αναγορεύτηκαν σε μείζονα και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούσαν πέραν της  υψηλής τηλεθέασης:

 

1.Υπόθεση Βαβύλη: Ένα πρωί, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανακαλύπτει το μεγαλύτερο εγκληματία και κομπιναδόρο των τελευταίων χρόνων στην επικράτεια, έναν ονόματι Βαβύλης. Ο τύπος, ενα παιδί, που βιαζόταν να βγάλει εύκολα λεφτά και να παριστάνει τον σπουδαίο, αναγορεύτηκε σε επικίνδυνο κατάσκοπο, προδότη, μιζαδόρο, έμπορο ναρκωτικών, σκοτεινή μορφή, που έλυνε και έδενε στο πατριαρχείο των Ιεροσολύμων. Μετά από συνεντεύξεις και κόντρα συνεντεύξεις και κυνηγητά και αποκλειστικές αποκαλύψεις, σχολιασμούς ειδικών από τα τηλεπαράθυρα- τηλεδίκες, ένας τζερτζελές που κράτησε μήνες, τελικά ξεφούσκωσε με την  πτώση του πατριάρχη Ειρηναίου (αυτός ήταν και ο βασικός σκοπός όλης αυτής της ιστορίας), που ως φαίνεται τα είχε περισσότερο καλά με τους Εβραίους απ΄ότι του επέτρεπαν από την Ελλάδα. ΄Ετσι, αφού τον κατάργησαν εν μια νυκτί και στη θέση του έβαλαν νέο , περισσότερο υπάκουο  πατριάρχη, ο μεν Βαβύλης πήγε για λίγο καιρό στη φυλακή-και κακώς-και σήμερα ουδείς θυμάται το μεγάλο εκείνο σκάνδαλο, που τροφοδότησε με πολλές διαφημίσεις ,δόξα και αναγνωρισιμότητα έναν Τριανταφυλλόπουλο, Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτο και λοιπούς αστέρες της άθλιας ελληνικής τηλεόρασης.

 

 2.Παραδικαστικό: Και πάλι ο Τριανταφυλλόπουλος και κατά πόδας ο Χατζηνικολάου, ο μαϊντανός των τηλεπαραθύρων δικηγόρος Κούγιας και άλλοι ειδικοί …συλλαμβάνουν έναν σεξομανή δικαστάκο, ένα φτωχοπρωτοδίκη ανθρωπάκι, δυο τρελούτσικες και άκρως φιλοχρήματες δικαστίνες, κάποιον παλαβό αρχιμανδρίτη και 2-3 ψιλοκομπιναδόρους δικηγόρους και γίνεται το «έλα να δεις». Οι μεγάλοι ντέτεκτιβς της δημοσιογραφίας, ανακάλυψαν και σχεδόν εξάρθρωσαν τα παραδικαστικά κυκλώματα στην Ελλάδα, τιμώρησαν τους ενόχους και έτσι επήλθε η περιβόητη κάθαρση στο χώρο της δικαιοσύνης. Στο μεταξύ, τα παίρνουν κρανίο οι δικαστές των κατώτερων κλιμακίων, που κατά κανόνα έκαναν και κάνουν καλά τη δουλειά τους και για ψύλλου πήδημα αρχίζουν να χώνου φυλακή, όποιον έπεφτε στα χέρια τους. Βέβαια, ούτε λόγος πως έγινε με όλα αυτά κάποια κάθαρση που αφορά κυρίως δικαστές σε υψηλά κλιμάκια, με παχυλότατες αμοιβές από διαιτησίες, με βίλες στα βόρεια προάστια και το Σχοινιά, με οικόπεδα στη Σύρο και αλλαχού. Φυσικά, καμιά νύξη και για το μέγα σκάνδαλο, όταν οι δικαστές δικάζουν ή συναλλάσσονται με τους πολιτικούς  και εν γένει δικάζουν με βάση την «ιδεολογική» τους  ταυτότητα και όχι εκείνη του αδέκαστου και ανεξάρτητου δικαστή, κυρίως σε δίκες πολιτικές.

 

3.Οικόπεδα Βατοπεδίου: Δυο φιλοχρήματοι καλόγεροι, ανταλλάσσουν  μια λίμνη από την αναμφισβήτητη περιουσία της μονής Βατοπεδίου με κάτι οικόπεδα-φιλέτα,  ελέω κάποιων υπουργών και παρατρεχάμενων του Καραμανλή και καρπώνονται καμιά εικοσαριά εκατομμύρια Ευρόπουλα. Υπό άλλες συνθήκες και εποχές, ούτε στα ψιλά των εφημερίδων θα γραφόταν το…σκάνδαλο, όπως άλλωστε έγινε τόσο καιρό. Στο μεταξύ, όμως, οι Πασόκοι, ο Αλαβάνος και οι δελφίνοι της ΝΔ , αποφάσισαν πως είναι ώρα να πάρει πόδι ο Καραμανλής. Επιστρατεύεται, λοιπόν, ο Εφραίμ και οι εμπλεκόμενοι άνθρωποι του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, γίνεται ένας πανικός, ένας πρωτοφανής σάλος και νάτο, το μεν ΠΑΣΟΚ περνάει μπροστά από τη ΝΔ 4 ποσοστ. μονάδες, ο δε Καραμανλής αρχίζει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του, πριν βυθίσει τη Δεξιά σε ένα ποσοστό κάτω του 25% των ψηφιζόντων.

 

 Τέτοια,λοιπόν, είναι τα.. μεγάλα σκάνδαλα στη χώρα μας και αυτούς τους σκοπούς εξυπηρετούν η κατασκευή και το φούσκωμά τους από τα ΜΜΕ και τα κόμματα. Το γεγονός ότι ήδη η χώρα έχει πτωχεύσει, πως δεν υπάρχουν πια χρήματα ούτε καν τα εφ άπαξ να πληρωθούν, πως η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο οικονομικά, όπως τα ξένα ΜΜΕ καθημερινά σχεδόν επισημαίνουν, ότι πολύ γρήγορα δεν αποκλείεται ακόμα και τις συντάξεις-μισθούς να κατάσχουν οι Τράπεζες για χρέη ή  να ορίσουν όριο στην ανάληψη ποσών από τις καταθέσεις, γι αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, κανείς δε μιλά. Αλλά, αν μιλήσουν, ο κόσμος θα σπεύσει να σηκώσει τις καταθέσεις του με αποτέλεσμα οι Τράπεζες να βάλουν λουκέτο και το σύστημα να τιναχτεί στον αέρα από τη μια στιγμή στην άλλη. Και τότε, από πού θα πάρουν τα κόμματα τις  επιδοτήσεις τους-μαμούθ  και οι βουλευτές τις παχυλότατες αμοιβές τους? Πώς θα συνεχίσει το σύστημα να δουλεύει και να διαιωνίζει την απάτη και τον αποπροσανατολισμό των υπηκόων του? Ακούει κανείς?

   

 

 

2.ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.  PDF  | Εκτύπωση |
 
                                                             12.02.09

 ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΞΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ-ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  Είναι τοις πάσι  γνωστό ότι οι Έλληνες πολιτικοί όλου του κομματικού φάσματος -και όχι μόνο οι σημερινοί-είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει αυτή την ώρα τη χώρα. Ο συνεχής και αλόγιστος δανεισμός,η παντελής έλλειψη ορθολογιστικών, οικονομικών προγραμμάτων,  η απογύμνωσή της από τον παραδοσιακό,παραγωγικό της πλούτο,η ανυπαρξία αναπτυξιακών υποδομών, ο πελατειακός χαρακτήρας της πολιτκής στην Ελλάδα, ειναι μερικές από τις αιτίες, που την οδηγησαν  σε αυτή τη δεινή κατάσταση.

 Και δεν είναι μόνο υπεύθυνα τα δύο μεγάλα κόμματα που άσκησαν την εξουσία τα τελευταία χρόνια.Το ίδιο υπεύθυνα ειναι και τα μικρά κόμματα,που για καθαρά μικροκομματικούς λόγους, όχι μόνο δε στάθηκαν επικριτικά επί της ουσίας του αλόγιστου δανεισμού, αλλά ούτε τόλμησαν ποτέ να προτείνουν μέτρα για την εγκατάλειψη αυτής της τακτικής  ,που φυσικά,  βραχυπρόθεσμα, θα ήταν σε βάρος των εργαζομένων. Αυτή η "ομερτά" των ελληνικων κομμάτων,οδήγησε τη χώρα σε μια μη αναστρέψιμη οικονομική καταβαράθρωση  ,που με την πάροδο του χρόνου θα επιδεινώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες

  Είναι φανερό ότι οι ΄Ελληνες πολιτικοί  στη συνείδηση των περισσοτέρων πολιτών, έχουν χάσει την "έξωθεν καλή μαρτυρία" και είναι υπόδικοι για το μεγάλο έγκλημα της καταστροφής της χώρας. Αυτή την ώρα, τη μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν οι πολιτικοι,είναι ΟΛΟΙ ,ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ,να πάνε σπίτια τους. Είναι η στιγμή που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπό τις παρούσες τραγικές συνθήκες που έχει περιέλθει η χώρα,οφείλει να αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες και βάση του Συντάγματος να αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας σε πρόσωπα εξωκοινοβουλευτικά ,που διαθέτουν αποδεδειγμένα ήθος και ικανότητα να συγκρτατήσουν τη χώρα από το φρενήρη ρυθμό της καθοδικής πορείας που βρίσκετα αυτή τη στιγμή.

 Αν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν επωμιστεί τις ευθύνες του, θα είναι και ο ίδιος ΥΠΟΛΟΓΟΣ και απέναντι στην ιστορία και απέναντι στις γενιές των πολιτών που έρχονται.

  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ

                                                                         ΗΟΜΟ  

 

 

  

 

 

 

 

                                                 10-2-2014

 

Η "καυτή" απάντηση της Νορβηγίας στην ομοφοβία των Ρώσων

 

Μια καυτή μελαχροινή ύπαρξη με ένα μαύρο φόρεμα που σπάει καρδιές φτάνει στο ρωσικό αεροδρόμιο πιθανότατα στο Σότσι. Όλος ο ανδρικός πληθυσμός αναστατώνεται.

Αθλητές από όλα τα σπορ που βρίσκονται εκεί προσπαθούν να την εντυπωσιάσουν. Γενικά ο ανδρικός πληθυσμός στο αεροδρόμιο έχει πάρει φωτιά.

Είναι ένα βίντεο απο τη Νορβηγία που θεωρείται η απάντηση στην ομοφοβία του Πούτιν που έχει χτυπήσει κόκκινα με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Η εντυπωσιακη μελαχροινή βγαίνει στην πίστα του αεροδρομίου και εκεί την περιμένει μια εντυπωσιακή ξανθιά που την φιλάει με πάθος στο στόμα."

                                                ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ

 http://gr.news.yahoo.com/%CE%B7-quot-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-quot-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B2%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-112800894.html

                                                                                       ***

 ΄Ενα λάθος δεν το διορθώνεις με άλλο λάθος. Ούτε "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι". Λάθος η παράλογη ομοφοβία  των Ρώσων και του δικτάτορα Πούτιν. ΄Αλλο τόσο λάθος, όμως και η  σεξιστική-φαλοκρατική και αιδοιοκρατική   απάντηση των Νορβηγών στο βίντεο με τις λεσβίες.

Να το βάλουμε καλά στο μαυλό μας άπαντες. Η Φύση δεν αστειεύεται. Ούτε περιμένει τους Ρώσους και τους Νορβηγούς να... οροθετήσουν τα οροθετημένα.  ΄Εχει αρχέγονους και απαρασάλευτους νόμους και κανόνες. ΄Οποιος τους παραβαίνει είναι αφύσικος.

Εν προκειμένω: Η Φύση δεν αρνείται την εμπειρία (αντίθετα τη θεωρεί ως συστατικό στοιχείο του ανθρώπινου χαρακτήρα). Ούτε τη διασκέδαση απαγορεύει (αντίθετα την επιβάλει). Και φυσικά, επιτρέπει τη θήρευση  της ηδονής με οποιονδήποτε τρόπο.(Αρκεί,φυσικά, να διασφαλίζονται η ενηλικιότητα και ο σεβασμός στην ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα του άλλου ).

Απ΄αυτό το σημείο, όμως,  ως εκείνο που η εμπειρία, η διασκέδαση, η άγρευση της ηδονής  γίνονται ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ,  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣH, ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ KAI AΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, υπάρχει τεράστια απόσταση. Μιλάμε πλέον για ΣΕΞΙΣΜΟ! Και ο σεξιστής κάνει ακριβώς αυτό. Ανάγει το σεξ σε "θρησκεία",σε ιδεολογία, σε ανεξέλεγκτο πάθος και αφήνει ένα ελάχιστο μέρος ελεύθερο  από τη ζωή του, για  άλλους στόχους και δραστηριότητες. Ο σεξισμός ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ το άτομο από τους βασικούς στόχους της ζωής. 

  Συμπέρασμα: Τα 2 φύλα είναι ΑΝΤΡΑΣ  και  ΓΥΝΑΙΚΑ (Οι ερμαφρόδιτες καταστάσεις δεν αφορούν το συγκεκριμένο θέμα που διαπραγματευόμαστε). Αυτά τα φύλα   όρισε η Φύση  και  έτσι  τα θέλει να μένουν και να ξεδιακρίνονται.  Το σεξ είναι κορυφαία εκδήλωση της ζωής, αλλά όχι η μοναδική. Για να είναι φυσιολογικό, πρέπει να καταλαμβάνει ένα λογικό και ανάλογο μερίδιο στις δραστηριότητες της ζωής. Τέλος, να μην ξεχνάμε επίσης πως η (απο) μίμηση, η αντιγραφή, η (υπο)κατάσταση, η "πλαστογαρφία" του φύλου  είναι φυσική εκτροπή.

Να τα λέμε έξω από τα δόντια, χωρίς φόβο και πάθος! 

__________________________________________________________________________________________________

΄Οσο έβλεπα αυτό το απίστευτο βιντεάκι  λύθηκα από τα γέλια, αλλά και  παράλληλα σκεφτόμουνα πόσο βάρβαρος και απολίτιστος είναι όποιος δε σέβεται και δεν αγαπά τα ζώα.

Μην το χάσετε :

http://gr.news.yahoo.com/%CE%B7%E2%80%A6-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF---video--101146144.html

_________________________________________________________________________________________________

"Η Ελβετία κοντά σε μετωπική σύγκρουση με την ΕΕ μετά το "όχι" στη μαζική μετανάστευση

Η Ελβετία πρόκειται να λάβει πολύ σύντομα μέτρα για να μειώσει την εισροή μεταναστών στη χώρα, κάτι που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ισχύουσα συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που διεξήχθη με πρωτοβουλία ενός ακροδεξιού κόμματος και στο οποίο το «ναι» κέρδισε με οριακή πλειοψηφία.Το αποτέλεσμα αυτό «αντίκειται στην αρχή της ελεύθερης μετακίνησης προσώπων ανάμεσα στην ΕΕ και στην Ελβετία», σημείωσε σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. «Η ΕΕ θα εξετάσει τις συνέπειες της πρωτοβουλίας αυτής στο σύνολο των σχέσεων» των κρατών μελών της με τη Βέρνη, προειδοποίησε ταυτόχρονα"

 Να ντρέπεται αυτός ο λαός, που μεγαλώνει τα παιδιά του από ναρκοδολλάρια και  βρώμικο, μαύρο χρήμα δικτατόρων, εμπόρων όπλων, μαφιόζων .

"Παράδεισος" των εγκληματιών η Ελβετία! Γνωστό σε όλη την υφήλιο. Και το χειρότερο,  χωρίς σοβαρό κίνημα ακτιβιστών στη χώρα.  Χωρίς ελπίδα να ξυπνήσει σύντομα αυτός ο λαός.

 

 

__________________________________________________________________________________________________

" Αλλάζει το προφίλ του αγρότη- Νέος, πτυχιούχος και χρήστης του ίντερνετ

 

Η ενασχόληση με τη γη έως τώρα ήταν περισσότερο εμπειρική, με τη γνώση να περνά από γενιά σε γενιά. Η παράδοση όμως αλλάζει και με τη στροφή νεότερων ανθρώπων προς τη γεωργία φαίνεται πως ο κλάδος έχει προοπτικές.

Ενδεικτική του φαινομένου είναι μία αποκαλυπτική έρευνα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, η οποία σκιαγραφεί το προφίλ των αγροτών στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, όπως φαίνεται, ο Ελληνας αγρότης δεν είναι απλά γεωργός που παραδίδει τη σοδειά του σε κάποιο μεσάζοντα, αλλά αποκτά βαθμιαία κουλτούρα επιχειρηματία. Η έρευνα αποκαλύπτει πως ο αγρότης πλέον είναι νέος, πτυχιούχος και... σερφάρει στο ιντερνετ"

 Αρχίζουν οι νέοι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται τη σκληρή πραγματικότητα πως τίποτα σήμερα δεν είναι όπως χτες (και ευτυχώς!) Πτυχιούχοι στρέφονται πια στη γεωργία και την κτηνοτροφία, αντί να κάθονται ΑΕΡΓΟΙ στις καφετέριες να παίζουν τάβλι και να ζουν με το επίδομα του ΟΑΕΔ ή τις πενταροδεκάρες της σύνταξης των παππούδων.

Το μέλλον της ελληνικής οικονομίας θα στηριχθεί  στη γη , τον τουρισμό και  ("αν σπάσει ο διάολος  το ποδάρι του") σε τίποτα εκμεταλλεύσιμα  κοιτάσματα υδρογοναθράκων. Αυτά  θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Θα είναι οι δικές μας ατμομηχανές που θα τραβήξουν γρήγορα και σταθερά  το τρένο της Ελλάδας στην αναπτυξη.  

Σε τέτοιους  πυλώνες ας σπεύσουν να επενδύσουν οι νέοι και όχι στα πτυχία χωρίς αντίκρυσμα, χωρίς " ψωμί" .

 

___________________________________________________________________________________________________________

" Θρίλερ στη Ρωσία: Νεκρός ο υπεύθυνος για τo ατύχημα με τα «ολυμπιακά δαχτυλίδια»

 Θρίλερ στη Ρωσία: Νεκρός ο υπεύθυνος για τo ατύχημα με τα «ολυμπιακά δαχτυλίδια»

 

Ο άνθρωπος που φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος για το λάθος της λειτουργίας των πέντε γνωστών δαχτυλιδιών των Ολυμπιακών Αγώνων, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε. Σύμφωνα με τις τοπικές εκθέσεις στο σώμα του άτυχου Borris Avdeyevο, βρέθηκαν πολλαπλές μαχαιριές.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος άνδρας, που ήταν υπάλληλος της τεχνικής Avdeyev, δέχθηκε τα «πυρά» έπειτα από τη βλάβη που στάθηκε ικανή το βράδυ της Παρασκευής να «εκθέσει» ολόκληρη τη Ρωσία με τις πέντε νιφάδες χιονιού που ενώ έπρεπε να μετατραπούν στους πέντε γνώριμους  Ολυμπιακούς κύκλους, δεν έγινε, παρά μόνο στα πρώτα τέσσερα.

Αν και το σώμα του ήταν άσχημα παραμορφωμένο, μέχρι στιγμής αξιωματούχοι αναφέρουν πως δεν υπάρχει υποψία που να οδηγεί κάπου. «Σίγουρα υπήρχαν πληγές και μώλωπες σε όλο το σώμα, αλλά ποιος ξέρει πώς προκλήθηκαν. Ίσως σκόνταψε και έπεσε σε ένα σύνολο μαχαίρια», σχολιάζει ο αξιωματούχος.

«Είναι τρομερό όταν ατυχήματα όπως αυτό συμβαίνουν. Αλλά και πάλι, ίσως ο κ. Avdeyev θα πρέπει να το είχε σκεφτεί πριν τα κάνει μαντάρα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ατυχήματα τείνουν να συμβαίνουν σε ανθρώπους που προδίδουν Ρωσία», αναφέρουν οι ίδιες πηγές."

 Ρωσία το μεγαλείο σου!  Σε μια δικτατορία σαν και αυτή της Ρωσίας, τέτοιες μαφιόζικες μέθοδοι δολοφονίας είναι συνηθισμένες.   Εκατοντάδες ακτιβιστές και αντιφρονούντες δολοφονούνται και φυλακίζονται στη χώρα του παρανοϊκού Πούτιν. Η καταπάτηση βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων στη χώρα είναι πρωτοφανής.

Και όμως, πολλοί  ηγέτες του κόσμου, αντί να μποϊκοτάρουν την τελετή έναρξης της χειμερινής αυτής μπίζνας των Ολυμπαικών αγώνων, έσπευσαν να επιβραβεύσουν με την παρουσία τους   στο Σότσι τον Πούτιν για  τις θηριωδίες του. Τιμητική εξαίρεση αποτέλεσαν    η πρόεδρος της Λιθουανίας Ντάλια Γκρουμπαουσκάιτε και ο γερμανός Πρόεδρος Γιόακιμ Γκάουκ που συνέδεσαν την απόφασή τους να μην παρακολουθήσουν τους αγώνες, με την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Ρωσία. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επίσης δεν παρέστη, ούτε  η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ  και  ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

  Μεταξύ ατών που τίμησαν το δικτάτορα, πρώτος και καλύτερος  φυσικά  ο ΄Ελληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Ντροπή!

 

 

 

 

 

 

 __________________________________________________________________________________________________

                                                    9-2-2014

Γνωστός νεοναζί στο πλευρό της Χρυσής Αυγής

 

Στο φως έρχεται σήμερα μια φωτογραφία ντοκουμέντο από τη... συνάντηση γνωστού νεοναζί με τη Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση του κόμματος για τα Ίμια.

Την αποκάλυψη πως στην μέλη του γερμανικού εθνικοσιασιαλιστικού κόμματος FNS βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια έκανε η γερμανική εφημερίδα Die Ziet και τη φωτογραφία ντοκουμέντο φέρνει το φως σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Στη φωτογραφία, αριστερά, μέσα τον κόκκινο κύκλο, είναι ο Ματίας Φίσερ, ενεργό μέλος του FNS και ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του.

Μαυροφορεμένος και με ημι-ξυρισμένο κεφάλι, στέκεται σε στάση προσοχής κρατώντας μια αναμμένη δάδα μπροστά στο μνημείο των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Ιμίων.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Φίσερ συναντά τη Χρυσή Αυγή. Πριν από ένα χρόνο είχε προκληθεί σάλος όταν μέλη του γερμανικού κόμματος προσκλήθηκαν από τους... ομοϊδεάτες τους μέσα στην ελληνική Βουλή!

Είχαν μάλιστα φωτογραφηθεί και γεμάτοι καμάρι με τους Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Νίκο Μίχο και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» τα μέλη του FNS φροντίζουν συνήθως όταν επισκέπτονται την Αθήνα να μη δημοσιοποιούν βίντεο ή φωτογραφίες στα οποία απεικονίζονται τα πρόσωπά τους. Όπως φαίνεται, πάντως, φέτος δεν τα κατάφεραν.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος με γερμανούς νεοναζί στη Βουλή

Φέτος, πάντως, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, τα μέλη του FNS που επισκέφθηκαν την Αθήνα την περασμένη εβδομάδα εκτός από το παρόν στην εκδήλωση της ΧΑ για τα Ιμια έκαναν βόλτες στην Αθήνα και στο Καλαμάκι, επισκέφθηκαν την Ακρόπολη και «προσκύνησαν» στους τάφους των 9.973 στρατιωτών των ναζιστικών στρατευμάτων στο γερμανικό νεκροταφείο Διονύσου.

 Γράφαμε στις 7-2-2014  με αφορμή τις δηλώσεις Κασιδιάρη πως δεν είναι Ναζί:

«Δεν είμαστε εξτρεμιστές, φασίστες ή νέο-ναζί, όπως ισχυρίζονται. Απλά θέλουν να σταματήσουν μια δημοφιλή εθνικιστική οργάνωση. Και δυστυχώς υπάρχουν δικαστές στην Ελλάδα που εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα»  δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: «η Εθνική Αυγή έχει σχηματιστεί για να αντιπροσωπεύσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων πατριωτών σε αυτή την χώρα και να λάβει μέρος στις εκλογές αν κηρυχθούμε παράνομοι».
 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αν και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Χρυσή Αυγή δε γνωρίζει ποιος είναι πίσω από τις επιθέσεις κατά μεταναστών, ξεκαθάρισε ότι όσοι εισέρχονται στη χώρα χωρίς χαρτιά πρέπει να απελαύνονται.
 

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι υπεύθυνος για αυτά τα πράγματα. Αλλά η θέση μας για τους μετανάστες είναι ξεκάθαρη. Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί. Οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά πρέπει να απελαύνονται στις χώρες από τις οποίες ήρθαν. Δεν πρέπει να κάνουμε κέντρα υποδοχής για αυτούς όταν χιλιάδες Έλληνες είναι άστεγοι» είπε χαρακτηριστικά."

 

Δεν έχουν μπέσα, ντομπροσύνη, παλικαριά, αξιοπρέπεια. Και πώς να έχουν, αφού είναι Ναζί; Ακόμα και την ίδια την ταυτότητά τους απαρνούνται. Τόσο δειλοί ! "Κρύβονται πίσω από το δάχτυλό" τους."Δεν  ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα, δεν το έκανα εγώ". Σαν τα παιδάκια, σαν "Κατινούλες".

 Υπάρχουν εγκληματίες και μάλιστα ειδεχθών εγκλημάτων,που έχουν την ειλικρίνεια να παραδεχτούν  το έγκλημά τους και να ζητήσουν συχώρεση. Αυτοί όχι. Αρνούνται τα πάντα. Δεν είναι Ναζί, δε συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση, δε σφάζουν μετανάστες, δεν έχουν όπλα, δε κάνουν σκοποβολές, δεν έχουν τάγματα, δεν απειλούν όλους εμάς, δεν "ακονίζουν λόγχες στα πεζοδρόμια". Νομίζουν πώς όλοι έχουν το iq του Κασιδιάρη και της Ουρανίας; 

Ανθρωπάκια, "αποσυνάγωγοι" της ελληνικής κοινωνίας, "χαμένοι από χέρι"! Δεν πείθουν κανέναν πια. 3000 τρελαμένοι Ναζί είναι όλοι και όλοι, που τους έδωσαν  "φτερά" οι δημοσιογράφοι. Μόνο που τα "φτερά" είναι κολλημένα με κερί. ΄Ελιωσε από τον καυτό ήλιο της αλήθειας και η πτώση θα είναι θεαματική και "θανατηφόρα". Θα το διαπιστώσουν γρήγορα τα αποβράσματα του ναζισμού.

  ________________________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________________________

"Liberation: «Είμαστε μία εφημερίδα, όχι ένα εστιατόριο, όχι ένα κοινωνικό δίκτυο»

 

 

Liberation: «Είμαστε μία εφημερίδα, όχι ένα εστιατόριο, όχι ένα κοινωνικό δίκτυο»

Με ένα ηχηρό πρωτοσέλιδο η γαλλική εφημερίδα Liberation βροντοφωνάζει: «Είμαστε μία εφημερίδα, όχι ένα εστιατόριο, όχι ένα κοινωνικό δίκτυο, όχι ένας πολιτιστικός χώρος, όχι ένα τηλεοπτικό πλατό, όχι ένα μπαρ, όχι μια μηχανή εκκόλαψης επιχειρήσεων».

Με το επαναστατικό της πρωτοσέλιδο οι δημοσιογράφοι της ιστορικής αριστερής εφημερίδας λένε «όχι» στις αποφάσεις των μετόχων της που θέλουν να τη μετατρέψουν σε «κοινωνικό δίκτυο».

 

 Αφήστε τις μεγάλες κουβέντες. "Μαγαζάκι" την καταντήσατε και σεις  (και μάλιστα προ πολλού) την πραγματικά  "αριστερή" κάποτε  εφημερίδα του Σάρτρ. Πληρώνεσθε για να γράφετε. Κι αυτό, ίσως, δε θα ήταν κακό (και ο γιατρός πληρώνεται για να κάνει μια εγχείριση), αν παίρνατε μεν  ένα μισθό, αλλά γράφατε έξω από "γραμμές" και υποδείξεις. Δεν το κάνετε, όμως, ούτε και  σεις πια, πολύ καιρό τώρα.

Ανήκετε πλέον στη "βιομηχανία παραπληροφόρησης",ειδικά  μετά τον ξεπεσμό και την παραμόρφωση της Αριστεράς στη Ευρώπη. Μόνο ευκαιριακές, χρησιμοθηρικές, ενώσεις οπαδών και κομματικά μορφώματα, τύπου ελληνικού ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπεί πλέον η Αριστερά. Γι αυτήν γράφετε; Αυτούς τους οπαδούς αποκαλείτε σεις αριστερούς;  Να τους χαίρεσθε! Εμάς, μας συγχωρείτε, δε θα... πάρουμε.

Είναι καιρός τώρα που θάψαμε αυτό το πτώμα της  Αριστεράς, όπως την καταντήσατε.΄Οσο ήταν "ζων" οργανισμός, τον τρέφαμε, του δίναμε από τη από τη " σάρκα μας, από τη δύναμή μας, από τη ζωντάνεια μας, απο τη ζωή μας την ίδια, εν τέλει. Τώρα είνα νεκρός οργανισμός.΄Ενα πτώμα. Και τα πτώματα όζουν, πρέπει να θάβονται.

 

 

__________________________________________________________________________________________________

"Ζωή Λάσκαρη: Η τεράστια απορία μου είναι

 

Η αγαπημένη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια  Ζωή Λάσκαρη μίλησε στο περιοδικό Hello και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή. Έχουν θέση στην ελληνική βουλή; Αφού τους ψήφισε ο λαός, έχουν θέση! Αλλά δεν απορείς πως ο λαός ψηφίζει αυτό το κόμμα, ξέροντας ότι ο Έλληνας δεν είναι φασίστας και ότι έχουμε περάσει μια
 

Η αγαπημένη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια  Ζωή Λάσκαρη μίλησε στο περιοδικό Hello και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή.

Έχουν θέση στην ελληνική βουλή;

Αφού τους ψήφισε ο λαός, έχουν θέση! Αλλά δεν απορείς πως ο λαός ψηφίζει αυτό το κόμμα, ξέροντας ότι ο Έλληνας δεν είναι φασίστας και ότι έχουμε περάσει μια Κατοχή; Αυτή είναι η απορία μου η μεγάλη! Η τεράστια απορία μου!"

 

΄Οχι, δεν έχουν θέση στη Βουλή οι Ναζί, κυρία Λάσκαρη, έστω και αν τους ψήφισαν 300.000 αποβράσματα-ψηφοφόροι. 20.000.000 είναι τα θύματα των Ναζί, που πέθαναν με επώδυνο και ατιμωτικό θάνατο. Αυτούς  οι "Κασιδιάρηδες" τους θαυμάζουν και τους θεωρούν ήρωες!

Θα προδώσουμε τις ανθρώπινες αξίες, επειδή υπάχρουν 300.000 συμπατριώτες μας ανισόρροποι, ανήθικοι, επιλήσμονες , βιαστές εν ολίγοις της έννοιας ΄Ανθρωπος και της ιστορίας του; 

 Ο Ναζισμός δεν είναι ιδεολογια,είναι ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΩΜΟΤΗΤΑ, ΠΟΝΟΣ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ.

Αν το αντιλαμβάνεσθε αυτό, θα καταλάβετε γιατί δεν έχου θέση στη Βουλή οι Ναζί.

 _________________________________________________________________________________________________

 "Η ΔΗΜΑΡ καλεί σε καταψήφιση της τροπολογίας για την ψήφο μεταναστών

Ανακοίνωση αναφορικά με τη στέρηση του δικαιώματος ψήφου στους νόμιμους μετανάστες εξέδωσε η Αγ. Κωνσταντίνου.

Όπως σημειώνει το κόμμα του Φ. Κουβέλη, «το δίκαιο του αίματος και οι πιο στενές εθνοκεντρικές αντιλήψεις αναδεικνύονται σε ιδεολογικές σημαίες της ελληνικής Πολιτείας.

Οι μετανάστες οι οποίοι ζουν και εργάζονται νόμιμα στη χώρα μας «δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας», συμπληρώνει η ΔΗΜΑΡ, κάνοντας επίσης λόγο για προσπάθεια να κυριαρχήσει στη δημόσια ζωή η ακροδεξιά ατζέντα.

Καλεί τέλος ειδικά το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε εισαγάγει το νομό που ανατρέπεται να καταψηφίσει την τροπολογία."

  Πάλι οι απορίες μας.

Στις περισσσότερες χώρες του κόσμου ( στην Ευρώπη πχ, Σουηδία, Ρουμανία, Γερμανία ) ,όπου υπάρχει ελληνική μειονότητα εκπροσωπείται στη Βουλή των χωρών από ΄Ελληνες βουλευτές. Στην Ελλάδα γιατί  οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, οι Ρώσσοι   δεν μπορούν να εκπροσωπούνται ούτε στη Βουλή ούτε στο Δήμο;

Τόσο εθνικισμός πια, τέτοια τύφλα;

 

__________________________________________________________________________________________________

"Ο Κάντας πρωτοσέλιδο των Νew York Times σε ρεπορτάζ για τη διαφθορά στην Ελλάδα

 Η διαφθορά ήταν τόσο εκτεταμένη εντός του ελληνικού Πενταγώνου, που, ακόμα κι ένας σχετικά χαμηλός στην ιεραρχία αξιωματούχος -ο Α. Κάντας- μπορούσε να συγκεντρώσει 19 εκατομμύρια δολάρια, μόλις μέσα σε 5 χρόνια σ' αυτή τη θέση».

- Οι Έλληνες είναι συνηθισμένοι σε ιστορίες διαφθοράς, αλλά η δίωξη και οι ομολογίες του κ. Κάντα έχουν δημιουργήσει την ελπίδα ότι επιτέλους είναι η αρχή του τέλους της «ασύστολης διαφθοράς» που συνέβαλε στη βύθιση της Ελλάδας στην τρέχουσα κρίση της.

- Οι αποκαλύψεις του κ. Κάντα πυροδοτούν επίσης και την οργή, ιδιαιτέρως προς τη Γερμανία, καθώς δείχνουν πώς οι κατασκευαστές όπλων από τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Ρωσία, έδιναν δωροδοκίες ελεύθερα, συχνά μέσω Ελλήνων αντιπροσώπων, ώστε να πουλήσουν στην Ελλάδα οπλισμό που και ήταν πολύ ακριβός για τη χώρα, αλλά και που, σύμφωνα με ειδικούς, ήταν σε αρκετές περιπτώσεις ελαττωματικός"

   | 00:01

 

 Απορίες απλές και αυτονόητες:

1. Οι χώρες που εμπλέκονται σε δωροδοκίες ( Γερμανία,  Γαλλία,  Σουηδία, Ρωσία, ίσως και άλλες), γιατί δεν έχουν μηνυθεί ως τώρα και δεν έχει ζητηθεί  με αγωγές από ντόπια, ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστήρια να καταβάλουν  υψηλές αποζημιώσεις γι΄αυτές τις εγκληματικές πράξεις τους; Είναι το ίδιο  ένοχοι οι  δωροδοκούμενοι και οι δωροδοκούντες.  ΄Η μήπως (για τα κράτη και τις μεγάλες εταιρίες)  ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;

2. ΄Ολο αυτό τον καιρό είδαμε μόνο Πασόκους να παίρνουν μίζες, να έχουν λογαριασμούς ,να διακινούν "μαύρο "χρήμα, γενικά να είναι οι  "κακοί" στο επαίσχυντο έργο, που παίχτηκε με τους εξοπλισμούς. Νεο-Δημοκράτες, όμως και μάλιστα πρωτοκλασάτα στελέχη,  ακόμα δεν έχουν κατηγορηθεί για όμοια "φαγοπότια". Γιατί; Εμείς γωρίζουμε πως επί Ν.Δ, ειδικά επί της τελευταίας κυβέρνησης Καραμανή, έγινε το "έλα να δεις" με μίζες, δωροδοκίες, πονηρά "εμβάσματα" και ασύστολους χρηματισμούς. Τί γίνεται με αυτά τα "λουλούδια"; ΄Εχουν  τοποθετηθεί σε "ομπρέλα" προστασίας, για να μη φτάσει η σειρά Κ. Καραμανλή; Κάποια εξήγηση από τις διωκτικές αρχές υπάρχει;

 3. Εμείς εδώ επιμένουμε. Η "ιστορία" με τα ΄Ιμια πρέπει να είναι "φτιαχτή". Και οι δήμαρχοι και οι παππάδες και οι αστυνόμοι, που ...εξεστράτευσαν και κατέλαβαν  αναίτια και ανεξήγητα τότε το βράχο, όλοι μαριονέτες ήταν .Τους βάλανε να κάνουν ό,τι έκαναν, να  σύρουν  παρολίγο  τις δυο χώρες σε πόλεμο και να ακολουθήσει μετά το μεγάλο "φαγοπότι" με τους εξοπλισμούς ,εξαιτίας  εκείνου του φαιδρού  στην ουσία περιστατικού στα ΄Ιμια. Την πλήρωσαν, μάλιστα, και τα "παιδάκια" που τα έστειλαν απροετοίμαστα στο "στόμα του λύκου" (διάβαζε να ...υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη, που πρώτοι οι στρατηγοί στο Πεντάγωνο τα είχαν πουλήσει για τις μίζες!). Βέβαια, στο σενάριο αυτό πρέπει να εμπλέκονται και Τούρκοι. Σε συνεργασία των μιζαδόρων και των 2 χωρών φαίνεται να έγινε ό,τι έγινε. Πάντα συνεργάζονταν αρμονικά  οι "ιέρακες"  και των δύο "άσπονδων εχθρών", για να τα κονομάνε. Πότε θα πάρει κι αυτό το θέμα το δρόμο του για έρευνα ; Είναι κορυφαίο. Περισσότερο σημαντικό και από τις μίζες του ΄Ακη και του Κάντα .

 

_________________________________________________________________________________________________

Συνελήφθη διαχειρίστρια ανθελληνικής σελίδας στο Facebook "Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία "

 
 

Συνελήφθη διαχειρίστρια ανθελληνικής σελίδας στο Facebook "Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία "

Yahoo Celebrity - Συνελήφθη διαχειρίστρια ανθελληνικής σελίδας στο Facebook "Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία "

 

Όπως σας ενημερώσαμε το πρωί έχει εμφανιστεί ένα Group στο facebook με τον τίτλο "Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία". Η χαρά των άπλυτων όμως κράτησε πολύ λίγο μιας και η μια εκ των διαχειριστών συνελήφθη από την ΔΗΕ.

 
Πρόκειται για μία εκ των 3 διαχειριστών της άκρως ανθελληνικής σελίδας «Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία» μετά από πολυάριθμες καταγγελίες στην Διεύθυνση
 

Ηλεκτρονικής Αστυνομίας Ελλάδος!


Σύμφωνα με τον υπαρχηγό του 5ου Σώματος Στρατιωτικών Ερευνών που συνέβαλε μιας και το θέμα πήρε ιδιαίτερη έκταση , ο εντοπισμός της εν λόγο διαχειρίστριας ήταν δύσκολος αλλά με τη βοήθεια και τη συνεργασία υπολογιστικών συστημάτων ΕΝΙΑC κατάφεραν να βρουν τη διεύθυνση κατοικίας της στην Μπογδάνου 47 στα Βριλήσσια.
 
Το όνομα της δεν μας έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Κάτια Πατσασβούρα. Αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι των συστημάτων Ulysses-1, της πλατφόρμας εντοπισμού ηλεκτρονικών IP που διαθέτει η χώρα μας ευελπιστούν ότι μέχρι τα ξημερώματα θα πραγματοποιηθεί ο εντοπισμός και η σύλληψη και των υπολοίπων διαχειριστών.
 
Η σελίδα ωστόσο παραμένει ενεργή...Βοηθήστε να την εξαφανίσουμε..
 
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε μαζικές αναφορές..
 
https://www.facebook.com/imianotgreek
 
greek-national-pride.com

 

 

 Ελπίζουμε να ειναι πρώιμο πρωταπριλιάτικο αστείο η σύλληψη αυτής της αστείας ...Κάτιας Πατσασβούρα ,καθώς και οι παρακάτω  ενέργειες, που θα είναι απίστευτα φαιδρές και ανισόρροπες αν έγιναν.

Λέει:

1. Ασχολήθηκε και ο υπαρχηγός του 5ου Σώματος Στρατιωτικών Ερευνών στην επιχείρηση εντοπισμού της  ...ανθελληνίδος Κάτιας!

2. Δόθηκε στη δημοσιοτητα η πραγματική διεύθυνσή της! Οπότε, "ουαί και αλλοίμονο",αν μετά απ΄αυτό συμβεί κάτι κακό  στη  διαχειρίστρια του  FB  τώρα ή στο μέλλον  από κανένα τρελαμένο Ναζί.

3. ΄Εχουν εξαπολύσει τα... τσακάλια των στρατιωτικών  και των  άλλων  κρατικών υπηρεσιών... ανθρωποκυνηγητό για τη σύλλληψη και των υπολοίπων "δραστών"-συνεργατών της... Πατσασβούρα!

Να σοβαρευτούμε άπαντες, λοιπόν, και να δηλώσουμε :Πέρα από το γεγονός πως δε διαθέτουν ίχνος χιούμορ οι εθνικιστές (στην Ελλάδα οι περισσότεροι αυτής της κατηγορίας είναι Ναζί),το τραγικό θα είναι να έγινε τέτοια γελοία σύλληψη και  να κάνει τη χώρα πάλι βούκινο στα πέρατα της οικουμένης. Δηλαδή, για να καταλάβουμε, κυνηγάνε σαν να είναι ο Χριστόδουλος Ξηρός μια, κατά τα φαινόμενα, τρελούτσικη  κάτοχο  ενός λογαριασμού FB, που κάνει περίεργα  αστειάκια με τα ΄Ιμια;

Και το λέμε αυτό, γιατί αρκετά μας κόστισε όλη εκείνη  η ιστορία. Φαίνεται πως  ό,τι τελικά έγινε στον καταραμένο αυτό  βράχο, "στήθηκε",όπως γράψαμε και παλιότερα εδώ, για να μπει μπροστά και  πραγματοποιηθεί η "αγορά του αιώνα" στα εξοπλιστικά  και να "σκάσουν" από το φαγοπότι με τις μίζες τα  εντεύθεν και εκείθεν του Αιγαίου λαμόγια, αφού, ως γνωστόν, το χρήμα δεν έχει ούτε τούρκικο ούτε ελληνικό άρωμα. Μόνο βρώμα και δυσωδία.

Περιμένουμε, πάντως, νεότερα από την εξέλιξη της υπόθεσης για να γελάσουμε ή να πάρουμε καμιά... βρεγμένη σανίδα και να αρχίσουμε να τις βρέχουμε πρώτα στην τρελοκαμπέρω την  Κάτια Πατσα-σβούρα,που παίζει με τον πόνο μας  και μετά σε όσους έβγαλαν στο διαδίκτυο  αυτό το θέμα,αλλά ιδιαίτερα  σε εκείνους τους  δημόσιους λειτουργούς που  κάθισαν και ασχολήθηκαν με την... Κάτια Πατσασβούρα και την  τρελοπαρέα της στο FB.

"Δεν πάει η τρέλα στα βουνά"  τελικά. Καλά το λένε.

3.

Τελευταία ανανέωση ( 03.12.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS