HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2212914
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
20.02.14

 

                ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Πεθαίνοντας στην Ουκρανία! Πτώματα παντού στην πλατεία Ανεξαρτησίας, ελεύθεροι σκοπευτές σκορπούν θάνατο – "Κατεβάζει" φυλακισμένους ο Γιανούκοβιτς

 

 

 

(http://www.youtube.com/watch?v=9hYvM_aIc4Y)

 

 

 

 

 

- Εικόνες χάους στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας μετά τις νέες συγκρούσεις στην πλατεία Ανεξαρτησίας
- Ελεύθεροι σκοπευτές με αυτόματα όπλα θερίζουν ζωές
- Φωτογράφος Reuters: Είδα 21 πτώματα στη σειρά – 35 νεκρούς μεταδίδει η Kyiv Post
- Πληροφορίες πως 100 αστυνομικοί προσχώρησαν στο στρατόπεδο των διαδηλωτών
- Μύλος με τη συνάντηση των ΥΠΕΞ Γερμανίας, Γαλλίας, Πολωνίας με τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς
- Παραμένουν στο Κίεβο λένε Βερολίνο και Παρίσι

 

Η Ουκρανία ζει άλλη μια εμπόλεμη μέρα. Ίσως τη χειρότερη μέχρι σήμερα. Η εκεχειρία έγινε... κουρελόχαρτο. Δεν ίσχυσε επί της ουσίας ποτέ. Και τώρα, μια χώρα βυθίζεται στον εμφύλιο. Γιατί περί αυτού πρόκειται κι ας μην έχει βγει ακόμη ο στρατός τους δρόμους. Η εκεχειρία δεν κράτησε ούτε 12 ώρες.


Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, το πολεμικό σκηνικό "επέστρεψε" στην πλατεία Ανεξαρτησίας και οι εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ συγκλονίζουν.

       

 Δεν είναι η πλατεία Μεϊντάν στο Κίεβο. Είναι η πλατεία Συντάγματος. Τα πτώματα που κείτονται στην άσφαλτο δεν είναι ο Ιβάν και η Ναταλή, είναι ο  Γιάννης και η Μαρία της διπλανής, δικής μας πόρτας. Και δεν είναι οι Ουκρανοί εθνικιστές-ναζιστές, αντιευρωπαϊστές  οι ελεύθεροι σκοπευτές  που πυροβολούν και σκοτώνουν εν ψυχρώ κόσμο. Είναι οι "Κασιδιάρηδες"  με τα καλάσνικοφ στα χέρια, που τώρα πια δεν ασκούνται στα κεφάλια πλαστικών ομοιωμάτων στον Ασπρόπυργο και το Λουτράκι, αλλά έχουν στόχους ζωντανούς ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι οι χιλιάδες συνταξιούχοι-μισθωτοί-εργαζόμενοι της μεγάλης διαδήλωσης του Συντάγματος, που βγήκαν σε δρόμους και τις  πλατείες να διαμαρτυρηθούν, γιατί, μετά τη χρεοκοπία της χώρας, δεν μπήκε στο "λογαριασμό" τους ούτε ένα ευρώ, αφού πια στην Ελλάδα ούτε ευρώ υπάρχουν ούτε δανεικά στα δημόσια ταμεία, για να καταβληθούν συντάξεις και μισθοί, για να βγει  ένα  γλίσχρο μεροκάματο για το γάλα του μωρού. 

 ΄Εχουμε γράψει επανειλημμένα γι΄αυτό το σενάριο, που δεν είναι της φαντασίας μας, αλλά το ντοκουμενταρισμένο σχέδιο του Μιχαλολιάκου και των χρηματοδοτών του εφοπλιστών, που έγινε γνωστό από τις μαρτυρίες 2-3 ανθρώπων (φίλοι  μεταξύ τους και αφελείς, ο ένας έφερε τον άλλον στη Χ.Α), οι οποίοι έζησαν κοντά στους πρωτοκλασάτους Ναζί, είδαν, άκουσαν, έμαθαν, τρόμαξαν και όχι απλά  αποχώρησαν, αλλά... "όπου φύγει ,φύγει". Ακόμα "τρέχουν"! Είναι αυτοί που εδώ και καιρό  θεώρησαν καθήκον τους να  μας αποκαλύψουν τα εγκληματικά σχέδια του Μιχαλολιάκου και εκείνων που (ακόμα) τον πατρονάρουν, αλλά για ευνόητους λόγους ούτε οι ίδιοι ούτε εμείς θέλουμε να μπουν σε περιπέτειες. Είναι αδίστακτοι φονιάδες οι Ναζί και δυστυχώς ακόμα είναι μάχιμοι, δεν μπόρεσαν να τους αφοπλίσουν.Ο κύριος όγκος του οπλοστασίου υπάρχει, ελάχιστα οπλισμός έχει βρεθεί.

Τα όπλα που ανακαλύφθηκαν, τα τάγματα εφόδου,  τα μέλη- ελεύθεροι σκοπευτές που εκπαιδεύονταν με καλάσνικοφ ,οι "λόγχες που θα ακονίζονταν στα πεζοδρόμια", όπως είχε αποκαλύψει το αρχιτέρας ο αρχηγός τους, είναι επίσης  αψευδείς μάρτυρες και της συγρκρότησης  εγκληματικής, ναζιστικής  οργανωσης και της εκπόνησης σχεδίου  ανατροπής του ισχύοντος πολιτεύματος. Η  υλοποίηση συνοπτικά του συγκεκριμένου σχεδίου προέβλεπε:  Σε περίπτωση άτακτης  χρεοκοπίας της χώρας, εκμετάλλευση της αναμενόμενης  οργής και της αγανάκτησης του κόσμου, του πλήθους που θα συνέρρεε στις διαδηλώσεις, των χιλιάδων διαδηλωτών, που φυσικά στις πορείες και στις συγκεντρώσεις τους  δε θα απέφευγαν τα  έκτροπα ,τη βία ,τις αναταραχές. Κι εκεί πάνω θα γινόταν το "μεγάλο κακό". Η οργανωμένη επίθεση . Οι "Κασιδιάρηδες"  θα καιροφυλαχτούσαν και ως ελεύθεροι σκοπευτές από τις ταράτσες θα έριχαν στο ψαχνό. 1,2,5, 40 νεκροί έφταναν να γίνει η Αθήνα, Ουκρανία! Τα υπόλοιπα μπορεί κανείς εύκολα να τα φανταστεί.     Η πρώτη πρόβα  και η εφαρμογή του σχεδίου, άλλωστε πέτυχε. ΄Εγινε το Φλεβάρη του 2012, όταν πάλι οι Ναζί συνεπικουρούμενοι απο " Αγανακτισμένους", με την απόλυτη κάλυψη-ανοχή της αστυνομίας, έκαψαν την Αθήνα, όπως είχαμε εδώ αποκαλύψει από τις μαρτυρίες απόλυτα  αξιόπιστων μαρτύρων,που έζησαν από κοντά τα γεγονότα εκείνα.

Η χώρα, όπως όλοι γνωρίζουμε,  μπήκε από τη "μιά ως την άλλη άκρη" της  για τουλάχιστον 3-3 χρόνια, σε μεγάλη περιπέτεια. ΄Εζησε τον απόλυτο κίνδυνο του εμφυλίου, να γίνει Αίγυπτος, Συρία, Ουκρανία.Οι Ναζί και οι υπόλοιποι εθνικιστές και αντιευρωπαϊστές αυτό περίμεναν. Το οδυνηρό τέλος της άτακτης χρεοκοπίας, που δεν ήρθε ευτυχώς. Ο Μιχαλολιάκος είχε εκπονήσει το σχέδιο από την αρχή ως το τέλος. Οι εντολές του, όπως οι μάρτυρές μας καταθέτουν,  ήταν σαφείς και ξάστερες:  Να οπλιστούν  τα στελέχη και οι "άρρωστοι" οπαδοί σιωπηρά, να ενταχθούν σε ομάδες, σε τάγματα,να προχωρούν σε ασκήσεις στην ύπαιθρο, σε κρυφά μέρη, να "ενταφιάζονται" και να "ποντίζονται" οπλισμοί σε "καβάτζες". Να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη στιγμή της "αναμπουμπούλας", του χάους, της καταστροφής.

Τότε θα αναλάμβαναν δράση τα όπλα των Ναζί. 3 μέρες,1 εβδομάδα; Πόσο θα κρατούσε το χάος, το αίμα, η καταστροφή;  Είναι η ώρα που η αστυνομία (με 40% ναζιστές ) και ο στρατός (με τουλάχιστον 30%) θα έδιναν το δικό τους δυναμικό "παρόν" αφού θα ήταν η μοναδική πια  "εγγύηση" σωτηρίας του...΄Εθνους. Αυτοί  θα έδιναν τη "χαριστική βολή" με μια μεγάλη επιχείρηση επέμβασης, για να σταματήσει ο εμφύλιος σπαραγμός. Η μεγάλη κόλαση θα είχε αρχίσει.  Η αξημέρωτη νύχτα, όπως την ήθελαν όλοι οι εθνικιστές, οι "Ελληνάρες" , οι αντιευρωπαϊστές. ΄Οσους σήμερα  βλέπουμε να ωρύονται, γιατί η χώρα δεν έφτασε εκεί που περίμεναν, όσοι εύχονται ακόμα και τώρα να μην αποδώσει η γιγάντια προσπάθεια διάσωσης της χώρας. Τσίπρας, Μιχαλολιάκος, Καμμένος και λοιποί, οι πρωτεργάτες του χάους. Και  εν αγνοία τους, τουλάχιστον Τσίπρας και Καμμένος, συμπαίκτες στο ίδιο " τραπέζι" του Μιχαλολιάκου, σε ένα μακάβριο και αιματηρό παιχνίδι    εμφύλιας συρραξης, που θα σήμαινε την  οριστική κατάρρευση της χώρας, αλλά δεν αποκλείεται και της Ε.Ε

Τελευταία στιγμή σώθηκε η Ελλάδα. Και σώθηκε χάρη στην άμεση συμπαράσταστη της Ευρώπης  και τους καλούς έως άριστους χειρισμούς των  τελευταίων κυβερνήσεων μετά το 2009 των ευρωπαϊστών (ειδικά της τελευταίας κυβέρνησης Σαμαρά) και ΟΛΩΝ  των προσώπων που εργάστηκαν να συγκροτηθούν και να λειτουργήσουν. Αποδείχτηκαν υπεύθυνοι, ικανοί, "πήραν στις πλάτες" τους την υπόθεση της σωτηρίας της χώρας και την έφεραν εις πέρας. ΄Ολο το βάρος της ιιστορίας της Ελλάδας από τότε που "ταξιδεύει" στο ιστορικό γίγνεσθαι  ,ως ελεύθερο κράτος, πέρασε από τους ώμους τους.  Τους αξίζει ένα μεγάλο "εύγε" από την Ιστορία. ΄Ενα μεγάλο "μπράβο" επίσης και στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που επέδειξε ωριμότητα,υπομονή  και σύνεση.  

Ας το γνωρίζουν οι γενιές που έρχονται. ΄Ετσι δεν έγινενε  η χώρα Αίγυπτος, Συρία, Ουκρανία.

Τελευταία ανανέωση ( 20.02.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2023 HOMO NATURALIS