HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2335433
ΕΚΛΕΚΤΕΣ... ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΙΚΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ!
13.03.14

 

 

 

                      (ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA,12-3-2014)

 

 

                      ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΙΚΕΣ...ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ !

 

" Διχασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ για την άρση ασυλίας βουλευτών της ΧΑ

   

...κατά τη συζήτηση εκφράστηκαν από αρκετούς βουλευτές σοβαρές επιφυλάξεις, που πρώτος είχε εκφράσει ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος, Ν. Βούτσης, ο οποίος είχε επισημάνει την διαφορά μεταξύ άρσης της ασυλίας βουλευτών και απόπειρας να κηρυχθεί εμμέσως η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου - κάτι με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί.

Οι επιφυλάξεις αυτές του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να εκφραστούν κατά τη σχετική συζήτηση και διαδικασία στην ολομέλεια της Βουλής, κατά πάσα βεβαιότητα από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Το σκεπτικό που διατυπώθηκε από στελέχη όπως ο Π. Λαφαζάνης, ο Αλ. Μητρόπουλος, ο Γ. Μιχελογιαννάκης αλλά και οι Μαν. Γλέζος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι έχουν ήδη τοποθετηθεί επανειλημμένως για το ζήτημα, περιγράφεται από την επιφύλαξη επί της διαδικασίας και προ του κινδύνου, αφενός, οι δικαστικές διώξεις με τον τρόπο που αυτές ασκούνται να αποφέρουν μη επιθυμητό αποτέλεσμα και αφετέρου, να καταλήξουν σε φιάσκο.

Υπάρχει άλλωστε και η νομική άποψη ότι για κάποιες από τις υποθέσεις είναι ελλιπής η τεκμηρίωση της εμπλοκής βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματικές ενέργειες ή στην εγκληματική οργάνωση που περιγράφεται στο κατηγορητήριο."

 Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ιδεολογία δεν είναι αριστερό κόμμα.  Ο λαϊκισμός δεν είναι έκφραση και ζητούμενο της Αριστεράς. ΄Οπως είπαμε, είναι ένα μόρφωμα, ένας αχταρμάς αγανακτισμένων, χωρίς ιδεολογικό μπούσουλα. Μοναδικό ,ουσιώδες χαρακτηριστικό των οπαδών, η  πελατειακή νοοτροπία,η ελπίδα να έρθει το κόμμα στην εξουσία, για να βολευτούν. ΄Ενα αυτό.

Το δεύτερο είναι πως πολλά από τα μέλη και μάλιστα στον ηγετικό πυρήνα  του ΣΥΡΙΖΑ, εμφορούνται από απόψεις και επιδεικνύουν συμπεριφορές σταλινικές, ολοκληρωτικές, τις οποίες εκφράζουν με έμμεσο μεν ,αλλά εμφανή τρόπο,   σε πολλές περιπτώσεις. Να μην ξεχνάμε πως ο αρχηγός του μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας  είναι πρόεδρος της λεγόμενης ευρωπαϊκής "αριστεράς" στην οποία ανήκουν "πολλά και ποικίλα"  σταλινικά απολιθώματα. Αλλά και σε περιπτώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο έτερο μόρφωμα  με χιτλερικές τούτοι συμπεριφορές, τη Χ.Α, είναι φανερό πως δεν κρύβουν την  ολοκληρωτική, φασιστική συγγένειά τους με τους Ναζί γι αυτό   και αφειδώς  τους τις παρέχουν.(Ας μην ξεγελιέται κανείς από τις γνωστές... υψίφωνες κορώνες του "αριστερού" ρεφρέν που άδουν για πολλά ευαίσθητα κοινωνικά και άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα εκείνο του ρατσισμού.΄Ολα αυτά, είναι το "κερασάκι στην τούρτα". Δεν εκφέρουν πολιτικό, αλλά φορτισμένο "μαυρογυαλούρικο", "μιχαλολιακικό"  λόγο,διανθισμένο με  λαϊκισμό και τσιτάτα.)  

 Βούτσης, Γλέζος ,Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης, Μητρόπουλος, Μιχελογιαννάκης  είναι φαεινά παραδείγματα τέτοιας συγγένειας. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας από  το αστείο σκεφτικό των παραπάνω στελεχών του μορφώματος για τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους Ναζί.

" Το σκεπτικό που διατυπώθηκε από στελέχη όπως ο Π. Λαφαζάνης, ο Αλ. Μητρόπουλος, ο Γ. Μιχελογιαννάκης αλλά και οι Μαν. Γλέζος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι έχουν ήδη τοποθετηθεί επανειλημμένως για το ζήτημα, περιγράφεται από την επιφύλαξη επί της διαδικασίας και προ του κινδύνου, αφενός, οι δικαστικές διώξεις με τον τρόπο που αυτές ασκούνται να αποφέρουν μη επιθυμητό αποτέλεσμα και αφετέρου, να καταλήξουν σε φιάσκο."

Υπάρχει άλλωστε και η νομική άποψη ότι για κάποιες από τις υποθέσεις είναι ελλιπής η τεκμηρίωση της εμπλοκής βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματικές ενέργειες ή στην εγκληματική οργάνωση που περιγράφεται στο κατηγορητήριο."

Οι ύμνοι Μιχαλολιάκου, όλων των στελεχών και των περισσοτέρων οπαδών των Νεο-Ναζί στο Χίτλερ, η αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος, η δολοφονία Φύσσα, τα τάγματα εφόδου, τα όπλα, οι 60 δολοφονίες και οι 3.500 επιθέσεις σε αλλοδαπούς, όλα αυτά δεν είναι αρκετές αποδείξεις για τους σταλινικούς "συγγενείς"  του Μιχαλολιάκου, για να χαρακτηριστεί η ναζιστική οργάνωση εγκληματική . "Φτύνουν"  κι αυτοί πάνω στα 20.000.000 θύματα του ναζισμού στα κρεματόρια και τους άλλους τόπους μαρτυρίου.

Ντροπή σας!  Ντροπή για το κατάντημά σου,Μανώλη Γλέζο!

 

   Από την  ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA ,15-2-2014 και το παρακάτω κέιμενο: 

                                                            

"Α. Τσίπρας : Όχι οπωσδήποτε στο ευρώ εάν πεινούν τα παιδιά και η ανεργία στο 80%" 

Ο Τσίπρας, το έχουμε ξαναγράψει,  και λόγω ηλικίας  και ως στερούμενος  ευρύτερης μόρφωσης και άλλων απαραίτητων για την ενασχόληση με την πολιτική ικανοτήτων και αρετών, φαίνεται να χειραγωγείται από μια ευρεία ομάδα παλαιοκομματικών  και συντεχνιακών ηγετών μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι παλεύουν   με νύχια και με δόντια ,μετά την απώλεια των προνομίων και των παχυλότατων  παροχών που είχαν στο παρελθόν, να γυρίσουν το "ποτάμι" της ιστορίας πίσω. 

ΝΑΖΙ και ΣΥΡΙΖΑ είναι  οι δύο ανοικτές πληγές της χώρας.  Αποτελούν το χείριστο παρελθόν της. Οι πατεράδες και οι παππούδες  των πρώτων, ως  Γερμανοτσολιάδες, κουκουλοφόροι, δωσίλογοι, ταγματασφαλίτες,χίτες, μάηδες ήταν εκείνοι που απέδειξαν πως υπάρχει ανέκαθεν ,έστω και μικρή, μια  επαίσχυντη μερίδα λαού με ωμά, ζωώδη και απάνθρωπα ένστικτα, που συνεχίζει μέχρι σήμερα να δίνει το "άγριο" παρόν της στην ιστορία της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η νεκρανάσταση του παλαιού ΠΑΣΟΚ, της δημαγωγίας, των πρασινοφρουρών, του προσωπικού  συμφέροντος, της μίζας, της λαμογιάς, της αναξιοπρέπειας .

Και οι δύο έχουν υπόσταση και δραστηριοποιούνται  ως κομματικά μορφώματα ( με ακαθόριστη, ανύπαρκτη  στην πραγματικότητα πολιτική ταυτότητα)  μόνο μέσα σε εθνικές καταστροφές και  κρίσεις, όπως η πρόσφατη οικονομική. Εργαλεία τους η αποτροπή μια  λαϊκής ενότητας,  η εκτράχυνση του διχασμού και η κατάληξή του  σε εμφυλιακές  συγκρουσεις. Αρνούνται και καταπολεμούν την πολιτική σταθερότητα, την απαλλαγή της ελληνικής κοινωνίας  από τα βαρίδια εκείνα που αποτελούν εθνικά μας χαρακτηριστικά -ελαττώματα (τεμπελιά, πονηριά, λοβιτούρα,  κομματικές πελατειακές σχέσεις, στείρα πατριδοκαπηλία, προγονολατρία κ.λπ). 

Μάλιστα, δεν είναι καθόλου περίεργο που οι  δύο αρχηγοί των παραπάνω κομματικών μορφωμάτων διαθέτουν σχεδόν ίδια και απαράλλακτα  χαρακτηριστικά...προσόντα, όπως "αγροίκο" λαϊκισμό-δημαγωγία, χονδροειδή εθνικισμό, έλλειψη ευρύτερης μόρφωσης ,πολιτικής καλλιέργειας, ευρωπαϊκού πνεύματος.  

 

 Εν κατακελίδι και οι δύο είναι η χείριστη πλευρά του ΄Ελληνα, το κακό  παρελθόν στην ιστορία της χώρας. Αν  συνεχίσουμε  να γράφουμε και άλλες τέτοιες  "μαύρες" σελίδες στην ιστορίας μας ως λαός και χώρα, τότε είναι σίγουρο πως θα  ζήσουμε το νόημα της σοφής φράσης πως  "όποιος (αρνείται) ή δε θυμάται το παρελθόν του είναι υποχρεωμένος να το ξαναζήσει ".

Φαντάζεται κανείς τον εαυτό του να βρεθεί αύριο μέσα στη δίνη ενός εμφυλίου πολέμου, όπως το ονειρευόταν ο Μιχαλολιάκος με τους Ναζί να "ακονίζουν τις λόγχες τους στα πεζοδρόμια" ή το πεινασμένο πλήθος - αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ να εφορμά ,ως παλαιά πράσινη και μπλε "ακρίδα", στα ταλαίπωρα κρατικά ταμεία και να τινάζει πάλι την ..."μπάγκα στον αέρα";  

  ¨Ενας εφιάλτης, μια κόλαση!

 

 

 _________________________________________________________________________________________________

 

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS