HOME
| Home | English version English version | Links | Contact Us | New Site |
Main Menu
ΑΡΧΙΚΗ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘ/ΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Βήμα Πρωταγωνιστών
ΔΡΩΜΕΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΡΧΕΙΟ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ADMIN
Statistics
Επισκέπτες: 2335434
Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣE..."!
03.04.14
 
 

             (  ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA, 3-4-2014)

 

 Μια "οικογενειακή υπόθεση" της δεξιάς, με πρωταγωνιστές του κυρίους Παναγιώτη Μπαλτάκο και Ηλία Κασιδιάρη, αναδεικνύει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, μείζονα διακυβεύματα που συνεχίζουν να ταλανίζουν τη χώρα και την Ελληνική κοινωνία», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και συνεχίζει: «Κυρίαρχο διακύβευμα; Η Δημοκρατία."

 (enikos.gr/politics/225346,Dhlwsh_Papandreoy_gia_ton_Mpaltako.html)

 

 Λένε πως αυτός ο άνθρωπος είναι αυτοκαταστροφικός,΄Αλλοι λένε άλλα, πιο χοντρά. 

Εμείς πάντως προσάπτουμε ένα, "ηλίου φαεινότερο" και κυρίαρχο, ελάττωμα του Γιώργου Παπανδρέου. Αθεράπευτα παλαιοκομματικός, εξικνούμενος άχρι ...Μαυρογυαλούρου.

Κανείς δεν πιστεύει, φυσικά, ούτε ο ίδιος, αυτά που λέει.Ο Μπαλτάκος ήταν μια αφορμή, για να βγει προς τα έξω ο τ.πρωθυπουργός και να μας ενημερώσει πως είναι πάντα κομματικά παρών με ένα νέο, πιθανότατα, κομματικό εγχείρημα στο μέλλον. Και γι΄αυτή του την καθαρά προσωπική φιλοδοξία, δε διστάζει ακόμα και την κυβέρνηση να ρίξει στην πιο κρίσιμη φάση που βρίσκεται η χώρα εδώ και 5 χρόνια.

Ανεκδιήγητος, αδίστακτος παλαιοκομματικός. ΄Ηδη έχει χαρακτηριστεί  ιστορικά ως "ένοχος εσχάτης προδοσίας"  με εκείνο το αψυχολόγητο δημοφήφισμα ,που πρότεινε τότε και το οποίο τελικά του στοίχισε  την πτώση της κυβέρνησής του.

 Γράφαμε παλιότερα με την  ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου για το κλείσιμο της ΕΡΤ:

 " Και ο έτερος "Καπαδόκης" -"Μαυρογυαλούρος" δε θα μπορούσε να λείψει από τη "σκηνή".  ΄ Eδωσε κι αυτός, πριν λίγο, το "παρόν". Οι Πασόκοι σήμερα, απαξάπαντες, εχθροί και φίλοι, άφησαν τα μεταξύ τους "μαχαιρώματα" και θυμήθηκαν τον "παλιό καλό εαυτό"  του  εργατοπατερισμού, της διαπλοκής, των πελατειακών σχέσεων, της απάτης και της διαφθοράς ."Ο λύκος και αν εγέρασε κ.λπ".

Σύσσωμο,λοιπόν, "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο ισχυρό" με τον πρώην και νυν αρχηγό του να στηρίζουν τη... δίκαιη αγανάκτηση και τα εργασιακά δικαιώματα των απολυμένων αργόμισθων (με τα 2χίλιαρα μισθούς) στο κρατικό "σούπερ μάρκετ" της Αγ. Παρασκευής",  που φλόμωνε στο ψέμα ,τη χάλκευση και τον απροσανατολισμό επί δεκαετίες ολόκληρες επαρχιακή και αστική Ελλάδα.  

 Ο Γ.Παπανδρέου, όπως έκανε και με το περίφημο "δημοψήφισμα" ,με την κάλυψη που παρέχει μέχρι σήμερα στον υπόδικο Κ.Καραμανλή  και  αυτή την ώρα με τη ανακοίνωση στήριξης των εκπροσώπων  στο πιο σάπιο κομμάτι της " βιομηχανίας ενημέρωσης", απέδειξε πως είναι πάντα κατώτερος των περιστάσεων. Πως δεν μπόρεσε ποτέ να απεκδυθεί  τον παλιό, κομματικό εαυτό του. Παραμένει ένας αδιόρθωτος  δημαγωγός και μάλιστα παλιάς κοπής, εποχής πατέρα του.

Καλώς όρισες πίσω  στην κονίστρα  της διαπλοκής, μεγάλε! 

΄Οντως. Το είπε καλά ο λαός. "Ο Λύκος κι αν εγέρασε και άλλαξε το μαλλί του, μηδέ τη γνώση άλλαξε μηδέ την κεφαλή του"! 

 

 _________________________________________________________________________________________________

Τελευταία ανανέωση ( 03.04.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
ENGLISH MENU
Front Page
Our id
Teaching lectures
Historical events
Historical pages
Facts
Newspaper
Blog
Search
E-mail


© 2005 – 2024 HOMO NATURALIS